Kenmerken van de matrassen "Sleep Melody"

Het kiezen van een comfortabel bed kan een ontmoedigende taak zijn. Als bij een slaapbank alles duidelijk is, heeft het bedframe een aparte toevoeging nodig. Een uitstekende keuze kan het merk orthopedische matrassen zijn "Melody of sleep"die worden gekenmerkt door aantrekkelijke functies voor kopers.

Weinig over het merk

Het merk "Melody of sleep" verscheen lang geleden, in 1999. Hij begon zijn bestaan, als een kleine fabriek voor de productie van beddengoed. In de loop van de tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een ongelooflijke schaal en produceert het matrassen voor kopers in heel Rusland.

Op dit moment heeft het bedrijf zeven fabrieken die gespecialiseerd zijn in de productie van goederen voor slaap, en de verkoop van producten wordt uitgevoerd in meer dan zeventig regio's van de Russische Federatie.Daarnaast heeft het merk een tiental winkels in verschillende delen van het land.

Het merk houdt zich bezig met de productie van ongelooflijk comfortabele designbedden, gemaakt in overeenstemming met alle vereisten van orthopedische artsen. Er worden niet alleen matrassen geproduceerd, maar ook andere producten voor rust en slaap, alle benodigde onderdelen voor bedden.

Absoluut alle producten van het merk onderscheiden zich door ergonomische eigenschappen en een speciale kinderlijn is ideaal voor kinderen.

Voor- en nadelen

De matrassen van het merk 'Melody of Sleep' hebben voordelen en een aantal nadelen; laten we ze in meer detail bekijken.

voordelen:

 • Een breed assortiment waarmee u een matraamodel kunt kiezen dat aan individuele behoeften voldoet.
 • Absoluut alle matrassen hebben orthopedische eigenschappen die een goed effect hebben op de gezondheid en het welzijn van de mens.
 • Bovendien, bij de vervaardiging van matrassen en andere producten voor het slapen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig textiel.
 • Absoluut alle matrassen zijn van zeer hoge kwaliteit en comfortabel.
 • Bovendien worden matrassen tegen een betaalbare prijs verkocht, geschikt voor gemiddelde inkomsten.

Er zijn nogal wat voordelen van deze producten. laten we de bestaande nader bekijken nadelen:

 • De matrassen zijn vrij zwaar, dus wanneer ze van plaats naar plaats worden verplaatst, kunnen zich moeilijkheden voordoen.
 • De ernst van de matras vormt een ernstig obstakel bij de uitvoering van het reinigen van het product, wat in speciale gevallen noodzakelijk kan zijn.

Geen andere tekortkomingen werden tijdens de werking gevonden.

species

Er zijn verschillende soorten matrassen, die elk hun eigen speciale (karakteristiek alleen voor) kenmerken hebben. Laten we elk van hen nader bekijken.

Spring-matrassen zijn onderverdeeld in twee typen:

 • Met onafhankelijke veerblokkenElke veer wordt in een afzonderlijke hoes geplaatst die hem beschermt tegen vuil en stof. Gebruik voor de productie van onafhankelijke blokken bovendien veren van de hoogste kwaliteit, zodat de matrassen elastischer en duurzamer zijn.
 • Afhankelijke bronnen vertegenwoordigen een enkelvoudig geweven ontwerp. Zo'n matras herhaalt niet precies alle bochten van het lichaam, maar vertegenwoordigt zoiets als een hangmat die niet de meest aangename sensaties kan veroorzaken. Een dergelijk effect is juist verzekerd door de vervlechting van de veren, want wanneer men door de rest wordt geduwd, worden ze achterover gedrukt - dit gebeurt automatisch.

Bovendien kunnen veermatrassen een andere dikte hebben - van twintig tot veertig centimeter.

Matrassen die niet zijn uitgerust met een veerblok van welke aard dan ook, worden veerloos genoemd. Hoewel ze niet minderwaardig zijn, zijn ze niet zo comfortabel. Deze matras is heel geschikt als optie voor een kinderbedje. Echter, voor de dagelijkse slaap in een stadsappartement is het misschien niet zo comfortabel.

Waarvan zijn ze gemaakt?

De volgende materialen worden gebruikt om matrassen van dit merk te produceren:

 1. Alle veren zijn gemaakt van speciale staallegeringen met de toevoeging van andere elementen. Veren hebben een verschillende dikte en sterkte - afhankelijk van het model of de mate van stijfheid.
 2. Covers voor matrasveren met onafhankelijke blokken zijn gemaakt van het zuiverste polypropyleen. Dit materiaal wordt "spunbond" genoemd, het is ongelooflijk duurzaam en duurzaam.
 3. De laag die de stijfheid van de matras regelt, is gemaakt van kokosvezel, kokos. Het materiaal is volledig natuurlijk en milieuvriendelijk, evenals goed geventileerd.
 4. De zachte elastische laag is gemaakt van natuurlijke (speciaal bewerkte) latex.Het materiaal is hypoallergeen en duurzaam.
 5. Voor het maken van modellen met een geheugeneffect met een speciaal materiaal genaamd "tempur". Dit materiaal is gemaakt van speciale vezels en lijkt qua structuur enigszins viskeus, waardoor het bed wordt gemaakt en de vorm heeft van een lichaam - precies in elke bocht.
 6. Daarnaast worden materialen gebruikt zoals sintepon, holofiber, badstof, antistress-breisels, jacquard en natuurlijke wolvezels.

Hoe te kiezen?

Het kiezen van de juiste kwaliteit matras kan heel moeilijk zijn, je moet een paar overwegen belangrijkste factoren die van invloed zijn op de levensduur:

 • Niet alleen moet de grootte van de matras overeenkomen met de parameters van het bedframe - er moet ook rekening mee worden gehouden dat het matras in overeenstemming is met de lengte van de persoon.

Het is vrij eenvoudig om de vereiste afmetingen te berekenen - de lengte wordt bepaald door twintig tot dertig centimeter toe te voegen aan de hoogte van een persoon, en de breedte moet ten minste tachtig centimeter lang zijn.

 • Het is ook vrij eenvoudig om de vereiste hoogte te bepalen - deze mag de hoogte van de ruggen van het bed niet overschrijden.
 • Bovendien moet bij de keuze rekening worden gehouden met de stijfheid van een bepaald model.Voor zwaarlijvige mensen zijn perfecte, harde producten en voor slank - zacht.
 • Bij de keuze moet u het product zorgvuldig inspecteren op de aanwezigheid of afwezigheid van enige schade. U moet een slaapproduct niet kiezen in de aanwezigheid van zelfs kleine onvolkomenheden, omdat deze op grote schaal schade kunnen veroorzaken.
 • Als u een matras kiest, moet u gaan liggen en kijken of dit of dat model persoonlijk bij u past. En pas daarna zou een aankoop moeten doen.

beoordelingen

Het analyseren van klantbeoordelingen wordt duidelijk: iedereen is blij met hun aankoop, omdat er vrijwel geen negatieve mening is over de matrassen van dit merk. Elke koper neemt nota van het gemak en het comfort van producten, evenals de zeer redelijke kosten van elk van hen.

Sommigen klagen over de ernst van producten, dit komt tot uiting in de functies van de bediening. Voor uniforme slijtage moet het product worden geroteerd en periodiek worden verplaatst, wat moeilijker wordt door de zwaartekracht.

Vervaardiging van matrassen "Melody of sleep", zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer