Beton V20 M250

De samenstelling van beton B20 omvat cement, vulstoffen en water. Daarnaast kunnen verschillende chemische en minerale additieven worden gebruikt om de prestaties te verbeteren.

Productie verhoudingen: 1 / 2.6 / 4.5 (cement / zand / steenslag).

Een lezer die niet gerelateerd is aan de bouw kan de vraag gesteld worden: wat is het verschil tussen minerale additieven en gewone vulstof?

Naast hun kwaliteitskenmerken verschillen ze in kleinere afmetingen. Hierdoor kunnen additieven de dichtheid verhogen, de holtes opvullen en zo de kwaliteit verbeteren. Hierdoor kan het worden gebruikt voor bouwwerkzaamheden, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt. Alleen moet er onmiddellijk rekening mee worden gehouden dat het gebruik van dergelijke technologieën van invloed is op de uiteindelijke kosten van het product.

Toepassingsgebieden

  • Meestal wordt het gebruikt wanneer u een monolithische basis moet maken.
  • Zeer geschikt voor het decoreren van trappen, looppaden en keerwanden.
  • Gebruikt voor de vervaardiging van plafonds voor vloeren.
  • Wordt vaak gebruikt om structuren uit te rusten die geen erg hoge sterkte-eigenschappen vereisen. Namelijk voor de vervaardiging van kleine steunen voor rekken, pijpleidingen, enz.
  • Productie van gewapende betonconstructies, het type funderingsblokken en ringen.

Het wordt beschouwd als een van de meest optimale voor een combinatie van relatief lage kosten en hoge prestaties technische kenmerken.

kenmerken van

Het merk B20 M250 is bijna net zo goed als de M300, maar het is nog steeds anders dan de meer populaire M200. Van de laatste onderscheidt het zich door een ander niveau van kracht. Het is dus 260kg / cm2. Ondanks de voordelen van dit merk, als het gaat om het gieten van de stripvoeten, is het nog steeds beter om het merk M300 te prefereren.

Indien gewenst kan de klant de permeabiliteit (W) wijzigen. Dus, na toevoeging van speciale additieven, kan deze parameter worden verhoogd van W2 tot W8. Maar het zal de waarde ervan beïnvloeden.

Het is mogelijk B20-beton te transporteren met behulp van de automatische betonmixer. Op de werklocatie wordt het door een speciale pomp voor dergelijke doeleinden geleverd.

 Beton V20 M250 - verhoudingen

Materiaalverbruik per 1 kubus beton:

 Beton V20 M250 - verhoudingen
Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer