Sonberry-matrassen

Het kiezen van een matras is een zeer moeilijke taak. Om een ​​geschikt model te vinden waarmee het comfortabel en comfortabel om te slapen zal zijn, moet je veel tijd doorbrengen. Bovendien moeten hiervoor de belangrijkste kenmerken van moderne matrassen worden onderzocht. Vandaag zullen we het hebben over het merk Sonberry.

Over de fabrikant

Sonberry is een Russische fabrikant van producten voor slaap en rust. De fabriek is al 16 jaar op de markt. Het hoofdkantoor en de belangrijkste productie bevinden zich in de stad Shatura, in de regio Moskou.

In het assortiment vindt u niet alleen matrassen, maar ook onderstellen voor bedden, kussens, overtrekken en matrasbeschermers. De productie is geconcentreerd op de fabricage van hoogwaardige matrassen. Het is afhankelijk van de ervaring van toonaangevende bedrijven uit Amerika en Europa. Voor de productie van producten met behulp van milieuvriendelijke en hypoallergene materialen.

Functies en voordelen

Sonberry-producten zijn gecertificeerd volgens de Europese CertiPur-kwaliteitsstandaard. Deze norm bevestigt de veiligheid van schuim dat in matrassen wordt gebruikt. Hij zegt dat het schuim voldoet aan de normen voor de uitstoot van schadelijke stoffen en wordt ook gemaakt zonder:

 • formaldehyde;
 • ozonafbrekende stoffen;
 • op broom gebaseerde vlamvertragers;
 • kwik, lood en zware metalen;
 • verboden ftalaten.

Een van de kenmerken van Sonberry is de oriëntatie op verschillende prijssegmenten - voor alle doelgroepen van klanten.

Bovendien gebruikt het bedrijf bij de vervaardiging van matrassen:

 • eigen veerblokken (zowel traditioneel als modern - onafhankelijk);
 • natuurlijke materialen: natuurlijke latex, kokosnootblad, sisal, katoen, aloë vera;
 • "Memory Foam" - Een materiaal dat de vorm aanneemt van een menselijk lichaam en geen tegendruk uitoefent.

Om het comfort van de toplaag van de matras te verhogen, hebben de specialisten van het bedrijf antibacteriële en antistressimpregnaties op basis van aloë ontwikkeld en geïntroduceerd.

materialen

Bij de vervaardiging van matrassen met verschillende materialen van de bovenkant en pakkingen.

 • Katoen wordt gebruikt voor de bovenste laag. Jacquard en stretch jersey.

Katoenen jacquard is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen, het creëert een ideaal microklimaat, evenals een uitstekende thermische regeling.

Gebreide stretch is gemaakt van een mengsel van katoen en synthetische vezels. Speciaal weefmateriaal zorgt voor een aangenaam oppervlak en slijtvastheid. Bovendien is het weefsel niet gevoelig voor de vorming van pellets, het vel glijdt niet uit de matras.

 • Voor het isoleren van de veerblokken van de zachte lagen van de matras wordt gebruikt vilt. Dit is een duurzaam materiaal van natuurlijke grondstoffen, gemaakt van katoen en gevilte wol.
 • Kokosvezel en sisal gebruikt om extra hardheid aan de matras te geven.
 • Ook gebruikt polyurethaanschuim. Dit is een synthetisch schuimmateriaal waarin geen verbindingen zijn die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid.

kenmerken van

Sonberry-matrassen kunnen worden geselecteerd op basis van vier hoofdkenmerken:

 • grootte;
 • hoogte;
 • basisblok: veer of veerloos;
 • stijfheid.

Wat betreft de grootte van de producten, er zijn er veel. Er zijn kinderen, single, polutoraspalnye en dubbel. De hoogte varieert van 7 cm tot 44 cm.

Matras kan zijn:

 • veer;
 • met afhankelijke veereenheid;
 • met onafhankelijk veerblok.

Onafhankelijke veerblokken geven orthopedische eigenschappen aan matrassen.

Door hardheid zijn matrassen onderverdeeld in:

 • zacht;
 • taai;
 • soft-hard;
 • medium-hard.

lineup

Matrassen worden vertegenwoordigd door twaalf collecties.

«Active»

Een van de drie meest betaalbare collecties. De lijn bevat modellen van beide soorten veerblokken, veerloze matras "Quatro". Er is een hele reeks stijfheidsopties. Matrashoogte - 18-22 cm.

Modellen met onafhankelijke veren hebben orthopedische eigenschappen - dankzij de zevenzonige opstelling van veren met verschillende elasticiteit.

Latex en polyurethaanschuim worden gebruikt als zachte vulstoffen in de serie, en kokosdoek wordt gebruikt voor verstijving.

«Quatro»

Het enige veerloze model in deze serie. Bestaat uit afwisselende lagen kokospalmen en natuurlijke latex. Het heeft aan beide zijden verschillende stijfheden.

«Aero»

Matrassen van deze serie kunnen worden toegeschreven aan het gemiddelde prijssegment. De prijs varieert van 15700 roebel tot 25840 roebel. Lijnmodellen hebben een basis van onafhankelijke veerblokken, een hoogte van 20-26 cm en alle soorten stijfheid.

Er zijn twee modellen in de serie:

 • «Virgin»waarin natuurlijk materiaal wordt gebruikt om stijfheid te verlenen - sisal;
 • «Memo»waarin de "Memory Foam" -vuller aan beide zijden wordt gebruikt.

Thermisch blok wordt gebruikt als isolatiemateriaal in alle modellen.

«Organic»

Deze collectie is een van de duurste in het merkassortiment. De gemiddelde kostprijs van matrassen is 19790-51190 roebel.

Er zijn geen zacht-harde matrassen of modellen met afhankelijke veren in de collectie. In deze serie is er een vrij grote selectie van matrashoogtes - van 16 tot 32 cm.

In de collectie zijn er geen modellen op polyurethaanschuim. Latex, sisal, kokosnootblad en "Memory Foam" worden als vulstoffen gebruikt.

"Sonberry Bio"

De verzameling is representatief voor het middelste prijssegment. Modellen worden gepresenteerd op een onafhankelijk veerblok en zonder veren. U kunt de optie hard of medium-hard kiezen.

Een kenmerk van de serie is het actieve gebruik van natuurlijke materialen: sisal, kokosnoot en latex - voor interne vulling en voor bekleding - jacquard van katoen. Stretch jacquard-bekleding is met aloë geweekt.

"Sonberry Baby"

Matrassen voor kinderen. Er zijn modellen op verschillende soorten veren, matrassen voor pasgeborenen, gemaakt van kokosnootplaat.

Voor de bovenste laag wordt een ademend materiaal op basis van polykatoen of elastische gewatteerde jacquard gebruikt. Kokosvezels en natuurlijke latex worden gebruikt als interne materialen.

«Lama»

Het grootste aantal modellen. Verwijst naar een goedkoop prijssegment (5050-14950 roebel).

Er zijn geen zachte matrassen in de collectie, maar er is een ruime keuze aan modellen zowel op afhankelijke als op onafhankelijke bronnen. Er is ook "Comfort Rollpak" op polyurethaanschuim en "Sandwich" - op lagen polyurethaanschuim afgewisseld met kokosnoot.

"Sonberry 2XL"

Exclusieve verzameling matrassen uit het middelste prijssegment. De liniaal onderscheidt zich door een onafhankelijk veerblok "2XL" en trimt met niet-gewatteerde zwarte stof rond de productomtrek.

«Premium»

Verschillend origineel ontwerp en verschillende kleurenopties (wit, bruin, zwart). Dergelijke producten worden alleen gemaakt met onafhankelijke veerblokken. Ze hebben een hoogte van 25 tot 44 cm, alleen zachte en middelharde modellen worden gepresenteerd.

Deze producten worden gekenmerkt door speciale kenmerken van de interne vulling, die voor maximaal comfort en gemak zorgen. In de matras "Rich" zijn er bijvoorbeeld 1024 veren per bed.De filler past zich dus aan elke centimeter van het menselijk lichaam aan, verlicht vermoeidheid en zorgt voor een gezonde slaap.

"Nano-schuim"

Dergelijke producten worden gekenmerkt door de aanwezigheid van zeer elastisch schuim "Nano Foam". Dit materiaal wordt gebruikt als opvulling voor de veerloze matras "Nano Foam Silver", evenals een laag tussen de bovenste lagen en onafhankelijke veren in andere modellen van de serie.

«Referentie»

Economy Class-segment. Er zijn geen veerloze modellen in de collectie. De serie wordt weergegeven door matrassen met een gemiddelde stijfheid op afhankelijke springveren van Bonell en onafhankelijke blokken TFK en Revolution. De modellen zijn 17 - 20 cm hoog, polyurethaanschuim, thermisch blok en kokosnoot worden gebruikt als interne vulstoffen, en synthetische gewatteerde jacquard en gebreide stoffen worden gebruikt als stoffering.

Vitaliteitscollectie

De collectie is anders omdat het is gemaakt voor actieve mensen die na een werkdag moeten recupereren. Bovendien kunnen matrassen van deze serie alleen worden gekocht in de online winkel van de fabrikant.

Elk model van de collectie heeft zijn eigen unieke kenmerken.

In het "Loft" -model wordt bijvoorbeeld de "VisCool" -vulling gebruikt, deze is gemaakt op basis van sojaolie en heeft een verkoelend effect.En voor de Traid-matras wordt natuurlijk schuim met een rustgevende geur gebruikt.

«Essentiele»

Premium matrassen met onafhankelijke veerblokken. Het model "Essential Cezar" heeft een dubbele veereenheid - met een gemiddeld aantal veren van 1040 stuks per vierkante meter. m.

Klantrecensies

Kopers merken de optimale combinatie van prijs en kwaliteit, de afwezigheid van een onaangename geur, gemak en comfort tijdens de slaap - zowel op lente- als voorjaarsmodellen. Ze houden van een breed assortiment: de keuze voor een geschikt model kan verschillende maanden worden uitgesteld. Na 2-3 jaar werking zijn er geen klachten over de kwaliteit van de producten.

Hoe de Sonberry-matrassen zijn gemaakt, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer