Beddengoed van Eurostandard: kenmerken en maten

 Beddengoed van Eurostandard: kenmerken en maten

Tegenwoordig is het bereik van het beddengoed zo breed dat je er gemakkelijk "in kunt verdwalen". Tegenwoordig zijn Europese standaardproductkits vooral populair en in trek. Zulke modellen staan ​​bekend om hun gemak en optimale dimensionale parameters, waardoor ze zo populair zijn. Vandaag zullen we kennis maken met dergelijk beddengoed en ontdekken wat de kenmerken ervan zijn.

Wat is euroset?

Zeker iedereen hoorde deze combinatie in ieder geval één keer - eurocomplete beddengoed. Velen hebben van hem gehoord, maar niet iedereen weet wat hij is.Sommigen denken ten onrechte dat het woord "euro" de kwaliteitsindicator van een product betekent, maar in dit geval heeft het een andere betekenis. Wat beddengoed betreft, geeft het euroteken specifieke dimensionale parameters van de producten aan, evenals hun prestatiekenmerken.

Opgemerkt moet worden dat de Euro-set beddengoed heeft toegenomen afmetingen. Dergelijke producten zijn zeer verschillend van de standaardsets van de lengte en breedte.

Verschillen met andere normen

Lingerie, gemaakt in overeenstemming met de Europese norm, verschilt sterk van andere variëteiten van soortgelijke producten. Het belangrijkste verschil tussen Euro-bed en standaard dubbele sets is bijvoorbeeld de dimensionale parameters van het laken en dekbedovertrek die in de set zijn inbegrepen. In Europese versies zijn deze dingen langer en breder.

Er is een verschil in het aantal kussenslopen dat is inbegrepen in de bedset. Er kunnen dus meer dan twee van hen zijn in de "Euro" -standaardconfiguratie, en deze onderdelen kunnen in verschillende kleuren worden gemaakt en hun afmetingen kunnen variëren.In standaard dubbele sets zijn er meestal slechts twee identieke kussenslopen met dezelfde parameters. Als er 4 kussenslopen tegelijk in de headset zitten, heeft één paar een eenvoudige vierkante vorm, gelijke dimensionale waarden en kleur (de kleur komt overeen met de kleur van de vellen uit de set) en het andere paar wordt vertegenwoordigd door rechthoekige kussenslopen met een eleganter en elite ontwerp (deze details zijn meestal herhaal het ontwerp van het dekbedovertrek).

Eurobearing kan ook worden vergeleken met populaire populaire familiesets van dit moment. De laatste worden meestal geleverd met twee enkele-en-een-half dekbedovertrekken, maar er is altijd maar één laken. De minimale afmeting in de familieset is niet minder dan 220x240 cm. Volgens gebruikers en experts kunnen familiesets als een goed alternatief voor Eurobel worden gebruikt, omdat ze ook indrukwekkende afmetingen hebben.

Inhoud van de set

Haast je niet om naar de winkel te gaan voor het kopen van beddengoed, totdat je weet wat er in de kit zit. Producten van de Europese standaard zijn waanzinnig populair en worden door veel consumenten gekozen. Ze verschillen in behoorlijk goede sets. Als onderdeel van de standaard eurocomplete zijn er bijvoorbeeld dergelijke componenten:

 • dekbedovertrek;
 • een laken dat even groot is als het dekbedovertrek;
 • verschillend aantal kussenslopen (van 2 tot 4 stuks).

types

Bedden van Eurostandaard zijn anders. Verschillende aanpassingen hebben hun eigen onderscheidende kenmerken. Laten we er kennis mee maken.

Standaard en mini

De afmetingen van de klasse "euro" voor beddengoed worden meestal bepaald door de afmetingen van het dekbedovertrek. Producten uit de categorie "standaard" zijn dus ontworpen voor dekens waarvan de dimensionale parameters (in overeenstemming met de dimensietabel) 195x215 cm (optimale kopie), 200x200, 200x220 cm zijn. Wat de parameters van de vellen betreft, deze kunnen verschillend zijn. Het is mogelijk om voor bijna elk bed een geschikte optie te kiezen, tot de zeldzame modellen met afmetingen van 200x220 cm.

Sets, waarbij de parameter van de breedte van deze onderdelen bescheidener is (niet meer dan 220x230, 220x240 cm), behoren tot de categorie Euro Mini. In dit geval spreekt de naam voor zich - dergelijke producten zijn iets minder dan de standaardopties.

maxi

Eurobelie uit deze categorie is een grotere verscheidenheid aan standaardopties. In veel gevallen wordt in plaats van het "maxi" -teken op de pakketten met linnen, het cijfer "2" geplaatst.In ons land produceren dergelijke kopieën niet en in de schappen zijn ze uiterst zeldzaam. In de regel worden dergelijke producten gemaakt door fabrikanten uit Turkije, China en Europa. Misschien is het gebrek aan dergelijke producten in Russische winkels te wijten aan hun lage populariteit en vraag, omdat de bedden met de juiste afmetingen in onze winkels bijna nooit worden gevonden.

Productparameters

Het comfortniveau van slapen en rusten op het bed hangt direct af van de keuze van het geschikte bedlinnen. Kits gemaakt volgens de Europese normen zijn tegenwoordig erg populair. Meestal te koop zijn er opties, waarvan de afmetingen als volgt zijn:

 • dekbedovertrek - 200x200 cm;
 • europane (kan eenvoudig of elastisch zijn) - 220x250 cm;
 • kussenslopen - 50x70 of 70x70 cm.

Dergelijk beddengoed is gemaakt van een verscheidenheid aan materialen. De totale kosten van de kit zijn afhankelijk van deze parameter. Dit zijn de meest populaire soorten stoffen die worden gebruikt bij de productie van eurobella

 • De bamboe Milieuvriendelijk en veilig materiaal met antibacteriële eigenschappen. Het produceert een zeer zacht en zacht ondergoed, aangenaam voor het lichaam.Uiterlijk ziet bamboe eruit als duurdere zijde of kasjmier.
 • Satine. Het materiaal bestaat uit synthetische of HB-vezels. Eurobath van satijn is erg populair omdat het vrij compact is en een aangename glans heeft. Satijnproducten zijn een van de meest praktische en zijn niet bang voor frequente wasbeurten.
 • Calico. Een van de meest populaire bij het maken van bedtextiel. Hieruit komen zowel dagelijkse als ceremoniële sets van eurobella. Het materiaal zelf is praktisch en duurzaam, ziet er elegant en duur uit.
 • Baptiste. Textiel met een unieke verweving van draden. Linnen van batista licht en luchtig. Het heeft een aantrekkelijke en doorschijnende uitstraling. Cambric evbelee heeft echter geen grote sok. Binnenkort verschijnen merkbare "kale plekken" op het materiaal, dus je zou dergelijke producten niet dagelijks moeten gebruiken. En de prijs is vrij hoog.
 • Percale. Dit is een katoenen stof van linnen plexus. Het heeft een mat en fluweel oppervlak. Percale Eurobelly kan warm blijven, maar tegelijkertijd kan het "ademen", waardoor een zeer gezellige sfeer ontstaat. Percal-kits zijn duurzaam en duurzaam.
 • Cotton. Het meest populaire materiaal, dat wordt gebruikt bij de productie van zowel standaardmeubelen als euromeubels. Katoenen producten hebben een betaalbare prijs. In de winter is slapen met dergelijke modellen niet koud en in de zomer is het niet warm. Er moet echter worden opgemerkt dat katoen van hoge kwaliteit lang meegaat, maar goedkoop materiaal krimpt na de allereerste wasbeurt, dus u moet niet besparen op de aanschaf van katoenen Euro-beddengoed.
 • Silk. Een van de duurste en meest luxueuze zijn elite-eurosets van natuurzijde. Ze zien er geweldig uit, maar zijn vrij wispelturig. Het wordt afgeraden om dergelijke producten in een conventionele wasmachine te wassen - het is beter om gebruik te maken van stomerijservices. Als u deze regel negeert, wordt het ding snel onbruikbaar en krijgt het merkbare schade.
 • Kunstzijde. Eurobelle uit deze grondstof ziet er hetzelfde uit als natuurlijke zijde-opties, maar kost een aantal keer goedkoper en is minder veeleisend op het gebied van zorg. Dat is de reden waarom de meeste kopers zich tot dergelijke modellen wenden, en niet tot natuurlijke modellen.

Wat de kleurparameters van euro-linnen betreft, zijn er vaker monofone varianten.Het kan een verscheidenheid aan kleuren zijn, van licht en delicaat tot donker en bruut. Kies de beste optie voor de situatie, gemaakt in alle stijlen en kleuren. U kunt ook opties vinden met onopvallende afdrukken. Het kunnen bloemmotieven zijn, verschillende soorten geometrische vormen, geruite patronen, 3D-afbeeldingen, dieren en vele andere elementen.

Hoe te kiezen?

Beddengoedset van Eurostandard om correct te kiezen. Besteed aandacht aan een aantal belangrijke criteria waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van een geschikt product.

 • Dimensies. Voordat u naar de winkel gaat om Eurobella te kopen, moet u de parameters van de lengte en breedte van uw bed meten. Op basis van de geïdentificeerde parameters is het product geselecteerd. Het linnen mag niet te groot of te klein zijn, anders zal het niet comfortabel zijn om erop te slapen.
 • Kwaliteit naaien. Besteed aandacht aan de kwaliteit van de prestaties van het artikel en de verpakking. Op het product mag niet worden beschadigd of andere gebreken. Als ze zich in uw gezichtsveld bevinden, is het beter om de aankoop te weigeren. Producten van lage kwaliteit zullen niet lang meegaan en u zult een andere set moeten kopen, en dit zijn onnodige uitgaven.
 • Materiaal. Kies hoogwaardige kits gemaakt van milieuvriendelijke en veilige materialen.
 • Design. Ondanks het feit dat het beddengoed is, moet het qua kleur en stijl nog steeds geschikt zijn voor het milieu. Vergeet deze nuance niet, kies de juiste set. Op de achtergrond van gevarieerde achtergronden met rijke kleine afdrukken, is het bijvoorbeeld beter om euroklontjes in één kleur met rustige tonen te regelen. Als er op de achtergrond van het bed een saaie en minimalistische afwerking is, dan is het heel goed mogelijk om het wasgoed te kiezen en levendiger - met prints en patronen.
 • Verkooppunt. Verwerven van linnen sets van europese maten in bewezen winkels met een goede reputatie. Je moet zulke dingen niet kopen in de markten of in straatwinkels.
 • Producent. Ondanks het feit dat merkproducten meestal vrij duur zijn, raden deskundigen aan ernaar te verwijzen. Als u kiest voor een hoogwaardige set Euro-meubels, moet u niet op onnodig lage prijzen en onbegrijpelijke merken vertrouwen. Dergelijke producten duren niet lang. Verwijs naar merkproducten. Bespaar niet op de aanschaf van een betrouwbare set.

Zie de volgende video voor informatie over het kiezen van de Europese standaardbedden.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer