Hoe een tafel te kiezen voor een laptop op wielen?

Hoe een tafel te kiezen voor een laptop op wielen?

Personal computer in het leven van een actieve persoon is niet zo handig als een mobiele laptop, die kan worden meegenomen naar het werk of tijdens een zakenreis, om vertrouwd te raken met de bank. Maar om het in je handen te houden, is ongemakkelijk, omdat je niet zonder een tafel op wielen kunt, die je handen uitladen en een betrouwbare assistent worden.

Speciale functies

Dankzij de tafel op wielen kunt u uw werkplek overal in het appartement organiseren. Dit ontwerp heeft een bescheiden formaat en neemt niet veel plaats in, ongeacht waar u besluit het te plaatsen - in de hoek van de woonkamer, in de slaapkamer bij het bed, in de leunstoel, zelfs in de keuken of het balkon. En dankzij de wielen om door het appartement te bewegen, is het gemakkelijk en handig - u hoeft het niet te slepen en op te tillen, waardoor beschadiging van de vloer wordt voorkomen.

De voordelen van dergelijke meubels liggen voor de hand:

  • Compact formaat;
  • Beschikbaarheid van de prijs;
  • Visueel aantrekkelijk;
  • Een verscheidenheid aan configuraties;
  • Mobility.

ontwerp

Het ontwerp van de tafel kan eenvoudig, niet-transformeerbaar zijn. Zo'n product bestaat uit een tafelblad en steunen, waar alle onderdelen veilig met elkaar zijn verbonden.

Transformeerbare constructie bestaat uit het veranderen van de hoogte van de steunen, draaien en het veranderen van de hoek van het tafelblad.

Zulke functies zullen ongetwijfeld de bediening van de tafel aangenamer maken.

De eerste optie ziet er betrouwbaarder en solide uit, het past bij mensen die de voorkeur geven aan de eeuwige klassiekers. De tweede optie, mobieler en moderner, zal een beroep doen op creatieve personen die van de nieuwigheden van vooruitgang houden.

Eigenaars van laptops die geen hoofdwerkplek hebben, hebben vooral een roltafels nodig, omdat dit de mogelijkheid biedt om met comfort te werken in elke hoek van het huis.

Laptoptafels op wielen kunnen van elkaar verschillen in kleuren, materialen, vorm, ontwerp en parameters. Kleine constructies zijn soms zo klein dat ze niet meer dan 40 cm breed zijn.

  • Rolling Table vaak gemaakt van metalen steunen, uitgerust met een tafelblad van hout, MDF of spaanplaat en wielen.De onderste delen van de steunen zijn in profielvorm uitgevoerd in de vorm van de letter "C" en liggen zo dicht bij de vloer dat het gemakkelijk is om de tafel onder de banken en bedden te rollen. De parameters van deze tabel zijn 400x500x700mm.
  • Normale tafel op wielen lijkt het meer op een bureau of op een stationaire vloertafel, maar in meer miniatuurformaat en uitrusting met wielen. Deze optie is groter dan de vorige en heeft afmetingen in de orde van 700x600x750 mm. Vanwege de aanwezigheid van rollen kan deze tafel ook van kamer naar kamer worden verplaatst, maar dit zal wat moeilijker zijn vanwege de parameters en apparatuur. In de regel zijn dergelijke modellen uitgerust met ten minste een lade voor noodzakelijke zaken of houders voor kantoorbenodigdheden, boekenplanken voor boeken en documenten, bekerhouders. In sommige modellen is er een extra schuiftafel voor de muis.
  • transformator - de meest comfortabele versie van de tafel, met een hoogtetoename van 50 tot 75 cm en een verandering in de hoek van het tafelblad van 0 tot 35 graden. Deze optie is net zo compact als de eerste en is ook verplaatsbaar, maar verschilt qua configuratie. Vaak heeft een dergelijke tafel één steun in het midden of verschoven naar de zijkant. De ondersteuning is gemaakt in de vorm van een horizontale letter "H", uitgerust met rollen.

Een groot voordeel van de transformatortafel is dat deze inklapbaar is en ruimte bespaart in het huis als dat niet nodig is.

  • vouwen De tafel combineert de voordelen van alle bovenstaande modellen. Het heeft een volledige lay-out en beschikt over een ruime werkplek. Ook is deze tafel voorzien van een extra ondersteuning voor een muis die ongetwijfeld handig is. Zijn ondersteuning kan een zogenaamd "kippenbeen" met een klepbasis zijn. Dit zijn radiaal geplaatste remblokken op wielen.

Een dergelijke spin met vijf stralen verhoogt de stabiliteit van de structuur en vergemakkelijkt de beweging van kamer naar kamer. Dit model is ook in hoogte en hoek van het tafelblad verstelbaar en kan extra intrekbare werkplatforms hebben. In opgevouwen toestand is het een zeer compact, compact ontwerp.

Afhankelijk van de behoeften van de consument is de fabrikant klaar om een ​​enorme selectie aan tafels op wielen te leveren, groot en klein, inklapbaar en in hoogte verstelbaar, licht en massiever, met laden en extra tafelbladen, en ook zonder hen.

Hoe te kiezen?

De prioriteit is om rekening te houden met al uw behoeften en die takenwelke laptoptafel zal presteren. Dan is het belangrijk om de parameters van de ruimte te bepalen om de grootte van de tafel te bepalen. Welnu, het is belangrijk om rekening te houden met het ontwerp van het interieur, waarin het nieuwe meubelstuk organisch in stijl en kleur moet passen en geen dissonantie introduceert. Let daarom speciaal op de materialen waaruit de tafel zal worden gemaakt.

Als u een ruime werkplek nodig heeft, is het beter om voorkeur te geven aan modellen met een werkblad van ongeveer 70 cm. Het is wenselijk dat het wordt uitgerust met een lade voor kantoorbenodigdheden en documenten.

Als u zich graag met een laptop van kamer naar kamer verplaatst en u hoeft geen grote werkplek te hebben, kies dan een model met een werkblad van maximaal 50 cm. Als u daarnaast niet alleen een laptop, maar ook een tablet gebruikt, dan is de mogelijkheid van hoogte-instelling en de hoek van het tafelblad staat voor jou voorop

Als het belangrijkste criterium voor u apparatuur is, zijn er voor u veel modellen met planken, laden, opklapbare werkbladen en een plaats voor de locatie van de muis. Zo'n tafel kan aan al uw behoeften voldoen.

materialen

In het hart van de ontwerpen van de meeste tafels met variërende parameters wordt metaal toegepast, dat met succes wordt gecombineerd met duurzaam plastic, transparant en matglas, evenals met hout.

De volgende video laat zien hoe je zelf een tafel op wielen kunt maken met restjes spaanplaat.

Gezien de hoge kosten van houten meubilair, is de spaanplaat MDF en MDF. Dankzij de stijlvolle combinatie van materialen en een bekwaam ontwerp, past de tafel op wielen in elk interieur en krijgt hij zijn volledige detaillering.

Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer