Kerststrandslingers: de keuze, installatie en productie

Niet alleen wachten kinderen ongeduldig op de wonderen van het nieuwe jaar. Het is geen geheim dat veel volwassenen ook een fijne vakantie verwachten, gevuld met fantastische verlichting. Dichter bij de nieuwjaarsvakantie zijn de schappen gevuld met een groot aantal kerstboomspeelgoed, glanzend tinsel en een verscheidenheid aan slingers. Vandaag zullen we het hebben over het laatste. Spectaculaire straatverlichting - een geweldige kerstdecoratie die correct moet worden gekozen en correct moet worden geïnstalleerd.

Voor- en nadelen van lampdecoraties

Dergelijke vakantiedecoraties hebben de Russische markt relatief recent gewonnen, ondanks het feit dat straatkerstlichten al meer dan een eeuw bestaan. Voor de eerste keer werd een luxueuze kerstboom vlakbij het Witte Huis aangevuld met felle gloeilampen in verschillende kleuren.Daarna begonnen deze producten van toepassing te zijn bij het ontwerpen van winkels, bomen en verschillende gebouwen.

Tijdens de technische vooruitgang werden speciale slingers voor straatdecoratie, LED, ontwikkeld. Deze producten hebben veel positieve eigenschappen, vooral in vergelijking met eenvoudige apparaten.

Straat LED-slingers zijn tegenwoordig wijdverspreid. Hun populariteit is te wijten aan het feit dat dergelijke producten veel voordelen hebben. Laten we er kennis mee maken.

 • Dergelijke lampversieringen hebben een goed niveau van helderheid, vooral in vergelijking met alternatieven.
 • Dergelijke decoraties zien er erg mooi en origineel uit. Zeldzame straatkrans wordt genegeerd door voorbijgangers.
 • LED-straatdecoraties kunnen heel lang meegaan. Analogen van dergelijke kwaliteiten kunnen niet opscheppen - ze zijn nauwelijks genoeg voor dezelfde tijd.
 • Veel consumenten wenden zich tot dergelijke decoraties, niet alleen vanwege hun spectaculaire uiterlijk, maar ook vanwege hun democratisch energieverbruik. Daarom wordt LED-verlichting economisch gezien als zeer winstgevend beschouwd.
 • LED-lampen hebben een plastic behuizing die volledig is afgedicht. Het beschermt het apparaat tegen penetratie van destructief vocht en andere negatieve externe factoren.
 • Dergelijke lichtgevende decoraties zijn vorstbestendig, zodat ze in de winter zonder angst kunnen worden gebruikt.
 • Door huizen te decoreren met kerstverlichting met led-lampen, hebben de eigenaren de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan spuitdoppen te gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van sterren, harten of andere aantrekkelijke objecten. Het resultaat is een zeer interessant decor dat de aandacht van voorbijgangers trekt.
 • Zelfs als een van de lampen op zo'n slinger defect is, heeft dit geen negatieve invloed op de andere elementen. Dit effect is te wijten aan de aanwezigheid van een parallelle verbinding.

Dankzij de spectaculaire nieuwjaarsdecoraties kun je een huis transformeren, waardoor het echt fantastisch wordt. Er moet echter rekening mee worden gehouden dat dergelijke oplossingen hun nadelen hebben. Overweeg hen.

 • Straatlantaarns met LED's zijn duur. Natuurlijk is het hier vermeldenswaard dat dergelijke producten voor de lange termijn van hun service herhaaldelijk de hoge kosten betalen.Maar de initiële investering kan de koper nog steeds onaangenaam verrassen.
 • De nadelen omvatten een hoge thermische degradatie van hoogvermogen LED's. Als u gloeilampen gebruikt, waarvan de voedingsindicator de 50 W-markering overschrijdt, moet u een betrouwbare warmteafleider gebruiken. Als de fabrikant materialen van lage kwaliteit gebruikt, mislukt het product eenvoudig.
 • LED-kerstlantaarns zijn erg gevoelig voor spanningsdalingen. Zelfs een enkel differentieel dat de beperkende parameters overschrijdt, kan schade aan het product veroorzaken.

Uit het bovenstaande kunnen we concluderen dat de kerst-LED-verlichting veel meer voordelen dan nadelen heeft. Bovendien moet u onthouden dat veel afhankelijk is van de kwaliteit van het specifieke product dat u hebt gekocht en van de fabrikant die het heeft geproduceerd.

Instrumentvereisten

Om de spectaculaire straalsling die je hebt verworven om goed te werken en niet op het meest onverwachte moment uit te gaan, moet je aan verschillende eisen voldoen.

Het geval van kwalitatief hoogwaardige guirlande mag niet worden gemaakt van goedkoop, laagwaardig plastic of plastic.Deze materialen zijn minder sterk en slijtvast, daarom breken ze vaak onder invloed van lage temperaturen. Het uiterlijk van dergelijke schade kan er uiteindelijk toe leiden dat het apparaat defect raakt en dat huiseigenaren gewond kunnen raken. Het beste materiaal dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van kerstverlichting, met recht herkende rubber of rubber.

Wat betreft de mate van vorstbestendigheid van het product, wordt dit bepaald door de aanwezigheid op de originele verpakking van het merk met de letters "G" en "R". Meer kwaliteit en duurzaam zijn de slingers, uitgerust met bescherming tegen gerichte waterstroming. Als er een is, dan is het "N" -etiket aanwezig op de originele verpakking.

Deze vakantiedecoratie moet een lengte hebben die overeenkomt met de hoogte van de boom of de gevel van het huis. De standaardlengte van dergelijke slingers varieert meestal van 5 tot 20 m. In winkels zijn echter ook exemplaren te vinden tot 50 m. Indien nodig kunt u speciale connectoren kopen waarmee u meerdere korte linten in één kunt aansluiten lang detail.

Aan de stabilisator is ook een belangrijke rol toegewezen. Dit element heeft een directe invloed op de levensduur van het product. Zonder dit detail is onmisbaar als de slinger is gepland om te worden gebruikt in een onstabiel elektrisch netwerk. Dankzij de stabilisator zullen de LED-lampen niet doorbranden in geval van stroompieken.

Als het geselecteerde product aan alle vereisten voldoet, kunt u het veilig kopen - het zal lang dienen en zal geen onnodige problemen veroorzaken.

Verschillen met thuisopties

Street-kerstverlichting kan worden onderscheiden van kopieën naar huis op basis van twee belangrijke functies: extern en van hoge kwaliteit. Dus, de externe verschillen kunnen worden toegeschreven aan het feit dat producten voor de straat worden gekenmerkt door een enorme verscheidenheid aan vormen, afmetingen en kleuren. Vanwege een complex van verbeterde eigenschappen zijn buitenmodellen duurder dan binnenmodellen, maar het is toegestaan ​​om ze zowel buiten als binnen in huis te hangen.

Wat kwalitatieve verschillen betreft, hebben we het hier over temperatuurisolatie en over bescherming tegen negatieve externe factoren. Varianten die zijn ontworpen voor installatie op straat kunnen naadloos werken, zelfs als er buiten het raam een ​​vrij lage temperatuur heerst.Vergelijkbare producten die thuis worden geïnstalleerd, kunnen niet bogen op dergelijke eigenschappen. Bij koud weer kunnen ze uitvallen of stoppen met werken.

Typen en classificatie

Er zijn veel mooie kerstverlichting, ontworpen voor installatie buiten het huis. Ze zijn gescheiden door verschillende tekens. Laten we in detail bekijken welke variëteiten van dergelijke producten bestaan ​​en volgens welke parameters ze zijn ingedeeld.

Allereerst zijn alle straatverlichting van het nieuwe jaar verdeeld volgens de krachtbronnen waaruit ze kunnen functioneren.

Door deze eigenschap is eliminatie onderverdeeld in:

 • voedingsmodellen;
 • enkele voedingen (dwz batterijen);
 • van zonnepanelen.
Powered by mains
Werkt op batterijen
Op zonne-energie

De opties die dankzij de batterijen werken, zijn volledig autonoom.

Ze zijn volledig onafhankelijk van hoe ver de aansluitingen zijn. De meest praktische en eenvoudig te gebruiken worden beschouwd als op zonne-energie exemplaren. Gedurende de dag verzamelen deze decoraties energie die de zonnestralen verspreiden, en 's nachts sturen ze deze direct door naar de LED's. Aldus wordt een mooi en vrij helder licht gecreëerd.

Op basis van de configuratie van dergelijke slingers zijn verdeeld in de volgende ondersoorten.

 • Universal. Deze apparaten zijn het meest eenvoudig en ongecompliceerd. Ze zijn uitgevoerd als langsbedrading, waarbij de lampen afwisselend zijn aangebracht. Vanwege de hoge flexibiliteit van de draad, is het toegestaan ​​om een ​​dergelijke slinger te gebruiken voor het decoreren van platte ondergronden zoals ramen, muren of reclameborden. Daarnaast kunnen universele decoraties worden gevouwen in de vorm van een cirkel, een golf en andere prachtige vormen. Vaak worden deze producten gekocht om de takken van bomen, kroonlijsten, priëlen en luifels aan te vullen. Universele exemplaren kunnen monochroom zijn of een combinatie van meerdere veelkleurige gloeilampen in één bundel zijn.
 • Slingers, gordijnen of gordijnen. Zulke producten zien er erg mooi uit. Ze zijn een horizontale kabel vanwaar bijzondere draden naar beneden lopen met LED-lampen van een specifiek formaat. Dergelijke opties kunnen een lengte hebben van 150 tot 900 cm. Dankzij deze parameters worden slingersegordijnen vaak gekocht voor het versieren van ramen en gevels van gebouwen.Kortom, deze gordijnen zijn bevestigd op de dakrandbodems of vizieren van gebouwen. Led-lampen die regen of waterval nabootsen worden aangevuld door een controller die verantwoordelijk is voor het aanpassen van de elektrische stroom, waardoor een imitatie van stromend of druipend water wordt gevormd.
 • In het beeld van rand of ijskegels. Zeer populair vandaag zijn de originele opties in het beeld van deze objecten. Het principe van hun werk is hetzelfde als dat van de bovenstaande modellen. Bij dergelijke versieringen in de samenstelling van de pony is er echter een ander aantal LED-lampen. De lengte van de vallende delen is ongelijk en overschrijdt meestal niet het merkteken van 100 cm. Multi-gekleurde LED's kunnen worden samengevoegd tot spectaculaire balken. Dankzij het gebruik van de controller is er een heel mooi effect van "lopende" verlichting. Vooral spectaculaire decoraties in de vorm van ijspegels of pony's kijken onder de pieken of kroonlijsten.
 • Guirlande-raster. Deze ongebruikelijke apparaten vertegenwoordigen een groot aantal kranen, op het gebied van contact waarvan er aangesloten LED's zijn. Indien gewenst, met behulp van speciale connectoren, is het toegestaan ​​om een ​​grote lichtstructuur te monteren, waarvan de inhoud ten minste 20 eenheden zal zijn.Deze lichte netten zijn meestal de gevels van huizen, recreatiegebieden, brede openingen en vele andere soortgelijke terreinen. Voor niet erg grote bloemenslingers worden ze meestal gekocht om verschillende gebouwenveloppen en ramen te versieren.

Het raster wordt uiterst zelden gebruikt om bomen te transformeren, omdat dunne draden per ongeluk kunnen worden beschadigd tijdens de bevestiging aan de takken.

 • Rope Light Deze kerstverlichting is een buis met LED-verlichting. Tussen hen blijft een opening van 12 tot 27 mm. Pas in dit geval de toepassing toe van monochrome en meerkleurige componenten. De koorden waarin de diodes zijn geïnstalleerd zijn verdeeld in plat en afgerond. Touw wordt gebruikt om verschillende vormen en tekens aan te vullen, evenals tekens, banners en decoratieve structuren.
 • In de vorm van smeltende ijspegels. De lichtjes in het nieuwe jaar die smeltende ijspegels imiteren, zien er niet minder indrukwekkend en fris uit. Vallende componenten in deze producten zijn gemaakt van duralight, geplaatst in glazen buizen, waarvan de lengte ongeveer 100 cm is. LED's in deze modellen worden bestuurd door de controller.De lichten gaan langzaam uit en vormen een imitatie van het afnemende oppervlak. Elke krans van deze variëteit kan 5 tot 10 ijspegels bevatten in het interval van ongeveer 10-50 cm van elkaar. In de regel worden deze composities aangevuld met striae over wegen of recreatiegebieden.

Vorm en maat

Feestelijke decoraties voor de straat worden gepresenteerd in het ruimste bereik. Ze kunnen niet alleen verschillen door lichteffecten, maar ook door vormen en dimensionale parameters.

Meestal te koop zijn er LED-kerstverlichting, waarvan de lengte 10, 20 en 30 m is. Zoals eerder vermeld, kunt u meer indrukwekkende 50-meter varianten vinden, maar deze komen veel minder vaak voor. Modellen, gemaakt in de vorm van een gordijn, hebben vaak een lengte van 1,5-9 m.

De vorm van kerstverlichting varieert ook. De meest populaire varianten zijn hierboven beschreven, maar lichtfiguren, gemaakt van LED-daklicht, zien er niet minder aantrekkelijk uit. Dergelijke composities transformeren vaak de gevels van huizen. In het winterseizoen worden sneeuwvlokken van verschillende groottes meestal gemaakt van duralight. Ook van dergelijke producten zijn heel mooie gloeiende sterren, herten, bomen en andere soortgelijke objecten.

Op de kerstbomen ziet u geweldige 3D LED-ballen, verschillend in diameter en in kleuren. Deze details zien er luchtig en licht uit, maar trekken ook veel aandacht.

Als de tape flexibel is, kunt u hieruit een verscheidenheid aan vormen en afbeeldingen maken. Met behulp van lange versies worden vaak grote opschriften op gevels of uithangborden gemaakt. Deze producten worden aangepakt omdat ze de aandacht trekken van voorbijgangers met hun heldere schittering. LED-inscripties versieren vaak allerlei soorten entertainmentlocaties.

Kleurmogelijkheden

Straatslingers kunnen in verschillende kleuren schijnen. Dus, in de straten van de stad vind je witte, groene, blauwe, paarse, gele en andere gekleurde opties. Vaak zijn er in een product combinaties van verschillende kleuren, die er nog interessanter en helderder uitzien.

Moderne kerstverlichting heeft niet alleen een rijke selectie van paletten, maar ook een verscheidenheid aan kleureffecten.

 • Fixing - deze naam betekent eenvoudige statische verlichting, die niet wordt aangevuld door effecten.
 • Chasing - deze modus is een langzame lichtdemping,en dan de geleidelijke ontbranding. Met behulp van het beschreven effect is het mogelijk om prachtige lichte watervallen en overlopen te vormen.
 • flash - dit is een modus waarin de actie van de LED's de ruimte verlicht met een flikkering en een interval van 5-7 seconden.
 • kameleon - De naam van deze modus spreekt voor zich. Wanneer het wordt uitgevoerd een zeer actieve verandering van verschillende kleuren, zoals de huid van een echte kameleon.
 • Multi-chasing - in dit geval betekent dit het gebruik van meerdere lichtmodi tegelijk, die van elkaar verschillen.
Fixing
Chasing
flash
kameleon
Multi-chasing

Vooral helder in de nieuwjaarsvakantie kijken straatslingers, een combinatie van verschillende verzadigde kleuren.

Competent geselecteerde producten trekken de aandacht van passanten en fascineren met hun schoonheid. Daarnaast zal met de hulp van dergelijke instanties in staat zijn om met succes een feestelijke sfeer te behouden.

Selectiecriteria

Tegenwoordig is het bereik van de kerstverlichting zo breed dat je er gemakkelijk in kunt verdwalen. Vaak haasten consumenten zich om goedkope of niet de meest aantrekkelijke producten te kopen. In feite moet de selectie van dergelijke decoraties zorgvuldiger worden benaderd.Anders loop je het risico om geld weggooien en niet versieren met je huis.

Als u de perfecte lampversiering kiest, moet u rekening houden met de volgende belangrijke nuances.

 • Kies alleen producten gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is onwaarschijnlijk dat modellen van goedkope grondstoffen lang zullen meegaan - hoogstwaarschijnlijk zullen ze onder invloed van lage temperaturen gewoon beginnen te vervormen en barsten.
 • Het is erg belangrijk om te letten op de geometrische parameters van de selecteerbare guirlande. Ze moeten bij uitstek geschikt zijn voor de gevel van het huis dat u van plan bent te versieren.
 • Garland moet een hoge mate van vochtbestendigheid hebben. Als deze voorwaarde niet in acht wordt genomen, zal de decoratie snel mislukken. Besteed aandacht aan de etikettering van het product - er moet noodzakelijkerwijs de letter "N" zijn.
 • Het is even belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan de mate van vorstbestendigheid van de geselecteerde guirlande. Hoogwaardige en betrouwbare producten die zijn toegestaan ​​voor gebruik bij lage temperaturen, zijn aangeduid met "G" en "R". Zorg ervoor dat u de originele verpakking van slingers inspecteert. Let op de aangegeven aanduidingen erop.
 • Bepaal van tevoren welk soort lichteffect je wilt bereiken met de selecteerbare guirlande. Dus, liefhebbers van glinsterende kleuren zullen de Vleesvarianten leuk vinden, en degenen die de voorkeur geven aan beknopt en eenvoudig licht, het is beter om universele decoraties te kopen, waarin er geen extra effecten en modulaties zijn.
 • Inspecteer de goederen zorgvuldig voordat u een aankoop doet. Op de slinger mag niet worden beschadigd. Dit geldt voor zowel LED-lampen als de tape waarmee ze worden verbonden. Als u gebreken vaststelt, is het beter om naar een ander model te zoeken, want het is onwaarschijnlijk dat een beschadigd product lang meegaat.
 • Het wordt aanbevolen om alleen merkslingers te kopen die zijn geproduceerd door bekende fabrikanten. Je moet ook bedenken dat te goedkope LED-modellen verdacht moeten zijn, want in de meeste gevallen is hun prijs vrij hoog.

Installatie regels

Kwaliteitsslingers zijn niet genoeg om te kiezen. Het moet nog steeds correct worden geïnstalleerd.

Voor het bevestigen van kerstversieringen van gloeilampen, is het toegestaan ​​om bijna elke basis te gebruiken. De keuze voor een bepaald oppervlak wordt hoofdzakelijk beïnvloed door het type verworven model, evenals de vermogenskarakteristieken en lengteparameters.Heeft de slinger een indrukwekkende lengte, dan kun je met zijn hulp de omtrek van het huis prachtig decoreren.

Als je een niet erg lange slinger hebt gekocht, dan zijn de beste plaatsen ervoor:

 • de deur;
 • trappen thuis;
 • sierstruiken.

Vaak vullen dergelijke producten de trapleuningen en kolommen op straat aan.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende kerstversieringen gemaakt voor buitenopstelling. Ze kunnen allemaal worden gedeeld door een parameter als de nominale bedrijfsspanning. Laagspanningsmodellen met LED's of gloeilampen worden als de veiligste beschouwd. Deze opties zijn verschillend omdat alle lichten in deze in meerdere stukken parallel zijn geschakeld. De voedingsspanning is dan 12 V of 24 V. Voor deze gevallen moet u de juiste voeding selecteren, die verantwoordelijk is voor het converteren van de normale spanning (220 V) naar de vereiste waarden.

Het is noodzakelijk om de juiste voeding correct te selecteren. Het moet worden geselecteerd op basis van de bedrijfsspanning en het nominale vermogen van het aangesloten object. Experts adviseren inkoopvoedingen, waarbij er een kleine gangreserve is.Als de slingers een grotere lengte hebben, hebben ze een indrukwekkend stroomverbruik. Voor dergelijke producten is het het beste om meerdere transformatoren tegelijkertijd te kopen. Vergeet niet dat een te zwakke voeding het kan beschadigen tijdens normaal gebruik.

Als je een kleine slinger hebt gekocht, kun je er nog een decoratief voorwerp van passende afmetingen aan verbinden. Laagspanningskopieën worden met elkaar gecombineerd met behulp van speciale onderdelen - connectoren. Afzonderlijke slingers zijn verboden om te worden verenigd door solderen, omdat in deze situatie het noodzakelijk zal zijn om op voorhand te zorgen voor voldoende bescherming van verbindingssecties tegen negatieve externe factoren.

Te veel slingers mogen ook niet verbonden zijn, omdat dit tot ernstige schade zal leiden. Als je nog een band met licht moet aansluiten, dan moet je er via de stroombron een andere posting op zetten. Als het ontwerp van het geselecteerde product de mogelijkheid biedt om een ​​ander model aan te sluiten, moet u alle secties van stroom voorzien door extra draden te gebruiken.

In de vooraf voorbereide box moet u de voeding en controller (indien nodig) plaatsen. Vervolgens wordt de voedingslijn van het huishoudelijke netwerk weergegeven in het schild samen met de voedingsbedrading van de slinger zelf. Het is toegestaan ​​de bewaker buiten de kamer te monteren, maar dit is alleen toegestaan ​​als het is geselecteerd voor externe installaties.

De nuances en fasen van de installatie van de verlichting van het nieuwe jaar hangen grotendeels af van de specifieke modificatie, technische kenmerken en typen regelaars en transformatoren. Verschillende modellen moeten op verschillende manieren worden geïnstalleerd - dit mag niet worden vergeten.

Onafhankelijke productie

Straatkerstboomslinger kan met de hand worden gemaakt. Hiervoor moet je kopen:

 • elektrische draad van kleine sectie;
 • 20 mA diodes;
 • weerstand;
 • voeding 6 V;
 • een mes;
 • soldeerbout met een naaldblad;
 • kleurloze siliconen met een speciaal pistool.

LED's kunnen op verschillende manieren worden bevestigd. Overweeg stap voor stap de voorbereiding van de eenvoudigste optie, waarbij de lampen in serie op een netwerk worden aangesloten.

 • In dit geval is het niet nodig om een ​​ervaren elektricien te zijn. Het enige dat u nodig hebt, is om de diodes zorgvuldig langs het circuit te verdelen, met intervallen van 15-20 cm.
 • Diodes moeten met hars worden gesoldeerd aan de bedrading.Extra fixatie wordt uitgevoerd met behulp van tape of thermische krimp.
 • Ter bescherming tegen vocht en vocht is het belangrijk om elke LED te omhullen met kleurloos plakband en het gat vervolgens af te dekken met een siliconenmengsel.
 • Daarna is het alleen nodig om de weerstand en de voeding aan te sluiten.

Hoe maak je een LED-slinger met je eigen handen, zie de video hieronder.

Tips voor probleemoplossing

Straatslingers zijn onderhevig aan verschillende fouten. We maken kennis met de manieren waarop ze worden geëlimineerd.

 • Een of twee kleuren van de krans kunnen ophouden met gloeien. In dit geval moet u de eenheid demonteren en de integriteit van de contacten waarborgen. Losgekoppelde items moeten opnieuw worden verbonden.
 • Als alles normaal is in het apparaat, moet u de kabel inspecteren op lekke banden of andere mechanische beschadigingen.
 • Als het apparaat, nadat het de slinger met het netwerk heeft verbonden, nog steeds niet in brand vliegt, dan is het noodzakelijk om zowel het snoer als de transformator te inspecteren. Contactdelen moeten stevig op de chip en het bord zijn bevestigd.
 • In het geval van een storing kan de voeding worden vervangen door een starter uit een fluorescentielamp.
 • Elke test is het beste om te beginnen met een grondige studie van de verbindingen van de diodes.Dit geldt vooral voor extreme details.
 • Om een ​​beschadigde LED te vervangen, ontkoppel het apparaat. Vervolgens wordt het uitgebrande element verwijderd door desoldeer en wordt er een nieuw element geïnstalleerd. Het belangrijkste hier is respect voor polariteit.
 • Als de beschadiging een duralight heeft ondergaan, is het nodig om het beschadigde gebied te vinden en het te snijden. Op dit moment is het het beste om te vertrouwen op merken, die meestal worden ingesteld in het productiestadium. Daarna wordt het kapotte onderdeel verwijderd en worden de hele componenten met elkaar verbonden.

Mooie oplossingen

In de nieuwjaarsvakantie heerst een speciale sprookjesachtige sfeer op de straten, ondersteund door spectaculaire verlichting en thema-versieringen.

Op dit moment besluiten veel huiseigenaars hun huizen te versieren met straatkransen. Als gevolg hiervan lijken huizen tot leven te komen en een geheel andere uitstraling te krijgen.

Een huis met twee verdiepingen en een garage ziet er geweldig uit als het is versierd met duralumineproducten, gevouwen in grote sneeuwvlokken op de muren. De voorste randen van het dak moeten ook worden aangevuld met LED-blauwe lichten. Heesters en bomen voor het huis moeten worden "bezaaid" met kleine ronde lichten van wit of blauw.

Langs de randen van het zadeldak hangt een vallende krans van warme gele tint met ronde gloeilampen. Ze kunnen zowel universeel zijn als lichteffecten hebben. Deze producten zijn de perfecte aanvulling op een klein huis met één verdieping en een lichte afwerking.

         Ongelooflijk thuis kijken, gedecoreerd met blauw of sneeuwwit LED-gordijn. Dergelijke spectaculaire versieringen worden vaak opgehangen op verschillende uitgaansgelegenheden, cafés, clubs of hotels. Verrassend genoeg kijken deze gordijnen naar de achtergrond van appartementsgebouwen, ontworpen in de klassieke of fancy-stijl.

         Comments
          auteur
         Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

         Inkomhal

         Woonkamer

         slaapkamer