Productie van het bedrijf Alexandria Doors

 Producten van de firma Alexandria doors

Alexandria Doors heeft al 22 jaar een sterke positie in de markt. Het bedrijf werkt met natuurlijk hout en maakt daarvan niet alleen interieur, maar ook toegangsdeurstructuren. Daarnaast omvat het assortiment schuifsystemen en speciale (vuurbestendige, geluidsisolerende, versterkte, gepantserde) doeken. De kwaliteit van deze deuren is tot ver over de grenzen van ons land bekend.

Functies en voordelen

De belangrijkste kenmerken van alle producten van het merk Alexandria Doors zijn:

 • Structurele sterkte. Toegangsdeuren zijn gemaakt van duurzaam staal en binnendeuren hebben een hoge vochtbestendigheid, weerstand tegen mechanische belasting, gemakkelijk te reinigen oppervlak.In de deuren, die een speciaal geluidsisolerend doel hebben, wordt Avotex-materiaal gebruikt, ontwikkeld voor de lucht- en ruimtevaartindustrie.
 • Onberispelijk ontwerp. Alle deurbekledingen zijn gemaakt van kostbaar hout, binnendeuren zijn afgewerkt met hoogwaardig natuurlijk fineer gemaakt in Italië. Patronen met een driedimensionaal effect zijn mogelijk. Geen deurblad stelt scharnieren bloot en heeft een perfect vlak oppervlak.

Het voordeel van deze fabrikant ten opzichte van andere is een groot aantal gespecialiseerde deuren. met een focus op één specifieke functie:

 • Versterkte deuren zijn een structuur die is ontworpen voor drukbezochte gebieden, maar zonder speciale vereisten voor brandveiligheid. Ze hebben een duurzamer en zwaarder frame, versterkt canvas van slijtvaste materialen.
 • Lichtgewicht deuren hebben minder gewicht en zijn ideaal voor installatie in woonwijken.
 • Deuren met een hoge geluidsisolatie zijn ontworpen voor installatie in vergaderruimten, hotels van niet minder dan viersterrenniveau en in woonwijken waar speciale eisen worden gesteld aan geluidsabsorptie (voor kinderen, kamers met HiFi-akoestiek of thuistheater). Het deurblad is gemaakt van hout en voldoet aan alle SNiP.
 • Brandwerende deuren hebben drie brandwerendheidsklassen (30, 45 en 60 EI), een dik deurblad en geluidsisolatieparameters van 45 dB.

types

De deuren zijn verdeeld in twee typen: ingang en interieur, die elk kunnen verschillen in het type constructie, de hoofdfunctie (naast de zonering van de kamer) en het materiaal waaruit het is gemaakt.

De verzameling toegangsdeuren wordt genoemd Vlieger (vlieger) het is gebaseerd op de mogelijkheid om in te bedden in het systeem van "smart home". Elke deur, ongeacht het model, is uitgerust met geheime sloten (breekklasse 3 en 4), waarvan de toegang wordt geblokkeerd door indringers door een voering van zwaar metaal in te bouwen met magnetische pantseringprikkende firmware.

Geen toegangsdeur kan worden verwijderd uit de scharnieren van de straat vanwege het anti-verwijderbare scharniersysteem.

Het slot is in drie stappen vergrendeld. Daarnaast is er een toepassing waarmee u de deur kunt besturen en hackpogingen kunt volgen via een smartphone op elk besturingssysteem. Het volledige "brein" van de deur (processor, harde schijf, scherm en luidsprekers met een microfoon) is ingebed in het canvas.

Interieurdoeken zijn op hun beurt onderverdeeld in twee typen: klassieke stijl en modern.De klassieke collectie bevat dezelfde naam. Alexandria en Emperadoor. De eerste collectie is gebaseerd op antieke doeken met panelen en decoratieve kolommen, met glas in lood en goud op de glaslatten. De tweede is een meer massieve structuur, waarin het canvas in verschillende delen is verdeeld. De aanwezigheid van inzetstukken in de vorm van bas-reliëfs en gedeeltelijke beglazing is toegestaan.

Moderne collecties Premio, Cleopatra, Neoclassic. De Premio-collectie is ontworpen voor diegenen die niet graag op een bepaalde stijl willen stilstaan ​​en vaak het interieur willen veranderen. Dit deurblad is geschikt voor elk modern ontwerp (behalve de klassiekers en de Provence), omdat het het meest eenvoudige ontwerp en verschillende kleurschakeringen heeft.

"Cleopatra" is een deur van natuurlijke warme kleuren (walnoot, kers, eik), heeft bochten in de vorm van beglazing.

Neoklassieke deuren met een groot glasoppervlak of volledig doof. In tegenstelling tot de klassieke versies heeft het ingelijste deel een strikte geometrische vorm zonder buigingen en krullen.

model

Entreestructuren zijn onderverdeeld in twee modellen: "Comfort" voor appartementen en "Lux" voor particuliere huizen. Elk model bestaat uit drie uitrustingsniveaus: licht, basic en slim.

Modellen in de collecties van binnendeuren variëren in grootte en locatie van de ingelijste delen. Elk model wordt vertegenwoordigd door verschillende varianten van kleuren en verschillende varianten van beglazing.

In tegenstelling tot gebruikelijke deuren, modellen van verschuivende interieurontwerpen verschillen in de wijze van installeren en de wijze van bevestiging:

 • Normaal is een gewone compacte schuifdeur.
 • Liberta is geschikt voor mensen voor wie het belangrijk is dat de deur in de open toestand volledig onzichtbaar is. Deurblad gaat helemaal in de muur.
 • Turno is ontworpen voor ruimtes met veel verkeer, omdat het canvas in beide richtingen wordt geopend (in en uit).
 • Altalena bestaat uit twee autonome delen en is compact dubbel gevouwen, waardoor u aanzienlijk ruimte bespaart bij het openen van de deur.
 • Onzichtbaar heeft een deurblad, waarin het hele mechanisme van de bevestiging is verborgen, dus bij het openen van de deur "zweeft" door de lucht. Geschikt voor futuristische of minimalistische ontwerpen.

materialen

Materialen die worden gebruikt in de ruimtevaartindustrie en bij de bouw van premiumfaciliteiten worden gebruikt om deuren te maken.Alle deuren voor speciale doeleinden, evenals toegangsstructuren hebben een meerlagige vulstof, die bevriezing voorkomt en geen warmte afgeeft uit de kamer.

Voor de fabricage van branddeuren omdat de vulling wordt gebruikt brandveilige Duitse kachel LHD VLwat ook een uitstekend geluiddicht materiaal is. De totale breedte van het canvas is 6 cm. Voor het afwerken van de platbands en de doos worden vernissen met variërende graden van brandwerendheid gebruikt.

Modellen uit de Alexandria-collectie zijn gemaakt van een reeks coniferen bekleed met Italiaans vervaardigd fineer, maar de deuren zijn gemaakt van duurdere collecties van waardevolle soorten (eiken, mahonie, essen, bubing). Om vervorming te voorkomen, is er een 5 mm dikke lamel op de array gelijmd, zodat het ontwerp rustig bestand is tegen veranderingen in de luchtvochtigheid in de ruimte zonder de grootte te veranderen. Sommige modellen zijn bezet met iepwortels.

Alle accessoires, evenals lakken voor het werk aan de muur, zijn gemaakt in Italië, Spanje en Portugal.

Kleur oplossingen

De kleuren van de deuren van deze fabrikant zijn niet beperkt tot standaard fabrieksoplossingen.Als het budget het toelaat, kan het bedrijf doorgaan en het deurblad van elk model in de gewenste kleuroplossingen rangschikken. Bijvoorbeeld, de ene kant van de deur moet zijn versierd met ivoor en de andere - "zwarte patina".

Vanwege het grote aantal kleuropties heeft de gebruiker de mogelijkheid om ongeveer 400 verschillende combinaties te verzamelen. De catalogus bevat lichte tinten - alle soorten patina's (goud, brons, antiek, vintage, etc.), middentonen - natuurlijk hout (natuurlijke kers, walnoot, witte eik, palermo), semi-donker (natuurlijke eik, bubinga, kers) en donker (wenge, mahonie, eiken kastanje, zwarte as).

Klantrecensies

Feedback van klanten over merkproducten is nogal controversieel. Als u de beoordelingen van de meeste kopers verzamelt, kunnen we zeggen dat de belangrijkste klachten niet zijn gericht op de deuren zelf, maar op de kwaliteit van de service. Vaak zijn consumenten ontevreden over de service, er zijn ook vragen over de kwaliteit van het werk van meet- en installateurs. Dergelijke reacties betreffen zoveel representatieve kantoren van de "Alexandrijnse deuren".

Wat betreft de producten zijn de voornamelijk negatieve beoordelingen gerelateerd aan de discrepantie tussen de decoratieve elementen in toon onderling en met het deurblad.

De overgrote meerderheid van de klanten ziet de hoge kwaliteit van het product, het perfecte ontwerp, redelijke prijzen, een breed model, formaat en kleurbereik, gebruiksgemak. Het bedrijf biedt een breed scala van producten die zijn ontworpen voor elke smaak en portemonnee.

Een ander punt dat in de beoordelingen wordt genoemd - dit is een contract. Gebruikers bevelen aan dat u het document aandachtig leest, vooral de clausule over de terugbetaling van boetes voor te late levering. Speech daar kan gaan over vrijwaring van de vaste som, in plaats van het percentage bepaald in de wetgeving.

Mooie voorbeelden in het interieur

Producten van het bedrijf "Alexandria Doors" zien er geweldig uit in elk interieur, het belangrijkste is om de juiste collectie te kiezen. Ze zijn vooral goed onthuld in het neoklassieke ontwerp, hiervoor zijn traditionele, discrete varianten het meest geschikt. Om de deur er voordelig uit te laten zien, niet te verliezen tegen de algemene achtergrond, maar ook niet het centrale accent te worden, is het beter om modellen te kiezen die twee of drie tonen lichter zijn (voor donkere interieurs) of donkerder (voor lichte interieurs) de kleuren van de muren.

Als er veel schilderijen aan de muur hangen, stoffen bedrukt of zijden behang, dan moeten de deuren zo eenvoudig mogelijk zijn (zonder ingewikkelde panelen en glas-in-loodramen). Ascetisch ontwerp stelt u in staat de deur centraal te stellen. Toegestane selectie van deuren in de kleur van het meubilair of de hoofdinrichting van de kamer.

Ontwerpers waarschuwen dat paneeldeuren zelf een element van decor zijn, dus je moet de ruimte niet overladen met details. Voor sobere en ultramoderne ontwerpen is er een moderne groep collecties met deuren met een eenvoudig canvas en met minimale beglazing.

Je zult zien hoe de Alexandriaanse Deuren worden gemaakt in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer