Beschikt over muskietennetten op magneten

 Beschikt over muskietennetten op magneten

Muskietennetten op magneten zijn recent enorm populair geworden en nemen een leidende positie in, waardoor de bekende insectenband wordt verplaatst. Het is vooral relevant in het zomerseizoen, wanneer u wilt genieten van de frisheid van de zomerse lucht en de deur wilt openen.

Dit gaas beschermt het huis op betrouwbare wijze tegen insecten en laat de lucht goed passeren. Hiermee kun je de kamer uitblazen en niet bang zijn dat er muggen of andere schadelijke insecten in huis blijven.

Speciale functies

Deze mesh bestaat uit een canvas met twee mazen. Bipolaire magneten zijn in elk van hen genaaid (op zo'n manier dat ze het canvas samen in het midden kunnen bevestigen). Je kunt dit raster openen zonder je handen te gebruiken.. Het zwaait gemakkelijk open en is ook gemakkelijk te bevestigen met magneten wanneer je binnenkomt zonder insecten binnen te laten.

In de schappen van winkels worden dergelijke producten in een breed assortiment gepresenteerd. De koper heeft de mogelijkheid om een ​​product te kiezen op basis van zijn eigen voorkeuren. Het gemak van het product is het feit dat Huisdieren kunnen deze "deuren" betreden. Je hoeft niet eens het canvas voor hen te openen..

Klamboes van vandaag kunnen worden gekocht bij een ijzerhandel of doe het zelf. Het zal niet moeilijk zijn en neemt niet te veel tijd in beslag. Het kopen van de benodigde materialen raakt je portemonnee niet. Zo'n rooster met de juiste aanpak zal niet wijken voor een product dat in productie is gemaakt.

kenmerken van

Een van de producenten van dergelijke producten handelt merk Magic Mesh. Tegenwoordig produceert het goede doeken, waar veel vraag naar is en positieve feedback krijgt. Dit gaas is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zeer goed bestand is tegen neerslag, vocht, temperatuurschommelingen en extreme hitte.

Het is van hoge sterkte - en op hetzelfde moment vrij licht. Kan worden bevestigd aan hout, metaal, kunststof.. Klamboe is gemakkelijk te gebruiken.

Een dergelijk product kan worden gereinigd en gewassen met behulp van verschillende detergentia met verschillende samenstellingen. In dit geval kunt u zich geen zorgen maken over schade.

Afmetingen canvassen gemakkelijk aangepast aan elke grootte van de deuropening. Het product biedt bescherming tegen stof en vuil. De prijs van zo'n netwerk is gemiddeld 1500-1800 roebel. U zult echter worden beschermd tegen muggen en andere kleine insecten.

Hoe maak je je eigen handen?

Om een ​​muskietennet met uw eigen handen te maken, moet u het volgende voorbereiden:

  • plastic gaas (lichtdoorlatende stof, oude gordijnen);
  • magnetische tape (2 stuks).

Naar de hoeken kan het rooster niet scheuren, ze moeten met een mes of een schaar worden gesneden. De netto of lichte stof moet in twee worden gesneden.

Vervolgens moet u de magnetische tape in de resulterende doeken invoegen. Rijg de tape niet aan de uiteinden van het net. Laat een afstand van ongeveer 2 cm vanaf de rand.. Anders zal het waarschijnlijk zijn dat de magneten uiteindelijk het gaas zullen scheuren, waardoor het uiterlijk wordt verwoest.De vrije uiteinden van de magnetische banden op de top van de nagels met kleine spijkers (in het midden van de deuropening).

Dan moet je de parallelle randen van het gaas hierboven en ook langs de omtrek spijkeren. Laat een kleine opening achter in het rooster, zodat deze niet op de vloer schuurt en niet vuil wordt. Hieruit zullen de onderste randen van de gordijnen afwrijven en een slordige look aannemen.

species

Er zijn 3 soorten muskietennetten:

  • broodje. Het is een rol net canvas, die in de doos zit. Een dergelijk mechanisme kan horizontaal en verticaal aan de deur worden bevestigd. Dit is een heel handig mechanisme.
  • glijdend. Doet denken aan schuifdeurkast. Niet geschikt voor elke deuropening: je moet hem met je handen duwen, dit is ongemakkelijk en interfereert met huisdieren.
  • Magnetisch, in de vorm van gordijnen. De meest populaire optie bij hoge vraag.

In het binnenland

Het insectenweefsel kan ook een decoratieve rol spelen in het interieur. Meestal worden clips in de vorm van vlinders of vogels aan het raster bevestigd aan de magnetische uiteinden. mug gordijn op vogelmagneten - een erg leuke optie om in de zomer een deuropening te ontwerpen.

Vlinderclips of birdies hebben een aantal voordelen.Doeken op clips zijn niet gedraaid. Ze grijpen elkaar sneller aan dan gewone gordijnen, omdat de zwaarden van de clips de magneten dichter tegen elkaar trekken. Ze zijn 2 keer sterker en laten geen stof en andere vervuiling door. Ze zien er mooier uit dan gewone muskietengordijnen.

Aanbevelingen voor selectie

Als u een aankoop wilt doen, moet u de exacte grootte van een bepaalde deuropening vinden, omdat alle rasters verschillende parameters hebben. Meet de lengte en breedte van de deuropening en kies op basis van de verkregen gegevens een geschikt canvas.. U kunt opties kiezen die zich aanpassen aan de afmetingen van de openingen. Moet worden overwogen en kleur. Vaker produceren bedrijven alleen doeken met een slecht kleurengamma. Dit zijn bijvoorbeeld grijze, groene tinten.

Kies de mesh beter, die de bovenkant van de clip heeft. Dit is bijvoorbeeld canvas op vogelmagneten. Dergelijke producten beter dan anderen beschermen tegen de penetratie van insecten en verbinden onmiddellijk zonder te draaien. Kijk naar de sterkte van het gaas en de bedrijfsomstandigheden. Er zijn muggendoeken die hun kracht verliezen bij het wassen.

beoordelingen

Muskietennetten herkennen vandaag de redding van vervelende insecten.Dit komt tot uiting in talloze klantrecensies. Het product interfereert niet met het vullen van de kamers met lucht. Moderne netten worden gekenmerkt door de hoogste snelheden van sterkte, kwaliteit, bruikbaarheid, evenals esthetische uiterlijk en bedieningsgemak.

Van de merken die de voorkeur verdienen, stoten kopers er een paar uit. Hoge scores voor Magic Mesh, Rosenberg, Landlife, Gardex. De sterkte van deze muskietennetten wordt gemiddeld geschat op 5 punten (volgens gebruikersenquêtes), bruikbaarheid op 4-5 punten, kwaliteit 4-5 punten, prijs 4 punten. Kopers merken op dat dit product versheid in huis biedt, het is onmisbaar in de hitte.

Waar te kopen?

U kunt muggendoek kopen in de ijzerhandel of online een bestelling plaatsen.

Zorg ervoor dat de site officieel is, anders is er een kans om nep van slechte kwaliteit te krijgen.

De prijs is meestal niet hoger dan 2000 roebel. Fakes kunnen worden gekocht voor 500 roebel, maar hun kwaliteit laat veel te wensen over.

Een overzicht van muskietennetten op magneten voor de Magic Mesh-deur, zie hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer