Matramax-matrassen

Matramax-matrassen zijn producten van een binnenlandse fabrikant, opgericht in 1999 en met een actieve positie in zijn segment. Het merk heeft zich gevestigd als de toonaangevende fabrikant van kwaliteitsproducten voor gewone klanten en de hotelketen. Matrasmarkeringen zijn uniek en hebben een aantal kenmerken.

Functies en voordelen

Matramax-matrassen zijn gemaakt van de beste grondstoffen geïmporteerd uit België en Nederland met behulp van Russisch gemaakt staal. Producten worden gemaakt op hoogtechnologische apparatuur, waarmee standaardmodellen van standaard- en niet-standaardmaten kunnen worden geproduceerd, zowel massa als privé, binnen twee dagen na de datum van bestelling. Alle producten in elke productiefase ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. Bij het maken van een blok worden milieuvriendelijke grondstoffen gebruikt en worden onschadelijke assemblagetechnieken gebruikt.

Het assortiment van het bedrijf omvat meer dan honderd items van matrassen die verschillen in de structuur van het blok, de samenstelling van het vulmiddel en de mate van stijfheid.

Matrassen van het bedrijf hebben een aantal voordelen:

 • zijn gecertificeerde producten beschikken over de nodige documentatie die de naleving van de hygiënenormen bevestigt;
 • afhankelijk van het model hebben ze drie graden stijfheid van het blok (zacht, gemiddeld hard en hard hard), waardoor het bereik van klanten met verschillende interesses wordt uitgebreid;
 • gemaakt van hypoallergene grondstoffen van natuurlijke en kunstmatige oorsprong, geeft geen gifstoffen af ​​met antimicrobiële impregnatie, waardoor de matras tijdens het gebruik niet meer beschadigd wordt en er schimmel, schimmel of rotting optreedt;
 • op basis van de kenmerken van het bed of de sofa, verschillen in vorm en zijn gegarandeerd voor elk model tot 5 tot 20 jaar;
 • in vergelijking met producten van andere bedrijven heeft het hoogste niveau van maximaal toelaatbare belasting op de plaats - 165 kg (geschikt voor mensen met overgewicht);
 • tot in het kleinste detail doordacht hebben een afneembare ritssluitingsdekking met een aardige kleur en een ontwerp, verfraaid met een verschillend patroon van steken;
 • verschillen in een groot bereik van elke categorie van de verzameling, zodat u de breedte en lengte van de mat kunt variëren, afhankelijk van de huidskleur van een bepaalde gebruiker;
 • afhankelijk van het specifieke model, hebben ze anatomische en orthopedische eigenschappen, en door een speciale vullaag kan dit een extra effect hebben.

vulling

Het merk maakt gebruik van een kwaliteitstype pakking en draad met de gewenste diameter (2 mm). De belangrijkste deelnemers aan het assortiment van het bedrijf zijn:

 • latex - geperforeerd en dicht fijn poreus materiaal van natuurlijke oorsprong met hoge elasticiteit, elasticiteit;
 • kokosnoot - een product van kokosnootkabel geïmpregneerd met een kleine hoeveelheid latex om de elasticiteit te behouden;
 • polyurethaanschuim - synthetisch analoog van natuurlijke latex, gekenmerkt door grotere stijfheid van het blok en lagere elasticiteit, met hoge praktische kenmerken en een lange levensduur;
 • onafhankelijke veren "Micropacket" en "Multipacket" - stalen elementen met een cilindrische vorm van kleine afmetingen, verpakt in zakken van stof, die met elkaar zijn verbonden door middel van textielafdekkingen.

tekortkomingen

Het is vermeldenswaard de hoge kosten van sommige modellen van het bedrijf, die een belemmering vormen voor de aankoop van een matras voor de meeste gewone kopers. Vaak is het verschil afhankelijk van de grootte duidelijk in hetzelfde model. Het minpunt van veel modellen van het bedrijf is de onpraktische kleur van de omslag: de witte tint van het materiaal wordt snel geel en verliest zijn aantrekkelijkheid. Hij heeft vaak verzorging en wassen nodig, en gezien de moeilijkheid van het verwijderen van de hoes met een extra vezellaag, zullen dergelijke matrassen extra hoesjes met ritsen moeten bestellen, maar in een praktische kleur.

model

Linialen zijn onderverdeeld in veer- en veerloze modellen met een symmetrische en asymmetrische versie van de blokstructuur. Modellen zonder veren worden gepresenteerd in monolithisch en gecombineerd type. De eerste bestaat uit een enkele laag gewatteerd materiaal verpakt in een jacquardbekleding van textiel van het gewatteerde plan. De tweede zijn onderverdeeld in een combinatie (dichte basis en extra dunne lagen) en een gelaagde versie (verschillende lagen van verschillende samenstelling en dichtheid van de opvulling).

Het assortiment matrassen van het bedrijf is breed en voor het gemak van keuze is het onderverdeeld in afzonderlijke series, die matrassen omvatten:

 • standaard - een klassieke lijn matten, ontworpen voor een gewone koper met een acceptabele prijs.
 • premie - een eersteklas lijn van matrassen, die van buitenaf onderscheiden zijn en hoogwaardige eigenschappen hebben die jarenlang niet van eigenschappen zijn veranderd, zijn bestand tegen vervorming van het model met en zonder veren, met een volumetrische doorgestikte zandkleurige kap en hoge kosten.
 • elite - complexe ontwerpen op meerdere rijen gebaseerd op onafhankelijke veren en geperforeerde latex, gekenmerkt door hoge kosten en 20 jaar garantie, berekend op een bepaald contingent van de koper.
 • Inergetik - merk gelanceerd sinds 2005, met gebruik van innovatief latexmateriaal, geperforeerde matten, massagekap met reliëfoppervlak, orthopedische modellen met dubbele rij en hoge kosten.
 • Heersers van kinderen en tieners - matten van 7 tot 28 cm veerloze en lente-type sandwich, ecosendvich, ultraflex, emix en anderen met de juiste ondersteuning van de rug van de kinderen en 5 jaar garantie van de fabrikant, inclusief springless toppers gemaakt van latex van 7 cm hoog.
 • Opties voor oudere gebruikers - producten van 7 tot 39 cm lang voor gebruikers van ouderdom, rekening houdend met de slappe spieren, het lichaam ontlasten om de meest comfortabele rust te garanderen.
 • Modellen voor hotels en jachten - medium-hard modellen met een hoogte van 17 tot 27 cm met hydrofobe eigenschappen en een hoge slijtvastheid, ontworpen voor gebruikers van verschillende leeftijden en lichaamsbouw, gemaakt op veer- en veerloze basis op lijmvrije technologie.
 • Niet-standaardproducten - modellen in de vorm van een rechthoek, een cirkel, een ovaal, een blok met onderdelen, in tegenstelling tot de producten van andere bedrijven die veerversies van het blok leveren voor elke niet-standaard vorm.
 • Orthopedische latex en kokosmatten - producten van drie soorten (monolithisch, gecombineerd en bladerdeegtype met de verplichte toevoeging van kokosvezel aan beide zijden van de matras, soms 3 lagen, evenals latex van conventionele en geperforeerde structuur).
 • Anti-decubitus blokgroep - modellen tot 36 cm hoog voor geïmmobiliseerde patiënten, gemaakt van fijnporige en geperforeerde latex met een raznozheskoy-additief en varianten van het gecombineerde type met latex en onafhankelijke veren "Micropacket", verschillend in het reliëfoppervlak van het blok, optimale oppervlaktestijfheid.
 • Vacuüm (opgerolde) matten - een afzonderlijke machineverpakking voor gemakkelijk transport van onafhankelijke veer- en veerloze matten (geslotenin speciale filmmatrassen voor volwassenen met een hoogte van 7 tot 27 cm en een diameter tot 45 cm).

Een aparte categorie matrassen bestaat uit op maat gemaakte modellen gemaakt met een individuele benadering van elke klant en opties voor een bank zonder veren en op onafhankelijke veren van een samengesteld type met latexadditief en kokos, voorzien van een door volume gewatteerde hoes.

afmeting

Afmetingen van merkmatrassen verheugen zich op elke koper. Conventioneel zijn ze onderverdeeld in 4 groepen:

 • kinderen en tieners - De afmetingen zijn afhankelijk van afzonderlijke modellen, hoewel ze op bestelling kunnen worden gemaakt;
 • volwassen single - 80x190, 80x195, 80x200, 90x190, 90x195, 90x200, 120x90, 120x195, 120x200 cm;
 • volwassen anderhalve slaap - 140x190, 140x195, 140x200 cm;
 • volwassen dubbelganger - 160x190, 160x195, 160x200, 180x190, 180x195, 180x200, 200x190, 200x195, 200x200 cm.

De hoogte van de modellen varieert afhankelijk van de structuur van het blok en kan variëren van 7 tot 24 cm. De gemiddelde hoogte van springloze blokken is tot 17 cm, veer tot 39 cm.

beoordelingen

Het merk ontvangt veel positieve klantrecensies. Gebruikers noteren de gemiddelde stijfheid van de blokken, optimaal handig en comfortabel voor slaap van hoge kwaliteit, de afwezigheid van vreemde chemische geur, high-performance ontwerpen, geen assemblagedefecten.Vacuümmatrassen van het bedrijf nemen snel de gewenste vorm aan, vervormen niet tijdens het wachten op uitpakken, passen perfect in de parameters van het bed en maken geen irritant geluid, zelfs na meerdere jaren van gebruik, - kopers schrijven in de opmerkingen en laten recensies achter op de websites van leveranciers en meubelfora.

In de volgende video leer je hoe Matramax-matrassen zijn gemaakt.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer