Matrassen Magniflex

Al meer dan 50 jaar is het Italiaanse Magniflex een van 's werelds beste fabrikanten van orthopedische matrassen van uitstekende kwaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Het biedt een breed scala aan producten, waaronder zelfs de meest veeleisende klanten in staat zullen zijn om een ​​geweldige optie te vinden. Ontwerpers van het bedrijf houden niet op hun fans te verbazen met nieuwe modellen, innovatieve ontwikkelingen en professionele service.

voordelen

Magniflex produceert verende matrassen met kunstmatige of natuurlijke latex. De eigenaardigheid van de merkmatrassen is dat ze geen metalen of stalen onderdelen hebben, wat een positief effect op de producten heeft. Het produceert geen negatieve magnetische en elektrostatische effecten op het menselijk lichaam.Het unieke van de producten van het Italiaanse bedrijf ligt in het feit dat alle matrassen zijn gemaakt van originele onderdelen en vloeren die andere bedrijven niet gebruiken.

De unieke ontwikkeling van het merk geeft het matras comfort en elasticiteit, hygroscopiciteit, sterkte en betrouwbaarheid.

Alle producten worden gepresenteerd in vacuümverpakkingen, die gemak tijdens het transport bieden. De matras wordt verkocht in een gedraaide rol. 12 uur na het uitpakken, het neemt de normale vorm aan en is klaar voor gebruik.

Het voordeel van Magniflex-matrassen is niet alleen hun hoge orthopedische, maar ook anatomische eigenschappen. Met deze eigenschap kunt u perfect ontspannen, verjongen en ook pijn in de rug wegwerken.

Magniflex-matrassen worden gekenmerkt door flexibiliteit en elasticiteit. Ze zijn perfect ademend. Alle vulstoffen zijn milieuvriendelijke en hygiënische materialen. Matrassen zijn duurzame, antibacteriële en antiallergische eigenschappen. Voor elk product geeft het bedrijf een garantie van 15 jaar, omdat het vertrouwen heeft in uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

types

Alle matrassen van het Italiaanse merk Magniflex zijn veerloos.De fabrikant biedt een breed scala aan lijnen, modellen en maten. Hij gebruikt verschillende natuurlijke vulstoffen waarvan de hardheid van het matras afhangt. Cocosnootkokos is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor elasticiteit en latex - voor zachtheid. De combinatie van deze twee materialen is bepalend voor de hardheid van de matras.

Elke koper zal de optie kunnen kiezen die aan zijn wensen voldoet.

Alle modellen worden verkocht in vacuümverpakkingen.. Omdat ze in rollen zijn gedraaid, zijn er geen problemen bij het transporteren of opslaan van het product. Thuis moet je de verpakking eruit halen en na 12 uur zal de matras zijn normale vorm aannemen. Orthopedische modellen zijn ideaal om een ​​comfortabel bed te creëren. Hiermee kunt u de wervelkolom goed fixeren.

Het orthopedische effect van matrassen van Magniflex is bevestigd door het NN Priorov Centrale Instituut voor Traumatologie en Orthopedie.

Zie hieronder voor meer informatie over het uitpakken van de Magniflex-matras.

Matrassen met orthopedisch effect

Het assortiment orthopedische matrassen omvat 7 opties die voldoen aan de Europese normen.Producten zijn gemaakt van verschillende vulstoffen en worden gepresenteerd op verschillende niveaus van stijfheid. Je kunt een zacht, matig hard of hard model vinden.

Matrassen met orthopedisch effect zijn anti-allergeen, omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke vulstoffen.

Elite matrassen

Elite-matrassen worden vertegenwoordigd door 7 collecties:

 • klassiek - de klassiekers zullen nooit uit de mode raken. Deze collectie bevat producten die comfort combineren met uitstekende orthopedische eigenschappen. Modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen: Eliosoft, Elioform, Memoform. Ze zijn geschikt voor stellen die de voorkeur geven aan verschillende stijfheid van de matras.
 • FreshGel - inclusief premium orthopedische modellen. Ze worden gekenmerkt door gemak, bieden een uitstekende luchtcirculatie en een verkoelend effect. Alle modellen bevatten een innovatieve "gelstructuur" vulstof.
 • imperiale - modellen gemaakt voor degenen die luxe en ruimtelijkheid verkiezen. Ze hebben een anatomisch effect, hebben een thermostatische kap om meer comfort te bieden.
 • prachtig - de perfecte combinatie van elegantie en gemak. De modellen zijn gemaakt met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën - Viscose Termo, Outlast, Dual Core.
 • Comfort Delux - modellen uit de voorgestelde collectie bieden maximaal comfort tijdens de slaap, hebben orthopedische en anatomische eigenschappen. Ze bestaan ​​uit verschillende helften voor de regeling van de stijfheid op het tweepersoonsbed.
 • Virtus - Inclusief luxe modellen van de klasse "Deluxe", die zijn gemaakt van kamelenwol, natuurlijke zijde, kasjmier, paardenhaar, evenals Magniform Breeze en Magniform HD-vullers.
 • harmonie - luxeproducten met uitstekende esthetische en prestatie-eigenschappen. Ze zijn uitgerust met verwijderbare hoezen Viscosa, gemaakt met behulp van technologie Dual Core en Memoform.

Kindermatrassen

Kindermatrassen worden vertegenwoordigd door drie collecties. Bij de ontwikkeling van producten voor kinderen werd rekening gehouden met de behoeften van een groeiend organisme. Alle modellen zijn gemaakt van veilige en natuurlijke vulstoffen. De collectie omvat de modellen B-Bamboo, B-Bamboo Sfoderabile en Merino.

lineup

Laten we de belangrijkste modellen in meer detail bekijken:

 • Onder de collectie kindermatrassen bevindt zich het model Merino.omdat het de beste oplossing is voor kinderen volgens het beroemde tijdschrift Hachette Home. Het praktische Merino-matras is niet vatbaar voor vervorming en stelt u in staat om een ​​perfecte lichaamshouding te nemen om te slapen. Dit model wordt aanbevolen door de beste Italiaanse orthopedisten.De buitenste laag is gemaakt van natuurlijk katoen en merinowol wordt gebruikt voor het warme oppervlak. De binnenste laag wordt vertegenwoordigd door modern materiaal ELIOCEL 40, dat zelfs natuurlijke latex overtreft in eigenschappen.
 • Een geweldige keuze uit de collectie luxe matrassen is het Magnificent 12-model., die wordt gekenmerkt door zachtheid en stijfheidsaanpassing. Het is gemaakt van exclusieve stoffen en trekt de aandacht van prachtige eigenschappen. In het hart van de matras gebruikte moderne materialen Elioform, Eliosoft, Memoform. De matras Magnificent 12 heeft een hoogte van 30 cm en heeft een dual-core technologie, waarmee u de stijfheid van elke helft afzonderlijk kunt aanpassen. De hoes van het product wordt weergegeven door een 3D-tekening van de Florentijnse lelie.
 • Een prominente vertegenwoordiger van orthopedische matrassen is het model Merino Merinos.die meer dan 20 jaar geleden verscheen en vandaag is een groot succes. De inhoud is nauwelijks veranderd gedurende zo'n lange periode, de ontwerpers hebben slechts kleine verbeteringen aangebracht. De binnenste laag van het model is gemaakt van latexschuim ELIOCEL 40, dat zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie en wordt gekenmerkt door hygiëne, omdat het gemakkelijk vocht en geuren naar buiten brengt.

covers

Magniflex-matrassen worden gekenmerkt door een lange levensduur, zodat elk model wordt gepresenteerd in een dikke en stijlvolle verwijderbare hoes, die is ingepakt. Dat hij producten tegen vervuiling van welke aard dan ook zal beschermen.

Je zult in staat zijn om de hoes te verwijderen en jezelf te wassen, en dan is het ook gemakkelijk om op de rug te zetten.

De aanwezigheid van een afneembare hoes helpt problemen met de vervuiling van de matras te voorkomen. U hoeft het niet naar de stomerij te brengen, denk aan transport. De fabrikant gebruikt verschillende materialen voor de vervaardiging van omslagen. Ze zijn gemaakt van viscose, bamboevezel, natuurlijk katoen en andere natuurlijke stoffen.

fillers

Magniflex werkt uitsluitend met natuurlijke materialen. Het merk gebruikt bij de vervaardiging van stijlvolle en comfortabele matrassen biologisch katoen, hout en bamboevezels, percelen en merinowol.

Groene thee-extract of aloë vera wordt vaak gebruikt als een impregnatie. Impregnatie van aloë vera zorgt voor een sterke en rustgevende slaap. Groene thee staat bekend om zijn ontsmettingswerking, het helpt het lichaam om gifstoffen kwijt te raken. Om interne lagen te creëren, geeft de fabrikant de voorkeur aan kasjmier, linnen, kamelenwol, paardenhaar, zijde, katoen en overtollige thermische controlestof.

Elk model is gebaseerd op latexschuim. Om de matrassen te vullen, gebruikt het bedrijf zijn eigen gepatenteerde materialen:

 • Eliosoft - het vulmiddel bestaat voor 100% uit natuurlijke latex en wordt daarom gekenmerkt door zachtheid en duurzaamheid. Samen met andere materialen is hij betrokken bij het bieden van natuurlijke ondersteuning voor de wervelkolom tijdens de slaap.
 • Memoform - zacht en comfortabel materiaal, dat "slim" schuim wordt genoemd. Het past zich perfect aan de vorm van je lichaam aan. Als je in een droom omdraait, verandert de matras heel snel van vorm en biedt een goede ondersteuning voor zowel de wervelkolom als de gewrichten.
 • Eliocel - microporeus materiaal met uitstekende hygroscopiciteit en ademend vermogen.
 • Waterlattex - milieuvriendelijk materiaal, dat wordt aangeboden in de vorm van geschuimde, gevulkaniseerde latex. Het onderscheidt zich door een harmonieuze combinatie van elasticiteit en elasticiteit.

van de technologie

Sommige orthopedische modellen van Magniflex zijn gemaakt met behulp van unieke technologieën:

 • tweevoudig - dubbele matrassen, die verschillen in verschillende niveaus van stijfheid. Dit model bevat twee helften, waarvan de ene stijver is dan de andere.Om de gewenste mate van stijfheid te kiezen, volstaat het om de helft van de matras op de gewenste zijde te draaien. De overgang tussen de helften van het product is over het algemeen niet voelbaar vanwege het gebruik van een dichte afdekking met een geheugeneffect.
 • FreshGel - producten op basis van deze technologie zijn een ideale keuze voor mensen die veel zweten. De matras bevat gelschuim als laag die de koelfunctie uitvoert. Op dit model, slaap comfortabel en koel. Het is perfect voor een hete zomer.

afmeting

Magniflex produceert matrassen in standaardmaten en biedt een breed scala aan producten:

 • Kindermodellen zijn de maten 60x120 cm en 70x140 cm.
 • De optimale grootte voor een eenpersoonsbed is 80x180 cm, en voor een dubbele slaapplaats - 160x200 cm.
 • Als de standaardafmetingen niet geschikt voor u zijn, kunt u een product bestellen met een afwijkend formaat.

De fabrikant biedt matrassen van verschillende dikte. Het Stile-model heeft bijvoorbeeld drie opties: 15, 18 en 20 cm Het Pensiero-matras is ook verkrijgbaar met verschillende hoogtes: 15, 18, 20 en 30 cm. De dunste modellen van de fabrikant zijn 10 en 12 cm dik.

Om de juiste maat voor de matras te kiezen, moet men de hoogte van een persoon tijdens het liggen meten en 15 tot 20 cm optellen. De keuze van de breedte is volledig individueel.De meest comfortabele optie als je op de matras ligt en je handen achter je hoofd buigt. Je ellebogen mogen niet naar beneden hangen.

Beoordelingen van Italiaanse matrassen

Het bedrijf Magniflex is in veel landen over de hele wereld bekend om zijn stijlvolle, hoogwaardige en comfortabele matrassen. Veel kopers laten alleen positieve feedback achter op de producten van het merk. Matrassen met orthopedisch effect zorgen ervoor dat u een sterke en gezonde slaap krijgt. Ze zijn specifiek ontworpen voor het juiste onderhoud van de wervelkolom tijdens de rust.

Veel kopers zeggen dat ze rugpijn hebben kwijtgescholden, ze voelen 's morgens een golf van energie.

De fabrikant gebruikt natuurlijke materialen en vulstoffen, wat ook een onbetwistbaar voordeel is van het product. Houders van Magniflex-matrassen merken hun antibacteriële en anti-allergische eigenschappen op. Mensen die aan astma lijden slapen goed op matrassen van Italiaanse makelij. Duurzaamheid is een ander voordeel van Magniflex-producten. Met de juiste werking verliest het matras zijn eigenschappen niet, de materialen zijn niet vervormd.

Dankzij de afneembare hoes is het product op betrouwbare wijze beschermd tegen contaminatie. Kopers zijn zeer tevreden met het eenvoudige mechanisme om de hoes aan te trekken.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer