Matrassen Mediflex

Hoe vaak wil je op je bed gaan liggen en ontspannen. Omdat het een moeilijke dag was, waren mijn benen zoemend, mijn nek en hoofd deden pijn, mijn rug zat vast. En hier blijkt het: de matras is bol - het is door de rug geschoten, de veren kraken - ze zijn alleen zenuwslopend, er is geen ontspanning na stress, en in het midden is het volledig mislukt - de nek is krom, de slapen doen pijn! Martineer jezelf niet, want gezondheid is te duur. Het is veel goedkoper om een ​​goede matras te kopen, bijvoorbeeld van het bedrijf Mediflex.

Kenmerken en helende eigenschappen

De handelsnaam Mediflex is geregistreerd door de fabrikant Askona.

De matrassen van dit merk zijn ontwikkeld door orthopedisch chirurgen onder begeleiding van een persoon die uit de eerste hand weet over rugpijn. Valentin Dikul, circusartiest, kreeg een ruggengraat. Hij leerde niet alleen opnieuw lopen, hij schiep zichzelf opnieuw. En helpt andere mensen hun eigen gezondheid te krijgen.

Orthopedische matras Mediflex - een van de ontwikkelingen Dikulya.

Het werd gecreëerd rekening houdend met de fysiologische en leeftijdskarakteristieken van een persoon. Artsen-orthopedisten raden deze matras aan als een preventief en therapeutisch middel voor ziekten van het bewegingsapparaat (ODA).

Om een ​​gezonde ruggengraat te behouden, moet een persoon een geschikte matras hebben, waardoor het lichaam tijdens het slapen kan rusten. Dit kan worden bereikt door onafhankelijke veerblokken te maken of door schuimmaterialen te gebruiken die de lichaamspositie en het gewicht onthouden. Deze matras wordt orthopedisch genoemd. Het helpt om de pijn in het lichaam tijdens rust te verlichten en de verslechtering van ODA te voorkomen.

species

Moderne matrassen met een onafhankelijke veereenheid bestaan ​​uit een groot aantal veren die niet met elkaar zijn verbonden. Deze producten zijn hard, gemiddeld hard en zacht. Verschillende zones van het product kunnen verschillende graden van elasticiteit hebben en dus beter de ruggengraat houden.

Elite zijn producten met een blok van 1000 onafhankelijke veren per vierkante meter. Veerloze matrassen hebben enige mate van stijfheid. Ze hebben een mooie lichaamselasticiteit, maar er is geen veereffect.

Mediflex-vulmiddel kan polyurethaanschuim zijn (Askona gebruikt MediFoam), dat lichaamscontouren opslaat. Dergelijke matrassen met een geheugeneffect zorgen ervoor dat u volledig kunt slapen, de ruggengraat en de spieren kunt ontspannen, de bloedcirculatie kunt herstellen.

Katoenen vuller - dit is een groot aantal spinneweblagen, gevormd door het kammen van speciale katoenvezels (niet te verwarren met katoen). Op deze matras verwacht u een comfortabele ontspanning van het lichaam.

Kokos kokos - het vulmiddel geeft elasticiteit en stijfheid. Het natuurlijke materiaal is geïmpregneerd met latex, zodat het kokos niet wordt geplet. Het vulmiddel is ademend, rot niet, giet niet. Het rubber sap is het originele ingrediënt in de productie van natuurlijke latex. Het wordt gebruikt om vulmateriaal te maken voor zachte en middelharde producten.

De basis van het Mediflex-matrasontwerp is het speciale adaptieve systeem. Het heeft 11 veerzones met verschillende graden van stijfheid. KElk van hen komt overeen met de zones van het menselijk lichaam. Een gebruiker met een laag gewicht, liggend op zo'n bed, ervaart een zachte ondersteuning. Met veel gewicht past het speciale adaptieve systeem zich aan aan het bewegingsapparaat van een bepaalde persoon.Er is een herverdeling van druk van de veerblokken op het lichaam, het lichaam ontspant zich en de persoon rust met comfort en voordeel voor zichzelf.

Zo hebben Dikul-matrassen de volgende voordelen:

 • multifunctionaliteit (ontspanning, preventie van ziekten van het bewegingsapparaat, verbetering van de slaap);
 • milieuvriendelijkheid (speciale impregnatie van vulstoffen heeft antimicrobiële en anti-stofeigenschappen);
 • duurzaamheid (de fabrikant garandeert een levensduur van 25 jaar, 3 jaar voor producten voor kinderen);
 • bruikbaarheid (het product vereist geen speciale zorg, de hoes die met de matras wordt verkocht, beschermt tegen vervuiling en wordt indien nodig apart gewassen);
 • behoud van grote gewichtsbelastingen.

Series en modellen

Dikul's orthopedische modellen vertegenwoordigen verschillende reeksen.

De kinderserie biedt vijf opties:

 • Berry kinderen - zonder veren, stoot geuren en stof af, vochtbestendig, hypoallergeen. Dit werd bereikt dankzij de MediFoam-vuller.
 • Tutsy kinderen - is een veerloze tweezijdige Mediflex met verschillende stijfheid. De zachtste kant is gevuld met polyurethaanschuim, de stijvere is bedekt met thermisch gebonden vlas.
 • Gelukkige kinderen - veerontwerp met een gemiddelde mate van stijfheid voor kinderen in de lagere schoolleeftijd, gevuld met MediFoam-schuim.
 • Cherry kinderen - optie met het gemiddelde niveau van stijfheid en het onafhankelijke veerblok. De vulling is thermisch gebonden vlas en holofiber.
 • Sterrenkinderen - een elite veerloze harde matras voor kinderen met geschuimde MediFoam. Natuurlijke latex wordt gebruikt als een laag.

Voor volwassenen De fabrikant biedt bilaterale veermatrassen (winter - zomer) uit de Control-serie, die uit 3 modellen bestaat:

 • Stress controle - matras voor volwassenen en tieners. Het hardheidsniveau is gemiddeld. Geschikt voor mensen met overgewicht. Het verwijderen van morele en fysieke stress van het lichaam is de hoofdtaak van Stress Control. Kokos kokos en MediFoam schuimvulling. Het oppervlak wordt beschermd door een exclusieve hoes.
 • Tonus-besturing - 2 keer harder dan Stress Control, gevuld met een dubbele laag kokosvezels. Perfect voor mensen met een gewicht van meer dan 140 kg.
 • Slaap controle - Zeer elastisch polyurethaanschuim van MediFoam geeft een massage-effect aan het lichaam. Het helpt om de slaapkwaliteit te verbeteren. Het model wordt aanbevolen voor mensen met een passieve fysieke levensstijl, inclusief kantoorpersoneel. Perfect voor het voorkomen van problemen met Oda.

Out-of-Series-opties:

 • Extra effect - helpt de pijn in de gewrichten en spieren te verminderen en verbetert de bloedcirculatie door het gebruik van zachte latex en medium kokos.
 • Actieve dag - zorgt voor een sterke diepe slaap en een gevoel van opgewektheid voor de hele dag door het gebruik van de geventileerde natuurlijke materialen. Het vulmiddel is kokosvezel van gemiddelde hardheid.
 • Lichaamsrust - een ander model. Moderne, innovatieve vulstof Viscolatex onthoudt de contouren van uw lichaam, verdeelt de belasting gelijkelijk voor elke afdeling, ontspant de spieren, verbetert de bloedcirculatie.

Klantrecensies en selecties

Kopers hebben zeer uiteenlopende meningen over Mediflex-matrassen. Het is moeilijk te zeggen of dit te wijten is aan het gebruik van nepproducten of fouten van fabrikanten.

Maar als ouders en hun kinderen blij zijn met kindermatrassen, dan is het onmogelijk om dat te zeggen over volwassen producten:

 • Sommige kopers schreven dat hun rug echt veel minder pijn ging doen, 's morgens was er geen stijfheid en verbeterde de slaap.
 • Sommige mensen schrijven dat ze tevreden zijn met de matras, maar tegelijkertijd merken ze het orthopedische effect niet op.
 • Veel klagen dat na 3 jaar gebruik (met een garantie van 5 tot 25 jaar), het matras begon te falen, ondanks het tijdig omdraaien volgens de instructies. Of één kant faalt onder een zwaardere echtgenoot.Rekening houdend met de hoge kosten van dergelijke matrassen (ongeveer 30.000 roebel), drukken klanten hun ontevredenheid uit over dit product.

Zorgend voor hun gezondheid geven kopers de voorkeur aan orthopedische matrassen met een onafhankelijke veereenheid.

Het heeft een laag kokosnootkokos of latex. Modellen uit de opslaglaag van polyurethaanschuim - het populairst onder springloze matrassen.

Als je nog steeds niet kunt beslissen over de stijfheid van de matras, moet je een beter orthopedisch effect bereiken, een tweezijdige: aan de ene kant is het stijver, aan de andere kant minder.

Met de leeftijd hebben we een zachtere matras nodig. Mensen met orthopedische osteochondrose worden geadviseerd om een ​​hard bed te gebruiken en patiënten met hernia van de wervelkolom wordt geadviseerd om een ​​zacht bed te gebruiken.

Mediflex-matrassen zijn gecertificeerd en aanbevolen als anatomisch en orthopedisch voor therapeutische en profylactische doeleinden. Maar om te kiezen of de matras Dikulya of een andere - u beslist. Het belangrijkste ding dat het een kwaliteitsproduct met de vermelde kenmerken was.

In de volgende video vindt u meer informatie over Mediflex-matrassen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer