Wat zijn goede "Shtykovskie door"?

 Wat zijn goede Shtykovskie-deuren?

Deuren in de woning vervullen verschillende functies. Ze beschermen tegen lawaai en kou, bieden veiligheid, afbakenen de ruimte. Bovendien vullen deuren vaak het interieur aan. Een van de typen van deze producten op de binnenlandse markt zijn producten van het bedrijf Shtykovskie Dveri.

Over de fabrikant

Deze fabrikant vertegenwoordigt zijn producten al meer dan 20 jaar op de markt voor bouwmaterialen. De productiefaciliteiten bevinden zich in Primorsky Krai, in het dorp Shtykovo. Vanuit een kleine werkplaats aan de rand van het dorp, in zo'n korte tijd, werd de fabriek een stadvormende onderneming. De fabriek is nu uitgerust met de meest innovatieve apparatuur en er werken meer dan 170 mensen. Dit bedrijf heeft de grootste winkel voor de productie van deuren in Oost-Siberië.

Onder de producten van het bedrijf "Shtykovskie door" vindt u interieurmodellen, die de invoerattributen voeren, evenals een spiegel, mezzanine.

Speciale functies

"Shtykovskie Doors" is de leider in de verkoop van deze producten in het Verre Oosten, maar ze worden ook steeds populairder in het buitenland. En dit is geen toeval.

Producten van dit bedrijf hebben een aantal voordelen.

 • Deze eigenschappen voldoen aan de strengste eisen van sanitaire en epidemiologische normen, ze zijn milieuvriendelijk en hypoallergeen.
 • Innovatieve technologieën en moderne apparatuur maken het mogelijk deuren in de kortst mogelijke tijd te produceren.
 • Het is mogelijk om deuren voor de deur te kopen, dus dit product kan in niet-standaard openingen worden geïnstalleerd.
 • Bij de fabricage van alle fasen, van de voorbereiding van het materiaal tot de output van het eindproduct, zijn onder de controle van specialisten van de fabriek, dus de kwaliteit van de producten is op een hoogte.
 • De producten van het bedrijf hebben vele certificaten en diploma's die de hoge klasse van de deuren van deze fabrikant bevestigen.
 • Een enorme selectie modellen helpt u bij het kiezen van het product voor elke smaak. Ze zijn gemaakt in verschillende stijlen, dus het product in het interieur invoeren is niet moeilijk.
 • "Shtykovskie-deuren" produceren een overlay voor de voordeur, waarmee u de uitgang van de woning in dezelfde stijl kunt regelen met binnendeuren.
 • De kosten van producten zijn vrij betaalbaar, er is een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit.

materiaal

Alle "Shtykovsky-deuren" zijn gemaakt van gefineerd materiaal, dat is gebaseerd op natuurlijk hout of MDF.

 • Natuurlijk hout. Meestal wordt grenen hier gebruikt. Het hoort bij goedkope houtsoorten, het is vrij eenvoudig te verwerken, terwijl de deuren er duurzaam zijn, ze zijn niet bang voor veranderingen in temperatuur en vochtigheid.
 • MDF - analoog van massief hout. Hun fijne zaagsel wordt geproduceerd en in platen geperst. Een dergelijke technologie voor de productie van dit materiaal maakt het mogelijk om producten van verschillende vormen te vervaardigen, bijvoorbeeld met imitatie van draad. Het materiaal verdraagt ​​ook vocht, wat erg belangrijk is voor huizen in het Primorsky-territoir. Ook wordt dit materiaal gerestaureerd, waardoor de levensduur van producten die hieruit worden gemaakt behoorlijk lang is.

Het fineer zelf is een dun blad van hout van dure soorten, die zijn gemaakt met behulp van een speciale schaafmachine.De dikte van deze vellen is niet groter dan een halve centimeter. Ze zijn verlijmd over hout of MDF, waardoor het gevoel ontstaat dat u voordien een product bent dat volledig is gemaakt van dure soorten bomen zoals eik, mahonie en andere.

Ook onder de modellen zijn er die waarin sprake is van beglazing. Voor deze doeleinden wordt gebruik gemaakt van transparant en mat glas, evenals van gebrandschilderde ramen, die kunnen worden ingericht in een klassiek, modern of kinderthema.

lineup

Deze fabrikant vertegenwoordigt een breed scala aan binnendeuren. Ze zijn allemaal onder te verdelen in verschillende collecties.

Dit zijn de meest populaire.

 • "Venice". Dit zijn moderne modellen die perfect geschikt zijn voor het registreren van kamers in minimalistische of hi-tech stijl. Eenvoudige geometrische vormen en eenvoud van lijnen zijn de onderscheidende kenmerken van deze collectie. U kunt modellen kiezen zonder beglazing of daarmee.
 • "Dekolayn". Deze serie is speciaal gemaakt voor kamers die zijn ontworpen in een moderne stijl. Producten onderscheiden zich door gemak en elegantie. In deze collectie zijn de deuren geverfd in felle kleuren die licht en luchtigheid aan het interieur kunnen toevoegen.
 • "Classic". Deuren hebben eenvoudige vormen.Hun strikte regels zullen geschikt zijn in de strikte interieurs in de Engelse stijl. Helderheid van vormen en de afwezigheid van onnodige details karakteriseren deze verzameling. De deuren zijn uitgevoerd in bruine tinten. Er zijn modellen met half of vol glas. Door de individuele bestelling kan het product worden versierd met een glas-in-loodraam volgens een van de schetsen van de fabrikant.
 • "Murano". De fabrikant verwijst naar deze collectie als premium-klasse producten. Het ontwerp van de deuren is gemaakt in een moderne stijl. Bijna alle modellen van deze collectie zijn geglazuurd met zwart glas, dat in combinatie met natuurlijk hout er vrij origineel uitziet.

Waar te kopen?

Inwoners van het Primorsky Territory kunnen "Shtykovskie Dveri" kopen in gespecialiseerde winkels van dit bedrijf, evenals bestellen op de officiële website. U kunt ook kennis maken met de producten van deze fabrikant en met partners in heel Rusland en zelfs in het buitenland, maar het netwerk van winkels in andere regio's van het land is praktisch niet ontwikkeld.

Kosten van

De kosten van het deurblad in het minimale ontwerp bedragen ongeveer 4.000 roebel. Het duurste monster met gebrandschilderd glas kost ongeveer 7.000 roebel, wat goedkoop genoeg is voor een gefineerde deur.

beoordelingen

"Shtykovskie deuren" zijn al lang bekend in de Primorye Territory en hebben een redelijk goede reputatie verdiend. Kopers zeggen dat de producten van vrij hoge kwaliteit zijn, er is een keuze niet alleen van het model, maar ook van de grootte. Ze zijn duurzaam, zelfs bij hoge luchtvochtigheid pelt het fineer niet af en verliezen de producten hun uiterlijk niet.

Bovendien is het erg handig dat dit bedrijf produceert en sjouwt voor mezzanines. Hiermee kunt u de bovenste laden rangschikken, die u vindt in de Sovjetlay-outs van appartementen, in dezelfde stijl met binnendeuren.

In de volgende video leert u meer over de fabrikant.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer