Betonokontakt "mijnwerkers": de voor- en nadelen

Betoncontactmarkering "Stagelets" is een speciale primersamenstelling die wordt gebruikt in bouwwerkzaamheden. Zeer vaak hechten verschillende mengsels met gips niet aan verschillende oppervlakken, met als gevolg dat specialisten hun toevlucht moeten nemen tot het gebruik van primers. Binnenlandse goederen helpen een solide basis van hoge kwaliteit op een bepaald oppervlak te creëren en bereiden het voor op verdere reparaties. In dit artikel leert u over de voor- en nadelen van concreet contact van het merk 'Prospectors'. U kunt ook kennismaken met andere nuttige informatie over de reikwijdte van dit bouwmateriaal.

Weinig over het merk

Het bedrijf "mijnwerkers" is bij velen bekend.Al meer dan 25 jaar maakt het producten van uitstekende kwaliteit op de binnenlandse markt van bouwmaterialen. De goederen van het merk komen niet alleen overeen met het Russische, maar ook met Europese criteria van kwaliteit en veiligheid, daarnaast zijn ze gemaakt van volledig veilige grondstoffen. De productie is geautomatiseerd en elke fase van productcreatie wordt volledig gecontroleerd door specialisten.

Elk jaar worden de bouwproducten van het merk "Starageers" verbeterd door de specialisten van hun bedrijf., zowel nieuwe als verbeterde producten worden geproduceerd volgens de voorkeuren van professionals en potentiële klanten.

Het assortiment "mijnwerkers" zal velen bevallen, want naast hoogkwalitatief betoncontact kunt u ook verven, plamuren, universele mengsels, troffels en nog veel meer vinden die u misschien nodig heeft tijdens de bouw.

Voors en tegens

Voordat ik concrete mijnwerkers aanschaf, de belangrijkste voor- en nadelen moeten worden overwogen.

  • De technische eigenschappen van dit mengsel zullen zelfs de kieskeurige klanten tevreden stellen, omdat de "pro-makers" primerproducten vochtbestendig zijn, een hoge permeabiliteit van gassen hebben en antiseptische eigenschappen hebben.De slijtvastheid van het materiaal is duidelijk.
  • Het grote voordeel van concreet contact is een uitstekende hechting op elk oppervlak.
  • Het oppervlak bedekt met primersamenstelling van dit contact, droogt zo snel mogelijk. Meer werk kan na enkele uren worden gestart.
  • Zuinig verbruik van primermateriaal wordt niet alleen opgemerkt door experts, maar ook door veel klanten die zich bezighouden met het repareren van hun eigen materiaal.
  • Oplossingen van het bedrijf "mijnwerkers" vereisen geen voorbereidende voorbereidingen, ze zijn onmiddellijk klaar voor gebruik na het openen van de container.
  • Consumptie van het product kan economisch worden genoemd. Zo wordt ongeveer 0,2 - 0,3 kg betoncontact per 1 m2 gebruikt. Volgens de meesters is het acceptabel om het materiaalverbruik te verminderen.

De nadelen van sommige kopers zijn licht gestegen prijzen voor concreet contact en, naar hun mening, hoge consumptie. Maar meningen verschillen, daarom is het onmogelijk om het materiële kwaad ondubbelzinnig te noemen.

Toepassingsgebied

Tegenwoordig vindt u een primer-contact met betoncontact in het assortiment van het bedrijf "Starateli" om de hechtingseigenschappen met gladde betonoppervlakken te verbeteren.Het kan worden gekocht in de volgende volumes: 3 kg, 5 kg en 20 kg.

Betonokontakt dit merk is geschikt voor verschillende soorten werk.

  • Het is onmisbaar voor pre-constructie en oppervlaktebehandeling van verschillende dichtheden. Primer en monolithisch beton, betonblokken, maar ook keramische tegels en gipsplaat kunnen worden gebruikt voor het coaten met primers.
  • De basis kan niet alleen compact zijn, maar ook slecht vocht opnemen, maar concreet contact kan zelfs de moeilijkste gevallen aan.
  • Geschikt voor priming niet alleen muren, maar ook plafonds.
  • Ondanks zijn grote reikwijdte wordt dit concrete contact niet aanbevolen voor het verwerken van oppervlakken die direct in aanraking komen met voedingsproducten.

Het is vrij eenvoudig om de Primers aan te brengen en af ​​te geven. Dit kan onafhankelijk worden gedaan, zelfs zonder de hulp van experts. Omdat het mengsel klaar is voor gebruik, moet het gewoon grondig worden gemengd voordat het wordt aangebracht. Je kunt het verdelen met een roller of een borstel, omdat het handiger is voor wie. Op de bevroren basis kan niet worden toegepast. Het is wenselijk om in een kamer te werken met een temperatuurregime van minimaal vijf graden warmte.

Betonokontakt "Mijnwerkers" wordt geproduceerd in speciale plastic emmers, waarin het erg handig is om op te slaan en te vervoeren. Opslag wordt aanbevolen bij een temperatuur van vijf tot dertig graden. Wanneer het product op de juiste manier wordt bewaard, kan het gedurende een jaar vanaf de productiedatum worden gebruikt.

Belangrijke punten

Vergeet niet dat voordat u een concreet contact aanbrengt, de ondergrond droog moet zijn en vooraf moet worden gereinigd van stof en verschillende verontreinigingen. Dit mengsel werkt oppervlakkig, het dringt niet door in de structuur van de basis zelf. Daarom is het erg belangrijk om de basis van tevoren klaar te maken, zodat de primer in de toekomst geen onthechting geeft.

Het is noodzakelijk om alleen met een primer te werken volgens de instructie.vergeet bovendien niet werkkleding en andere persoonlijke beschermingsmiddelen, inclusief handschoenen en ademhalingstoestellen. Velen vragen zich af hoeveel primerlagen kunnen worden gemaakt. Volgens experts zijn een of twee voldoende.

beoordelingen

De meeste meesters en klanten die met dit materiaal werkten, geven alleen positieve feedback over hem en het merk.In het algemeen wordt opgemerkt dat concreet contact een zeer goede keuze is voor een verscheidenheid aan oppervlakken, zelfs met een laag hechtingsniveau. Door de beste kwaliteit van het materiaal zelf en de uitstekende technologische eigenschappen zijn de coatings ultrasterk. Bovendien zijn de meesters tevreden met een uitstekende consumptie, technische kenmerken en redelijke prijzen voor het materiaal. Volgens veel experts in hun vakgebied wordt een emmer met een primer-mengsel van 20 liter als het populairst beschouwd, ze hoeven niet voorgekookt te zijn, maar je kunt meteen beginnen met primen.

Zie de video voor meer informatie over het gebruik van primersamenstelling.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer