Wandspiegels in de gang

 Wandspiegels in de gang

Een spiegel is een accessoire zonder welke het onmogelijk is om het leven van een moderne persoon voor te stellen. De wandspiegel in de gang is niet alleen een decor, maar ook een belangrijk detail in het dagelijks leven. Dankzij hem kunnen we onszelf van de buitenkant zien voordat we uitgaan, kijken of dit of dat pak goed op ons zit. Een elegante spiegel is de finishing touch voor elk interieur.

types

De moderne markt biedt kopers een verscheidenheid aan spiegelproducten van verschillende vormen, kleuren en ontwerpen. Voor elke smaak en elke portemonnee zijn er vele modellen van bekende merken en eenvoudige in de fabriek gemaakte producten van massaproductie.

Wandspiegel in de gang is bedoeld voor ons gemak.Het helpt om je uiterlijk te beoordelen, make-up op te zetten, je haar te knijpen, te kijken hoe kleding eruit ziet. Maar naast de directe functies voert de spiegel decoratieve taken uit - visueel vergroot het krappe en kleine kamers, voegt het licht toe aan de donkere en sombere ruimte.

Houd meer in het bijzonder rekening met enkele soorten wandspiegels voor de gang.

Antieke en verouderde spiegels zijn geschikt voor aanhangers van de klassieke stijl en liefhebbers van romantische interieurs. Momenteel zijn deze meubels niet erg gewild. Velen beweren dat dit te wijten is aan de aanwezigheid van lood in hen. Anderen zijn bang om ze te gebruiken vanwege de vele bijgeloof.

Maar de ontwerpers hebben een eenvoudige oplossing gevonden voor dit probleem - u kunt een spiegel gebruiken in uw appartement, dat kunstmatig is verouderd. Het oppervlak van het verouderde product verschilt niet van zijn oorspronkelijke tegenhanger, en velen zullen er zelfs geen onderscheid tussen kunnen maken. Doek "dubbel" ingewreven met zuur, dat is veilig voor de gezondheid. Het frame van het product is gemaakt van fijn hout, metaal (bijvoorbeeld aluminium) of natuurlijke natuursteen.

Verlichte spiegel is multifunctioneel. Het heeft de functie van extra verlichting van de omringende ruimte. Maten van de kleinste tot grote spiegelende schilderijen. Heeft speciale wensen van klanten vanwege de kenmerken. Ze zijn erg handig in gebruik, duurzaam en praktisch.

.

Spiegeldoeken met ingebouwde verlichting transformeren visueel de kleine ruimte in de gang en verhogen deze als gevolg van de weerkaatste lichtfluxen

Spiegelpanelen aan de muur zien eruit als een kunstwerk in uw huis. Het paneel is gemaakt van verschillende elementen - segmenten. Elk element heeft zijn eigen snit, frame en schaduw.

Het paneel combineert twee functies - aan de ene kant heeft de compositie van de segmenten een decoratieve functie, aan de andere kant speelt het de rol van een spiegeldoek. Het heeft dezelfde reflecterende eigenschappen als een normaal spiegelproduct.

Bij de productie van panelen gebruikt tegel met fatsety. Betegelde randen worden schuin afgesneden. Vanwege dit heeft het paneel een intern volume dat zorgt voor een nog groter spel van licht en regenbooghoogtepunten.

Vergelijkbare panelen zijn op twee manieren gemaakt. In de eerste wordt het spiegeloppervlak gemaakt van afzonderlijke elementen - tegels met een fatset. Deze methode is zuiniger, maar minder praktisch - bij het monteren van tegels kunnen de afmetingen verschillen en niet hetzelfde zijn.

De tweede methode bestaat uit het markeren en snijden van de hele baan in afzonderlijke elementen, waarbij de contouren van de eerder geschetste schets worden herhaald. Vervolgens wordt elk deel van het paneel verwerkt - er wordt een facet gemaakt, indien nodig wordt extra gravure toegepast.

Misschien is de duurste optie om een ​​paneel te maken een diamanten gravure te noemen. Bij een dergelijke productie worden groeven aangebracht op het reflecterende oppervlak met behulp van een diamantsnijder, die de verbindingen van paneelelementen nabootsen.

Als de koper geen tegels met facetten leuk vindt, kun je een paneel zonder deze kiezen. In dit geval is de rand van het product eenvoudig gepolijst. Het product wordt verkregen zonder extra volume, maar het verliest zijn genade en charme niet.

Bij het kopen van een wandspiegel voor de gang moet je jezelf niet beperken in het kiezen van de vorm van het product. Standaard geometrische vormen in de vorm van rechthoeken en cirkels zijn lang saai geworden voor iedereen.Gelukkig zal het assortiment producten op de markt iedereen tevreden stellen. Er bestaan ​​gerijpte producten in de vorm van afbeeldingen van dieren, vogels, vlinders, bloemen, bloemenornamenten en bomen.

De spiegel van een ongewone vorm zal een prachtige manier zijn om het interieur te diversifiëren. Door de competente creatie van een figuratieve compositie, is het mogelijk om een ​​buitengewoon beeld te krijgen dat u of uw gasten zeker niet onverschillig zal laten. Maar het is de moeite waard om op te merken dat dergelijke spiegels nergens omheen worden geplaatst vanwege technologische kenmerken.

Voor moderne interieurs in de stijl van een loft, hightech panoramische spiegel met het effect van "visoog". Het is meestal convex en rond. Zo'n spiegel verandert niet en wordt niet gewijzigd. Weerspiegelt een groot gebied vanwege het panoramische effect. Dergelijke spiegels zijn vaak te vinden in grote winkelgebieden.

Constructies en vormen

Wandspiegeldoeken helpen om een ​​uniek interieur te creëren in elke kamer in uw appartement. De gang is geen uitzondering. Een goed gekozen spiegel zal zijn eigenaars vele jaren of zelfs tientallen jaren verrassen.

Moderne ontwerpoplossingen,De verscheidenheid aan vormen en ontwerpen van wandspiegels is verbluffend. Voor elke stijl kunt u uw eigen unieke spiegeltekening kiezen.

Voor aanhangers van de klassiekers, kunt u adviseren om te kijken naar de standaard vormen van wandspiegels. Dit omvat traditionele vormen - rond, vierkant, ovaal. Als u de gebruikelijke vormen enigszins wilt diversifiëren, kunt u een spiegel kiezen in de vorm van een diamant of een golf.

Het is verstandig om kleine wandspiegels naast de kaptafel te plaatsen, een kapstok met haken voor bovenkleding, een ladekast met uittrekbare of openende laden, een standaard voor schoenen.

Het moet een beetje verwijderd zijn van de gebruikelijke soorten spiegels en meer ambitieuze interieuroplossingen overwegen. Om de spiegel een ongewone en originele uitstraling te geven, kunt u de techniek van schilderen op spiegels of mozaïek gebruiken. Voor minimalistische interieurs bevelen ontwerpers muurspiegels aan door gezandstraald ontwerp.

Als het product een niet-standaardvorm heeft, is het beter om er een eenvoudig frame zonder excessen voor te kiezen. Voor eenvoudige producten is het tegenovergestelde waar - hoe eenvoudiger de spiegel zelf,hoe luxer en rijker de framing zou moeten zijn.

Dankzij de wandspiegels kun je een mooi, niet-banaal en elegant halontwerp creëren.

afmeting

Een spiegel is het ding waarin we ons elke dag zullen zien, waarderen deze of die outfit. Dit meubel moet een lust zijn voor het oog. De grootte van de spiegel wordt voornamelijk berekend op basis van de wensen van de klant. Kies de gewenste grootte van de spiegel is niet moeilijk.

Een kleine spiegelplaat op een muur met een breedte van 30 cm en een hoogte van ongeveer 40 cm is geschikt voor een kleine gang. In zo'n spiegel worden alleen het hoofd en de schouders van een persoon weerspiegeld. Een spiegel van 40 bij 60 cm weerspiegelt het figuur van een persoon tot aan de taille. Om jezelf in volle groei te zien, zul je op enige afstand van de muur moeten bewegen.

Om jezelf comfortabel in volle groei te zien, is het beter om een ​​spiegel op de vloer te pakken. Dankzij dit reflecterende canvas, zal je kostuum altijd perfect zijn, wat je ongetwijfeld een goed humeur zal geven.

Voor liefhebbers van gedurfde interieurs past een groot doek in de hele muur of de halve muur. Het gebruik van een dergelijke techniek in het ontwerp zal de omringende ruimte aanzienlijk vergroten, zal licht toevoegen.

Spiegelboog past wonderwel in het klassieke interieur. Zo'n meubelstuk aan je muur zal bewondering veroorzaken. Gebogen spiegels zijn een vleugje klassiek, die kunnen worden gecombineerd met veel verschillende stijlen, met de nadruk op de originaliteit en innovatie van het interieur van uw kamer.

plaatsing

De juiste locatie van het spiegeldoek in de gang speelt een belangrijke rol. Met de juiste plaatsing zal er niet alleen een visuele toename in het gebied zijn, maar ook zal de hoeveelheid licht in de kamer aanzienlijk toenemen als gevolg van de reflecterende eigenschappen van de spiegels.

Voor het gemak is het raadzaam om een ​​wandspiegel boven de kast of tafel te plaatsen met toiletartikelen. Dit geldt vooral voor meisjes en vrouwen - je kunt make-up en haar bijwerken bij het verlaten van het huis. In de buurt kunt u een hanger installeren waar de bovenkleding zal hangen.

De wandspiegel van een klein formaat is geschikt voor appartementen "Chroesjtsjov", die worden gekenmerkt door een smalle lange gang. In zo'n gang is meestal bij de muur een kledingkast (soms met een ingebouwde schoenendoos) voor het opbergen van bovenkleding, paraplu's en hoeden. Er is bijna geen vrije ruimte over.Daarom is het in dergelijke appartementen belangrijk om een ​​spiegel goed op te hangen.

Als het product een frame of houten steun heeft, is het verstandig om de scharnierbevestiging aan te brengen. Een lus is een kleine metalen plaat die lijkt op een omgekeerd sleutelgat. Gelijkaardige scharnieren bevinden zich bovenop de spiegel (veel minder vaak aan de zijkanten). Met behulp van zo'n scharnierspiegel kan aan de muur worden opgehangen.

Wandspiegels in de hele muur zijn goed omdat ze het effect van een hoog plafond creëren, waardoor de ruimte visueel wordt opgerekt. Voor smalle gangen zijn dergelijke modellen meer geschikt dan vloerspiegels. Ze zijn geschikt voor plaatsing zelfs voor de toegangsdeur.

Sinds een groot spiegeldoek heeft een persoon die ernaar kijkt de gelegenheid zichzelf in volle groei te zien. Deze spiegel zal in elk huis een spectaculair accent zijn.

lot

Soms is vierkante meters in ons huis niet genoeg om alles te regelen zoals we dat willen. En daarom moeten ze vaak ruimte besparen. Voor kleine gebouwen, waartoe de inkomhal behoort, is elke centimeter van de omliggende ruimte belangrijk.

Een juiste plaatsing van meubels zal de appartementseigenaren helpen om niet alleen het gebied te vergroten, maar ook gemak en comfort aan het interieur te geven.Bijvoorbeeld, over de hoek tafel kan een ongewone spiegel hangen in een mooi frame.

Het is verstandig om een ​​lange wandspiegel bij het schoenenrek te plaatsen, zodat u uw uiterlijk van top tot teen kunt waarderen. Omdat de schoenendoos zich naast de spiegel bevindt, zijn je schoenen altijd in orde.

Een make-upspiegel is een spiegel omlijst door gloeilampen. Eerder werd het alleen gebruikt in kleedkamers door kunstenaars, in kleedkamers bij modelshows. Maar na verloop van tijd werd het populair bij make-upartiesten thuis en alleen voor vrouwen, die zelf graag experimenteren met make-up.

Dit product is perfect voor het evalueren van uw afbeelding, u kunt de aangebrachte make-up in detail bekijken. Bovendien zal het elk appartement versieren.

backlight

Wandspiegels in moderne stijl met geïntegreerde verlichting zijn goed nieuws. Ze reflecteren niet alleen perfect, maar creëren ook extra verlichting. Extra licht is met name relevant voor donkere en gesloten ruimtes.

Er zijn drie soorten verlichting van spiegelproducten:

  • Buitenverlichting - De eenvoudigste en goedkopere optie.De spiegel wordt verlicht met behulp van schijnwerpers, wandlampen en schijnwerpers vanaf het plafond. Buitenverlichting geeft een mooie delicate gloed in de kamer. U moet geen grote verlichtingsapparaten kiezen voor een dergelijke verlichting - ze zullen ongemak veroorzaken. Verlichtingsapparaten zijn in de muur gemonteerd.
  • Binnenverlichting. Verlichting vindt plaats dankzij geïntegreerde LED-strips of -blokken. De gloed is zacht door gematteerd glas, waarachter diodes verborgen zijn. Het ontwerp van dit model zal u verrassen met zijn eenvoud en beknoptheid. Met deze verlichting diodetape gemonteerd op de contour van de spiegel, soms aan de zijkanten of aan de bovenkant.
  • Decoratief. Economische optie van verlichting. Dit type verlichting is niet bedoeld voor een uitgestrekt gebied, maar is geschikt om een ​​mooie romantische gloed te creëren.

framing

Ontwerpers presenteren jaarlijks op tentoonstellingen een groot aantal wandspiegels in verschillende vormen en maten. De doeken zijn versierd met verschillende elementen, lijsten, lijsten, baguettes.

De geavanceerde koper kan het zich veroorloven om het eindproduct op bestelling te maken. Het zal versieren en decoreren volgens uw wens.Het maken van een spiegel met je eigen handen is ook geen probleem. Hier gaat het er vooral om de vorm van het product te bepalen en vervolgens verder te gaan met de modernisering van het onderwerp zelf.

Baguette maakte prachtige en aristocratische spiegels. Zo'n object wordt een element van luxe, de personificatie van rijkdom en rijkdom. Zo'n frame geeft het product niet alleen de grootsheid, maar beschermt ook het dunne doek tegen plotselinge scheuren, beschadigingen, afscheuren en voortijdige slijtage.

Dure baguettes zijn gemaakt van kostbaar hout (eiken, essen, mahonie). Het maken van een lijst van natuurlijke materialen zal kenners van milieuvriendelijke interieurs verrukken.

Plastic is een goedkoper fabricageproduct, maar de kwaliteit is op geen enkele manier inferieur aan hout.

. Plastic baguettes zijn gemakkelijk te onderhouden en te gebruiken, ze hopen geen stof op zich op. Dit zal de gastvrouw van het huis ongetwijfeld bevallen, omdat het schoonmaken veel minder tijd kost.

Het frame van aluminium wordt gekenmerkt door de grote gebruiksduur en de verhoogde duurzaamheid. De prijs van het product is respectievelijk veel hoger.

Opgemerkt kan worden dat de buitenspiegel in het frame universeel is voor alle stijlen en richtingen.Voor een moderne stijl is bijvoorbeeld een mahonie stokbrood geschikt. De klassieke stijl wordt gekenmerkt door stucwerk, patronen en decor gesneden details. Gespiegeld canvas in een metalen frame past goed in het interieur in de stijl van hi-tech en loft.

Kenners van ongewone interieurs zullen geïnteresseerd zijn in een spiegelpaneel van gefacetteerde tegels. Het vet is een decoratieve afschuining op de rand van de spiegel, waarbij de rand van de spiegel aan de voorkant in een hoek van 0 tot 45 graden wordt geplaatst. Dankzij deze techniek heeft een spiegel niet alleen een intern volume, maar ook een ongebruikelijke breking van lichtstralen. Elk element van het paneel lijkt op een juweel met facetten.

Er zijn verschillende soorten facetten: een rechtlijnige rand, een gebogen facet (met de hulp worden verschillende patronen gemaakt), een dubbel facet.

Interieurideeën

Een onervaren koper kan er echt moeite mee hebben om een ​​geschikte muurspiegel voor de gang te kiezen. Het is noodzakelijk rekening te houden met vele aspecten van de aankoop: de algemene stijl van het interieur, het model, de vorm, de grootte en de kleur van het gewenste product, de beschikbaarheid van vrije ruimte.

Winkels verrukken consumenten met zowel eenvoudige modellen als modieuze designoplossingen.

Er zijn comfortabele draaibare spiegels, stijlvolle modellen in verschillende frames (gesmede en gebeeldhouwde frames die perfect in de loftstijl passen), producten met gedrukte patronen, en gespiegeld canvas over de volledige lengte.

De grote buitenspiegel zal de eigenaars verrukken met zijn veelzijdigheid. Het kan op de muur tegenover de deur of het raam worden geplaatst.

Een spiegel kan op een meubel lijken, maar niet echt. De bevestigde console, die dient als een plank in de gang voor verschillende kleinigheden, wordt vaak aangevuld met een spiegelend oppervlak dat aan de muur is bevestigd.

Het lijkt erop dat er in de gang een volwaardig trellis is, maar in werkelijkheid zijn dit twee verschillende elementen van de situatie.

Alleen als de pierum in de grootte van een mini is gemaakt, evenals de bijgevoegde, wordt het merkbaar dat deze objecten onafhankelijke details van de situatie zijn.

Lijkt op een wandspiegel met licht, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer