Bonaparte Mosaic Collections Review

De tegel in mozaïekformaat heeft uitstekende decoratieve kwaliteiten. Moderne merken bieden een grote verscheidenheid aan afwerkproducten, verschillend in vorm, textuur, kleur en materiaal. Mozaïek wordt gebruikt wanneer het nodig is om een ​​originele, stijlvolle en expressieve ontwerpdecoratie te maken. In de tegelmarkt is het leidende merk Bonaparte. Het bedrijf biedt klanten een verscheidenheid aan tegels voor klassieke en moderne stilistische trends.

Over de fabrikant

Tegenwoordig is het bedrijf een van de grootste leveranciers van mozaïeken gemaakt van kunstmatige en natuurlijke materialen. Het merk bedient klanten in Oost-Europa, maar ook in Azië.

Het bedrijf concurreert met succes met andere fabrikanten. vanwege producten van hoge kwaliteit, redelijke prijzen en rijke diversiteit. Masters ontwikkelen voortdurend nieuwe collecties, die voortdurend een breed assortiment bijwerken en aanvullen.

Een team van professionele ontwerpers bestudeert modetrends en opinies van klanten om het product een charmante uitstraling te geven.

Het bedrijf besteedt speciale aandacht aan de selectie van grondstoffen die worden gebruikt bij de vervaardiging van producten. Ook worden innovatieve apparatuur, nieuwe methoden en moderne aanpak toegepast. Eerder was de fabrikant alleen bezig met wholesale-verkoop, nu is het product beschikbaar voor klanten in de detailhandel.

Voornaamste variëteiten

In de productcatalogus van het merk Bonaparte vindt u een enorme variëteit aan producten. Ontdek de meest populaire soorten:

keramiek

Qua prestaties lijkt keramische tegels sterk op tegels, maar vanuit een esthetisch oogpunt zijn producten origineler, veelzijdiger en stijlvoler. Deze optie wordt beschouwd als de beste prijs. Keramisch afwerkmateriaal van dit bedrijf is veel goedkoper in vergelijking met soortgelijke producten van andere fabrikanten.

glas

Glasmozaïek trekt de aandacht met zijn speciale uiterlijk. Het materiaal heeft uitstraling, schittering en charme. Het enige nadeel van zo'n tegel is breekbaarheid. Het wordt vaak gebruikt voor de decoratie van individuele elementen van stilistiek of lokale decoratie.

Glas en steen

De combinatie van twee tegenover elkaar liggende materialen ziet er origineel en spectaculair uit. Dientengevolge is er een ontvangst van contrast, dat altijd relevant en relevant is.

De levensduur van dergelijke producten overschrijdt de snelheid van glastegels als gevolg van stenen elementen.

steen

De beste keuze voor liefhebbers van natuurlijkheid en natuurlijkheid. Dit is de duurste en, volgens de ontwerpers, het meest spectaculaire en luxueuze afwerkmateriaal in een mozaïekformaat. De tegel geeft een expressiviteit, milieuvriendelijkheid en natuurlijkheid. De kleur en textuur van het materiaal kunnen variëren, afhankelijk van het materiaal dat bij de productie wordt gebruikt.

Productkenmerken

Een onderscheidend kenmerk van alle collecties van het merk Bonaparte is dat de afzonderlijke elementen van de collecties compatibel zijn met elkaar. Kopers hebben de mogelijkheid om originele decors te maken, waarbij tegels met verschillende textuur en kleur worden gecombineerd.

Ook heeft de klant de mogelijkheid om een ​​verzoek in te dienen voor het creëren van copyright-inhoud en zullen producenten al het mogelijke doen om aan uw wensen te voldoen.

Het is veilig om te zeggen dat er geen probleem zal zijn met de keuze van de tint. Meesters van de onderneming hebben meer dan honderd kleuropties ontwikkeld. Beschikbaar als standaard, klassiek, neutrale tinten en buitengewone kleuren en kleuren. Veeleisende klanten zullen zich aangetrokken voelen tot reproducties van beroemde kunstwerken en een verscheidenheid aan abstracties.

Positieve kenmerken

Experts noemen het mozaïek van het merk Bonaparte een van de meest populaire en meest gebruikte materialen op de hedendaagse markt.

Er zijn veel voordelen van dit mozaïek.

 • Lange levensduur. Van jaar tot jaar na het leggen tegel zal verrukken met schoonheid en praktisch.
 • Stabiliteit. Ongeacht de locatie (horizontale of verticale oppervlakken), toont de tegel weerstand tegen belastingen, externe factoren en andere effecten.
 • Producten zijn niet bang voor vuur en hoge temperaturen en zijn zeer goed bestand tegen hoge vochtigheid en vocht.
 • De tegel heeft een hoge duurzaamheid, het is erg moeilijk om hem te breken.
 • In de productie worden alleen natuurlijke en milieuvriendelijke materialen gebruikt.
 • Hoge weerstand tegen direct zonlicht.

De bovenstaande voordelen hebben alleen een gecertificeerd product.

Gebruik in het interieur

Producten van het bovenstaande merk worden gebruikt om verschillende kamers en locaties te versieren. Met behulp van tegels kunt u de muren, de vloer, het plafond, de badkuip en andere oppervlakken versieren. Vanwege de speciale kenmerken kan het worden gebruikt in kamers met een hoge luchtvochtigheid, evenals in een ruw klimaat en plotselinge temperatuurschommelingen.

Mozaïek kan op verschillende manieren worden gebruikt:

 • onafhankelijke decoratieve coating;
 • hulpmiddel voor het maken van artistieke composities en vormgeving van afzonderlijke delen;
 • materiaal voor een combinatie van verschillende grondstoffen;
 • registratie van het werkgebied.

Populaire collecties

Voor de hele tijd van zijn bestaan ​​op de markt heeft het bedrijf veel originele collecties uitgebracht. Ervaren vakmensen en professionele ontwerpers werkten aan hun creatie, combineren hoge technologische eigenschappen en uitstekende esthetische kwaliteiten.Onder de enorme verscheidenheid aan kopers en professionele decorateurs gewezen bepaalde opties.

Steen mozaïek - een ideale keuze voor het versieren van stilistiek, die natuurlijkheid en milieuvriendelijkheid veroorzaken. Natuursteen werd gebruikt om het pand in de oudheid te versieren. Na vele eeuwen is er nog steeds veel vraag naar deze methode.

Afwerkingsmateriaal van dit type is ideaal voor het decoreren van de badkamer.

Stenen collecties

Kolizey I

Tegel in lichtbeige tinten met een gele tint. Smalle sterft, verbonden op het doek, geeft de atmosfeer dynamiek en ritme. Het materiaal is ontworpen voor interieurdecoratie. Textuur - mat. Afmetingen: 30x30. Warme kleuren zorgen voor een zachte en warme sfeer.

Detroit (POL)

Een spectaculaire combinatie van lichte en donkere deeltjes. Bij het maken van de gebruikte verzameling deze kleuren: grijs, beige, wit, zilver en bruin. Afmetingen: 30,5 x 30,5. Dit is een universeel afwerkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor buiten- en binnenhuisdecoratie (badkamer of keuken).

Londen (POL)

Wandtegels in delicate roze tinten. Soort oppervlak - gepolijst.Voor expressiviteit en aantrekkelijkheid worden lichte en donkere strepen op kleine elementen toegepast. Het materiaal kan zowel binnen als buiten gebouwen worden gebruikt.

Glazen tegels vallen op door de rest van de producten met expressiviteit en aantrekkelijkheid. Het proces van het leggen van dergelijk materiaal is niet moeilijker dan het plaatsen van tegels. Tijdens het proces kunt u de tegels op de voegen snijden en de gewenste vorm en afmeting geven. Het is gemakkelijk om voor glasmozaïeken te zorgen, ze verliezen geen helderheid, zijn aantrekkelijk voor een lange dienstperiode en zijn niet bang voor beschadiging van externe invloeden.

Populaire collecties

Azow

De tegel in zachtblauwe kleur creëert binnenshuis de frisse lucht atmosfeer. Dit materiaal is ideaal voor een badkamer in nautische stijl. De tegel is ontworpen om niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken en aan de buitenkant te worden gebruikt. Textuur - glans.

Shik goud-3

Mozaïek in een rijke zilveren kleur. Zowel gladde als gestructureerde deeltjes worden op het canvas geplaatst. Geweldige keuze voor klassieke stilistiek. Type oppervlak - voor metaal, steen, glans. Gebruik - binnenmuren.Lichtstralen, die op de tegel slaan, zullen een fraai spel van licht creëren.

Top rood

Origineel afwerkingsmateriaal van smalle verticale deeltjes. Gebruik decorkleuren bij het maken van deze kleuren: rood, zwart, grijs, metallic, zilver.

Tegels kunnen binnen en buiten gebouwen worden gelegd.

Keramische tegels merk Bonaparte combineert bruikbaarheid, duurzaamheid en elegante uitstraling. Het bedrijf heeft een enorm scala aan opties ontwikkeld voor het maken van originele decors. Keramisch afwerkingsmateriaal is de meest voorkomende afwerking.

Andere collecties

Bonaparte

Effectief mozaïek voor etnische en klassieke stilistiek. Ontwerpers gebruikten een combinatie van drie kleuren: bruin, grijs, metallic. Afmetingen - 30x30. Het materiaal kan worden gebruikt voor verticale en horizontale oppervlakken, inclusief de vloer. Elementen zijn gedecoreerd met driedimensionale patronen die de originele uitstraling geven.

Sahara

Klein mozaïek in warme bruine tonen. Doek versierd met gouden elementen. De textuur is mat. De grootte van het canvas - 30,5 x 30,5. Afwerkingsmateriaal voor binnen en buiten past perfect in een klassiek interieur.

de luxe

Originele tegel om te maken van deeltjes in de vorm van honingraten. De kleuren van de collectie zijn grijs en beige. Soort oppervlak - glans en paarlemoer. Doeken aangevuld met getextureerde elementen. Dergelijke kleuren belasten uw ogen niet, waardoor een comfortabele en gezellige sfeer ontstaat.

Voorbeelden in het interieur

 • Een keukenschort maken in het werkgebied met een mozaïek. Heldere kleuren geven het interieur expressiviteit en verzadiging.
 • Luxe inrichting van een klassieke badkamer. De tegel is geschilderd in gouden kleur. Glanzende textuur in harmonie met de schittering van de vloerbedekking.
 • Mozaïek in groene tint. De beste keuze voor de badkamer in etnische of natuurlijke stijl.
 • In dit geval het afwerkingsmateriaal dat is gebruikt om het verticale oppervlak te ontwerpen. Beige palet voor de badkamer wordt als een klassieker beschouwd en verliest geen relevantie.

Zie de volgende video voor informatie over het correct leggen van een fries uit een mozaïek.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer