Deuren Zetta: voor- en nadelen

Deuren zijn een noodzakelijk element in elke kamer. Elke dag gebruiken we bepaalde soorten van hen. In elke kamer is er ten minste één deur, dus de kwestie van kwaliteit, kenmerken en voordelen is te allen tijde relevant. Deuren voor verschillende doeleinden Zetta combineert een uitstekende kwaliteit, een mooi design en uitstekende inbraakwerende kwaliteiten.

Over het bedrijf

Zetta werd in 2009 opgericht, te beginnen met een kleine productie. Geleidelijk aan nam de omvang van het werk toe en werd de weg ingeslagen om de markt uit te breiden. Om aan de behoeften van elke klant te voldoen, werd hoogwaardige apparatuur aangeschaft en het kwalificatieniveau van de specialisten van het bedrijf werd verbeterd tot het vereiste niveau.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf veel innovaties geïntroduceerd in de productie van elk type deur. Het bedrijf produceert toegangsblokken en interieurdoeken.

Toegangsdeuren

De vervaardiging van blokken van beschermende deuren is van versterkt staal. Dit type metaal heeft een hoge sterkte bij dezelfde dikte, hierdoor kunt u lichtere ontwerpen maken met goede prestaties.

Zetta-deuren zijn uitgerust met extra vakken op de plaatsen waar de sloten zijn geïnstalleerd, wat ongewenste toegang tot de sloten aanzienlijk bemoeilijkt en extra bescherming biedt tegen vergrendelingsmechanismen voor stof. Deze innovatie wordt gewaardeerd door kopers die toegangsstructuren hebben gekocht voor particuliere huizen en cottages.

Door de afneembare pinnen aan de scharnierzijde is het onmogelijk om de deuren uit de scharnieren te verwijderen. Bij het sluiten van het slot is het canvas aan beide zijden gefixeerd.

Onder de hoofdplaat van metaal zijn ribben. Ze zijn horizontaal en verticaal, respectievelijk, zijn relatief lange of korte zijden van de deur. Dergelijke inzetstukken geven sterkte aan het weefsel zowel voor het breken als voor het behouden van de geometrie van de constructie.

De metalen deuren van Zetta zijn uitgerust met hoogwaardige fittingen van toonaangevende fabrikanten, uitgerust met twee soorten afdichtingen: rubber en magnetisch.De aanwezigheid van verschillende afdichtingscontouren helpt het binnendringen van vreemde geuren, rook, stof en tocht naar het appartement te voorkomen. De doeken zelf hebben isolatie door de minerale plaat van Knauf, die niet alleen een uitstekende geluids- en warmte-isolator is, maar ook de weerstand van de deur tegen hitte verhoogt.

Deze isolatie is bestand tegen temperaturen tot 200 graden en straalt geen schadelijke stoffen uit in de omgeving.

Voronezh Zetta deuren zijn gesorteerd op type constructie. De belangrijkste productlijnen worden weergegeven door de volgende modellen:

 • "Standaard". De dikte van het metaal in de deuren van dit type is 1,2 mm, exclusief de toplaag. Er zitten twee baleinen in het canvas, de dikte is 66 mm. Dit ontwerp heeft drie zegelcontouren, geluidsisolatie ontworpen voor 33 dB.
 • "Comfort". In dit ontwerp wordt het metaal 1,5 mm gebruikt, het heeft ook twee hardheidvellen, drie afdichtingsprofielen en minerale vulling. Het interieur is afgezet met MDF-plaat met een decoratieve film. De dikte van dit model van inputstructuren, rekening houdend met de binnenhuisdecoratie, is 86 mm.
 • "Euro". Hier, de dikte van de buitenste plaat bereikt 2,0 mm, het aantal verstijvingen 3 stks., Zegels ook 3 stks. Een kenmerk van deze serie kan een externe pad van MDF worden genoemd.Dikte van een doek rekening houdend met de afwerking van 79 mm. Het vullen is hier iets dichter dan in vorige versies. Dit ontwerp heeft een geluidsweerstand van 38 dB.
 • "Premier". Een kenmerk van deze serie kan de diepte van de deur worden genoemd, rekening houdend met de afwerking is deze 105 mm. Afwerking bestaat uit twee MDF-platen van buiten en van binnen. Er is een groter aantal anti-drift pinnen, waarvan er 6 zijn geïnstalleerd, er zijn drie afdichtingscircuits. De geluidsisolatie-index is 41 dB. Buitenplaatdikte 2,0 mm.
 • Een afzonderlijke kolom kan input leveren deuren met een spiegelbevindt zich aan de binnenkant van het canvas. Het is erg handig, zo'n decoratie past perfect in elk interieur, is vooral welkom in appartementen met een kleine hal, waar het niet mogelijk is om een ​​apart reflecterend glas op te hangen, daarnaast maakt deze ruimte de ruimte lichter en breder.

Voor- en nadelen

Natuurlijk kunt u in elk product uw voors en tegens vinden.

Voordelen van metalen deuren van het bedrijf Zetta:

 • Het speciale staal bezit de verhoogde duurzaamheid. Bij de vervaardiging van dit metaal worden speciale additieven gebruikt die de fysieke prestaties met meerdere punten verhogen.
 • Behoud van de geometrie van het canvas onder de strengste omstandigheden.De fabricagetechnologie is zo ontworpen dat bij het maken van een deur er zo min mogelijk plaatsen zijn die kunnen worden vervormd of vervormd. Met de juiste installatie behoudt het ontwerp zijn parameters zijn hele leven lang.
 • Systeem van bescherming tegen hacking. Een vak voor sloten, ingewikkelde toegang voor indringers tot de vergrendelingsmechanismen, anti-pinnen die het canvas in de gesloten doos bevestigen, hoogwaardige hulpstukken met een hoge mate van geheimhouding, de dikte van het metaal - de belangrijkste indicatoren van veiligheidsdeuren en, bijgevolg, uw eigendom.
 • Kwaliteitsdekking. Externe en interne coating van de voorgestelde structuren zorgt voor een lange levensduur en bescherming tegen bepaalde omgevingscondities.

Mogelijke nadelen:

 • Losse pasvorm van het canvas. Dit probleem treedt op als gevolg van onjuiste installatie van de deureenheid. De installatie moet worden uitgevoerd door ervaren vakmensen. Als bij de installatie van een constructie in een diafragma geen technische voorwaarden worden nageleefd, kan de vorm van een doos, doek of beide, die en een andere, in de loop van de tijd veranderen.
 • Falen van sloten en andere accessoires.De oorzaak van een dergelijke storing is zeer zelden een fabricagefout, meestal is dit een fysieke impact op bewegende onderdelen. Handgrepen, hefboom- en cilindersloten zijn niet ontworpen voor het toepassen van grote fysieke sterkte.

Mechanismen vereisen periodieke smering met de juiste smeermiddelen.

 • Het uiterlijk van tocht. Dit probleem kan optreden als gevolg van afslijting van de afdichtingselementen. Om het op te lossen is vrij eenvoudig, de vervanging van kauwgom vereist geen speciale vaardigheden en kost erg weinig tijd. Om de levensduur van zeehonden te verlengen, is het raadzaam om ze 3-4 keer per jaar met een speciaal siliconenvet af te vegen.
 • Verwend uiterlijk. De coating van alle deuren is niet bedoeld voor het reinigen met abrasieve materialen, maar leidt geleidelijk tot slijtage van de meest resistente oppervlakken. Contact met direct zonlicht kan het uiterlijk negatief beïnvloeden. Sta niet toe dat vocht op het oppervlak van de deur bevriest, vooral met een ruwe coating, dit kan de integriteit van de buitenste laag verstoren en tot vernietiging leiden.

Het wordt niet aanbevolen om te gebruiken voor zorg en alle soorten oplosmiddelen, zelfs de meest goedaardige.

Kostenvorming

Natuurlijk verschillen alle soorten op de markt in prijs. Zetta probeert de kosten te verlagen om het uiteindelijke prijskaartje van de deur te minimaliseren, terwijl de hoge kwaliteit behouden blijft. De kosten van elk product zijn afhankelijk van vele kwaliteiten. Belangrijkste criterium:

 • De dikte van het metaal. Hoe meer materiaal wordt besteed aan de vervaardiging van de constructie, hoe meer de kosten van de constructie stijgen. Deze indicator is vooral belangrijk voor diegenen die zich zorgen maken over de kwaliteit van de inbraakwerende deur. Houd er rekening mee dat dit het gewicht van het product beïnvloedt, en niet alle wanden kunnen dergelijke belastingen weerstaan.
 • Accessoires. Bij de productie van gebruikte componenten zijn geverifieerde fabrikanten, die ook verschillen in klassen van beveiliging. De kosten van het kasteel alleen al kunnen 40.000 roebel bedragen, daarom zal hiermee rekening worden gehouden bij het vormen van de uiteindelijke prijs van het product.
 • Finish. Afhankelijk van de wensen van de klant en rekening houdend met modetrends, biedt het bedrijf Zetta een grote verscheidenheid aan opties. Standaard afwerkingspanelen worden zelden gemaakt van dure materialen. Maar fabrikanten kunnen ook oplossingen op maat aanbieden. Dienovereenkomstig heeft het ook invloed op de kosten.Bijkomende metaalstructuren, vellen, smeedstukken, vormlichamen kunnen ook als decoratieve elementen worden gebruikt. In sommige gevallen verhoogt dit de sterkte van het canvas.

Kies een beschermende structuur voor uw huis, beslis over alle wensen en welke criteria u bij voorrang moet verlaten.

Stalen deuren van Zetta zullen een betrouwbare beschermer zijn voor u en uw woning voor een lange tijd.

Binnendeuren

In de moderne wereld is er soms niet genoeg troost. Sommige mensen hebben privacy nodig om alleen met zichzelf te leven, of apart van het bedrijf. Zorg voor isolatie in het huis helpt binnendeuren.

Trends in moderniteit bepalen hun voorwaarden voor hun keuze. De Zetta-fabriek probeert de tijd bij te houden en breidt het aanbod voortdurend uit.

Exterieurcoatings voor binnendeuren Zetta onderscheidt een grote variëteit.

 • Fineer. Dun gedeelte van natuurlijk hout, geplakt op de basis. Het is gemaakt van hout van die soorten die gemakkelijk te verwerken zijn, maar hun eigenschappen goed behouden in het productieproces. Een verscheidenheid aan kleuren, een ruime keuze aan materiaalverwerking, natuurlijkheid maken dergelijke deuren tot een van de meest populaire producten.
 • PVC. Kunstmatige PVC-coating.Het is zeer goed bestand tegen mechanische schade. Meestal is de coating glad en verliest bij nader inzien het uiterlijk van het natuurlijke materiaal.
 • Een van de moderne materialen waarmee u zo nauwkeurig mogelijk kunt simuleren. natuurlijk fineer. Bestaat uit 90% polypropyleen en 10% hout. Milieuvriendelijk materiaal, heeft een elastische structuur. Het is vrij moeilijk om het te beschadigen, het is niet bang voor chemie en blootstelling aan direct zonlicht.
 • Lamineren. De coating op basis van gedrukt patroon, gevolgd door het aanbrengen van een beschermende laag. Afhankelijk van de beschikbaarheid en de dikte van de bescherming, veranderen ook de fysieke eigenschappen. Meestal - de goedkoopste productie. Vaak zijn dergelijke coatings gevoelig voor UV-straling, tenzij ze een speciale bescherming hebben.

beoordelingen

Consumenten die zelf de producten van het bedrijf Zetta hebben gekozen, laten altijd de meest positieve feedback over het gekochte product achter. Welke criteria ook worden toegepast op het ontwerp, ze kunnen allemaal worden vervuld in het assortiment van het bedrijf.

Als u een budgetoptie kiest, kunt u eenvoudig kiezen uit de voorgestelde kant-en-klare modellen.Het benadrukken van een soort kwaliteit, geluidsisolatie, inbraakwerendheid, uiterlijk, naleving van binnendeuren, alles is aanwezig in de voltooide constructies.

Klanten die een individueel interieur maken, krijgen een breed scala aan opties voor op maat gemaakte producten. Misschien neemt het meer tijd in beslag, wat nodig is om te produceren, maar het zal uw deur zijn die aan alle eisen voldoet.

De kopers stoppen met het kiezen van dit product en hebben vertrouwen in de kwaliteit van de producten. Het Zetta-bedrijf geeft een garantie voor alle gefabriceerde entreestructuren en -doeken voor binnendeuren, die ook wordt opgemerkt door iedereen die producten heeft gekocht.

Zie de volgende video over het kiezen van de juiste Zetta-voordeur.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer