Deuren "ASD": voor- en nadelen

 Deuren van de ASS: voor- en nadelen

Op dit moment is het moeilijk om een ​​kamer zonder deur voor te stellen. Vereisten voor dergelijke structuren zijn vrij hoog, beginnend met functionele kenmerken en eindigend met esthetische gegevens. Onder het enorme aantal handelsmerken genoten producten van het bedrijf "ASS" terecht een aanzienlijke populariteit.

Om de juiste keuze te maken alvorens te kopen, moet u weten wat de "ASD" -deuren zijn, wat de voor- en nadelen van dergelijke structuren zijn.

Over het merk

Meer dan 10 jaar ervaring heeft ASD haar assortiment uitgebreid, dat momenteel ongeveer 2000 modellen metalen deuren heeft. Deze ontwerpen zijn erg in trek bij de consument, de modellen worden voortdurend verbeterd dankzij het continue werk van de specialisten van het bedrijf.Bij het ontwikkelen van producten door Atelier Steel Doors worden de algemene wereldwijde trends in aanmerking genomen om het niveau van kracht en weerstand door inbraken te verhogen.

"ASD" garandeert:

 • de beste prijzen, dankzij de directe samenwerking met alle fabrikanten van materialen;
 • deskundig advies over alle kwesties van belang;
 • hoogwaardige installatiewerkzaamheden;
 • productie van unieke deuren onder de bestelling;
 • hoge kwaliteit van gefabriceerde structuren en een lange bedrijfsperiode.

Functies en voordelen

Producten van het bedrijf "ASD" volledig voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen, deze ontwerpen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit staal, dat wordt gekenmerkt door hoge prestaties in alle opzichten. Bij de productie van deurkozijnen worden profielbuizen van staal met een rechthoekige doorsnede gebruikt.

Door het stijlvolle ontwerp kunnen stalen deuren "ASD" organisch in elk interieur passen. Het is mogelijk om een ​​staalconstructie te kiezen die zich onderscheidt door betrouwbaarheid en een indrukwekkende levensduur, mogelijk binnen een bepaald gepland budget.

Na de beoordelingen van talrijke kopers te hebben geanalyseerd, moeten de volgende voordelen van producten worden benadrukt:

 • een breed scala aan prijzen, zodat u het deurontwerp van modellen kunt kiezen, van economy tot premium;
 • divers ontwerp, uitgebreid kleurenpalet en vele soorten afwerkingen bieden de mogelijkheid om producten te kopen voor gebouwen in verschillende stijlen;
 • gegarandeerde kwaliteit van gefabriceerde producten, vanwege de productie, in overeenstemming met de geldende normen;
 • De lage prijs van de deuren, die wordt bepaald door de afwezigheid van tussenpersonen in de verkoop van de gebruikte materialen, het bedrijf "ASD" werkt rechtstreeks samen met fabrikanten;
 • de mogelijkheid om exclusieve modellen te bestellen, rekening houdend met de individuele behoeften van klanten.

types

Het bedrijf "ASD" produceert een enorm aantal modellen die verschillen in functionele kenmerken, ontwerp en afmetingen.

Enkel blad

Entreeontwerpen met één deur - het meest voorkomende type doeken, gepresenteerd in een groot assortiment, zoals het wordt gebruikt in openingen van standaardmaten. De prijs van deze producten is klein, waardoor ze een vrij populaire optie zijn.In de productie wordt staal of ijzer gebruikt met verschillende decoropties, deze materialen zorgen voor de sterkte en betrouwbaarheid van het ontwerp.

soorten:

 • Dovenmodellen van deuren met één blad, versierd met gesmede voeringen. Smeden is een uitstekend decoratie-element dat beschermende functies kan verbeteren. Gesmede onderdelen zijn het resultaat van handgemaakt werk, dus elk canvas heeft een uniek patroon.
 • Constructies met een raam en ventilatierooster worden geïnstalleerd in productiefaciliteiten in ruimten die extra ventilatie vereisen. Deze producten voldoen aan alle brandveiligheidseisen.
 • De soorten metalen deuren met een raam, veilig beschermd van buitenaf met een decoratieve gesmede grille, zorgen voor een degelijke bescherming. De aanwezigheid van glas op het deurblad heeft geen invloed op de hoofdfuncties, maar biedt een extra lichtbron, geeft de mogelijkheid om te beoordelen. Bij de vervaardiging van glas op het buitenoppervlak is aangebrachte tinting om het interieur te beschermen tegen nieuwsgierige blikken.

Een dergelijke deur bezit hoge esthetische gegevens en is een ornament van een gevel van het huis.

 • Enkelbladige ontwerpen, die twee lege planken hebben met glazen ramen, versierd met smeedstukken, zijn vrij dure opties die de verfijnde smaak en het hoge welvaartsniveau van de eigenaars benadrukken. In dit ontwerp zijn dubbele beglazing geïnstalleerd in zowel dove planken als in het deurblad zelf.

tweekleppige

Constructies met dubbele vleugels worden gebruikt voor installatie in brede deuropeningen. Het bereik van dergelijke modellen is vrij breed, ze hebben allemaal twee luiken: een ervan werkt, heeft een grote breedte van de baan, de andere is niet-werkend, smaller, en wordt stevig bevestigd aan de boven- en onderkant met bouten. Indien nodig kan het niet-werkende schuifraam worden geopend.

soort:

 • Het model met een spiegel wordt gebruikt in hoge deuropeningen, is een extra lichtbron.
 • Model met twee vleugels met een of twee lege planken gemonteerd in een zeer brede opening. Op de plaats van aansluitende aan dove delen wordt een zegel geplaatst die voorkomt dat stof, verschillende geuren en geluiden van buitenaf de kamer binnenkomen.

Afwerkingsopties

Ontwerpers van het bedrijf hebben een enorme selectie aan opties ontwikkeld voor het afwerken van staalconstructies, met behulp waarvan producten een esthetische uitstraling krijgen:

 • MDF-panelen - het materiaal dat bestaat uit gedroogde houtvezels biedt hoge geluids- en warmte-isolerende eigenschappen en mooie externe gegevens voor de producten. MDF-panelen kunnen worden gelamineerd of gefineerd. Tijdens het lamineren van de coatings wordt een PVC-film gebruikt, waarvan het kleurengamma en de textuurtekeningen het mogelijk maken om natuurlijk hout perfect na te bootsen. Het fineren van panelen wordt uitgevoerd met behulp van dunne delen van natuurlijk hout, deze producten zijn moeilijk te onderscheiden van producten met natuurlijke houten afwerking.
 • Decoratieve PVC-filmafwerking. Het materiaal is voldoende bestand tegen vocht en verschillende mechanische belastingen, heeft een breed scala aan tinten.
 • Natuurlijke houten deurbekleding is een dure vorm van decoratie. Deze producten veredelen het pand en geven de hoge status van de eigenaars aan. De prachtige natuurlijke houtstructuur en natuurlijke kleuren maken het product luxueus, afwerking voegt extra geluidsisolerende eigenschappen toe. De meest gebruikte materialen zijn eiken, berken, dennen.
 • Poederspuiten - een van de beschikbare soorten stalen deuren voor de afwerking, die een goede slijtvastheid, hoge anticorrosie-eigenschappen en het vermogen heeft om externe kenmerken gedurende een lange tijd te behouden.

Vanwege het vermogen om structurele verfsoorten te gebruiken, worden verschillende effecten bereikt, zoals het imiteren van het uiterlijk van shagreen leer, zijde, marmer, krokodillenhuid.

cons

Nadelen van staalconstructies van het bedrijf "ASS" bestaan ​​praktisch niet. Fabrikanten raden aan metalen deuren te gebruiken met een plaatdikte van 1,5 cm tot 2 cm. Het grootste nadeel van metalen platen met een metaaldikte van minder dan 1,5 cm is de lage stijfheid van de constructies.

Dienovereenkomstig hebben de producten zeer lage beschermende functies, het weefsel kan worden vervormd met een sterke druk, hetgeen zal leiden tot de verkeerde uitlijning ervan en de verplaatsing van de vergrendelingen.

Producten met een dikte van meer dan 2 cm hebben een voldoende groot gewicht, dit vereist extra versterking van de structuren in de deuropening.

Deze video gaat over wat zich binnen de firma ASD van stalen deuren bevindt.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer