Een slinger van gloeilampen - hoe moet je het huis van binnen en van buiten versieren?

 Een slinger van gloeilampen - hoe moet je het huis van binnen en van buiten versieren?

Garland is een ornament dat de aandacht trekt en mensen van alle leeftijden opbeurend. Hiermee is het gemakkelijk om het interieur van het huis niet alleen voor een vakantie te decoreren, maar ook om het in het ontwerp van de kamer in te bedden als een dagelijks accessoire dat het een perfectie-effect zal geven. Een grote verscheidenheid aan modellen stelt u in staat om voor elke zaak de beste optie te kiezen en de individualiteit van een kamer te benadrukken.

Voordelen van het versieren van lampenslingers

Met behulp van de guirlande is het gemakkelijk om de sfeer van feest en vreugde in het interieur te brengen. Het belangrijkste kenmerk is dat het met zijn hulp gemakkelijk is om een ​​huis in elke stilistische richting te decoreren. In de meeste gevallen wordt het gezien als een afzonderlijk decorobject en daarom is de visuele selectie van het algehele ontwerp van de ruimte toegestaan.

Bovendien combineert de slinger niet alleen decoratieve, maar ook praktische functies. - het is een extra lichtbron, en daarom wordt het vaak gekocht en gebruikt door eigenaars als een nachtlampje. Tegelijkertijd creëert het een meer intieme en esthetische setting dan gewone lampen, waardoor de ruimte wordt gevuld met een speciale sfeer. Afhankelijk van het type, de lengte en de vorm, kan de slinger niet alleen in het huis, maar ook op straat worden gebruikt. Hiermee is het eenvoudig om het ontwerp van de binnenplaats van een woonhuis te ontwerpen en accenten te leggen op een aantal andere decorstukken.

In termen van functionaliteit en bediening, naast een hoge mate van esthetiek, zijn de volgende voordelen van de slinger te onderscheiden.

 • Laag stroomverbruik. Vaak is deze waardigheid van fundamenteel belang voor het verwerven van sieraden door veel mensen.Afhankelijk van het uiterlijk, kunt u een model aanschaffen dat het nachtlicht het meest effectief vervangt en de ruimte verlicht. Met zijn hulp kunt u niet alleen een feeststemming creëren, maar ook aanzienlijk besparen op elektriciteitskosten.
 • Mobility. De krans is klein van formaat en licht van gewicht, dus indien nodig kan deze gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden verplaatst en ook op een plek worden geplaatst die niet toegankelijk is voor traditionele lichtbronnen.
 • Eenvoudig aan te sluiten. Om de guirlande te gebruiken, volstaat het om hem op een stroombron aan te sluiten - een stopcontact of batterijen. Het kost niet veel tijd en moeite, u hoeft niet om te gaan met complexe instructies en aspecten van het rechtstreeks verbinden met het netwerk, in tegenstelling tot wandlampen of klassieke kroonluchters.
 • Security. Moderne modellen hebben een hoge mate van betrouwbaarheid en zullen dankzij de parallelle verbinding van de guirlande goed blijven functioneren, zelfs als een van de gloeilampen in het circuit defect raakt. De meeste modellen zijn beschermd tegen mechanische externe schade en zijn niet gevoelig voor de verwoestingen van weersomstandigheden.
 • Breed bereik. Fabrikanten bieden hun klanten een breed scala aan producten die verschillen in een verscheidenheid van parameters, variërend van de grootte van de lampen, eindigend met hun kleurdiversiteit en de kenmerken van de krans zelf. Dat is waarom het vinden van de beste optie voor een bepaald geval niet moeilijk is.

Met behulp van een slinger is het eenvoudig om het huis en de tuin te versieren en een aangename en gezellige sfeer te creëren.

cons

Van de minnen kunnen we de hoge kosten van kwaliteitsproducten benadrukken. Dit geldt vooral voor ontwerpversies van modellen die zijn gemaakt door ervaren vakmensen. Hoe verfijnder en betrouwbaarder het product, hoe hoger het nummer op het prijskaartje. Bovendien is het moeilijk om een ​​model te kiezen dat een hoge mate van duurzaamheid zal hebben. In de regel worden kopers meer aangetrokken door goedkope veelkleurige tegenhangers van onbekende bedrijven dan door betere modellen van populaire merken. Een krans van goedkope materialen kan snel onbruikbaar worden, vooral voor modellen met een serieschakeling.

species

Bij het kiezen van een slinger, is het noodzakelijk om de variëteiten van deze sieraden zorgvuldig te bestuderen op de moderne markt en hunde verschillen. Traditioneel kan de mate van bestemming van de krans worden verdeeld in 2 groepen.

 • Modellen voor de straat. In de regel zijn de lampen daarin groot en voorzien van extra middelen ter bescherming tegen mechanische schade. Bovendien. ze hebben een verhoogde weerstand tegen slecht weer, vocht en sterke temperatuurschommelingen.
 • Modellen voor thuis. Lichtgewicht versie, meestal LED. Het heeft een lagere mate van verlichting dan de vorige versie, evenals een kleine lengte van het product.

Onderscheid ook de volgende typen modellen.

 • Universeel lineair. Het is een lange draad met in serie geschakelde lampen.
 • Garland gordijn. Het lijkt op een gordijn en wordt in de regel gebruikt om muren te versieren. Verschilt in lange takken van extra draden die niet met elkaar zijn verbonden.
 • Garland-pony. Van de centrale draad divergerende takken van verschillende lengte die met elkaar kunnen worden verbonden. Meestal heeft een dergelijk product een kleine lengte en wordt het gebruikt om ramen of planken te versieren.
 • Grid. De klassieke straatversie, die zich uitstrekt over een zone of aan de muur, en lijkt dichtbij een groot visnet met kleine lampen.
 • Garland ijspegel. Het is een koord met takken in de vorm van korte stokjes met LED's.
 • Rope Light Het heeft het uiterlijk van een flexibel snoer met LED's aan de binnenkant. Hiermee is het gemakkelijk om de gewenste vorm aan het ornament te geven.
 • Belt Light Modern populair model - een zachte kabel met nette afgeronde mini-versies van een klassieke gloeilamp, in plaats van LED's.

Deze producten worden actief gebruikt om het huis in te richten, zowel binnen als buiten.

Typen, afmetingen en vermogen van gebruikte lampen

Slingers zijn verschillend van elkaar en gebruikte lampen. Ze kunnen van verschillende grootten, vormen, kleuren, kracht zijn. Er zijn de volgende typen.

 • Klassieke minilampen en microlampen. Wordt meestal gebruikt in kerstversieringen en heeft een peervormige, langwerpige of ronde vorm.
 • LED. Het vaakst gebruikt voor decoratieve decoratie van de kamer voor een lange tijd.
 • Slinger met Edison-lampen. Grote klassieke lampen die in serie zijn verbonden met één draad, kunnen bijvoorbeeld een kroonluchter vervangen in een studio-appartement dat is ingericht in een moderne stijl.

Als het nodig is om de spanning van één lamp in een slinger te berekenen, dan is het noodzakelijk om 220 volt te delen door hun aantal in de decoratie.Gemiddeld verbruikt een van hen niet meer dan 12 volt. Vermogen afhankelijk van de grootte van de krans kan variëren van 10 tot 50 watt. Voor kamers is de optimale waarde 25 en voor de straat - 35 watt.

Kleurmogelijkheden

Het moderne assortiment slingers biedt producten in verschillende kleuren. Onder hen zijn zeer populaire sieraden, die is samengesteld uit rode, witte en roze lampen. Afhankelijk van de algemene stijl van de kamer en zijn kleurenpalet, worden decorateurs geadviseerd neutraal gekleurde guirlandes aan te schaffen. LED-veelkleurige decoraties zijn echter nog steeds relevant voor het creëren van de nieuwjaarsstemming.

Use cases

Kies een slinger voor een huis of een straat, je moet rekening houden met alle nuances uit het interieur en eindigen met veiligheidstechnieken.

Als decoratie van de woonkamer

De woonkamer is een plek waar ze vaak samenkomen met het hele gezin. Daarom is het belangrijk dat deze kamer zo comfortabel en gezellig mogelijk was. Het creëren van een dergelijke sfeer zal de klassieke lineaire of moderne guirlande helpen. Gebruik in de regel de plank of de muur.Het is belangrijk dat ze buiten bereik is als er jonge kinderen in huis zijn. Bij het kiezen van een product is het het beste om bij de decoratie van een lichte, neutrale schaduw te blijven. Garland gordijn of modellen met grote lampen zijn een uitstekende optie voor een woonkamer ingericht in een moderne stijl.

In de kinderkamer

Kinderkamer moet een sprookjesachtige sfeer creëren voor zijn kleine bewoner. Garland is hier geweldig voor. Vooral vaak met zijn hulp te maken luifels boven het bed. In slaap valt, zal het kind genieten van de kalmerende flikkerende lichten, bovendien kan een dergelijke versiering kinderen helpen die bang zijn in het donker. Voor oudere kinderen kan de slinger een voorwerp voor spellen worden - met zijn hulp worden zelfgemaakte hutten vaak opgemaakt. En adolescenten kunnen hun individualiteit op zo'n manier uiten en een sfeer van comfort voor zichzelf creëren.

Aanvraag voor Nieuwjaar en Kerstmis

Wintervakanties kunnen niet zonder de fonkelende twinkeling van de vele veelkleurige slingers in combinatie met andere kerstdecoraties. In deze tijd van het jaar worden de straat en de kamers actief versierd met een slinger. Voor dit doel worden slingers-ijspegels, duralight, franje het vaakst gebruikt en de kerstboom is versierd met klassieke lineaire modellen.

Straatideeën

Meestal is de straat versierd met lange slingers met grote lampen, bijvoorbeeld Edison. Op straat wordt dit product gebruikt als een extra lichtbron, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het model het meest volledig voldoet aan de verlichtingsvereisten. Als er bomen zijn op de binnenplaats van een privé-huis, wordt een gemeenschappelijke slinger die een stam of takken kan omwikkelen, een algemeen idee om deze te versieren. Ook met behulp van dit product kunt u een tuinhuisje of een plaats om te rusten decoreren, de ingang van het huis versieren. De muren van het huis zijn vaak versierd om de stijl te benadrukken en de aandacht van passanten erbij te trekken.

Veiligheidstips

Een huis versieren Vergeet de veiligheid niet.

 • Voordat u de guirlande verbindt, moet u het product eerst zorgvuldig onderzoeken op de aanwezigheid van defecten en blootliggende draden, en ervoor zorgen dat ze goed geïsoleerd zijn.
 • Een slinger ontworpen voor thuis moet niet buiten worden gebruikt om de mogelijkheid van een kortsluiting te voorkomen bij slecht weer of temperatuurveranderingen.
 • Houd de slinger voorzichtig, vermijd stof en mechanische druk.
 • Het wordt niet aangeraden om de slingers in de buurt van gemakkelijk brandbare materialen te hangen en ook om vergelijkbare stoffen naast te spuiten.

Nadat je de slinger hebt gebruikt, moet je hem wat tijd geven om af te koelen voordat je hem vouwt.

Prachtige voorbeelden

Slingers van microlamps vullen het best grote objecten aan. Een mooie oplossing zou een combinatie van sprankelende lampen met een vliegende doek zijn. Decorateurs gebruiken meestal zo'n slinger in de decoratie van slaapkamers, het ziet er vooral indrukwekkend uit met luifels. De combinatie van wit doorschijnend canvas en het licht van de slinger maakt de luifel nog luchtiger en zorgt 's avonds voor een sfeer van comfort en vrede.

Vaak worden slingers met Edison-lampen gebruikt om het plafond van een kamer te versieren, waarvan het interieur in een moderne stijl is gemaakt. Vooral stijlvol ziet er lineair licht uit op de draad op de achtergrond van het plafond in het wit.

Slingers die in een glazen vat zijn geplaatst, zien er erg indrukwekkend uit: blikken, flessen, bollen, enz. Dergelijke items kunnen worden gebruikt in plaats van een nachtlampje, en kunnen ook worden gebruikt om planken in de kamer met hun hulp te versieren.

Vaak worden producten in de vorm van een gordijn gebruikt voor raamdecoratie.In combinatie met een lichte gordijnenstof zien dergelijke modellen er erg mooi uit vanaf de zijkant van de kamer en vanaf de straat.

Een klassieke decoratie van de gevel van het gebouw is een guirlande in de vorm van een pony of gordijn onder het dak. Dergelijke producten zijn ook versierde ramen en muren van het huis.

Over hoe je het hele jaar door elektrische verlichting kunt gebruiken, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer