Kleine kaptafels: vrouwelijke hoek uitrusten

Een kaptafel is uitgerust met een plek waar ze make-up opmaken, kapsels maken, sieraden proberen en gewoon hun reflectie bewonderen. Dit is een onaantastbaar vrouwengebied, waar sieraden, cosmetica en gewoon mooie dingen worden bewaard.

Speciale functies

Bij het plannen van het interieur van de slaapkamer, zal elke vrouw zeker een hoek voor zichzelf toewijzen waar ze tijd zal besteden aan de zorg voor zichzelf. Het belangrijkste item in deze hoek is natuurlijk de kaptafel. Overigens kan het niet alleen worden gebruikt voor reguliere cosmetische procedures, maar ook voor het werken met een laptop. Dit is een soort werkend mini-kantoor voor een vrouw. Daarom is het zo belangrijk om niet alleen schoonheid en comfort te creëren, maar ook gemak op dit gebied.

Voordat je naar de meubelwinkel gaat, bekijk je enkele nuances:

  • Zorg voor de verlichting. Als er niet voldoende daglicht is, verbindt u meer lampen.
  • Er moet ten minste één stopcontact in de buurt van de kaptafel zijn.
  • De grootte van de spiegel moet overeenkomen met de grootte van de tafel.
  • De hoogte van de tafel en de stoelen moeten ook in harmonie zijn.

Een slecht idee zou zijn om een ​​tafel voor het raam te zetten. Niet alleen dat het gezicht altijd verduisterd zal worden, en het is onwaarschijnlijk dat dit bijdraagt ​​aan de toepassing van nette make-up, dus ook de spiegel zal verblindend werken. Idealiter zou de schoonheidszone naast het venster moeten staan. Als de lay-out dit niet toestaat, installeert u een speciaal licht.

De standaard hoogte van de tafel is 75 cm, maar u kunt "voor uzelf" een andere hoogte kiezen. Voor het oppakken van een stoel, poef of kruk. Het belangrijke punt hier is de grootte van het product: als het model compact genoeg is, kan het onder de tafel worden geschoven. Het is echter problematisch om lang zonder rug te zitten, dus voor dames die uren achter een marafet zitten, is het beter om een ​​keuze te maken in de richting van de stoel.

Besteed speciale aandacht aan de organisatoren, stands en houders. Ze helpen de kaptafel schoon en opgeruimd te houden en voegen ook gezelligheid toe.

types

De schoonheidstafel moet het algehele beeld van de kamer in stijl en kleur aanpassen. Bovendien zou een hoek van schoonheid in een ruimte moeten zijn waar een vrouw alleen met zichzelf kan zijn. Meestal wordt de kaptafel aan de vrouwelijke kant van het bed geplaatst, maar dit is geen regel met regelmaat. Voordat u een aankoop doet, bepaalt u de stijl van uw slaapkamer, Selecteer daarna de meest succesvolle optie:

  • Klassieke kaptafel is een gewone tafel, misschien een klein beetje, compleet met een spiegel. Laden voor het bewaren van cosmetica en kleinigheden zijn in de tafel ingebouwd.
  • Een trellis is een tafel met een spiegel van drie vleugels, waarbij de draai verandert waarvan je het kapsel aan de zijkanten en achterkant kunt zien.

De beste plaats voor een make-uptafel is de slaapkamer. Dit is een stil, verborgen voor nieuwsgierige ogen kamer. Als u de perfecte optie kiest in kleur, stijl en functionaliteit, kunt u een persoonlijke rustplaats en "herladen" vinden.

Accommodatie in het binnenland

Kaptafel - vrouwengebied, dat zelfs in een kleine slaapkamer kan worden geregeld. Om een ​​mooi en functioneel interieurartikel te krijgen, Bepaal uw persoonlijke voorkeuren en ruimtevoorwaarden:

  • Voor een kleine kamer pak je een compacte tafel. De vergelijkbare optie kan worden uitgevoerd in de vorm van een opklapbaar tafeltje en een wandspiegel.
  • Velen lossen het probleem van ruimtegebrek op door een kaptafel te plaatsen in plaats van een van de nachtkastjes. Een andere goede optie is een miniatuurtafel met een smal tafelblad en een wandspiegel.
  • Interieur in witte kleur lijkt ruimer.
  • Breid de ruimte visueel uit met een grote spiegel tegenover het raam, bijvoorbeeld spiegelkastdeuren.

Waar anders kun je het zeggen?

Een alternatief voor een slaapkamer kan dienen als een kleedkamer. Dit is natuurlijk van toepassing op eigenaren van ruime appartementen. In deze situatie is het beter om een ​​trellis te hebben om de gelegenheid te hebben om de outfit te overwegen en er vervolgens make-up voor te kiezen.

Ook in de gang is vaak een make-uptafel aanwezig. Het is belangrijk om te onthouden dat dit een ruimte is die geen natuurlijke lichtbronnen heeft, dus het vereist een bijzonder zorgvuldige benadering van het plaatsen van lampen. Vergeet bovendien niet het directe functionele doel van deze kamer.

In huizen met een grote badkamer is er een plek voor de locatie van de kaptafel. Dit is een ruimte waar constant een hoge luchtvochtigheid wordt gehandhaafd, dus niet alle meubels zijn bestand tegen dergelijke omstandigheden. Er zijn echter sommige houtsoorten die vocht, bijvoorbeeld wengé of hevea. Wenge heeft een donkere, bijna zwarte tint en het kleurbereik van de hevea varieert van bleekroze tot bruin.

Zie in de volgende video een van de opties om je dameshoek eenvoudig en mooi uit te rusten

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer