Dimax-matrassen

In een breed scala van producten voor slaap en rust, kunt u elite modellen van bekende merken vinden, en meer bescheiden, maar niet inferieur in kwaliteit en kenmerken, budget opties van "jonge" fabrikanten. Dimax-matrassen, producten van hetzelfde bedrijf, die voor het eerst op de markt kwamen in 2005, behoren tot de laatste. Deze matrassen zijn er al in geslaagd om hun niche te vinden en de liefde en het vertrouwen van klanten te winnen.

Functies en voordelen

De hoofdtaak van de fabrikant is om te zorgen voor een comfortabele en gezonde slaap voor kinderen en volwassenen, zodat het bedrijf niet alleen nauwlettend toeziet op de kwaliteit van de geproduceerde producten, maar ook op de nieuwste innovaties in de productie van matrassen.

Om bij te blijven, bieden bedrijven:

 • Eigen fabriek, uitgerust met de nieuwste technologie.
 • Constante modernisering en bijwerking van het assortiment.
 • Gebruik alleen hoogwaardige materialen van bewezen leveranciers.
 • Breed scala en flexibel systeem van werken met klanten.

Een van de kenmerken van Dimax-producten zijn afneembare hoezen - matrasbeschermers.

Door hun aanwezigheid kunnen kopers persoonlijk de samenstelling van de matras bekijken en de buitenlaag gemakkelijk vervangen in geval van schade.

De voordelen van merkproducten zijn meestal:

 • De optimale combinatie van hoge kwaliteit en lage prijzen.
 • Milieuvriendelijkheid. Bij het maken van producten met verschillende materialen, waaronder kleefstoffen, maar ze zijn volkomen veilig voor mensen van elke leeftijd.
 • Eenvoudige bediening.

Een grote rol bij het waarborgen van deze voordelen wordt gespeeld door de grootte van de fabriek zelf - deze is relatief klein, waardoor u de productie van elke afzonderlijke matraseenheid beter kunt volgen.

assortiment

Het moderne assortiment Dimax-matrassen wordt vertegenwoordigd door verschillende series:

 • "Ok" - matrassen op basis van het blok van onafhankelijke veren EVS500. In aanvulling op de veren zijn verschillende vulstoffen, waaronder natuurlijke - kokosnoot kokos en latex, kunstmatige polyurethaanschuim, evenals innovatieve schuim met het effect van "geheugen".

Vanwege de verscheidenheid aan gebruikte materialen, omvat de serie matrassen van verschillende hardheden. Het meest budgetmodel van de serie is "Simple" met een lichte stijfheid van 17 cm hoog en gebruikt naast het veerblok thermisch schuim en orthopedisch schuim. Ontworpen voor een gewicht van niet meer dan 80 kg. Om het duurste model is een dubbele matras "Ultimate". De ene kant van het product heeft een hoge mate van stijfheid, de tweede - het midden. De hoogte van zo'n matras is 27 cm en de maximaal toegestane belasting is 130 kg.

 • "Mega" - producten van gemiddelde hardheid met de basis van het veerblok Multipack S1000. Behoort tot de gemiddelde prijscategorie. Een van de kenmerken van de lijn is een jersey tas gedrenkt in aloë-sap. De collectie heeft zachte matrassen met natuurlijke latexvuller, dubbelzijdige kopieën met verschillende stijfheid van de zijkanten en modellen die bestand zijn tegen een hogere belasting tot 150 kg.
 • "Onley" - veerloze modellen met natuurlijke en synthetische vulstoffen. De meest betaalbare in deze categorie wordt beschouwd als de Basismatras - een 19 cm hoog model van orthopedisch schuim met balansschuim.
 • "Practitioner". In deze serie worden verschillende matrassen gepresenteerd op basis van onafhankelijke veerblokken, een Bonnel-blok met een afhankelijk veersysteem en veerloze modellen met opvullers gemaakt van natuurlijke en kunstmatige materialen. Enkellaags, meerlagig, tweezijdig - hier kan iedereen een product naar eigen smaak kiezen. De prijzen voor alle producten zijn redelijk betaalbaar, wat de kwaliteit van het beddengoed niet beïnvloedt.
 • "Micro". Luxe serie springmatrassen gebaseerd op het onafhankelijke blok "Micropacket". Het heeft een maximaal orthopedisch effect, maar verschilt van anderen in een hogere prijs.
 • "Twin". Producten met een dubbele veereenheid (in de grote veer is er nog een - met een kleinere diameter en lengte), ontworpen voor paren met een groot verschil in gewicht.

Naast deze basisseries presenteert het assortiment van Dimax producten met verschillende stijfheid en verschillende vulstoffen, verpakt in een rol. Een aparte collectie bevat matrassen voor kinderen vanaf de geboorte tot de adolescentie.

Tips om te kiezen

Een groot aantal Dimax-producten wordt door velen als een plus en een min beschouwd, omdat een groot aanbod het moeilijk maakt om het juiste model te kiezen.

Om u dus niet te vergissen en de juiste matras te kiezen, moet u het advies van deskundigen in acht nemen:

 • Voordat u een model kiest, moet u ten minste drie verschillende producten uit verschillende series testen., om te bepalen welke handiger zal zijn.
 • Een van de selectiecriteria zou een favoriete houding voor slaap moeten zijn. Mensen, meestal zittend op hun zij, zouden de voorkeur moeten geven aan modellen die schouders en heupen laten zakken en de taille om de nodige ondersteuning te krijgen. Degenen die graag op hun rug slapen, hebben een model nodig waarmee de billen kunnen zinken, waardoor de heupen in een natuurlijke positie blijven.
 • De grootte van het beddengoed moet overeenkomen met de afmetingen van het slapen. De lengte van het product moet 15-20 cm langer zijn dan de hoogte en 15 cm breed moet uit de buurt blijven van de armen die bij de ellebogen gebogen zijn.
 • Gewicht. Nog een belangrijke parameter waarop de keuze zou moeten zijn gebaseerd.
 • Age. Deskundigen zijn het erover eens dat hoe ouder de persoon, hoe zachter het matras dat hij nodig heeft.

En toch, als u een matras moet kiezen voor mensen met een groot verschil in leeftijd of gewicht, dan is de beste optie om niet één dubbel te kopen, maar twee afzonderlijke modellen, die rekening houden met de kenmerken van elke slaper.

beoordelingen

Voor elke fabrikant zijn klantbeoordelingen de beste beoordeling van de kwaliteit en het gemak van beddengoed. Gezien de beoordelingen van Dimax-producten kan worden geconcludeerd dat dit echt goede en comfortabele matrassen zijn die beschikbaar zijn voor de meerderheid. De kwaliteit van producten verdient de hoogste lof van de consument. Op de tweede plaats - de keuze en de betaalbare prijs. Bovendien wijzen veel klanten die voor Dimax hebben gekozen erop dat het heel comfortabel en gezond is om op dergelijke matrassen te slapen.

In de volgende video vindt u meer informatie over het kiezen van een matras.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer