Kies monofoon beddengoed

Mode in de moderne wereld betreft niet alleen kleding, maar ook al het andere. Er zijn zelfs trends in de productie van bedlinnen. Onlangs hebben kopers de vraag naar kits met één kleur verhoogd. Monochromaticity - een handige en winstgevende oplossing. Het is immers niet nodig om patronen en patronen voor de slaapkamer te selecteren, om over de combinatie van kleuren en tinten heen te puzzelen. En dus wil ik dat alles in het huis er harmonieus uitziet.

7 foto

voordelen

Beddengoed, gemaakt in dezelfde kleur, past met succes in elk interieur. Ze kunnen veilig worden gekozen als trends op dit gebied niet duidelijk zijn, of een set linnengoed als cadeau wordt gekocht. De kit, waarin de solo grijs of rood speelt, zal succesvol zijn in elk ontwerp van de muren en past in de meeste kleuren van meubelfronten.

Dit is belangrijk omdat het zelfs in bed belangrijk is om harmonie en ontspanning te voelen.En als iets uit het totaalplaatje wordt geslagen, kan het alleen maar irriteren. Het is beter om meteen te anticiperen op de opwinding van deze score en fouten te voorkomen.

Grijze beddengoed set is niet saai en saai. Deze kleur heeft een grote verscheidenheid aan kleuren: staal, zilver, rokerig. Ze zien er allemaal stijlvol en elegant uit in verschillende interieurs. Bovendien zijn ze neutraal voor waarneming en zijn ze een toonbeeld van elegantie, discreet solo's met andere kleuren.

Als grijs te simpel lijkt, kun je in de set prachtig linnen kiezen, grijs combineren met roze, blauw met zilver, lichtbruin of rood met staal.

De rode set is een voorbeeld van sensualiteit, kracht en energie. Gepresenteerd in scharlaken, granaatappel, kersen, koraal, bordeauxrode tinten. Verbonden met luxe en liefde, stimuleert activiteit.

Er wordt ten onrechte aangenomen dat het niet geschikt is om te slapen, maar alleen voor liefdesplezier. Dit is een overblijfsel van reeds lang bestaande normen opgelegd door een conservatief verleden, zijn grondslagen en zijn symboliek. De kleur van het communisme, hij bleef alleen voor de ouderen. De rest beschouwt zijn vurige schoonheid als een slimme optie voor de aankleding van een moderne slaapkamer.

We noemen de voordelen van bedlinnen van dezelfde kleur.

  • Elegantie. Klassiek en terughoudendheid zien er altijd perfect uit, wat de aanwezigheid van goede smaak aantoont.
  • Uitvoerbaarheid. Vereist geen selectie voor slaapkamerdecoratie. Niet uit de mode.
  • Moderniteit. Volg dezelfde kleur in het interieur - om bij te blijven met de tijd.
  • Harmonie. Kleurrijke patronen op het behang en textiel kunnen ongemak van visuele waarneming veroorzaken. De afwezigheid van veelkleurige irriterende stoffen voor de ogen heeft een gunstig effect op de kwaliteit van slaap en rust.

Deze linnenkleur trekt de aandacht niet af en schendt het concept van de ruimte niet. Dit is een koopje voor elke leeftijdsgroep van mensen, koppels of tieners.

Wat is het beste materiaal?

Fabrikanten van beddengoed sets bieden een uitgebreid assortiment van stoffen voor elke smaak en budget. Maar het meest praktische monofone ondergoed gemaakt van katoen. Het kan een goedkope katoenen set of hoogwaardige calico zijn. Zijde is minder comfortabel voor lang slapen en niet zo comfortabel voor het lichaam in het koele seizoen. En natuurlijk katoen is een stof voor alle gelegenheden.

Rode sets poplin en percale zien er spectaculair uit, grijze kleuren zijn gemaakt van satijn-jacquard. Maar onder hen zijn zeldzame kits zonder een afbeelding.

Bovendien is katoen beter bestand tegen slijtage, wassen en strijken.

Over welk materiaal je moet kiezen voor beddengoed, je zult leren van de onderstaande video.

Kleurbereik

Donkere tinten bedlinnen langer behouden de uiterlijke schoonheid. Licht - geschikt voor de meeste interieurs en gecombineerd met alle kleuren van meubelfronten. Maar er zijn ook variaties op het ontwerp van de sets, wanneer een kleur verschillende tinten heeft van verschillende kanten van het dekbedovertrek en kussenslopen of is genaaid in twee contrasterende kleuren. Origineel ziet eruit als een kleurverloop op het beddengoed. De overgang van donker naar licht stelt u in staat om één kleur in al zijn schakeringen tegelijk te onthullen.

Rood en zwart ondergoed ziet er rijk en indrukwekkend uit, maar vereist passende beknoptheid bij het ontwerpen van de ruimte. Anders kan je met zo'n set de esthetiek van de situatie verliezen.

Kit maten

Beddengoed wordt verkocht in een standaardpakket - kussensloop, laken, dekbedovertrek. Maar er zijn familiesets met vier kussenslopen van verschillende groottes (euro en standaard) en twee aparte dekbedovertrekken.Een 1,5-bedlinnen met twee kussenslopen en een dekbedovertrek is geschikt voor een stel of een persoon. Dit is de meest populaire maat, omdat deze vrij op een bed van 1,4 m breed en een eenpersoonsbed van 80-90 cm breed kan worden geplaatst.

In sommige winkels, inclusief winkels die via internet verkopen, verkopen ze beddengoed apart. Dit is handig als het bed een niet-standaard formaat heeft, of als u een groot laken, twee euro-hakken en een anderhalve dekbedovertrek nodig heeft. U kunt een specifieke reeks parameters samenstellen. Maar om dezelfde kleur te kiezen zal in dit geval zeer problematisch zijn. Dit is waar monotone ondergoed van pas komt. Zelfs als de tinten niet overeenkomen, ziet het er stijlvol en modieus uit. Een gevarieerd patroon is niet in de moderne stijl, boven smaak en harmonieuze perceptie.

U kunt de maat van beddengoedproducten vinden op de informatie op het etiket van het pakket. Alle verantwoordelijke fabrieken voorzien de tags van de samenstelling van het materiaal en aanbevelingen voor de zorg.

zorg

Was beddengoed vaak en regelmatig. Daarom is het belangrijk om niet alleen een kwaliteitspakket te kopen, maar ook om er goed voor te zorgen.Dan verliest hij gedurende lange tijd geen aantrekkelijk uiterlijk en blijft hij zacht en soepel aanvoelen.

Kleurproducten moeten op een lage temperatuur worden gewassen met een product dat bedoeld is voor gekleurd wasgoed en een conditioner om de structuur van het weefsel te verzachten.

Het is raadzaam om geen korrelig poeder te gebruiken, maar een gel aan te brengen die geen vlekken achterlaat op de stof. Dit geldt vooral voor verzadigde kleuren in een donker ondergoed.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer