Producten van het bedrijf "Klin deuren": de voors en tegens

"Klin-deuren" worden vertegenwoordigd door een vrij breed assortiment op de markt voor dit soort producten in Moskou en de regio Moskou. Laten we eens kijken wat de kenmerken van de producten van deze fabrikant zijn.

Over het bedrijf

De fabrikant "Klin doors" biedt zijn producten al heel lang aan en heeft zich bewezen als een goede. De productie van het bedrijf is gevestigd in de buitenwijken van Klin. Medewerkers van het bedrijf benaderen elke klant individueel en proberen al zijn verlangens te vervullen. Het bedrijf produceert toegangsdeuren, garagedeuren, raamroosters en luiken.

Speciale functies

De hoofdrichting van het binnenlandse bedrijf is de vervaardiging van toegangsdeuren. Dit product heeft verschillende voordelen:

 • De productietechnologie is getest op tijd, dus de kwaliteit van de producten is op zijn best.
 • Alle gebruikte materialen zijn onderhevig aan invoercontrole, waardoor gebreken in producten tot een minimum worden beperkt.
 • Alle ontwerpen van producten zijn uitgerust met een thermische onderbreking, dat wil zeggen ze hebben een laag thermische isolatie die de buitenlaag van het attribuut scheidt van de binnenzijde, waardoor condensatie en bevriezing van de deur wordt voorkomen.
 • Een enorm assortiment producten helpt u om het product te kiezen op basis van uw vereisten. Als dit niet mogelijk is, kunt u het in dit bedrijf bestellen voor een individueel project met materialen die beschikbaar zijn in het bedrijf.
 • Een groot aantal producten in combinatie met de nieuwste technologieën die worden gebruikt bij de productie, maken het mogelijk om de kosten van deze producten tot een minimum te beperken.
 • Alle accessoires op producten zijn ook van hoge kwaliteit, het zal uw huis zeker beschermen tegen hacking.

De levering van de toegangsdeuren van deze fabrikant vindt niet alleen plaats in de regio Moskou, maar kan ook worden gekocht bij bedrijven die samenwerken met het bedrijf "Klin doors" in heel Rusland.

materialen

Voor de vervaardiging van Klin-deuren gebruikt verschillende soorten materialen.

De hoofdstof en de deurdoos zijn gemaakt van staal. De dikte is meer dan 2 mmdat is meer dan de norm die door de standaardspecificatie van de staat is vastgesteld. Ook wordt dit materiaal gebruikt voor de vervaardiging van gesmede onderdelen van producten.

Voor externe afwerking wordt poedercoating gebruikt. Het beschermt het ijzeren oppervlak van de deur tegen corrosie en geeft het ook een redelijk representeerbare uitstraling.

Duurdere modellen worden buiten afgesneden met MDF. Dit is een analogon van natuurlijk hout, dat wordt geproduceerd uit residuen van de houtbewerkingsindustrie door te persen. Vervolgens worden de platen geplakt met een film, die in de meeste gevallen hout van zeldzame soorten imiteert. Dit materiaal niet bang voor veranderingen in temperatuur en vochtigheid het kan een andere vorm krijgen, artistiek beeldhouwwerk imiteren.

De elite-collectie van deze producten is afgewerkt met een scala aan natuurlijk hout. Dit voegt chic toe aan de gehele structuur van het privéhuis waar dit kenmerk is gevestigd.

Van binnenuit kan de deur verschillende afwerkingsmogelijkheden hebben:

 • Laminaatvloer. Dit is dezelfde MDF, die een gelamineerde toplaag heeft.Dit materiaal schuurt niet na verloop van tijd, verliest niet zijn uiterlijk, is perfect bestand tegen de klauwen en tanden van dieren. Laminaat ondergaat strenge kwaliteitscontrole en voldoet aan de strengste normen. Daarom kunnen deuren met een dergelijke coating zelfs in kinder- en zorginstellingen worden geïnstalleerd. Het kleurenschema van het materiaal is behoorlijk rijk, je kunt kiezen voor een laminaat van licht, bijna wit tot donkerbruin.
 • Vinyl kunstleder. Dit is kunstleer. Als dit materiaal vroeger vaak werd gebruikt voor binnen- en buitenafwerking van ijzeren deuren, wordt het nu vrij vaak gebruikt. Maar sommige ontwerpoplossingen impliceren nog steeds dit type afwerking. En "Klin-deuren" bieden het. Deze afwerking kan eenvoudig rond een metalen plaat worden gewikkeld of volumineus zijn. In het tweede geval wordt schuimrubber tussen het metaal en het vinylleer gelegd en vervolgens met behulp van speciale nagels versierd met een stropdas van een specifiek patroon.

De deur met een dergelijke coating ziet er vrij origineel uit en een groot assortiment vinylleer helpt om dit product tot een hoogtepunt van uw huis te maken.

 • Vinorit. Dit is een modern en niet erg populair materiaal. Door de lage kosten en het eenvoudige gebruik is deze coating onmisbaar voor producten van de beste kwaliteit. Het brandt praktisch niet en zorgt zo voor brandveiligheid. Het is een film die over de gebruikelijke MDF wordt geplakt. Zo'n coating verdraagt ​​perfect milieuveranderingen, vervaagt niet. De kleuren van Oinurite zijn zeer divers.

Hoe te kiezen?

De keuze voor een product van Klin Doors hangt van verschillende factoren af:

 • budgetdie u wilt besteden aan dit kenmerk. De hoeveelheid die u hebt, hangt af van welke afwerkingsmaterialen zullen worden gebruikt, welke accessoires de fabrikant zal installeren en of de deur zal worden gedecoreerd met gepantserd glas, smeedijzeren elementen of dat het een normale metalen plaat is met poedercoating aan de buitenkant en een gladde MDF-plaat binnenin.
 • Size. U moet de maat van de deur bepalen. Dit bedrijf kan producten van standaardformaat of individuele afmetingen maken. In het modellengamma van dit bedrijf vindt u dubbele deuren, evenals producten om de voorkant van particuliere huizen te betreden.
 • Security. U kunt een product zoals gebruikelijk, gepantserd of brandveilig bestellen, afhankelijk van de vereisten die u aan dit kenmerk stelt.
 • Style. De keuze van de binnenbekleding van de deur wordt behoorlijk beïnvloed door de binnenhuisinrichting. Het zal belachelijk zijn om naar het product te kijken, ingericht in een klassieke stijl, in een moderne setting. Maar erger nog als ze moderne producten in de klassiekers installeren. Welnu, als de deur op het ontwerp zal samenvallen met het uiterlijk van binnendeuren van het appartement.
 • Openingsmethode. U kunt een deur kiezen die zich naar buiten toe opent, zoals het hoort, volgens de regels van de brandveiligheid. Ook kunt u indien nodig een product bestellen dat in de kamer kan worden geopend.

Interessante modellen

Het bereik van "Klin-deuren" is vrij breed. Hier vindt u producten voor een klassiek ingerichte kamer, voor de moderne stijl, voor minimalisme en voor vele anderen. Dit zijn de interessantste modellen:

 • DKS48. Dit is een klassiek product, aan beide zijden afgewerkt met gefineerd MDF. Kolommen en kroonlijsten die de deurversiering sieren hebben artistieke gravures.Het doek zelf is versierd met een glazen inzetstuk, waarop een gesmeed rooster in de vorm van krullen is aangebracht. Dit ontwerp beschermt je huis perfect tegen hacking en versier de toegang tot een privéwoning. De kosten van het model zijn ongeveer 50.000 roebel.
 • DK64. Het model is aan beide zijden versierd met vinylleer. Het originele patroon op de bulk coating brengt je mentaal terug in het Sovjettijdperk. Dit product past perfect in het interieur van de gang, ingericht in de stijl van een loft. De kosten van het model zijn ongeveer 8500 roebel.
 • D1. Het deurproduct is gemaakt in de vorm van een boog en is bedoeld voor installatie in landhuizen. Verwijst naar de elite-serie. Decoreren van dit model van massief eiken en versierd met artistieke gravures. Dit product lijkt op de deur naar het kasteel van de Middeleeuwen en zal het hoogtepunt van uw woning zijn. Zijn kosten zijn ongeveer 90.000 roebel.

Waar te kopen?

U kunt producten kopen in verschillende winkels, partners van het bedrijf "Klin Doors", open in heel Rusland. Als je in Moskou of de regio Moskou woont, kun je de productie zelf bezoeken. En bestel de installatie van de deur "turn-key".

Ook kan levering in de regio Moskou online worden besteld via de officiële website van de fabrikant.

beoordelingen

Klantenbeoordelingen voor Klin Door-producten zijn vrij hoog. Volgens hen zorgen de deuren voor uitstekende warmte- en geluidsisolatie, ze zien er goed uit, ze verliezen hun uiterlijk niet, zelfs niet na een lange tijd. Coatings vervagen niet en schilferen niet af, zelfs als het kenmerk is ingesteld om de straat te verlaten. Kopers vonden geen bezwaren bij deze deuren, afgezien van het feit dat deurfabricage beschikbaar is om te bestellen. alleen voor inwoners van de regio Moskou en de hoofdstad.

In de volgende video vindt u meer informatie over het kiezen van "Klin-deuren".

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer