Kenmerken en kenmerken van babybeddegoed van poplin

De meeste ouders zijn vooral voorzichtig met de keuze voor een babybedje. Dat het vooral de kwaliteit van de slaap van het kind beïnvloedt. Een stijgende populariteit in de moderne markt wint het beddengoed van popeline.

Wat is het?

Poplin is een natuurlijke stof geweven uit katoenvezels. Soms worden er synthetische, zijden of wollen draden aan toegevoegd. Poplin heeft ongewone weefdraden van verschillende dikte, waardoor de stof zo aangenaam aanvoelt. Vanwege deze functie is ze een favoriet in het naaien van babykleding. Omdat de huid van kinderen zacht en zacht is, creëert zachte popeline comfortabele omstandigheden voor hun slaap en rust. De eigenschappen van linnen uit deze stof omvatten ook de volgende kenmerken.

  • Hypoallergeen, geen irritatie, omdat het alleen natuurlijke en veilige vezels gebruikt om poplin te maken.

  • Sterkte. Door niet-standaard weven, is de stof bestand tegen maximaal 200 machine-wasbeurten zonder significante vervorming.

  • Verlicht niet en verbreedt de tekening niet. De verf wordt aangebracht op de onderste laag van de vezel, zodat het patroon helderder en meer verzadigd wordt, zelfs na machinaal wassen.

  • Goed ademend vermogen. Het linnen creëert onzichtbare ventilatie van de lucht, en het kind zal er niet onder zweten of bevriezen.

  • Het heeft het vermogen om geen warmte over te dragen en vast te houden. Dat is de reden waarom deze kit zowel in de winter als in de zomer kan worden gebruikt. In de zomer zal het kind niet heet zijn en in de winter verkouden.

  • Aantrekkelijk uiterlijk en redelijke prijs.

  • De lichtheid en zachtheid van het materiaal zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt, zelfs voor baby's.

Van de tekortkomingen van dergelijke ondergoed kan alleen worden opgemerkt ontoegankelijkheid in winkels. Maar een dergelijke kit kan worden gekocht in de online winkel van de fabrikant.

Tips om te kiezen

Bij het kiezen van babybedjes van poplin moet allereerst aandacht worden besteed aan maatwerk en de kwaliteit van het product.Dit bespaart het budget en de aankoop duurt langer dan een jaar. Je moet ook letten op de samenstelling van de stof. Veel fabrikanten voegen synthetische vezels toe, wat een negatief effect heeft op de kwaliteit. Dat is de reden waarom de voorkeur moet worden gegeven aan bekende en vertrouwde fabrikanten van beddengoed.

Aandacht voor het land van herkomst is nog een reden. De maten van linnen van de Aziatische en Russische merken enigszins, maar verschillen. Een set van beddengoed met 1,5 bed in een Russisch bed heeft standaardmaten (150x200 cm) en een ondergoed van Aziatische fabrikanten is meestal 3-7 cm minder.

Voordat u koopt moet aandacht besteden aan de kwaliteit van de foto. Het moet helder zijn en goed worden afgedrukt. Maar tegelijkertijd raden experts en ervaren moeders niet aan om ondergoed te kiezen met het beeld van agressieve helden of kleuren die te fel zijn. Lingerie moet het kind in slaapstand brengen en niet opnieuw zijn zenuwstelsel prikkelen.

zorg

Bedpalet van popeline, gemaakt van katoenen garens zonder toevoeging van chemische vezels, in de regel onpretentieus in de verzorging.Het kan vaak worden gewassen op hoge temperatuur en hoge centrifugesnelheden. Hij is niet bang voor vlekken en sneldrogend. Dergelijke kleding zal onder alle omstandigheden terugkeren naar de oorspronkelijke vorm. Vaak hoeft het zelfs niet te worden gestreken, omdat na het drogen de poplin op zichzelf is gladgestreken.

Als linnen met een synthetische toevoeging is gekocht, moet het worden gewassen in een delicate modus en bij een temperatuur niet hoger dan 40 graden. Als deze regels niet worden gevolgd, kan deze krimpen.

Popeline met zijde vereist ook delicate zorg. Wassen in de auto is mogelijk bij lagere centrifugesnelheden en met speciale vloeibare wasmiddelen. De kit kan ook met de hand worden gewassen, volgens de aanwijzingen op het etiket.

Een bedset poplin met de juiste keuze en zorg zal het kind jarenlang van dienst kunnen zijn en een vredige slaap kunnen geven.

Over beddengoed van poplin, zie de video hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer