Deuren "Nieuwe stijl": kenmerken naar keuze

Het bedrijf "New Style" begon sinds 2002 met de productie van deuren. Producten worden vervaardigd in de fabriek met dezelfde naam in Kherson. Aanvankelijk bood het bedrijf klanten slechts één type canvas aan: vandaag, meer dan 15 jaar werk, hebben professionals meer dan tweeduizend verschillende modellen geproduceerd.

Verderop in het artikel zullen we de binnendeuren "New Style" van naderbij bekijken en vertellen over de kenmerken van de keuze van schilderijen.

Functies en voordelen

Op basis van de feedback van huidige klanten en de meningen van experts op het gebied van deurbladproductie, werd een lijst met voordelen van Oekraïense merkdeuren samengesteld.

prijs

In de productcatalogus zijn er zowel luxe modellen gemaakt van waardevol en natuurlijk hout, als meer budgetopties, in het productieproces waarvan kunstmatige grondstoffen werden gebruikt. Hierdoor kan elke klant de ideale positie voor de prijs kiezen.

Rijk assortiment

Het bereik is verbazingwekkende veelzijdigheid. Er zijn altijd modellen voor verschillende interieurstijlen, klassiek en modern. Deuren verschillen in vorm, kleur en decoratieve elementen die het canvas sieren. Doofdeuren en producten met inserts zijn ook beschikbaar voor klanten om uit te kiezen. Het bedrijf biedt ook ongeverfde modellen, waarmee consumenten de mogelijkheid krijgen om het product in elke gewenste kleur te ontwerpen.

Extra fittingen

Als een onderdeel van de hardware uitvalt tijdens de werking, kan de koper een vervanging voor een beschadigd onderdeel kopen, wat aanzienlijk geld bespaart bij de aanschaf van een nieuw blad. Het is vermeldenswaard dat alle aanvullende elementen beschikbaar zijn in het vereiste volume.

Productveiligheid

De fabriek gebruikt alleen milieuvriendelijke materialen. Deze indicator wordt beheerd door een groep specialisten van het bedrijf "Nieuwe stijl". Canvas kan eenvoudig worden geïnstalleerd op basis van gebouwen met kleine kinderen en dieren. Ze zijn ook veilig voor allergieën.

kwaliteit

Elk model heeft een overeenkomstig certificaat, dat de hoge kwaliteit van producten en de overeenstemming ervan met Europese en internationale normen bevestigt.

Het is vermeldenswaard dat de producten van het bovengenoemde merk worden geëxporteerd naar landen in Afrika, Amerika, het Midden-Oosten en Europa.

capaciteiten

Dankzij de innovatieve apparatuur bereikte de fabriek het productieniveau van 6 duizend stuks producten per dag. Met dit niveau kunt u alle klanten tegen een spotprijs kwaliteitsproducten bieden. Het bedrijf breidt voortdurend de markt uit en trekt nieuwe klanten aan.

ontwerp

Voordat u een keuze maakt voor een bepaald model, moet u weten hoe doeken van elkaar verschillen. Elke optie heeft individuele prestatiekenmerken en bepaalde eigenschappen. Afhankelijk van de wensen en doelen, selecteert de koper het juiste model. Vervolgens kijken we naar de verschillende soorten ontwerpen en hun verschillen.

geprefabriceerde

Dit type doek is samengesteld uit verschillende elementen. Ze zijn veilig met elkaar verbonden door speciale machines of door het type ontwerper. Het grote voordeel is lokale reparatie. Als een van de onderdelen ernstig is beschadigd, kunt u deze eenvoudig vervangen. Experts hebben hun best gedaan, zodat elk detail hoogwaardige eigenschappen heeft.

De levensduur van prefabs kan oplopen tot 50 jaar. Zorg van hoge kwaliteit en optimale omstandigheden zullen deze periode verlengen.

Frame en schild

Het kader van deze doeken is gemaakt van een tweelaags bar (deze elementen zijn gemaakt van natuurlijk dennenhout of grenenhout). Teneinde de betrouwbaarheid van het product en de stijfheid van de basis rond de omtrek van de baan te vergroten, wordt microshading uitgevoerd. Deze techniek behoudt de vorm van de deur tijdens een lange en intensieve operatie.

De holten in het web zijn gevuld. MDF-vellen of samengeperst karton worden gebruikt, hun gewicht is niet significant. Materialen bieden bescherming tegen overmatig lawaai en helpen de kamer warm te houden. Van de voorkant en de zelfkant van het canvas is gemaakt MDF. Het plaatmateriaal vertoont een hoge weerstand tegen temperatuur, direct zonlicht en mechanische spanning.

Het wordt aanbevolen om aandacht te schenken aan de deuren van de framepanelen als u een product voor de badkamer of keuken kiest.

ontwerp

Vanuit een ontwerpstandpunt zijn er twee soorten canvas:

  • Doof. Solide canvas van de natuurlijke array of budgetvervangers.
  • Glas. Producten met glazen inzetstukken.Extra materiaal kan worden gevarieerd. Van standaard transparante doeken tot kleur, dekkend en gegolfd glas. Deuren met glazen inzetstukken worden aanbevolen om te kiezen voor compacte kamers. Door de transparante textuur in de kamer zal licht ontvangen worden, visueel vergroot de ruimte.

Types en materialen

Deuren van het bedrijf "New Style" verschillen niet alleen qua type ontwerp, maar ook bij de vervaardiging van materialen. Het uiterlijk en de duurzaamheid van het product houden rechtstreeks verband met de grondstoffen die werden gebruikt in het productieproces.

Natuurlijke matrix

Producten uit de array zijn altijd in de vraag. Dit zijn klassieke modellen die relevant blijven, ongeacht modetrends. Hout heeft een aantal voordelen die niet kunnen worden gerecreëerd met kunstmatige vervangers: natuurlijkheid en milieuvriendelijkheid, aangename geur en een charmant patroon gecreëerd door de natuur. Oekraïense fabriek gebruikt bij de productie van dennen, linden, beuken, eiken, elzen en esdoorn.

Doekjes vertonen een lange levensduur. Producten blijven zelfs na installatie nog vele jaren op de markt. De array is in harmonie met metaal en glas, heeft een hoge geluidsisolatie en houdt de warmte vast.

Ondanks een aantal voordelen heeft het materiaal zijn nadelen (scheuren, knopen, ontvlambaarheid), maar dankzij moderne apparatuur en innovatieve technieken kunnen ze worden vermeden.

gefineerd

Doeken van dit type zijn onderverdeeld in subtypes:

  • Gesneden. Modellen van zeldzame en waardevolle houtsoorten.
  • Gezaagd. Bij de vervaardiging van gebruikte coniferen.
  • Rotary. Doeken van berken en eiken, met een expressief natuurlijk patroon.

Opgemerkt moet worden dat het productframe is bekleed met fineer. Uiterlijk is dit type model moeilijk te onderscheiden van varianten van massief hout. Budgetdeuren zijn gemaakt van geperst of folie fineer. Dunne houtlagen worden veilig met elkaar verbonden en tegen het frame gedrukt.

gelamineerde

Afzonderlijk is het de moeite waard om gelamineerde producten op te merken. Dit zijn doeken die bedekt zijn met een dunne en gelijkmatige PVC-film. De buitenste laag kan een andere kleur en textuur hebben. Behalve decoratief vervult de film een ​​belangrijke operationele functie.

De verwerking van het mes verlengt de levensduur van de deur aanzienlijk en beschermt deze tegen verschillende beschadigingen.

Hoe te kiezen?

Aan de ene kant maakt een enorme keuze het mogelijk om het ideale model te kiezen, aan de andere kant zal niet elke koper een breed assortiment kunnen begrijpen.

Bedenk vervolgens waar u op moet letten en hoe u de juiste keuze kunt maken.

  • Materiaal. Producten gemaakt van natuurlijk hout zijn gekozen voor het ontwerp van klassieke stijlen, evenals de richtingen van het land, de Provence en anderen, die zijn gebaseerd op natuurlijke materialen. Kies in moderne stijlen vaker voor producten van glas, kunststof of deuren met een glanzende afwerking.
  • Type constructie. Als u op zoek bent naar een product met maximale geluidsisolatie, stop dan de keuze op dove doeken. Producten met glazen inzetstukken zijn ideaal voor ruimtes met een gebrek aan verlichting.
  • Vochtbestendigheid en temperatuurregeling. Deuren voor een badkamer of keuken moeten een hoge weerstand hebben tegen hoge vochtigheid en hoge temperaturen.
  • Dikte. Het wordt aanbevolen om grote producten achter te laten bij het kiezen van binnendeuren, aangezien hun belangrijkste functie is om de ruimte af te bakenen.
  • Kleur. De kleur van de deur moet worden gecombineerd met de stijl van het interieur en het algemene bereik van de kamer. Kleur kan worden gekozen om overeen te komen met de vloer, meubels, plinten of wanddecoraties. Vergeet ook niet het effect van contrast.

beoordelingen

Op thematische forums, in sociale netwerken en instant messengers, delen klanten hun mening over producten van het merk New Style. Gezien de populariteit van het bedrijf, weten veel klanten over hun producten door persoonlijke ervaring. We kunnen gerust zeggen dat de meeste beoordelingen positief zijn. Consumenten zeggen een hoge kwaliteit, een stijlvolle uitstraling en een betaalbare prijs.

Over de productie van deuren van het bedrijf "New Style", zie de video.

Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer