Sleutelbewaarders in de gang

Alles moet op zijn plaats zijn, het zal lange zoekopdrachten vermijden. We kunnen ons niet altijd herinneren waar de laatste keer hun sleutels achterbleven. Om geen tijd en moeite te verspillen aan het zoeken naar dit noodzakelijke ding, zou u de sleutelwachter moeten gebruiken. De toetsen bevinden zich altijd op één plaats en dit element wordt een prachtige decoratieve toevoeging aan het interieur van de hal.

Speciale functies

Sleutelhouders zijn stijlvolle interieurartikelen. Ze worden gepresenteerd als een kleine kast of kist. Ontworpen voor gemakkelijke plaatsing van sleutels aan alle deuren. U kunt op één plek de sleutels van het appartement, de garage, het huisje of het landhuis hangen. De sleutelhanger kan worden gepresenteerd in de vorm van een gewone horizontale plank, aangevuld met speciale haken.

Voor grote sleutelhangers het is de moeite waard om metalen opties te gebruikenomdat ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Metalen modellen kunnen worden uitgerust met speciale haken, zowel binnen als buiten het product of magneten. Aan de achterkant zijn bevestigingsmiddelen voor bevestiging aan de muur.

Moderne sleutelhouders zijn gemaakt van verschillende materialen, soms worden ze zelfs vertegenwoordigd door originele combinaties. Om het juiste materiaal voor het product te kiezen, is het de moeite waard te beginnen met de algemene stijl van de gang en persoonlijke voorkeuren.

Sleutelhouders kunnen best interessant en ongebruikelijk zijn. Het oorspronkelijke idee, net als creatieve individuen. Indien gewenst kan een dergelijk voorwerp met de hand worden gemaakt. Moderne modellen zijn gemaakt van verschillende legeringen van metalen, hout, glas, plastic en zelfs leer, zowel kunstmatig als echt.

functies

Het belangrijkste kenmerk van het hoofdhuis is de functionaliteit, dus tegenwoordig is er zo'n vraag naar een redelijk gewoon product. Planken open of gesloten plan kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt:

  • Ze kunnen worden gebruikt om herinneringen te plaatsen of alleen voor een pen en een notitieboekje.
  • Modellen in de vorm van een magnetisch schild kunnen worden gebruikt voor stickers of verschillende items op magneten.

Het moderne aanbod van housekeepers fascineert gewoon, omdat je modellen van elk ontwerp, elke kleur, vorm en verschillende kosten kunt vinden. Het originele ontwerp zal altijd een verfijnde interieurdecoratie zijn.

Tegenwoordig zijn handgemaakte modellen erg populair. Een ongewoon en uniek ontwerp geeft het product een speciale waarde, dus dit accessoire kan worden gebruikt als een geschenk of als souvenir.

materialen

Moderne ontwerpers gebruiken verschillende materialen bij het maken van hoogwaardige en stijlvolle sleutelhoezen. De keuze blijft voor de koper:

hout

Natuurlijk hout is altijd in de trend, dus de wand-sleutelhouder van natuurlijk hout is een waardige decoratie van de gang. Kenners van handgemaakte zullen dol zijn op de mogelijkheid van duur hout. Het kan eiken, walnoot of teak zijn.

De houten huishoudster past harmonieus in zowel klassieke als moderne stijl. Natuurlijke houtvoorwerpen vullen de stijl perfect aan. Chebbi-chic, country en eco.

leer

Luxe decoratie van het interieur zijn modellen gemaakt van leer.Meesters gebruiken natuurlijk en kunstleder. Dergelijke sleutelbewaarders staan ​​altijd in de schijnwerpers. Ze zullen helpen de kleur van de gang te benadrukken met etnische motieven.

Masters versieren vaak lederen modellen met houten inzetstukken of verchroomde details. Lederen toetsenhoezen hebben meestal een klein formaat, zodat ze er mooi en harmonieus uitzien in kleine kamers.

metaal

Varianten van metaal zijn te vinden in scholen, kantoren, bij de receptie van hotels, omdat ze betrouwbaar en praktisch zijn, in staat om een ​​groot aantal toetsen te herbergen en te weerstaan. Een ander voordeel van hen is brandwerendheid. Metaalelementen bijna onmogelijk om te transformeren.

Gesmede modellen trekken de aandacht met respect en elegantie. Metalen key-keepers zien er mooi uit in stijl techno, hi-tech of loft. Dit element kan zelfs worden gepresenteerd in de vorm van een miniatuurkluis met een cijferslot.

plastic

Veel mensen houden van plastic modellen vanwege hun lage kosten en luxe uitstraling. Ze kunnen worden weergegeven door felle kleuren, ongebruikelijke vormen. Het nadeel van zo'n sleutelhuis is onpraktisch.Bij zware belasting kan kunststof breken.

species

Sleutelring - een interessant en aantrekkelijk element van het decor, dat wordt gekenmerkt door functionaliteit en functionaliteit. Hoewel er een grote verscheidenheid aan opties te koop is, maar alle sleutelhouders kunnen worden onderverdeeld in twee grote groepen - open en gesloten:

open

Veel kopers komen in de sleutelzaal van de hal. Zijn eigenaardigheid ligt in het feit dat het haken bevat die al zijn geïnstalleerd voor de locatie van toetsen.

Om de sleutel te krijgen, hoeft u geen tijd te besteden aan het openen en sluiten van de deur. Dit is zowel een voordeel als een nadeel. Optie in de vorm van een muurkast of huis ziet er netjes uit. Sleutelhouders met glazen deuren zien er elegant en rijk uit.

Een verscheidenheid aan open opties leidt soms tot verwarring wanneer u slechts één model hoeft te kiezen. De sleutelhanger in de stijl van decoupage kan verschillende ontwerpen hebben, variërend van de vintage-versie en eindigend met de fabelachtige.

gesloten

Sleutelhouders van het gesloten type worden vaak gepresenteerd in de vorm van compacte kluisjes met planken. Deze optie lijkt op een miniatuurhuis.Gesloten modellen kunnen niet alleen worden gebruikt voor opslag, maar ook voor brieven, bonnetjes en andere kleinigheden.

De locatie van de besloten huishoudster verbergt niet alleen de sleutels voor nieuwsgierige blikken, maar verbergt ook enkele gebreken aan de muren. Het helpt de klinker of de aanwezigheid van een aanrecht op de muur te sluiten.

Andere soorten

vals

Opgeschorte sleutelhanger hangt meestal op ooghoogte bij de voordeur. Met deze regeling kunt u de toetsen snel en gemakkelijk verkrijgen. Het model is uitgerust met haken of speciale bevestigingen voor het vasthouden van sleutels.

zak

Pocket sleutelhouder wordt gepresenteerd in de vorm van een kleine kist. Het is vaak gemaakt van echt of kunstleer. Zakopties worden gekenmerkt door een klein formaat, omdat ze in een zak moeten passen, of in ieder geval in de tas van een vrouw.

De pocketversie is zo ontworpen dat alle toetsen zich samen bevinden. Een paar sleutels bij je dragen is erg riskant, omdat ze niet alleen een gat in je zak kunnen maken, maar ook krassen op de telefoon.

Desktop

Modellen op de tafel trekken verschillende vormen aan.Ze kunnen worden gepresenteerd in de vorm van een kist, een doos of een klein doosje. Zulke opties zijn meestal versierd met schilderen of snijwerk. Prachtig en rijk kijkt key-houders uit een natuurlijke boom.

Hoe te kiezen?

Sleutelbewaarders kunnen de aandacht trekken met een helder en ongewoon ontwerp of, in tegendeel, soms is hun locatie in een oogopslag erg moeilijk te vinden. Sommige kopers kopen verborgen modellen die andere elementen van het interieur nabootsen. Een uitstekende oplossing is bijvoorbeeld een huishoudster in de vorm van een wand- of bureauklok.

Wanneer u een huishoudster kiest, moet u eerst kiezen welke optie nodig is: helder of geheim. Verder kunt u al naar de maat van het product gaan. De afmetingen van de huishoudster zijn rechtstreeks afhankelijk van het aantal sleutels dat ze zal opslaan.

Het is noodzakelijk om het type product te bepalen, omdat het open of gesloten kan zijn. Het hangt af van het doel van de huishoudster, het ontwerp van de hal en de persoonlijke voorkeuren van de koper.

Je moet niet vergeten dat de sleutelhanger kan worden gebruikt als bescherming van sleutels tegen nieuwsgierige blikken. Als vreemden soms naar het huis komen, is het beter om jezelf te behoeden voor mogelijke problemen en de voorkeur te geven aan metalvariant van het gesloten type en het cijferslot.

De locatie van het product speelt ook een belangrijke rol bij de selectie.. Voor kantoren of scholen zijn ideale modellen van metaal met een slot. Opties voor werkplaatsen of magazijnen worden meestal aangeboden in de vorm van een gewone rechthoek.

Waar te hangen?

De meest handige en praktische locatie in het huis voor de sleutelhanger is de hal. Het kan op de juiste hoogte bij de deur aan de muur worden gehangen, zodat de sleutels altijd bij de hand zijn voordat u het appartement of huis verlaat. Het desktopmodel kan op de kast worden geplaatst voor schoenen, een plank of een ladekast. Deze locatie is het handigst. Als u de locatie van de huishoudster wilt verbergen, kunt u deze verbergen in de halruimte.

Een stijlvol ding is altijd een mooi element van het interieur, dus iedereen kan zelf beslissen waar het te markeren is.

Hoe maak je jezelf?

Als u zelf een huishoudster wilt maken, moet u uw verbeelding tonen en de beschikbare materialen gebruiken. De eenvoudigste opties kunnen worden gemaakt van stof, hout, karton. Mooi kijkt sleutel in het kader van onder de foto. Voor deze optie zijn geen financiële kosten vereistomdat alle materialen kunnen worden opgehaald bij huishoudelijke dingen.

Een andere optie is om een ​​eenvoudige huishoudster te kopen en deze zelfstandig te versieren. Dit kan gedaan worden met behulp van een ongebruikelijk sjabloon van een mooie foto en een blikje verf. Het plastic model kan worden versierd met een inscriptie, een prachtig patroon met behulp van verf.

De keuze is volledig individueel en het product zal een prachtige interieurdecoratie zijn.

Zie de volgende video om te leren hoe je een mooie huishoudster met je eigen handen kunt maken.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer