Duitse matrassen

Slaap is een zeer belangrijk onderdeel van het leven van elke persoon. Een gezonde nachtrust zorgt voor een hele dag opgewektheid en houdt de gezondheid in stand. Daarom geven veel mensen de voorkeur aan beproefde merken orthopedische matrassen. De onbetwiste leiders op de markt van orthopedische matrassen zijn Duitse fabrikanten.

voordelen

De markt voor slaapproducten staat vol met een verscheidenheid aan producten van fabrikanten uit verschillende landen, maar het zijn Duitse matrassen die vertrouwen in potentiële kopers wekken. Dit komt door verschillende factoren:

 • Duitsland is een land dat bekend staat om de kwaliteit van zijn producten, Duitse goederen worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en de nieuwste materialen.
 • Naleving van de strengste medische normen en vereisten. Bij de productie van consumptiegoederen worden gebruikt voor de ontwikkeling van medicijnen, militaire structuren.
 • Duitse fabrieken nemen een leidende positie in de wereld in de productie van orthopedische matrassen, en werken ook samen met de medische orthopedische centra in de wereld in Duitsland en Zwitserland.
 • Fabrikanten zorgen niet alleen voor orthopedische eigenschappen, maar ook voor de kwaliteit van de hoes, waardoor het product wordt bewaard en extra comfort wordt geboden.
 • Producten zijn duurzaam en hebben een hoge slijtvastheid.

Productietechnologie en materialen

Bij de vervaardiging van Duitse matrassen gebruikte materialen die warmte leveren in het koude seizoen en het koelende effect - in de hitte. Verschillende soorten veerblokken worden gebruikt - afhankelijk van het model.

Bij de productie van premium-producten wordt weefsel gebruikt dat zich onderscheidt door lichaamsbuigingen te onthouden en maximaal comfort biedt en de rug gezond houdt.

Toonaangevende merken

Het assortiment van Duitse fabrikanten is divers, wat zeer aangenaam is voor kopers. Duitse ondernemingen die gespecialiseerd zijn in het creëren van orthopedische producten zijn bezig met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologieën bij de productie van hoogwaardige orthopedische producten.

Duitse fabrikanten worden vertegenwoordigd door de volgende merken:

 • Schlaraffia;
 • Malie;
 • Hukla;
 • Breckle;
 • Hukla;
 • F. A. N.;
 • Diamona en anderen.

Elke fabrikant garandeert producten van hoge kwaliteit en vecht voor zijn klanten met behulp van een verscheidenheid aan technologieën en materialen.

Schlaraffia

De fabrikant Schlaraffia begon zijn geschiedenis in de stad Bochum, waarbij hij veren gebruikte voor de productie van matrassen waarmee u lange tijd kunt liggen zonder te bewegen.

Bij de productie gebruikt de West-Europese fabrikant verschillende innovatieve gepatenteerde materialen: Bultex-schuim in de structuur bevindt zich in de buurt van een zeespons, dankzij de poriën zorgt het voor de hygroscopiciteit van het product. Ook gebruikt innovatief materiaal Geltex.

Het Schlaraffia-assortiment wordt vertegenwoordigd door producten met veer- en veerloze blokken:

 • basic;
 • voor veel gewicht;
 • maximale maten;
 • kinderen.

Ontwerpers en ontwikkelaars zijn de covers niet vergeten. De overtrekken maken gebruik van klimaatvezels die comfort bieden in elke temperatuurmodus. De stof van de hoezen is behandeld met antimicrobiële impregnatie Panthenol.

Garantie van de fabrikant voor de producten - 10 jaar.

Malie

De beroemde Duitse fabrikant van orthopedische slaapproducten Malie begon haar werk in 1936 (in de stad Varin).Dit is een beroemde Duitse fabrikant, met een productiecapaciteit van 1000 eenheden per dag. Productie van Malie-matrassen handleiding, met behulp van de nieuwste technologie.

Assortiment Malie-matrassen:

 • met onafhankelijke veerblokken;
 • koudschuimmatrassen;
 • latex;
 • XXL-serie - tot 200 kg;
 • kinderen.

Malie-producten zijn hypoallergeen, duurzaam en betrouwbaar. Malie werkt samen met orthopedische organisaties in Duitsland en Zwitserland.

In de lijn van premium matrassen worden producten gemaakt op basis van individuele klantparameters.

In de productietechnologie worden de volgende ontwikkelingen gebruikt:

 • koudschuim van natuurlijke ingrediënten;
 • schuimvuller voor producten met hoge belastingen;
 • veerelementen zonder het gebruik van metalen componenten die een nadelig effect hebben op het menselijk lichaam;
 • bij de productie van afdekkingen worden cellulosevezels gebruikt die aan een speciale behandeling worden onderworpen.

Hukla

Fabriek Hukla produceert haar producten in samenwerking met medische orthopedische centra in Duitsland.

Matrasvullers (ecogel met een cellulair systeem, geheugenschuim,zeer elastische vulstoffen) zijn gepatenteerd en komen overeen met de verklaarde kenmerken van de producten.

De producten van de Hukla-fabriek zijn gemaakt met verschillende hardheden - zoals de meeste Duitse matrassen.

Het bereik van de fabriek wordt vertegenwoordigd door dergelijke producten:

 • lente ("Berlin", "Louvre", "Belvedere", "Jasmine" en anderen);
 • veerloos (Amore, Clean Star, Vision Plus, Refle);
 • bilateraal (modellen met verschillende graden van stijfheid, modellen met overtrekken "winter-zomer");
 • voor consumenten met meer gewicht.

Om te zorgen voor optimale temperatuuromstandigheden in de overtrekken worden "winter-zomer" natuurlijke vezels gebruikt: katoen en zijde (zomer), natuurlijke wol (winter). Fabriekmatrassen hebben 5 of 7 zones voor belastingverdeling, ze bieden comfort en een gezonde slaap.

De fabrikant geeft een garantie op hun producten - 5 jaar.

beoordelingen

Over de Duitse kwaliteit van de originele producten laten veel positieve feedback na, maar kopers wijzen op bepaalde voordelen van individuele merken, waardoor u een keuze kunt maken.

Veel eigenaren van Duitse matrassen beweren dat de beste optie is om dergelijke goederen in de online winkel bij aflevering te bestellen. Het bespaart zowel tijd als geld.

Vooral Russische consumenten merken de service en het bewustzijn van de consultants van Schlaraffia op. Zelfs met de initiële keuze van een ander merk, zullen de online winkelmanagers de juiste opties selecteren en in detail vertellen over hun producten, advies geven over de vulstoffen en samenstelling.

Online winkels die zich uitsluitend in Duitse producten specialiseren, zijn even punctueel en verantwoordelijk als de Duitsers zelf. De goederen worden op tijd geleverd - ongeacht het seizoen en de werklast (bijvoorbeeld op feestdagen).

De merkmatrassen van Schlaraffia zijn de beste op de markt. Elk woord van de consultant wordt bevestigd door tevreden klanten.

Klanten zijn dol op de geweldige kwaliteit van de producten van Schlaraffia. Ze zijn zelfs niet in verlegenheid gebracht door de relatief hoge prijs, die wordt gerechtvaardigd door de garantie van de fabrikant, een gezonde slaap en besparingen op een rugmassage.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan springloze matrassen Hukla. Ten eerste kan het product van dit merk worden gekocht tegen een betaalbare prijs; ten tweede, dergelijke matrassen zijn zeer comfortabel en bieden rust voor het hele lichaam - dankzij de unieke vulling.

Sommige consumenten merken de zwakke geur van het nieuwe product Hukla, dat verdampt in de eerste week van gebruik.

Een paar, maar positieve recensies over het matrasmerk Malie.Misschien een van de vele Duitse fabrikanten, is dit merk in Rusland niet populair geworden, hoewel het al meer dan 80 jaar bestaat. Beoordelingen van de eigenaren van Malie producten zijn vergelijkbaar met de advertentie van dit product. Prijs - boven het gemiddelde. Kopers merken op dat er een mogelijkheid is om een ​​Duitse matras te kopen tegen een meer redelijke prijs.

In de volgende video vindt u meer informatie over Duitse matrassen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer