Portalle Doors

Portalle deuren worden in Rusland vervaardigd, maar volgens de Italiaanse technologie. Dit bedrijf maakt deel uit van een groep Italiaanse deurfabrikanten. SECUREMME en produceert premiumklasse deuren. Alle producten van het bedrijf voldoen aan de normen van GOST, elk model is ontworpen en getest in samenwerking met het Tomsk Engineering Center. Alle deuren worden getest in een verwarmingskamer en monsters voor naleving van vijfendertig stadia van de afdeling kwaliteitscontrole.

Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de deuren is de uit één stuk bestaande constructie, polymeercoating, die UV- en natuurlijke materialen weerstaat: staal en massief hout.

types

Portalle invoerontwerpen zijn onderverdeeld in verschillende variëteiten. Ze zijn met opzet onderverdeeld in doeken in een appartement en in een woonhuis (cottage), in stijl - in klassieke en moderne modellen, in kleur - prachtig wit, kleurendesign en deuren met een glanzend oppervlak, in de weg van openen - gewoon en elektronisch.Alle modellen geproduceerd door dit bedrijf zijn input, ze hebben twee kanten van afwerking - extern en intern.

Elke deur bestaat uit bepaalde elementen:

  • een doos die is gelijmd met folie en izolon om de warmte- en geluidsisolerende eigenschappen te verbeteren;
  • drie lagen coating op de doos zelf, gemaakt van koudgewalst staal met een dikte van 2 mm: anticorrosieve coating, polymeerprimer, polymeer decoratieve laag. De verf wordt praktisch in het staal geïmplanteerd;
  • 85 mm dikke stof heeft 8 lagen vulling: een tweelaags "labyrint" vestibule systeem dat het binnendringen van tocht, stof en geuren voorkomt, een isolon en folielaag voor stoom en waterdicht maken (voorkomt dauwpunt), een schuimlaag voor vertragingsgeluid, niet onderhevig aan vervorming en de vorming van holtes. Bovendien kunt u met penoplex de deur bedienen in de modus van - 39 graden tot +50 graden Celsius.

Speciale functies

Het belangrijkste kenmerk van alle deuren is hun betrouwbaarheid. Het bedrijf Portalle produceert eersteklas modellen in het prijssegment van 40.000 roebel. De kosten van het model zijn afhankelijk van de afwerkingsmaterialen, accessoires en de aanwezigheid van een elektronisch slot.

Alle ontwerpen zijn gemaakt van natuurlijke materialen: de voorkant is gemaakt van gelegeerd staal, de binnenste is afgewerkt met natuurlijk fineer van waardevolle houtsoorten. Sommige modellen zijn volledig gemaakt van massief eiken en ceiba (Afrikaans hout), die gemakkelijk bestand zijn tegen veranderingen in vochtigheid en temperatuur. Seibu wordt gebruikt bij de bouw van luxe jachten.

Alle deuren bezitten hoge mate van geluidsisolatie - 8 lagen isolatiemateriaal en twee sealerlagen maken geen geluid van 40 dB mogelijk, dat niet alleen voldoet aan de GOST-normen, maar ook met 25% overtreft.

Grote keuze aan kleuren. De catalogus bevat veel kleuren, maar desgewenst kan de koper in de RAL-catalogus een computerselectie van glazuur met een van 2000 tinten bestellen.

Elke deur ondergaat de laatste verwerking met vernissen en email gedurende meerdere dagen. De volgende aangebrachte laag wordt afzonderlijk gebakken, waardoor de deuren een absolute gladheid en een glanzend oppervlak hebben.

Alle deuren zijn UV-bestendig, dus producten van zelfs de helderste kleuren kunnen aan de zonnige kant worden geïnstalleerd.

Het ontwerp van de deur combineert het onverenigbare - een klassiek houten oppervlak, glanzend gepantserd glas en aluminium inzetstukken.Daarnaast is een uniek kenmerk het ontwerp onder de stof met een linnenstructuur en natuurlijke granieten steen. Deze deuren zijn het meest bestand tegen temperatuurveranderingen en externe invloeden.

Het systeem om deuren tegen inbraak te beschermen is gelijk aan een bank: dertien sluitpunten, niet alleen op één plaats, maar langs de hele omtrek van de deur, gepantserde afdekkingen op stalen sloten van 5 mm, Italiaanse sluitsystemen die bescherming bieden, niet alleen tegen fysiek maar ook intellectueel hacken.

Levenslange garantie op inbraakwerendheid en een totale levensduur van minimaal 50 jaar.

zelf apparatuur

Het bedrijf biedt een elektronische deurconfigurator waarin de gebruiker zijn eigen model kan maken op basis van de beschikbare componenten, de afmetingen kan specificeren die hij nodig heeft en het ontwerp kan kiezen. Daarna kan hij zelfstandig een bestelling plaatsen, zonder de hulp van een manager.

Met de configurator kunt u drie opties kiezen voor de grootte van de doos: 800 x 2050, 950 x 2050 en 1000 x 2050 meter. Zo blijft de deurhoogte standaard, u kunt alleen de breedte wijzigen. Het tweede variabele criterium is de openingszijde, hier kunt u de plaats van ophanglussen kiezen (links of rechts).De kosten van het product zullen worden beïnvloed door de keuze van het kasteelsysteem.

Shweda - Door Rusland gemaakt systeem, inclusief handgrepen, pantserplaten op de cilinder, fittingen en kijkgat in de deur. De kosten van het Italiaanse systeem Securemme verhogen de kosten van de deur met ongeveer 30% ten opzichte van het origineel.

Op het model van een specifieke configuratie Terma, Decoline, Woodline, Collori U kunt een mat of transparant glas installeren, u kunt een raster met een Aziatisch of Engels ontwerp kiezen. Ook kan de gebruiker, indien gewenst, de kleur van de buitenkant en het interieur kiezen voor hoogwaardige houtsoorten.

De calculator biedt om te besparen en in plaats van een natuurlijke matrix om gelamineerde oppervlakken te kiezen, die in hun uiterlijk praktisch niet verschillen van een echte boom.

Dubbelzijdig ontwerp

De meeste deuren hebben een dubbelzijdig ontwerp - vanaf de voorkant is het een stalen frame, van binnenuit - een prachtige boom. De klassieke versie gaat uit van de aanwezigheid op het binnenste gedeelte van de ingelijste delen van verschillende grootten en vormen. Modern ontwerp maakt niet alleen de meest gedurfde kleuren van gelamineerde platen of email op hout mogelijk, maar ook verzonken spiegels.

Als de klant een deurdoos heeft met een niet-standaard breedte, biedt de fabrikant aan om dubbele deuren te plaatsen, zonder het geselecteerde ontwerp te wijzigen.

De buitenkant wordt vertegenwoordigd door zes kleuren metaal - van klassiek zwart en wit tot uniek blauw en roze. De kleur van het binnenpaneel bevat meer dan 30 kleurenopties. Het is mogelijk om deuren van dezelfde textuur te produceren, zowel van binnen als van buiten.

Elektronisch sluitsysteem

De kosten van deuren met een elektronisch slot beginnen voor 2017 vanaf 98.000 roebel. Dit systeem gaat uit van de afwezigheid van een sleutelgat, ontgrendelen van het slot gebeurt met behulp van een kaart of een smartphone, u kunt een speciale toegangscode invoeren. Het kijkgaatje in dergelijke deuren is een camera die een afbeelding uitzendt naar een interne ingebouwde monitor. De eigenaar van het appartement zal gemakkelijk de persoon die voor de deur staat beschouwen.

Het bedrijf biedt verschillende soorten elektronische kijkgaten: uitgerust met bewegingssensoren, een foto maken wanneer u op de bel drukt. Het elektronische slotsysteem kan worden bediend met behulp van bidirectionele radiotoetsen (het kanaal is gecodeerd met een tweewegcode) ofsmartphone.

Uiteraard zijn alle sloten uitgerust met een autonoom voedingssysteem met een werkzame levensduur. tot 10 dagen zonder een primaire bron van gelijkstroom. Het is mogelijk om een ​​beveiligingsalarmsysteem aan te sluiten, een sensor voor het openen van een slot en zelfs een sensor voor waterlekkage of gebroken glas in een appartement.

beoordelingen

De meeste beoordelingen over de deuren van dit bedrijf zijn van invloed op hun uitzonderlijke weerstand tegen extreme temperaturen. Zeer tevreden met de bewoners van het verre noorden en gebieden dicht bij hen. De aangegeven temperatuur in deuren van -39 graden is gemakkelijk bestand. Ook erkennen gebruikers dankbaar de competentie van het personeel van alle representatieve kantoren van het bedrijf en de professionaliteit van de installateurs.

Bescherming tegen burn-out zoals opgegeven door de fabrikant (weerstand tegen UV-stralen) werkt op 100%. Het bedrijf is sinds 2000 actief op de Russische markt en de eerste klanten wijzen op de verbazingwekkende persistentie van de originele kleur.

In de volgende video leert u meer over de deuren van Portalle.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer