Vegas Matrassen

 Vegas Matrassen

Een gezonde en gezonde slaap is erg belangrijk, dus het is de juiste matraskeuze waard. Het bekende Wit-Russische bedrijf Vegas is een uitstekende fabrikant van orthopedische matrassen. Het maakt producten van hoge kwaliteit en handig gebruik.

Voordelen van de Wit-Russische matrassen

Het Wit-Russische bedrijf Vegas biedt een breed scala aan stijlvolle, hoogwaardige en praktische matrassen tegen een betaalbare prijs. De fabrikant gebruikt materialen van uitstekende kwaliteit, evenals moderne productietechnologieën. Niet alleen ontwerpers, maar ook orthopedisten werken aan de ontwikkeling van elk model, dus Vegas-producten zijn beter dan Barro orthopedische matrassen, een andere Wit-Russische fabrikant.

De belangrijkste voordelen van Vegas-matrassen:

 • Ze zijn gemaakt van materialen van beroemde Europese leveranciers. Alle componenten worden gekenmerkt door uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Zo produceert Enkev uit Nederland kokosnotenkokos en andere natuurlijke materialen. Het merk gebruikt Belgische latexblokken van Artilat.
 • Alle producten zijn gecertificeerd. die de veiligheid en kwaliteit van de materialen die worden gebruikt bij de vervaardiging van matrassen garandeert. Het LGA-certificaat toont de functionaliteit van de producten aan, Oeko-Tex garandeert de veiligheid en hygiëne van elk model. Het euroLATEX-certificaat geeft een goede latexkwaliteit aan.
 • De fabrikant geeft een garantie op al zijn producten. De garantie voor veereenheden van Europese fabrikanten is maximaal 25 jaar. De veren zijn getest op duurzaamheid die voldoet aan de norm EN 1957: 2000. Vegas biedt een garantie van drie jaar op alle matrassen.
 • Grote verscheidenheid aan maten kunt u de gewenste versie van de matras kiezen. Het bedrijf produceert meer dan 30 modellen met standaardafmetingen, die 5 cm lang zijn in de toonhoogte en 10 cm breed.Om aan de wensen van alle klanten te voldoen, biedt het bedrijf ook niet-standaard maatmodellen.
 • Vegas-matrassen zijn comfortabel, omdat elk model tot in het kleinste detail is doordacht. Een glad oppervlak, een goede selectie van de oppervlaktestructuur en opvulling zorgen ervoor dat u goed kunt slapen tijdens de slaap.

Aanzichten en collecties

Het Wit-Russische bedrijf Vegas produceert hoogwaardige en aantrekkelijke matrassen voor elke smaak. Alle modellen kunnen worden onderverdeeld in twee grote groepen: veer en veerloos.

Veermodellen zijn gebaseerd op hoogwaardige en duurzame veren die zelfs zeer aanzienlijke belastingen kunnen weerstaan. Alle voorjaarsmodellen zijn onderverdeeld in verschillende variëteiten:

 • Modellen met een veerbasis van continu weven. Voor dergelijke opties worden veren met een grote diameter gebruikt. Deze optie is geschikt voor mensen met een gezonde wervelkolom.
 • Matrassen met onafhankelijk veerblok. Deze optie omvat veren die zijn voorverpakt in een afzonderlijke capsule. Het aantal veren heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit van het product, dus u moet een model met het maximale aantal veren kiezen.Om de meest geschikte optie te vinden, is het noodzakelijk om modellen met grote verenveren te selecteren.
 • Gecombineerde matrassen bestaan ​​uit twee lagen. De onderste laag wordt weergegeven door een blok continu weven en de bovenkant is een onafhankelijk veerblok.

Springless-modellen worden vertegenwoordigd door verschillende niveaus van stijfheid, zodat elke koper de gemakkelijkste optie voor zichzelf kan kiezen. Het bedrijf gebruikt natuurlijke materialen als vulstof (latex, wol, paardenhaar, kokosnoot, vilt).

Springless matrassen zijn ideaal voor mensen met rugproblemen of voor kinderen.

Kindermatras mag alleen worden gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor de gezondheid van het kind. Hypoallergeniciteit en optimale hardheid behoren tot de belangrijkste kenmerken van kindermodellen uit Vegas. Alle kindermodellen kunnen in twee worden verdeeld groepen: voor kinderen tot drie jaar oud en voor kinderen van 4 tot 17 jaar oud. Het verschil ligt in de mate van stijfheid van het product, die de juiste vorming van de wervelkolom beïnvloedt.

Bij het kiezen van een kindermatras moet rekening worden gehouden met wat voor soort vulmiddel wordt gebruikt. Voor kinderen kun je een model met een kokosnoot kaira oppakken, want het veroorzaakt geen allergieën, wordt gekenmerkt door goede stijfheid, absorbeert geen geuren, heeft goede ventilatie. Voor kinderen vanaf anderhalf jaar kunt u al een latexmatras gebruiken dat bestand is tegen vocht en geen allergische reacties veroorzaakt. Vanaf drie jaar kan een kind een zacht model kopen met een onafhankelijk veerblok. Deze optie is ideaal voor studenten.

Omdat elke veer zich in een afzonderlijk geval bevindt, verdeelt deze structuur de belasting op het product gelijkmatig en garandeert het ook de natuurlijke positie van de wervelkolom tijdens de slaap.

Het bedrijf Vegas biedt matrassen van verschillende groottes, waaronder die er zijn enkele, dubbele, anderhalf, eenzijdige en bilaterale opties. Dubbelzijdige matrassen zijn erg populair, omdat ze twee kanten hebben: winter en zomer. Voor het koude seizoen is de zijkant van het product geschikt, die is gemaakt van warme stof en verder is opgewarmd met wol. Voor het hete seizoen biedt de fabrikant om te slapen op honderd procent katoen.

Maar deze verscheidenheid aan modellen houdt hier niet op. Voor eenvoudig zoeken naar de optimaal comfortabele matras biedt het bedrijf de indeling aan collectie:

 • modern omvat modellen met een expressief ontwerp en uitstekende functionaliteit.

Matrassen uit deze collectie zijn gemaakt met moderne technologieën zoals Climalatex, Medizone en Smartcel Sensitive.

 • exclusief presenteerde zeer comfortabele opties die het maximale aantal veren per vierkante meter hebben. Het bedrijf past moderne innovaties toe voor deze collectie, maar de unieke springblokken van SkyPocket, Medizone en UltraPocket trekken de aandacht.
 • comfort bevat een groot aantal modellen, zodat elke koper de beste optie kan kiezen, rekening houdend met persoonlijke voorkeuren. Matrassen zijn ontworpen voor verschillende niveaus van belasting, hebben verschillende graden van stijfheid. Het hoogtepunt van de collectie zijn asymmetrische modellen die op harmonieuze wijze twee verschillende kwaliteiten combineren. Alle modellen van de collectie garanderen een hoog niveau van comfort, omdat ze zijn gebaseerd op het onafhankelijke veerblok van Medizone.
 • natuurlijke rubber uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Alle modellen van de collectie combineren op competente wijze moderne technologie en natuurlijke vulstoffen. Gemak en comfort zijn de belangrijkste voordelen van deze collectie.
 • actief omvat orthopedische matrassen waarmee u na een zware dag kunt bijkomen en vermoeidheid kunt verlichten. Ze zijn gebaseerd op een veerloze eenheid, die je een sterke en gezonde slaap zal geven.
 • speciaal biedt matrassen van uitstekende kwaliteit tegen gereduceerde prijzen. Het bedrijf zorgt voor zijn klant, dus het creëert uitstekende modellen tegen bijna groothandelsprijzen. U hoeft niet meer te wachten op verkopen en promoties, de matras van uw dromen kan op elk moment worden gekocht.
 • Vegas Kids het is bedoeld voor kinderen, omdat het erg belangrijk is voor een groeiend organisme om op een juist gekozen matras te slapen. Het bedrijf biedt kinderorthopedische matrassen voor kinderen vanaf de geboorte tot 4 jaar oud, die geschikt zijn voor een babybedje. Alle modellen worden gepresenteerd in een hoes gemaakt van natuurlijke badstof, die gemakkelijk kan worden verwijderd voor reiniging.

Beoordelingsmodellen

Vegas biedt een breed scala aan modellen om aan alle klanten te voldoen.

Sommige opties zijn zeer gewild en zijn verkoophits geworden:

 • Middelzware matras F3 heeft uitstekende orthopedische eigenschappen. Het zal een goede oplossing zijn voor tieners.omdat het bijdraagt ​​aan de vorming van een juiste houding. Kokos kokos wordt gebruikt als vulmiddel, wat de matras zijn stijfheid en elastisch materiaal geeft. VEGAFLEX. Het model heeft een afneembare gebreide stoffen bekleding, die de structuur en het uiterlijk niet verandert, zelfs na vele wasbeurten.
 • Model van medium zacht S2 heeft zijden van verschillende stijfheid vanwege de aanwezigheid van bronnen van Medizone en het gebruik van innovatief materiaal Vegaflex®. Het blok onafhankelijke veren van hoogwaardig staal biedt verschillende stijfheidsgraden, die comfort en rust tijdens de slaap garanderen. Natuurlijke kokosnoot kokos en innovatief poreus materiaal, gekenmerkt door zachtheid en elasticiteit, worden gebruikt als een vulmiddel.
 • De hoge matras RX wordt gepresenteerd met behulp van een blok onafhankelijke bronnen, bestaande uit 7 zones. Het is eenzijdig en wordt aangevuld door een aantrekkelijk topmatras. Afneembare gecombineerde kast heeft twee kanten, waarvan er een is gebreide stof stressvrij, en de tweede is gemaakt van duurzaam textiel Jersey. Het onderste veerblok heeft een hybride ontwerp en in een ensemble met schuimstof inzetstukken Smartflex verantwoordelijk voor de stabiliteit van het product. Bovenste blokken van onafhankelijke bronnen Medizone R1000 creëer een verdeling van stijfheid in verschillende zones voor een comfortabele rust.

fillers

De Wit-Russische fabrikant Vegas gebruikt alleen door Europa gemaakte natuurlijke en milieuvriendelijke materialen:

 • Voor de stijfheid van de matras is verantwoordelijk kokosnoot kokos, wat verwijst naar natuurlijke materialen. Kokosvezel in zijn samenstelling heeft veel lignine, waardoor het stijfheid krijgt. Dit materiaal is geïmpregneerd met latex om elasticiteit en flexibiliteit te geven. Bij gebruik van een matras wordt het lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld. Kokos heeft ook isolerende eigenschappen en hygroscopiciteit vanwege de unieke structuur.
 • Latexmodellen worden gemaakt op basis van latex monoliet. Dergelijke matrassen trekken de aandacht met een uitstekend orthopedisch effect. Latex verwijst naar natuurlijke materialen die elastisch zijn. Vanwege deze eigenschap wordt het materiaal veel gebruikt bij de vervaardiging van matrassen. Latex heeft dergelijke voordelen als hypoallergeniciteit, elasticiteit, veerkracht. Het is goed ademend en is niet bang voor vocht.
 • Klimalateks - Een goede natuurlijke latexvervanger van het bekende bedrijf Artilat. Dit materiaal heeft een hoge elasticiteit en een poreuze structuur. Het produceert zowel orthopedisch effect als micromassage, daarom wordt het vaak gebruikt bij het maken van matrassen.
 • Vegaflex-vuller verwijst naar de exclusieve ontwikkeling van het bedrijf. Het wordt gepresenteerd in de vorm van een elastisch poreus materiaal dat bestaat uit een groot aantal identieke cellen. Vegaflex wordt gekenmerkt door elasticiteit, slijtvastheid, goede luchtdoorlatendheid.
7 foto

afmeting

Vegas Company probeert universele matrassen te produceren om aan de wensen van alle klanten te voldoen.

De matrassen zijn verkrijgbaar in 30 standaardversies. tegelijkertijd maakt de stap op lengte 5 cm, en op breedte - 10 cm. Elke koper zal de noodzakelijke afmetingen van elk model van een matras kunnen vinden. Onder het grote aantal standaardmaten biedt het merk ook producten van niet-standaard afmetingen. Hun lengte of breedte kan elk zijn. De matras om te bestellen is gemaakt in slechts 7-10 dagen.

Kindermodellen hebben meestal een breedte van 60 tot 80 cm, en hun lengte kan van 120 tot 200 cm zijn.Voor een eenpersoonsbed is een model met een breedte van 80 tot 95 cm geschikt.Voor anderhalf keer behoren opties met breedtes van 100 tot 135 cm tot en in lengte van 190 tot 200 cm.De minimale breedte van een dubbele matras is 140 cm en het maximum is 200 cm. Een universele optie is een product met afmetingen van 160x200 cm.

Covers en bases onder de matras

Om de levensduur van de matras te verlengen, moet deze worden gekocht met een matras. Het bedrijf Vegas biedt een breed assortiment covers met een contour of hoekbevestiging, die in staat zijn om de matras te beschermen tegen mechanische stress, stof en vocht.

Het Wit-Russische merk produceert gevallen van modificerend type, die niet alleen worden gebruikt om de matras te beschermen, maar ook om de stijfheid en hoogte van de matras te veranderen.

Met een dergelijke hoes kunt u de situatie radicaal veranderen als u een model met de verkeerde dikte of stijfheid hebt gekocht:

 • Bescherm Case ideaal voor incarnatie van een comfortabele zone om te slapen, en ook betrouwbaar beschermd tegen externe blootstellingsfactoren: vocht, elke vorm van vervuiling en mechanische slijtage.
 • Transformeer matraskussen kunt u verloren eigenschappen retourneren of nieuwe geven. De matras kan harder, zachter of hoger worden gemaakt. De keuze is aan jou.

Het bedrijf Vegas houdt zich bezig met de productie van betrouwbare en hoogwaardige bases onder de matras, die worden gekenmerkt door de aanwezigheid van flexibele lamellen van hout.Deze basis wordt gekenmerkt door elasticiteit en werkt ook als een goede schokdemper, waardoor de matras het gemakkelijkst kan worden aangepast. Alleen de orthopedische basis zorgt ervoor dat de matras zijn eigenschappen volledig kan onthullen. Het bedrijf gebruikt uitsluitend metalen frames voor de basen, wat ze sterkte en betrouwbaarheid geeft.

De basis onder de matrassen kan afzonderlijk worden gebruikt, vervolgens worden ze op speciale poten geplaatst of in een bedbox geïnstalleerd.

Klantenrecensies over de producten van de fabrikant

Lasergothopedische matrassen zijn zeer gewild vanwege de uitstekende kwaliteit, het stijlvolle ontwerp en de redelijke prijs. Elk model trekt de aandacht van een goed doordacht ontwerp, evenals een bekwame combinatie van moderne technologieën en materialen. Vegas-matrassen zijn ideaal voor het creëren van comfortabele omstandigheden tijdens de slaap.

Vegas-producten worden gekenmerkt door betrouwbaarheid en duurzaamheid, omdat alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die worden geleverd vanuit Europa.

Gebruikers van Vegas-producten geven de voorkeur aan dit specifieke merk, aangezien alle modellen handig in gebruik zijn,en houd ook goed de anatomische vorm.

Het onmiskenbare voordeel van Vegas-matrassen is de mogelijkheid om een ​​model met de gewenste soort stijfheid te kiezen. U kunt ook een variant kopen met afwijkende maten en asymmetrische vorm. Het bedrijf biedt een ruime keuze aan stijlvolle en comfortabele topmatrassen en houten frames. Het gebruik van matrasbeschermers verlengt de levensduur van producten en beschermt ze tegen verschillende invloedsfactoren.

Lees meer over Vegas-matrassen in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer