Gangen in loftstijl: interieurelementen

In de regel is de loftstijl ontworpen voor ruime en lichte kamers, maar kamers in appartementen hebben niet altijd grote afmetingen. En om de hal in deze stijl goed te laten proberen. Maar zo'n kenmerk van deze stijl, als het minimale gebruik van meubels in het interieur, stelt u in staat om de hal in de stijl van een loft te regelen. Deze stijl wordt geassocieerd met het ontbreken van grenzen, dus bij het installeren van meubels kun je het niet te dicht bij elkaar plaatsen.

Stijlkenmerken

Loft in moderne stijl verscheen in de vorige eeuw en is populair in onze dagen. Hij kwam uit Amerika. Aanvankelijk werd in een dergelijke stijl besloten om gebouwen te ontwerpen die vergelijkbaar zijn met zolders, verlaten fabrieken of magazijnen. Een kenmerk van deze stijl is minimalisme in het ontwerp van de ruimte, vrijheid en ruimtelijkheid.Meestal wordt voor decoratie in deze stijl gebruik gemaakt van een grote en lichte kamer. Door de ruimte in zones te verdelen, wordt de kamer functioneel, maar blijft hij tegelijkertijd licht en niet beladen met meubels en verschillende voorwerpen.

Een andere belangrijke eigenschap van deze stijl zijn grote ramen en hoge planken om zoveel mogelijk licht in de kamer te krijgen. Met deze combinatie van functies is het handig om de kamer in te delen als twee hoofdgebieden: privé en gast. De kleuren waarin de loftstijl is gemaakt, komen altijd overeen met natuurlijke kleuren of pastel. Het is onaanvaardbaar dat de kamer kleurrijk en helder was.

De materialen gemaakt onder een boom, en ook beton, gips, een steen, gooide of een baksteen zal hier goed passen als het is eigen aan deze stijl om te lijken op een beetje industriële stijl.

Decorartikelen hebben in de regel een speciale industriële geest.wat zo inherent is aan de loftstijl. Deze elementen kunnen oude metalen pijpen zijn, ventilatieroosters. De moderne look zal helpen om verschillende tabletten, reclameaffiches, muren, geschilderde graffiti, verschillende sculpturen en schilderijen aan deze stijl toe te voegen.Vintage meubels of decoratieve elementen vinden ook hun plaats in een kamer ingericht in een loft-stijl. De belangrijkste reden waarom de loftstijl zo populair is, is de progressieve verstedelijking. Het stadsleven is de omgeving waarin we bestaan, en dit reflecteert uiteraard op hoe we onze woning zullen versieren en decoreren.

7 foto

Meubilair en materialen

Zoals eerder vermeld, zou het meubilair in de hal in de stijl van een loft minimaal moeten zijn, maar het zou behoorlijk functioneel en praktisch moeten zijn. Het is wenselijk dat er in een dergelijke hal een spiegel is, omdat spiegels een van de belangrijkste elementen van modern interieurontwerp zijn. Het zal helpen om de kleine ruimte visueel uit te breiden en te vergroten. Dit geldt vooral voor kleine gangen, waar er zo weinig licht is.

De spiegel moet niet veel ruimte innemen in de kamer. Het is noodzakelijk om het zo te plaatsen dat het een aanvulling vormt op het interieur en in harmonie is met het meubilair.

Voor de stijl van loft past eenvoudig en niet steil meubilair, zonder enige decor of textuur. Het is beter om te kiezen voor meubels die zijn gemaakt van plastic of hout.Een kleine kledingkast is geschikt voor een ruime hal, en planken en een ladekast zijn geschikt voor een kleine. Voor een gang in loftstijl is het gebruikelijk dat meubels in kleur worden gecombineerd met wanddecoraties.

Het is belangrijk dat de kleuren niet opvallen en een neutrale tint hebben. U kunt zich concentreren op elk onderdeel van het interieur.

Soms zijn ze te vinden in sofa's of fauteuils die klein zijn. Ze moeten gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals leer of textiel. U kunt absoluut elke kleurtint kiezen, maar we raden u aan om de kleuren te volgen die zijn ingesteld op basis van het algemene kleurenpalet, of om tinten zwart en wit of zelfs rood te combineren als het ontwerp een agressieve loft betrof. Als je een poef wilt plaatsen, is het beter om deze in de doos te veranderen, gemaakt onder de stoel. Het ziet er absoluut niet slechter uit, neemt minder ruimte in beslag en plaatst op zichzelf een heleboel nuttige dingen die niet veel ruimte in beslag nemen. In plaats van een kast kunt u racks installeren die alle noodzakelijke dingen bevatten en ruimte vrijmaken. Het belangrijkste is dat alle compartimenten van het rek niet zichtbaar waren, maar verborgen.

Glas op meubels moet worden gematteerd, vervang ze door spiegels. Alle decoratieve elementen moeten worden gemaakt onder hout of metaal. Als u genoeg ruimte in de gang heeft, kunt u deze uitrusten met een bank, poef of kruk. Merk ook op dat het licht in de gang behoorlijk veel moet zijn, maar als dat niet genoeg is, installeer dan hangende lampen of staande lampen in de gang. Ze zullen goed worden gecombineerd met de algemene stijl van je gang.

Loft is een van die stijlen die is gericht op actieve mensen. Daarom, als je een fiets hebt, zorg er dan voor dat je er een standaard in de gang voor installeert, want deze past goed in zo'n interieur.

Opgemerkt moet worden dat deze stijl origineel kan zijn, zelfs in een dergelijke soberheid en eenvoud, dus voel je vrij om te experimenteren met het ontwerp en je hal te verbeteren in de stijl van een loft.

kleur

Bij het versieren van de wanden van de gang in de stijl van een loft moet u zich houden aan de basisregels. Ten eerste moet het een baksteen of pleister zijn, die op de muur van beton wordt aangebracht.

In de regel worden met een witte steen alle afwerkingsmaterialen gecombineerd, maar hiervoor kunt u slechts één wand van de kamer tekenen. Als je problemen hebt met metselwerk, gebruik dan materialen die baksteen imiteren.U kunt ook ongewone achtergronden gebruiken met de afbeelding van natuurlijke materialen. Deze techniek geeft de kamer originaliteit.

Gebruik in de grote hal gips of beton in het ontwerp van de muren, die in elke kleur kunnen worden geverfd. Hiermee geef je de muren de uitstraling die deze loftstijl vereist. Gebruik spiegels voor een kleine kamer. Je kunt zelfs een volledig spiegelwand maken. Dit zal meer licht toevoegen aan je gang en het breder maken.

Loft-stijl tolereert geen complexe en geladen componentenDe uitzondering is niet de decoratie van muren en plafonds. Stop met de meest eenvoudige en ongecompliceerde materialen, combineer ze met elkaar. Houd bij het samenstellen van materiaal rekening met het feit dat de kleuren van alle oppervlakken van de ruimte met elkaar moeten worden gecombineerd. Materialen gebruiken in deze stijl natuurlijk en milieuvriendelijk. De vloer moet zeker van hout zijn, maar omdat deze optie erg duur is, vervangt u deze door een laminaat of linoleum.

Wanneer u een kamer decoreert, kunt u metalen of houten geïmiteerde elementen gebruiken: verschillende lijsten voor schilderijen en foto's, beeldjes, futuristische sculpturen en ontwerpen.

registratie

Als je in je gang gaat repareren, dan zal het niet moeilijk voor je zijn om het in de loftstijl te regelen, zelfs met je eigen handen. Om de muren te versieren, kiest u natuursteen van witte of rode kleur, omdat het oppervlak er heel simpel uit moet zien. Een andere optie is om de muur te schilderen of er een gips of "vloeibaar behang" op aan te brengen. Deze muur kan worden ingericht met een aantal interessante details, zoals schilderijen, posters, kalenders of foto's. Het plafond kan ook worden overgelaten aan beton en gemaakt van houten balken, en om de indruk te wekken dat u een zolder heeft, kan het plafond worden ommanteld met hout. Dergelijke details in het interieur zijn eigen aan de stijl van het hok.

Om het meubilair te passen dat je in zo'n gang nodig hebt, is het aan te raden om alleen ingebouwde kasten voor bovenkleding en dergelijke te kopen, evenals planken voor schoenen. Kasten, kasten, poefs, banken gemaakt van leer kunnen worden gekocht met wielen om ze gemakkelijk naar de juiste plaats te verplaatsen of om het interieur aan uw humeur aan te passen. Zeer relevant op dit moment is de indeling van de kamer in zones met behulp van meubels, als de grootte van de ruimte dit toelaat.De felle kleuren van het meubilair en de muren zijn precies wat inherent is aan de loftstijl. Zo'n kleurenpalet maakt je gang gezellig, ruim, licht en modern.

Ook in deze industriële stijl is het belangrijk om meubels uit de oudheid te gebruiken, je kunt deze techniek bovendien toepassen bij het afwerken van de vloer of wanden.

Interieur opties

Je moet in detail bekijken hoe je het interieurontwerp in de stijl van een loft kunt indelen. In de eerste versie kunt u een specifiek kleurenschema voor het ontwerp van uw gang kiezen. Het kunnen niet alleen lichte tinten zijn, u kunt ook bruine of beige tinten gebruiken. Meubels in de gang kunnen in dergelijke kleuren worden gekocht. De belangrijkste focus in de kamer kan ook zijn op verwarmingsbuizen die niet hoeven te worden gesloten. Ze kunnen worden geverfd in de kleur van het metaal en dus zullen ze juist de industriële stijl van het hok benadrukken.

7 foto

In de tweede versie kunt u niet bang zijn om grote meubels in deze stijl te gebruiken. De schuifkast past perfect in uw hal. Je kunt ook een bank en planken voor schoenen installeren, en een grote metalen kroonluchter zal de hal licht en origineel maken.Een spiegel of een klok aan de muur is geschikt voor een dergelijk ontwerp, zodat het ontwerp niet al te eenvoudig lijkt.

Kleuren in het interieur moeten in de stijl van een loft worden ontworpen, anders lijkt de gang overbelast met details.

Voor de gang, die qua grote afmetingen niet van elkaar verschilt, kunt u ook uw eigen ontwerp in de stijl van een loft ontwikkelen. Alles zal afhangen van de indeling van het huis. Als het niet-standaard is, zal een kast met spiegels en een plafondverlichting bij u passen. Om ruimte op de muren te besparen, kunt u hangers of planken voor bovenste items en hoeden installeren. Zo kun je in deze stijl een kamer van verschillende formaten verslaan. De lichte afwerking en de juiste verlichting geven een aantrekkelijk zicht op nauwe gangen, kamers met trappen en ook op gewone kamers.

7 foto

Voor kamers met een groot gebied is loftstijl erg handig. In ruime en lichte appartementen kun je deze stijl op verschillende manieren verslaan. Om de gang een ongewone look te geven, kun je decorstukken in streetstyle combineren met alle vintage meubels. De muur kan in het zwart worden gemaakt, maar om hem harmonieus in het interieur te laten passen, moeten er extra lichtbronnen in de vorm van wandlampen worden geïnstalleerd.De zwarte kleur in dit interieur is heel toepasselijk, omdat de nadruk werd gelegd op details, bijvoorbeeld op een foto of een spiegel op deze muur. Bakstenen muren en houten balken ontwerpen zijn het enige dat deze stijl kenmerkt.

De hoofdcomponenten van de loftstijl zijn natuurlijke materialen en kleuren, evenals metalen decorelementen: textiel, afgestemd op de kleurloze, maar dure meubels, houten of metalen trappen, houten afdekkingen - dit past perfect in elke kamer, zelfs de kleinste. Loft is inherent aan minimalisme, het maakt het speciaal voor die mensen die eenvoud, beknoptheid, terughoudendheid, nauwkeurigheid en orde in het interieurontwerp verkiezen. Vergeet niet dat de loftstijl niet kan worden gebruikt in kamers met lage plafonds, maar als u echt wilt, is het het beste om kleine inlegvakken van het hok naar het traditionele interieur te maken en niet om de kamer volledig industrieel te maken. In kleine kamers bestaat het risico om geen kamer onder de zolder te creëren, maar een keldereffect.

Hoe je een zaal in de stijl van "loft" met je eigen handen maakt, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer