Betonnen bad

Betonemmer is een container die wordt gebruikt voor het leveren van bouwmengsels in hoogbouw. Het is niet alleen handig om grote hoeveelheden mengsels te vervoeren met behulp van een kraan, maar ook om de oplossing op te slaan en af ​​te geven langs de goten tijdens verstevigings- en bekistingswerken, de constructie van monolithische wanden en kolommen.

Het bestaat uit een bunker, waar de oplossing wordt gegoten, een poort (schuifafsluiter), die een uniforme stroom van het mengsel, handvatten, klemmen en transportlussen uitvoert, waarvoor de kraan wordt gemonteerd, voordat de container naar boven wordt gebracht. Het gebruikte materiaal is roestvrij staal, met een dikte van minimaal 2,5 mm. In deze container is het eenvoudig om op te heffen tot de hoogte van elke mortel met een volume van 500 tot 2000 liter, behalve voor snel hardende mengsels.

 Concrete emmer voor het bouwen van mix

Bad voor beton wordt gekenmerkt door hoge mobiliteit, betrouwbaarheid, eenvoud en bedieningsgemak.

Er zijn twee soorten:

  • roterend (geneigd), gekenmerkt door de aanwezigheid van een toevoertrechter en een lagere beladingshoogte van de oplossing;
  • verticaal (niet draaien), gebruikt om zeer grote of zeer kleine hoeveelheden bouwmengsels te transporteren.

Elk type wordt toegepast op specifieke soorten werk.

 Typen emmers voor beton

draaiend

Het wordt ook geneigd of "slipper" genoemd.

Laad de container in een horizontale positie en het transport wordt verticaal uitgevoerd.

 Zwenkende kuip voor beton - Slipper

De extra's

  • Roterende emmer voor beton is gunstig omdat u hiermee de hellende positie kunt bepalen. Met deze functie kunt u de productiviteit van bouwers verhogen, omdat dit u de mogelijkheid geeft om met meer comfort te werken.
  • Het ontwerp van de roterende container stelt u in staat om de oplossing in een richting en gelijkmatig aan te brengen, om de helling aan te passen en te draaien.

minus

De kosten van de "schoen" zijn afhankelijk van de parameters van capaciteit en capaciteit, maar in ieder geval is deze duurder dan vergelijkbare verticale niet-roterende bunkers.

nonslewing

Vanwege zijn conische vorm wordt de niet-roterende emmer voor beton het "glas" genoemd.

In vergelijking met het vorige ontwerp, kan de verticale bak niet worden gekanteld. De aannemer moet zich aanpassen, dus de prijs per bunker is lager in vergelijking met de draaiende emmers.

De oplossing wordt van bovenaf (verticaal) in de container gegoten en de afvoer wordt vanaf de bodem uitgevoerd via een speciale opening, uitgerust met een roterende bak voor een gelijkmatige toevoer van beton.

 Vaste tub voor betongotsglas

Afhankelijk van de behoefte aan volumes, wordt een bunker met de juiste capaciteit en draagvermogen geselecteerd.

Sommige modellen "brillen" zijn uitgerust met speciale houders voor bedieners.

Putten voor beton zijn noodzakelijk in de bouw, omdat ze het mogelijk maken om grote volumes bouwmengsels te leveren op hoogten en moeilijk bereikbare plaatsen met behulp van hefapparatuur.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer