Matrassen "Damascus"

 Matrassen Damascus

Niet het eerste jaar bij de beste accessoires voor slapen en rusten met orthopedisch effect matrassen "Damascus" van de binnenlandse productie. Hun concurrentievermogen is te danken aan de optimale combinatie van kwaliteit die voldoet aan moderne eisen en normen, een rijk assortiment en zeer betaalbare prijzen.

Functies en voordelen

Het belangrijkste voordeel van de fabrikant is dat de fabriek in Damascus is uitgerust met alles wat nodig is voor een volledige productiecyclus van matrassen. Dit maakt het niet alleen mogelijk om de kosten van afgewerkte producten aanzienlijk te verlagen, maar ook om de kwaliteit van elke geproduceerde producteenheid te regelen.

Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van moderne high-tech apparatuur uit Europa, waarmee producten kunnen worden geproduceerdVoldoet niet alleen aan binnenlandse maar ook aan Europese kwaliteitsnormen.

Andere kenmerken en voordelen van Damascus-matrassen zijn onder andere:

 • 100% milieuvriendelijkheid en veiligheid. Bij de vervaardiging van merkmatrassen gebruikte materialen die hypoallergeen en geen schadelijke additieven zijn.
 • Presentable. Het externe ontwerp van de overtrekken is gemaakt volgens het oorspronkelijke ontwerp, waardoor ze esthetisch aantrekkelijk zijn.
 • Effectieve anatomische ondersteuning en orthopedische eigenschappen.

Tegelijkertijd bevat het modellenassortiment producten voor elke leeftijd en gewichtsklasse.

assortiment

In de eerste jaren van het werk was het bereik van de onderneming beperkt tot slechts 6 slaapmodellen.

Momenteel zijn er meer dan 70, verdeeld in series:

 • Modellen op het veerblok van de afhankelijke springveren. De meest budgetverzameling van het bedrijf. Zonder orthopedisch effect.
 • Tfk-standaard - een verzameling producten met de basis van het onafhankelijke veerblokzaktype. Dankzij de kenmerken van het veerontwerp kunt u een comfortabel microklimaat creëren om de liggende vorm aan te nemen, waardoor het bewegingsapparaat in een comfortabele positie blijft.De basisveren hebben een grotere diameter van de spoel, waardoor ze extra stevigheid krijgen en de betrouwbaarheid van de hele constructie verhoogt.
 • De verzameling op het voorjaarsblok "Multipack". De basis van het beddengoed bestaat uit een blok waarin voor elke 1 m2 512 veren voorkomen. Hiermee kunt u de orthopedische eigenschappen van de matras verbeteren.
 • Verzameling op het blok "Micropack" - luxe serie matrassen, waarbij het aantal veren per 1 m2 al 1024 stuks bedraagt, waardoor slapen nog comfortabeler en gezonder is.
 • Dubble-serie - gecombineerde systemen met een dubbele veereenheid voor slapen en rusten, met alle voordelen van veer- en veerloze basissen.
 • Springless-serie met vulstoffen van natuurlijke en kunstmatige materialen.
 • Kindermatrassen (kinderen) - orthopedische producten die rekening houden met de kenmerken van een groeiend en zich ontwikkelend organisme. De serie omvat zowel veerloze matrassen en modellen op basis van een onafhankelijke veereenheid.

Als matrasbekleding gebruikt Damascus meestal kokos- en latexvullers.

Daarnaast worden de volgende materialen gebruikt:

 • struttofiber (Forplit);
 • katoenen batting;
 • verschillende vilten (zacht en hard thermofelt, weelderig).

De buitenste schil van de modellen is gemaakt van jacquard, gebreid of polykatoen (een combinatie van katoen en polyester).

Populaire modellen

Bij het ontwikkelen van de modellen houden de ontwerpers van Damascus rekening met zowel de nieuwste trends in de markt als met de behoeften van de consument, zodat elk model van de matras zijn eigenaars vindt. De meest populaire modellen zijn echter:

 • "Classic" - een van de meest beschikbare modellen met het veerblok "Bonnel" aan de basis. Toevoegingen aan de veren zijn spingebonden, slagwerk en vilt, wat het product zowel kracht als zachtheid geeft. Dit model is geschikt voor mensen met een gemiddeld gewicht.
 • "Aristocrat" (Standaard Tfk-serie) - dubbelzijdige matras met een veerblok in het midden. Van de meest rigide kant werd een vulmiddel gemaakt van geperste kokosvezels gebruikt, met een zachtere - natuurlijke latex met zeven zones met een massage-effect. De hoogte van het model kan variëren van 16 tot 20 cm en is tegelijkertijd bestand tegen een belasting van 130 - 150 kg.
 • "Premier Suite" (op het veerblok "Micropacket"). Het combineert ook de eigenschappen van latex en kokosnotenkokos. Hoogte is maximaal 30 cm.In staat om hogere belastingen te weerstaan ​​en geeft comfort tijdens slaap en rust.
 • "Junior" (Dubble-serie) - dubbelzijdig model bestaande uit een basis met een Tfk-veereenheid en twee toppers aan beide zijden. Verschillende stijfheid van de zijkanten wordt bereikt door de dikte van de vulstoffen te variëren.
 • Latex licht (een lijn van veerloze matrassen) - de ideale oplossing in termen van prijs-kwaliteitverhouding. Binnenkant latexvuller met micromassage-effect. Hoogte van 11 tot 15 cm. Ontworpen voor mensen met een gewicht tot 90 kg.
 • "Nemo" (kindercollectie) - een matras met verschillende hardheden aan de zijkanten, gevuld met een strut-vezel, die is bekleed met latex aan de ene kant, en kokosnoot geperste vezels aan de andere kant. Met deze samenstelling kunt u het model gebruiken voor kinderen vanaf de geboorte tot 5-6 jaar.

Elk model is verkrijgbaar in alle standaardmaten. Bovendien kan het bedrijf op maat gemaakte matrassen volgens individuele formaten produceren.

beoordelingen

Talloze beoordelingen die zijn achtergelaten door degenen die Damascus-matrassen al hebben gekocht en gebruiken, getuigen van de hoge kwaliteit en het gemak van producten.

Kopers merken op dat in verenmatrassen de veren helemaal niet worden gevoeld en de comfortabele rust niet verstoren.Integendeel, ze geven de producten een comfortabele elasticiteit, waardoor "er niet doorheen valt" en het lichaam in de juiste positie blijft.

Niet minder positieve recensies en veerloze modellen. Gebruikers merken op dat u met een groot bereik precies kunt kiezen wat het meest geschikt is voor elk gezinslid. Dergelijke kwaliteiten van Damascus-matrassen als weerstand tegen vervuiling en bedieningsgemak, hypoallergeniciteit en milieuvriendelijkheid verdienen hoge cijfers.

Maar het belangrijkste is dat Damascus-producten u in staat stellen om volledig te slapen en kracht en energie te krijgen. Met dergelijke accessoires om te slapen en te ontspannen, wordt elke ochtend echt goed - zonder vermoeidheid door een ongemakkelijke houding en verdoofde nek, rug of ledematen.

De volgende video zal u vertellen over de soorten matrashoezen die Damascus aanbiedt, zodat de matrassen langer in goede staat zijn.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer