Deuren "Oplot": kenmerken en functies

 Deuren Oplot: kenmerken en functies

Bij het kiezen van de voordeur bij u thuis, staan ​​we voor een groot aantal van deze producten. Onder de producten van dit type deuren van het merk Oplot genieten aanzienlijke vraag.

Voor- en nadelen

Deuren "Hold" hebben een aantal positieve eigenschappen:

 • Uitstekende thermische isolatie. Alle deuren van dit bedrijf zijn geïsoleerd, de kou dringt niet door in uw huis, zelfs niet als de voordeur recht de straat oploopt.
 • Uitstekende geluidsisolatie. Producten stoppen bijna volledig vreemde geluiden. Als je in een flat woont, hoef je niet bang te zijn voor het lawaai van je buren.
 • Security. De dikte van het metaal aan de buitenkant van de deur is 2 mm, wat groter is dan de parameter ingesteld door GOST.
 • Hoogwaardige fittingen. Op deze producten zijn alleen sloten van Italiaanse en Russische fabrikanten geïnstalleerd, die zich hebben bewezen in termen van betrouwbaarheid van de beste kant.
 • Duurzaamheid. Deuren "Stronghold" zullen u zonder klachten gedurende meer dan een decennium van dienst zijn, zonder hun uiterlijk te verliezen. Het verven van metaal wordt pas uitgevoerd nadat alle delen van het product volledig zijn gelast. Dit vermindert de mogelijkheid van niet-coating, waardoor de kans op metaalcorrosie wordt verminderd en de levensduur van dit kenmerk wordt verlengd.
 • Kosten van "Oplot" -deuren zijn anders, terwijl de kwaliteit van zelfs de budgetoptie op zijn best blijft, zodat zelfs een persoon met een klein budget een product van deze fabrikant met goede prestatiekenmerken thuis kan installeren.

Er zijn gewoon geen nadelen aan deze deuren, behalve dat sommige modellen u een behoorlijk bedrag zullen kosten.

materialen

Alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt voor de productie van deuren "Oplot":

staal

Voor de vervaardiging van producten gebruikt dit bedrijf een metaal van verschillende dikte. Aldus is het buitenweefsel gemaakt van een staalplaat van 2 mm, terwijl voor inwendige delen de dikte van het metaal 1,5 mm is.

Voor het afwerken van de binnenkant van de deur worden verschillende soorten materiaal gebruikt:

 • MDF. Dit materiaal is gemaakt van hun fijne zaagsel door te drukken. Het oppervlak van de verkregen platen wordt geplakt met een film van verschillende kleuren. In de meeste gevallen bootst het dure hout na. Met de productietechnologie van MDF kunt u vellen van verschillende texturen maken, met imitatie van houtsnijwerk.
 • Fineer. Hier wordt de MDF-plaat verlijmd met een dunne laag natuurlijk hout van dure variëteiten met een dikte van niet meer dan 0,5 cm.

Massief eiken

Dit is natuurlijk hout, dat chique en presentabel interieur aan uw hal zal toevoegen. Maar er is zo'n afwerking die soms duurder is dan het ontwerp van de vorige materialen.

De spiegel

De binnenkant van de deur is vaak afgewerkt met dit materiaal en dergelijke modellen zijn behoorlijk populair. Dit komt door het feit dat de gangen van onze huizen niet te groot zijn, en het is nogal moeilijk om een ​​aparte plaats toe te wijzen aan de spiegel in hen, en men kan niet zonder. Bovendien verhoogt dit kenmerk de ruimte visueel.

model

Het assortiment deuren "Oplot" is vrij uitgebreid. Het is niet moeilijk om een ​​model te kiezen voor elk interieur, of het nu in een moderne of klassieke stijl is.Hier zijn enkele vrij originele voorbeelden die verkoophits van deze fabrikant zijn:

 • "Termofors". Dit is ideaal voor een opening die recht op straat uitkomt. In deze uitvoeringsvorm is er een extra isolatieplaat en er zijn geen zogenaamde koude bruggen, die de binnenkant van de deur beschermen tegen bevriezing. Uitgerust met een deurslot Italiaanse productie Cisa 57.966. Het is uitgerust met horizontale en verticale mechanica. Anti-vandalisme lussen zijn ook geïnstalleerd. Exterieurafwerking kan worden gemaakt van gips of gefineerd MDF.

U kunt elk type interieurbekleding uit de catalogus van de fabrikant kiezen.

Als je wilt, kun je een model van een deur met gepantserd glas bestellen, dit zal licht toevoegen aan de gang, waar geen gewone ramen zijn en de originaliteit van het product.

De kosten van de deur zijn ongeveer 90 000 roebel.

 • 7L. Het deurblad van dit model is verzonken in het frame. Buiten is het product gepoedercoat, van binnen - afgewerkt met MDF. Kleuring kan naar believen worden gekozen. Er zijn Russische sloten op de deur, die het product in verticale en horizontale richting sluiten.De kosten van dit model zijn ongeveer 33.000 roebel.
 • "Eco". Dit model kan worden toegeschreven aan de meeste budgetoptie. Het heeft MDF-panelen aan de binnen- en buitenkant, is uitgerust met een set boerenkoolsluizen en is geïsoleerd met niet-brandbare minerale matten. De kosten van de deur in de minimale configuratie - 18.100 roebel.

beoordelingen

Deuren "Stronghold" bleken een goede kant te zijn. U vindt geen negatieve beoordelingen over deze producten. Kopers vertellen over de uitstekende combinatie van prijs en kwaliteit van dit product, zijn opmerkelijke prestaties.

Hoe je de voordeur kiest, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer