Producten van het bedrijf "House of Doors": soorten en functies

 Productie van het House of Doors Company: Views and Features

Het House of Doors-bedrijf produceert al meer dan 10 jaar entree- en binnendeuren en heeft zich in die tijd gevestigd als een betrouwbare en serieuze organisatie. Het biedt zijn klanten de mogelijkheid houten constructies van hoge kwaliteit aan te kopen met een goede aanbeveling en certificering.

Speciale functies

De productie van het merk House of Doors onderscheidt zich door een uniek en aantrekkelijk ontwerp, bovendien is het gemaakt van hoogwaardige materialen. Als we de producten van dit bedrijf vergelijken met die van andere fabrikanten, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat ze niet van elkaar verschillen qua kwaliteit, maar een lagere prijs hebben.

Deurproducten zijn gemaakt van natuurlijk hout (voornamelijk van coniferen) en daarom absoluut veilig voor het milieu.

Het bedrijf beschouwt het als zijn hoofdtaak om gezelligheid in een appartement of kantoor te creëren, zodat iedereen zich comfortabel voelt bij het openen van de ingangs- of binnendeuren. Onder de moderne verscheidenheid aan deurproducten is het gemakkelijk om te verdwalen, dus het merk produceert producten die gemakkelijk te kiezen zijn. Hoogwaardige deuren en Europese service verleggen het doel ver vooruit, waardoor de vraag van de consument toeneemt.

Hoogwaardige accessoires, beschikbaarheid en een enorme selectie modellen - dit zijn de belangrijkste criteria die de producten van het bedrijf "House of Doors" kunnen typeren. Bovendien staan ​​medewerkers van deze organisatie altijd klaar om potentiële klanten te adviseren over problemen met de keuze van deuren. Attente managers zullen snel een bestelling plaatsen en advies geven over de beste installatiemethoden.

lineup

In de winkel van deurconstructies "House of Doors" kunt u producten voor binnen, bouw, metaal en kunststof kopen. Interieurdoeken zijn beschikbaar in verschillende series, die elk hun eigen operationele kenmerken hebben.

De beroemdste serie:

 • "Cabinetmaker" - de goedkope serie die afwijkt van het originele ontwerp in combinatie met horizontale tekening op een oppervlak van een doek. Als decoratie wordt decoratief materiaal op basis van cellulose gebruikt. Het ontwerp heeft een schommelachtige opening en bestaat uit een enkele deureenheid. De serie is gemaakt van natuurlijk hout en silicaat of matglas.
 • "Ocean" - Dit is een nieuwe collectie die vijf modellen combineert met één foto. Zo kunnen kopers het interieur van het appartement bijwerken met slechts één reeks. Het voordeel van de "Oceaan" is de variatie van modellen, moderne tinten van coating en volumetrische delen van matglas. Bijna alle producten bestaan ​​uit hout- en glaselementen, waardoor u een gecombineerde stijl van het huis kunt creëren.
 • "Architect" - omvat producten die bestaan ​​uit een houten frame, waarop MDF-platen 0.6 cm dik zijn, gelijmd. Dankzij de PVC-coating hebben de panelen een verhoogde sterkte en weerstand tegen vervorming. Alle ontwerpen worden compleet geleverd met glazen inzetstukken die zijn bevestigd met transparante siliconenlijm.
 • "Europan" - een collectie die unieke kleuren en een innovatief ontwerp van schilderijen gebruikt. Deurconstructies bestaan ​​uit gewone telescopische en speciale lijsten, die één lijn vormen met de deur. Deurblad geglazuurd met gekleurd glas ..
 • Polaris - een reeks producten die bedekt zijn met wit email. Dankzij dit kunnen alle doeken gemakkelijk in elk interieur passen en er luxe aan toevoegen. Ze hebben geen speciale zorg nodig, het is genoeg om ze af en toe af te nemen met een vochtige doek. Elk model is vervaardigd op innovatieve apparatuur, die de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit garandeert.
 • luxe - een collectie met een moderne coating - bioshpon. Dit is een Europese ontwikkeling op het gebied van decoratieve coatings, die de natuurlijkheid van de textuur benadrukt met behulp van een speciale oppervlaktebehandeling. Structurele sterkte wordt verzekerd door een frame van massief grenen.

Metalen deuren van het bedrijf "House of Doors" zijn de meest betrouwbare structuren om het huis te beschermen. Ze worden gekenmerkt door hoge sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen mechanische schade.

Alle ontwerpen zijn uitgerust met betrouwbare sloten, die erg moeilijk te kraken zijn. De isolatiedichtheid vermindert de thermische geleidbaarheid van het product, waardoor de warmte binnenin het huis blijft.

Wat betreft kunststofstructuren, ze zijn verkrijgbaar in twee series: "Drops" en "Harmonica":

 • "Thaw" is een brandwerende, warmte-isolerende en geluidsabsorberende stof, gekenmerkt door hoge sterkte en slijtvastheid.
 • "Accordeon" - Dit zijn kunststof binnendeuren die kunnen worden opgevouwen wanneer ze worden geopend. Het is erg handig om nuttige ruimte te besparen of om twee functionele zones van elkaar te scheiden. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren: walnoot, eiken, beuken en wit email.

Constructiedeurbladen zijn gemaakt van grenen frame en binnenin zijn ze gevuld met honingraatvuller. Meestal nodig voor tijdelijk gebruik en daarom niet opvallen met speciale esthetische eigenschappen. Met hun hulp kunt u de ruimte zoneren, isoleren en de kamer geluiddicht maken.

Hun belangrijkste voordeel ligt in duurzaamheid: zelfs nadat het object in gebruik is genomen, kunnen constructiedeuren worden gebruikt voor het beoogde doel.

Selectieregels

Om het perfecte canvas in het bedrijf "House of Doors" te vinden, moeten de openingen worden gemeten om precies te weten wat de afmetingen van het toekomstige deurframe zijn. Goed metingen kunnen helpen beheersen. Het is handiger om de constructie op de officiële website van het bedrijf te kopen dan te zoeken naar zijn producten in hardware-winkels.

In de online winkel is het mogelijk om meteen de uiteindelijke kosten van de deur te achterhalen, samen met de installatie, wat de tijd en het geld van de klant bespaart. Met een verscheidenheid aan ontwerpen en diktemodellen kunt u de juiste optie kiezen.

Het ontwerp van producten is zo divers dat u een kleur kunt vinden die perfect in het interieur van een huis of kantoor past. Voor landhuizen is het uiterlijk van de ingang belangrijk, dus de metalen toegangsstructuren zullen het gebouw aantrekkelijk maken. Sommige ijzermodellen hebben bovendien houten versieringen waarmee u ze in een houten huis kunt plaatsen. Als er in het assortiment van de winkel geen deur nodig is door de klant, dan kunt u het product bestellen volgens uw eigen schets.

Hoe te geven?

"House of Doors" zorgt voor zijn producten, daarom biedt het zijn klanten een instructie die de regels voor de verzorging van deurbladen beschrijft.Deuren zijn een helder onderdeel van het interieur en vereisen regelmatige aandacht en goed onderhoud. Permanente zorg zal het oorspronkelijke uiterlijk van de panelen gedurende een lange tijd behouden.

Je kunt ze alleen schoonmaken met inachtneming van enkele regels:

 • Om de binnendeuren goed schoon te maken, moet u alleen speciale reinigingsmiddelen gebruiken. Dit is belangrijk omdat niet elke stof een gunstig effect kan hebben op het oppervlak van de doos - soms kan een onjuist gekozen hulpmiddel de coating beschadigen.

Gebruik geen reinigingsvloeistoffen en schurende poeders, omdat deze chemisch reageren met hout en deze bederven. Het is het beste om een ​​oplossing te gebruiken die bestaat uit zuiver water en alcohol.

 • Het deurreinigingsproces is een eenvoudig en snel proces. Eerst moet je het stof van het oppervlak van het canvas verwijderen met een vochtige doek en daarna droogvegen.
 • Het is ook de moeite waard eraan te denken dat tijdens reparatiewerkzaamheden binnendeuren moeten worden verwijderd van de scharnieren en moeten worden verwijderd. Dit is nodig om ze niet te beschadigen, omdat reparatie vaak gepaard gaat met het gebruik van chemicaliën. Als alternatief kunnen de deurpanelen worden gesloten met plasticfolie.
 • Het bedrijf "House of Doors" adviseert vooral om deuren met polyester vernis te verzorgen. Ze moeten periodiek worden behandeld met een speciale tool die de schoonheid en helderheid van de deur behoudt.

beoordelingen

Het bedrijf "House of Doors" heeft zichzelf bewezen in de bouwmarkt. Veel mensen geven de voorkeur aan de producten van deze specifieke fabrikant, omdat ze de beste prestatie-eigenschappen hebben. Kopers spreken positief over de deurontwerpen en zeggen dat ze van superieure kwaliteit zijn voor veel andere doeken van bekende merken. De verscheidenheid aan ontwerpoplossingen stelt u in staat een model te kiezen dat het beste de stijl van het huis benadrukt.

Zowel de toegangs- als de binnendeuren zijn van hoge kwaliteit en kunnen met de juiste zorg meer dan tien jaar worden gebruikt. Het bedrijf geeft om zijn reputatie, dus het biedt alle hulp bij het kiezen van deurbladen. Veel kopers hebben de beste optie gekocht, dankzij het advies van ervaren managers die niet alleen helpen met de keuze, maar ook individuele bestellingen doen.

Hoe je een deur kiest, leer van de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer