Orthese matrassen Askona

De rest van de moderne man moet niet alleen prettig, maar ook correct zijn. Het is uitermate belangrijk om uitgerust wakker te worden, omdat de stemming voor de werkdag (en zelfs de gezondheid) soms ervan afhangt. Hoe gelokt de advertenties en beloften van verkopers ook zijn, het is belangrijk om de "juiste" matras te kiezen. Onder de grote selectie merkmodellen zijn Askona orthopedische matrassen met name populair bij kopers. Dit binnenlandse bedrijf biedt kwaliteitsproducten en een individuele benadering voor elke klant.

Functies en voordelen

Askona orthopedische matrassen vallen op tegen hun collega's van andere bedrijven. Het omvat een groot aantal modellen die verschillen van elkaar structuur, de vulstof, de stijfheid en draagvermogen. Elk materiaal wordt zorgvuldig geselecteerd, getest voor massaproductie in zijn eigen laboratorium.

Orthopedische matten hebben een aantal voordelen. Ze zijn:

 • uitgevoerd voor verschillende leeftijdsgroepen (voor kinderen en volwassenen);
 • hebben een kwaliteitscertificaat en voldoen aan de eisen van hygiënische veiligheid, er is een garantie;
 • ze onderscheiden zich door een goede selectie van vulstoffen, zorgen voor het gewenste effect (ondersteuning voor de wervelkolom);
 • een matig hard en hard bloktype hebben dat voorkomt dat de gebruiker naar beneden valt;
 • verschillen in grote levensduur, weerstand tegen mechanische schade;
 • geen irritant geluid wanneer er druk op de mat wordt uitgeoefend;
 • vervormen niet en verliezen de elasticiteit niet bij langdurig gebruik;
 • vanwege de optimale dichtheid van het vulmiddel, is de vorming van deuken geëlimineerd, er is geen vervorming van de rand;
 • Ze zijn gemaakt van natuurlijke en synthetische hypoallergene grondstoffen die de huid niet irriteren (ze zijn ook geschikt voor allergieën);
 • ze onderscheiden zich door een groot bereik, wat het mogelijk maakt om een ​​model te kiezen dat rekening houdt met de verschillende parameters van het bed (met en zonder zijkanten);
 • ontworpen voor een breed scala aan kopers, zodat u een model kunt kiezen dat is gebaseerd op uw smaak en rijkdom.

Het nadeel van de meeste modellen van het bedrijf is het ontbreken van een afneembare hoes.De fabrikant is van mening dat de hoes niet mag worden verwijderd, omdat deze procedure het ontwerp van de unit kan beschadigen. Bovendien zijn complexe ontwerpen duur, dus niet alle kopers kunnen dergelijke producten betalen.

types

Askona orthopedische matrassen zijn gemaakt op basis van veren of zonder veren. Van alle beschikbare producten zijn er opmerkelijke modellen die tot 15 jaar kunnen worden gebruikt (indien correct gebruikt).

springs

Askona orthopedische matrassen op veren zijn gemaakt op basis van een onafhankelijke eenheid. In dit geval is elke gedraaide veer, verticaal gelegen, verpakt in een geval van ademend textiel, zodat deze niet in contact komt met degenen die in de buurt zijn. De integriteit van het metalen gaas wordt verzekerd door de deksels zelf te verbinden. Wanneer er druk op de mat wordt uitgeoefend, worden alleen die veren geladen. Dit zorgt voor de juiste positie van de wervelkolom en elimineert onnatuurlijke houdingen tijdens rust of slaap.

Volgens het type structuur zijn de producten samengesteld, bestaande uit een metalen gaas en orthopedische pakking (een laag vaste vulstof).

Opties met afhankelijke veren kunnen niet orthopedisch worden genoemd, omdat zelfs met een solide additief de wervelkolom niet de benodigde ondersteuning krijgt.

van de technologie

Modellen van orthopedische matrassen Askona zijn gemaakt met behulp van moderne technologieën. De fabrikant gebruikt alle mogelijke middelen om niet alleen de kwaliteit van de blokken te waarborgen, maar ook de juiste lichaamspositie, wat belangrijk is voor elke gebruiker. De meest populaire opties zijn:

 • «Hourglass» - Springs "zandloper", waardoor het toestel zowel zacht als elastisch is;
 • "Zandloper Super" - 5-niveau ondersteuning van de wervelkolom met een dubbele rij veren (verhoogt de maximaal toelaatbare belasting van het blok, elimineert de vervorming en de gebruiker rolt naar de rand);
«Hourglass»
"Zandloper Super"
 • "Nano Pocket" - het systeem waarmee de matras een houding aanneemt van de slaper, reagerend op de geringste veranderingen;
 • "Turn Free" - behoud van elasticiteit;
 • "Actieve zone" - een lichte samendrukking van de veren voordat deze in een textielkoffer wordt geplaatst (waardoor de elasticiteit toeneemt, waarbij de vorm van de veer behouden blijft met een kleinere behuizing).
"Nano Pocket"
"Turn Free"
"Actieve zone"

Springless matrassen

Modellen zonder veren hebben geen stalen elementen, dus deze producten zijn volledig stil. Ze onderscheiden zich door elasticiteit en elasticiteit, ze zijn verdeeld in dun, standaard (laag) en donzig (meerlagig).

Het grootste deel van de lijn orthopedische matrassen wordt op een samengestelde basis uitgevoerd.Onder hen zijn bijzonder opmerkelijke opties met dubbele stijfheid van de zijkanten, waardoor de mate van stijfheid, indien nodig, kan worden gevarieerd, evenals bilaterale modellen "winter-zomer". De tweede producten zijn uniek omdat ze een opmerkelijke warmtewisseling hebben. Door de natuurlijke vulstof verwarmen ze het lichaam zo veel als nodig is, waardoor ophoping van vocht en oververhitting wordt voorkomen.

filler

Bij het maken van de beste modellen gebruikt het bedrijf de volgende soorten opvulling:

 • natuurlijke latex - een derivaat van geschuimd sap van de rubberboom Hevea, dat een antiseptisch effect en thermische stabiliteit heeft;
 • kokosnoot - samengeperste vezels van hazelnoten van kokospillen met impregnering op latexbasis (harde, duurzame, duurzame verpakking);
Natuurlijke latex
Kokos kokos
 • hollofayber - spiraalvormige vezelige vulstof, die geen geuren, vocht, afstotend stof, vrij elastisch en slijtvast materiaal (extra pakking) absorbeert;
 • biokokos - een samenstelling van kokos- en polyestervezels, niet beïnvloed door vocht, geurloos (zeer sterk en duurzaam materiaal);
hollofayber
Biokokos
 • Orthopedisch schuim "Oxy Comfort" - hypoallergene vulstof op basis van elastisch schuim, latex en viscolatex met een homogene sponsachtige poreuze structuur (uitstekend geventileerd materiaal, niet onderhevig aan slijtage);
 • "Orto Foam" - een anatomisch schuim dat in staat is de vorm van het lichaam van de gebruiker aan te nemen en ondersteuning te bieden voor de wervelkolom zonder afbreuk te doen aan het comfort;
 • «BambooFlex» - Eco-bamboe met koolstof-bamboe, gekenmerkt door micromassage en antistatische effecten, die het magnetische effect op het lichaam kunnen neutraliseren (neutraliseert de statische elektriciteit van de veren).
"Oxy Comfort"
"Orto Foam"
«BambooFlex»

De fabrikant gebruikt niet alleen basisvullers, maar ook isolatielagen van vilt, merinowol en thermisch gebonden vlas, dat formaldehyde uit matrassen verwijdert.

Stoffeermatrassen van het bedrijf zijn gemaakt van:

 • jersey "Askona Sleep Style";
 • lange stapel velours;
 • dikke jacquard met niet erg pakkende print;
 • badstof.
Gebreide kleding "Askona Sleep Style"
Lange velours
Dikke jacquard
Badstof

In de meeste gevallen is de hoes gemaakt in witte en melkachtige kleuren, hoewel je soms in de collectie producten vindt in lichtgrijze en beige tinten.

afmeting

De maten van Askona-matrassen zijn afhankelijk van het model, de parameters en de vorm van het bed, het aantal bedden. Een reeks orthopedische matrassen is een rechthoekig ontwerp voor één of twee plaatsen:

 • Kindergroep bestaat uit veerloze blokken met een dikte van 8 en 11,5 cm .De afmetingen van deze liniaal zijn 60 × 120, 65 × 215, 70 × 160, 80 × 160 cm.
 • Volwassen modellen hebben een lengte en breedte van 80 × 190, 80 × 200, 90 × 200, 120 × 190, 120 × 200, 140 × 190, 140 × 200, 160 × 190, 160 × 200, 180 × 190, 180 × 200, 200 x 160, 200 x 190, 200 x 200 cm.

Waarop moet u letten bij het kopen?

De kenmerken van dergelijke producten zijn positief, maar u moet een matras kopen dat strikt in overeenstemming is met de aanbevelingen van de orthopedisch chirurg of therapeut. Zonder overleg kunnen deze matrassen worden verkregen door gebruikers met een goede gezondheid, voor wie het belangrijk is om 's nachts volledig te ontspannen en uitgerust wakker te worden zonder de gezondheid te schaden. Degenen die pijn hebben in de bovenste wervelkolom, osteochondrose, artritis, moet u aandacht besteden aan het matig zachte model, om het probleem niet te verergeren.

Wanneer u koopt, kunt u niet op externe indicatoren vertrouwen, door een model te kopen omdat u het leuk vindt. Het is belangrijk om rekening te houden met de nauwkeurigheid van de maat, de conditie van de wervelkolom, om de juiste mate van stijfheid te vinden, de hoogte van de mat, het niveau van de toegestane belasting.

Als een blok voor een kind wordt gekocht, is het beter om een ​​model uit kokosnoot of latex te kiezen. In de kindertijd moet het blok monolithisch zijn. Als de ruimte goed is, moet u op het model letten met thermoregulatie. In dergelijke blokken wordt de ene kant aangevuld met vilt of wol en de andere zijde met vlas. In de winter zal het kind warm zijn, en in de zomer, in de hitte - koel.

Als een volwassene een matras nodig heeft, is het de moeite waard om te kiezen tussen een blok met onafhankelijke veren of een samengestelde versie van latex, kokos en een extra isolatielaag. De kenmerken van dergelijke eenheden zijn goed, dus de gekochte matras gaat lang genoeg mee.

Klantrecensies

Het merk krijgt verschillende beoordelingen. Klanten die deze matrassen hebben geprobeerd, merken op hun gemak en opmerkelijke elasticiteit. De meeste gebruikers zijn van mening dat de producten van deze fabrikant de investering echt waard zijn. Door deze matrassen te kopen, weet u zeker dat de slaap niet alleen aangenaam, maar ook gezond is.

Onder de negatieve opmerkingen is er een onaangename chemische geur die binnen een maand niet erodeert. Bovendien kunnen nieuwe matrassen knarsen, wat niet prettig is voor kieskeurige klanten met slaapstoornissen.Een ander feit dat kopers opletten is de discrepantie tussen de aangegeven afmetingen van de matrassen. Als het bij sommige producten niet zo opvalt, bereikt het verschil soms 15-20 cm, wat met het blote oog te zien is: het blok in de koffer hangt los.

Op het eerste kanaal werd een release vrijgegeven van het Test Purchase-programma met een vertegenwoordiger van de Ascona-fabriek Mikhail Filatov. Alle voordelen van deze fabrikant van matrassen, zie hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer