Tafels met verlichting in het interieur

De wens om een ​​uitstekend interieur te maken en je leven te verzadigen met heldere kleuren is niet alleen inherent aan jonge ondernemers, maar ook aan gewone mensen die hun leven gelukkiger willen maken. Maar met uw eigen handen kunt u zelfs zo'n interessant meubelstuk maken, zoals een tafel die flikkert van licht.

types

Tafels met licht kunnen van verschillende soorten en doelen zijn.

  • Toilettafels met licht rond de spiegel. Gloeilampen bevinden zich rond het spiegellijst. Lampen moeten alleen wit zijn. Veelkleurige lampen zijn niet toegestaan.
  • Verlicht, maar zonder spiegel. De achtergrondverlichting is een ontwerpelement en draagt ​​geen technische rol. In de regel wordt het gepresenteerd in de vorm van een LED-strip. In verschillende versies kan de tape zich op verschillende plaatsen bevinden.Het geeft een contrast, misschien zelfs een "futuristische schaduw", geschikt voor een verscheidenheid aan interieurs.

Structureel zijn tabellen:

  • Een tabel zonder ruimte voor interne opslag. Niet erg aanbevolen, maar als het niet nodig is, kunt u deze optie overwegen. Er zijn natuurlijk tabellen in de vorm van een driehoek, een cirkel en andere figuren.
  • Tafel met voetstuk. Met deze aanpassing kunt u winkel en cosmetica opslaan, en veel verschillende hulpmiddelen voor verzorging. Het aantal duimen varieert niet veel: een of twee. Het heeft een hangend compartiment en een standaard met laden. De uitschuifbare lade is zeker handig bij het werken met make-up of haar. Volgens de ervaring van mensen wordt aangenomen dat het heel handig is voor het bewaren van cosmetica, lichaamsverzorgingsproducten en andere soortgelijke producten.
  • Tafel met laden. Bijna het populairste tafelmodel. Ziet er goed uit, neemt weinig ruimte in beslag. Ondersoorten: hangende, zij- en hoektafels. Vergeet niet dat er zeer originele oplossingen zijn die niet in alle winkels beschikbaar zijn.

Hoe te kiezen?

Prijs, net als kwaliteit, is een van de meest cruciale problemen, dus voordat u een aankoop doet, moet u zich goed vertrouwd maken met de markt, merken onderzoeken. Winkelen kan alleen op bewezen plaatsen.Het is noodzakelijk om dubieuze marktpunten, twijfelachtige bronnen op internet te vermijden. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de naleving van GOST. Veel oneerlijke fabrikanten of ambachtslieden kunnen gerecycled of zelfs gevaarlijk materiaal gebruiken. Soms is het beter om nog een derde te betalen, maar tegelijkertijd meerdere keren om te winnen in kwaliteit. Het gezegde 'vrekkig betaalt hier twee keer' verliest zijn relevantie niet.

Het materiaal waaruit de tafel is gemaakt, moet ook overeenkomen met de situatie.

Wees voorzichtig met te zware, maar tegelijkertijd kleine meubels, als er thuis kinderen of dieren zijn.

Waar te kopen?

Ondanks de uiterlijke originaliteit van een dergelijk meubelproduct, is het vrij eenvoudig om zo'n wonder te verwerven.

De eenvoudigste en waarschijnlijk voor de hand liggende optie is een meubelwinkel.

Vaak maken deze neontafels deel uit van de kit en creëren ze een gemeenschappelijk ontwerp voor de kamer, maar je kunt exemplaren vinden die alleen leven. Het is belangrijk dat een dergelijke tafel niet alleen handig was om te gebruiken en in de maat paste, maar ook een integraal onderdeel werd van het interieur.

De tweede optie is een gespecialiseerde cosmetische winkel.

Het voordeel van deze keuze is dat de opties van de aangeboden tabellen erg praktisch zijn. Dit is niet alleen een decoratie voor het interieur. Dit is een onderwerp dat is ontworpen voor langdurig gebruik. In de regel heeft een LED-achtergrondverlichting.

De derde optie is in principe duidelijk, evenals de twee voorgaande paden. Zoals alle producten ter wereld, heeft de tafel de "vensters" van online winkels niet ontweken.

Voordat je een tafel koopt, moet je de reviews op de forums lezen of je vrienden vragen die ervaring hebben met dergelijke tafels. Het is opmerkelijk dat dergelijke tafels nog steeds niet zo verkochte soorten meubels zijn, dus het is beter om van tevoren naar de sites van de zoekmachines van winkels in de buurt te kijken.

In de regel hebben serieuze winkels hun managers of verkoopassistenten die de plicht hebben potentiële kopers telefonisch te adviseren. Misschien zal deze aanpak een hoop tijd besparen en winkeltrips tot een paar keer verminderen.

Hoe maak je jezelf?

Een dergelijke tafel kan zelfs thuis zelf worden gemaakt. Hiervoor heeft u geen diepgaande technische kennis of speciale vindingrijkheid nodig. Hiervoor hebt u vellen hout of multiplex, LED-tape, een speciale chip nodigdraden, ronde spiegel.

Daarnaast heb je lijm nodig (mogelijk meerdere soorten), verf en schroeven.

Werken begint met de meest elementaire. Snijd twee ronde randen van de gewenste diameter (meestal 45-100 cm). De spiegel is afgestemd op de juiste diameter.

Natuurlijk kan het tafelblad niet alleen de vorm van een cirkel hebben, en de vorm van het uitgesneden tafelblad en de spiegels kunnen naar goeddunken worden gekozen

Tussen de twee randen plaatsen we een spiegel en omcirkelen de spiegel voorzichtig met LED-tape. Vervolgens wordt een gat gemaakt om de draad daar te laten passeren. Spaan vastgemaakt aan de onderkant van het tafelblad en zet de poten vast.

Nadat het kind klaar is, kunt u de benen en randen bedekken met vernis of speciale verf.

Als je nog steeds problemen hebt met de productie, kun je contact opnemen met een bekende timmerman. Het is niet moeilijk voor een timmerman, omdat dit een dagelijkse les voor hem is en binnen een half uur zal hij iets doen dat enkele uren of zelfs dagen zou duren. Zo iemand is waarschijnlijk goed thuis in kleuring en kleefmateriaal. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij ervaring in andere industriële of constructiesferen, hij heeft een volledige hand.

Diodetape, multiplex, elektrische vulling en andere elementen van het product moeten zelf zoeken.

Nogmaals, daar is niets mis mee. Multiplex en houten platen zijn te vinden in de ijzerhandel, daar is lijm met verfvernis te vinden. Diodetape ook verkocht in de ijzerhandel. Kleine onderdelen kunnen online worden besteld, misschien zelfs tegen gunstigere tarieven.

Wees niet beperkt tot sjablonen. Het is de moeite waard om goed na te denken over de oprichting van de tafel, misschien zal er een verlangen zijn om een ​​origineel glas-in-loodraam te maken. De verscheidenheid aan glas-in-tafeltafels is enorm. U kunt bijvoorbeeld een 3D-tabel maken. Zo'n oplossing wordt ook het effect van oneindigheid genoemd. Om dit te doen, hebt u een paar neon-tapes en een paar spiegels nodig. Door de reflectie van licht krijgt het oppervlak een driedimensionaal beeld. Op internet veel foto's van gekleurde tabellen. U kunt de sites van meubelwinkels of kant-en-klare ontwerpoplossingen bekijken. Het interieur, uitgedacht door een professionele ontwerper, die zijn werk in het netwerk heeft neergelegd, kan de basis vormen voor het idee bij het maken van uw tafel.

Wanneer u met een diodetape werkt, moet u uiterst voorzichtig zijn.Handen moeten droog zijn en rubberen sneakers moeten op hun voeten worden gedragen.

Het is zelfs mogelijk dat zelfproductie de goedkoopste en snelste manier is. Een ander voordeel is dat u het interieur kunt kiezen.

En als je het leuk vindt, kun je zelf een winkel met dergelijke tafels openen. Zo'n tafel kan een geweldig cadeau zijn.

Ongeveer 90 procent van de informatie die een persoon met zijn ogen ziet, zodat de viervoetige vriend in vuur en vlam kleurt, kan een geweldige herinnering aan u worden.

Als u een tafel maakt om te bestellen, kunt u een bepaald patroon of een bepaalde naam knippen. Bevestig een standaard voor kaarsen of pennen aan het tafelblad. U kunt zelfs een positie innemen voor een mobiele telefoon of tablet.

Hoe te geven?

Alle meubels moeten worden verzorgd. Als dit een spiegel is, is het beter om speciale doekjes te kopen. Geverfde voeten moeten zorgvuldig worden gereinigd, omdat sommige reinigingsmiddelen of zuren de verf aantasten.

Zorg dat bij het afwassen van de tafel de elektriciteit is uitgeschakeld.

Voordat u een aankoop besluit, moet u uw financiële mogelijkheden goed afwegen. Je moet goed naar het interieur kijken, misschien geven sommige details van je interieur, zoals een spiegel, de mogelijkheid om attributen die in de tabel staan ​​te laten varen.

Een omgekeerde bocht is ook mogelijk.Gebrek aan opslagruimte, kan druk uitoefenen op de aankoop van een tafel met veel opslagruimte.

In elk geval zou deze tafel vreugde en troost voor het huis moeten brengen, want vreugde is het belangrijkste in het leven.

In de volgende video ziet u een overzicht van een van de opties voor tabellen met achtergrondverlichting.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer