Laptoptafels

Het leven van een moderne persoon kan niet worden ingebeeld zonder internet en een computer. Grote stationaire modellen vervagen echter naar de achtergrond en worden vervangen door compacte draagbare laptops. Het gebruik van een laptop buiten het huis impliceert het gebruik daar waar het nodig is, maar thuis is het beter om de tafel te gebruiken, omdat de afwezigheid van een stijve basis in de vorm van een tafel of een speciale mat de werking van het ventilatiesysteem negatief kan beïnvloeden. Het voordeel van een kleine laptop is dat deze niet veel ruimte in beslag neemt, wat betekent dat zelfs de kleinste tabel ervoor kan worden geselecteerd.

Functies en voordelen

Een klassieke laptoptafel is klein en het gewicht is meestal niet groter dan 2 kg, maar dit neemt niet weg dat het tafelblad voldoende grote ladingen kan weerstaan. Het eenvoudigste model is bijvoorbeeld gemakkelijk bestand tegen een gewicht tot 15 kg.Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van klassieke laptoptafels is natuurlijk het vermogen van het tafelblad om te transformeren vanwege de mogelijkheid van installatie onder verschillende hoeken. Deze mogelijkheid helpt bij het installeren van een laptop in elke geschikte positie en om de ideale kanteling van het apparaat te bereiken voor de meest comfortabele manier om ermee te werken. Er zijn ook miniatuurmodellen van klassieke tafels, deze zijn gemakkelijk mee te nemen op reis of op het werk, dergelijke modellen passen gemakkelijk in een tas en hebben een zeer klein gewicht vanwege het feit dat ze zijn gemaakt van lichtgewicht maar sterk plastic.

Bovendien is elk aanrecht uitgerust met speciale steunelementen, zodat het apparaat bij het kantelen niet slipt en breekt. Siliconenmatten of een banale houder op de bodem van het tafelblad kunnen bijvoorbeeld als klem worden gebruikt.

Voor thuisgebruik kunt u een model uit de boom kiezen. Zulke opties zijn meestal het meest milieuvriendelijk en passen in bijna elk interieur. Bovendien zijn de meeste houten modellen uitgerust met ventilatoren of speciale openingen om warmte van het apparaat te verwijderen.Met deze functie kunt u lang met een computer werken zonder de angst voor oververhitting.

Sommige modellen zijn ook uitgerust met extra USB-connectoren en kaartlezers, die het gebruik van een laptop vereenvoudigen en het ontbreken van connectors elimineren.

Als de gebruiker gewend is om te werken, niet met de ingebouwde muis, maar met de plug-in, moet u op de modellen letten met een afzonderlijke muisstandaard. Deze extra tafel kan aan elke kant worden gemonteerd, wat handig is voor zowel rechtshandige als linkshandige gebruikers.

Het ontwerp van de tafel stelt u in staat om het niet alleen te gebruiken als een standaard voor een computer, maar ook als een tafel voor een ochtendontbijt, een standaard voor het lezen van een boek. Bovendien zijn deze tafels vaak uitgerust met extra houders, bijvoorbeeld voor een telefoon of een standaard voor een lamp. In sommige modellen is de lamp een ingebed element.

Ook kan de tafel worden uitgerust met extra planken en laden voor het opbergen van kleine spullen.

species

Met de komst van nieuwe technologieën en nieuwe ontwerpoplossingen zijn er steeds meer variëteiten van laptoptafels.

De eenvoudigste en oudste versie is met behulp van een gewone stationaire computerbalie. Computerbureau voor een laptop kan totaal verschillende configuraties zijn. Dus de meest voorkomende zijn hoekige en rechte modellen. Bovendien kan dit worden gedaan met dozen waarin het handig is om documenten of kantoor op te slaan. Een computer bureau kan een invoegtoepassing hebben - dit is een extra element van een tafel met planken, het biedt ook extra opslagruimte. Daarnaast zijn in de computer tabellen te vinden en glijden optie, die, indien nodig, toeneemt. Deze tabellen zijn de meest veelzijdige optie, maar ze hebben een aanzienlijk nadeel: ze zijn in de regel nogal omvangrijk en nemen veel ruimte in beslag.

Een geweldige optie zou zijn glazen schuiftafel voor een laptop. Deze vloeroptie is vrij mobiel omdat hij op wielen staat, waardoor hij gemakkelijk binnenshuis vervoerd kan worden. Naast zijn mobiliteit heeft de glazen draagbare tafel nog een belangrijk voordeel: hij is in staat om de ruimte visueel uit te breiden.

Ondanks de externe kwetsbaarheid en lichtheid van deze variëteit, kan de tafel behoorlijk hoge belastingen weerstaan.

troosten - Een ander type tafel dat als standaard voor het apparaat kan worden gebruikt. Dit is een vrij smalle, aan de zijkant gemonteerde of eenvoudig ophangbare wandtafel. Het neemt niet veel ruimte in beslag en heeft vooral een esthetische functie, maar als werkplek, waarachter u comfortabel met een laptop kunt zitten, is de console niet onderdoen voor andere soorten. Houd er rekening mee dat de scharnierende versie zo goed mogelijk op de muur moet worden gemonteerd.

Handig en praktisch ook optie van een speciale tafeldie direct op het bed of als bankoptie kan worden geïnstalleerd. Een zachte bank of bed zal het apparaat niet oververhitten, omdat de tafel is uitgerust met poten, hij is vrij ergonomisch en gemakkelijk te vervoeren. Het kan worden gebruikt als een tafel voor een romantisch ontbijt of als een stand bij het lezen van een boek. In sommige modellen is er een speciaal mechanisme met koeling of gewoon gaten in het tafelblad, die dienen om de warmte van de apparatuur te verwijderen.

Voor thuisgebruik is het ook handig. bankstel. Dankzij het ontwerp,hij kan niet alleen snel bewegen en zich naar de bank keren, omdat het draaimechanisme erin is ingebouwd, maar hij kan ook op elke hoogte stijgen en vallen. Een dergelijke tafel is in de regel een transformator, omdat deze is uitgerust met een inklapbaar of intrekbaar tafelblad en, ingevouwen, een zeer kleine compacte structuur vormt.

Het nachtkastje voor een laptop van vandaag is een van de meest populaire keuzes die op de markt te vinden zijn.

Ook wijdverspreid tafel staan. Dit is een kleine klaptafel, meestal gemaakt van plastic. Vanwege de lichtheid en kleine afmetingen kunnen de tafels zowel voor thuisgebruik, als tijdens reizen of andere omstandigheden worden gebruikt wanneer het gebruik van de volledige optie niet mogelijk is.

Populariteitswinsten vandaag en tafel stoel. Met deze aanpassing kunt u comfortabel in een stoel gaan zitten, waarachter zich een computerstandaard bevindt. Dit type is het handigst voor het bekijken van films of voor gebruik als spelopties.

afmeting

Afhankelijk van de vorm, het materiaal, het doel en de functionaliteit van de tabellen voor laptops, kunnen deze verschillende dimensies hebben. De kleinste en compacte tafels zijn geschikt voor een laptop en een muis, het is niet mogelijk om meer voorwerpen te plaatsen, maar een dergelijke tafel kan eenvoudig worden getransporteerd en gemakkelijk met u worden meegenomen. Dus een kleine tafel heeft vaak een lengte van niet meer dan 40 cm, terwijl de breedte bijna gelijk is aan de lengte, vaak zijn dergelijke modellen uitgerust met een vierkant tafelblad of een enigszins versmalde breedte, wat handig is om te gebruiken bij het installeren van een dergelijke tafel, bijvoorbeeld op een bed of een sofa.

Kleine tafels kunnen ook ongeveer 60 cm lang en 35-40 cm breed zijn.In dergelijke gevallen kunt u niet alleen de computer zelf plaatsen, maar ook een muis ervoor en extra accessoires, evenals een kopje of beker voor het schrijven van materiaal waar nodig. Bovendien hebben de tabellen van deze afmetingen vaak extra laden. De hoogte van de tafel hangt in dit geval rechtstreeks af van de extra configuratie, maar als er geen toevoegingen zijn, wordt de hoogte meestal geregeld van 20 tot 50 centimeter.

Compacte stationaire tafels voor kleine ruimtes hebben meestal afmetingen in het bereik van 60-65 centimeter voor beide metingen. Zulke opties nemen niet veel ruimte in beslag, maar ze vormen een uitstekend alternatief voor een volwaardige desktop, wat het handigst is voor lang werk op het apparaat.

Een groot en hoog computerbureau, hoewel het behoorlijk veel ruimte inneemt, is erg handig. Meestal worden deze opties gemaakt met invoegtoepassingen, waarbij er verschillende schappen en laden zijn waarin u verschillende noodzakelijke en niet erg objecten kunt opslaan. Er zijn hoek- en directe computertafels. De hoogte van de meest gangbare modellen is meestal gelijk aan 70-75 cm, wat de handigste hoogte is om comfortabel achter hem te kunnen zitten met het apparaat en niet hinderlijk te zijn. De lengte van een computerbureau kan compleet verschillend zijn en variëren van 50 cm tot 200 cm. Natuurlijk zijn dergelijke gigantische tafels zelden gevraagd, dus fabrikanten concentreren zich vaak op het produceren van modellen met een gemiddelde lengte van ongeveer 100-160 cm, modellen met een lengte van 130 worden vaak aangeboden voor aankoop. cm.

Wat betreft de breedte van het aanrecht van deze optie, kunnen we zeggen dat de fabrikant meestal stopt bij de optie van 60 centimeter, maar er zijn ook 70 en zelfs 75 cm modellen te koop.

materialen

Tegenwoordig kunt u op de markt tafels vinden die zijn gemaakt van volledig verschillende materialen. U kunt de juiste optie kiezen voor elke interieuroplossing. De populairste materialen voor het maken van tafels voor een laptop zijn hout, plastic, bamboedoek en glas.

 • De meest traditionele optie is houten tafel. De boom is geschikt voor bijna elk interieur en past het best in het moderne, klassieke en landelijke. De houtvariant wordt meestal gebruikt als vervanging voor een traditionele computertafel en is daarom de bestverkopende optie.
 • Tweede meest populair plastic. Dit is het gemakkelijkste en daarom gemakkelijk te vervoeren model. Ze passen perfect in het interieur van hightech, techno, minimalisme. De kleurenoplossingen zijn in dit geval de meest uiteenlopende, daarom zullen mensen die eenvoud en een heldere uitstraling waarderen het model dat gemaakt is van dit materiaal zeker waarderen.Tegelijkertijd is het in kunststof dat er meestal een ingebouwde ventilator is, die een extra koelsysteem biedt.
 • glas De tafel past ook perfect in de hightech, minimalisme en technostijlen. Meestal hebben glazen opties interessante ongebruikelijke vormen en patronen. Het kan ondoorzichtig of transparant zijn, met fotoprints en zonder. Opties voor een grote variëteit. Bovendien zijn glasopties goed in ruimtes waar visuele uitzetting noodzakelijk is en lichtheid en luchtigheid ontbreekt. Glas voldoet volledig aan deze behoeften.
 • bamboe De tafel is de nieuwste trend in interieurontwerp. Bamboe neemt een onconventioneel ontwerp aan, dus deze optie zal een goede aanvulling zijn op de kamer in de oosterse stijl, ook passend in minimalisme of eclecticisme. Naast het feit dat bamboe een rustige kleur heeft, is het ook vrij licht en duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur en gemakkelijk transport indien nodig.

kleur

Kleuroplossingen, evenals materialen voor productie, zijn ook een grote variëteit. Om te navigeren is de keuze gebaseerd op de ontwerpbeslissing van de ruimte waarin de stationaire tafel zal worden geplaatst, of van persoonlijke voorkeuren met een draagbare versie.De meest populaire kleuren zijn wit, grijs, zwart en hout, hun populariteit is te danken aan de veelzijdigheid van deze tinten. Ze kunnen harmonieus in bijna elk interieur passen en elke ruimte aanvullen.

De beste houten kleuren zullen in de woonkamer of op het kantoor verschijnen, ingericht in een moderne of klassieke stijl, daarnaast past de houten textuur goed bij verschillende etnische motieven. Een of andere tint hout kan worden geselecteerd op basis van de kleuren van de rest van het meubilair van het meubilair, of u kunt zich richten op de kleur van de vloerbedekking of de binnendeur.

De harmonie van de kleuroplossing van de tafel en deze elementen van het interieur zullen het mogelijk maken om het interieur van de kamer lang te bewonderen.

De witte kleur past perfect in bijna alle stijlen: in het minimalisme, als neutraal element, in de centrale Provence, is het centrale plan ingesteld op wit, het hok oogt ook harmonieus met witte accenten. In het geval dat de moeilijkheid zich voordoet, is de keuze om precies de witte kleur te kiezen.

Het kan gemakkelijk worden geslagen met verschillende accessoires en heldere accenten en, indien gewenst, helemaal opnieuw worden geschilderd.

Minimalisme en hi-tech zijn ook geschikt voor zwarte en grijze kleuren. Deze kleuroplossingen binden zichzelf niet, ze laten je altijd een helder accent op jezelf maken, maar komen nooit uit het interieur. Barok, modern is ook niet tegen zwart, het is een van de belangrijkste tinten in het interieur van deze stijl. Ze zijn ook goed geschikt bordeauxrood, bruin, donkerblauw en smaragdgroen. Ook populair in deze stijlen zijn de kleuren van donker en mahonie en opties met elementen van kloof of smeden een gouden kleur.

Heldere accenten in moderne kamers kunnen worden gemaakt met behulp van rood, geel, blauw, lichtblauw, lichtgroen, oranje, roze en andere felle kleuren die een opvallende plek worden tegen de achtergrond van een meestal monochrome kamer in minimalistische stijl. Provence stijl is niet tegen de modellen van lila en groene kleuren, het is ook vrij vaak gebruikt licht crème kleur. Het is een van de meest gebruikte, aangezien, als zwart grijs en wit, behoren tot de categorie van universeel.

Topmerken

Een van de leidende posities in de ranglijst van merken in Rusland wordt vandaag bezet door Shatura-Mebel.Het bedrijf werd opgericht in 1961 en vestigde zich onmiddellijk als een fabrikant van meubilair van hoge kwaliteit tegen acceptabele kosten en een enorme keuze. Eerst en vooral worden kopers aangetrokken door de kwaliteit. "Shatura" bij de vervaardiging van meubels maakt gebruik van een speciale materiaalverwerking, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor mechanische schade aan meubels en dit verhoogt de levensduur van het product aanzienlijk. Een groot aantal ontwerpers van het merk ontwerpt producten met een stijlvol ontwerp, evenals constant bijgewerkte collecties waarmee u het assortiment kunt uitbreiden. Vandaag kunt u niet alleen een tafel voor een laptop kopen bij Shatura, maar ook een keuken, slaapkamer of woonkamer kiezen. Over het algemeen zal dit bedrijf helpen bij het kiezen van meubilair voor het pand voor welk doel dan ook.

Het grootste meubelholdingbedrijf in Rusland, Triya, is ook klaar om computer desks van Europese kwaliteit voor de consument te leveren. Het bedrijf behaalt zo'n hoge snelheid door het gebruik van Duitse en Italiaanse apparatuur in productie. Bovendien creëren "TriYa" hun meubels van hoogwaardig natuurlijk houtsnipmateriaal, waardoor het meubilair niet alleen duurzaam en betrouwbaar is, maar ook het meest milieuvriendelijk.Het bedrijf heeft een enorme keuze aan modellen, hier vindt u een set van elke grootte, verschillende configuratie, voor elke kamer.

Het zijn deze componenten die, in combinatie met hoogwaardige Europese armaturen en een zorgvuldige houding ten opzichte van de klant, het bedrijf populair maken.

Voor een groot assortiment van goedkope meubels kunt u contact opnemen met het bedrijf "Stolplit". Door grote productievolumes en een enorm bereik neemt het bedrijf een leidende positie in bij de beoordeling van meubelfabrieken in een laag prijssegment. De geschiedenis van de fabriek begon meer dan 20 jaar geleden, maar kon nu pas erg populair worden, en ondanks veel negatieve beoordelingen over de kwaliteit van het product, blijft Stolplit genieten van de grote vraag en verkopen we een enorme verscheidenheid aan meubelmodules.

De leider in de verkoop van draagbare mobiele tafels is Ikea. Hier vindt u het meest uitgebreide assortiment en kiest u het model dat het meest geschikt is voor gebruik. De selectie en aankoop kunnen ook worden gedaan in de Hoff hypermarkt, er is een vrij groot aantal verschillende opties voor draagbare tafels voor een laptop, terwijl de kosten hier een van de laagste in de markt zijn.

Hoe te kiezen?

Bij het kiezen moet u zich richten op de grootte van het tafelblad. Haar keuze hangt ervan af of de persoon de muis gebruikt terwijl hij op de computer werkt. Zo ja, dan moet het tafelblad uit verschillende grote formaten bestaan. Nadat de optimale grootte is bepaald, is het de moeite waard om u te concentreren op het kiezen van de juiste tafelvorm. De meest voorkomende vormen zijn als volgt.

 • Tabel transformeren. Deze optie is meestal uitgerust met verstelbare poten en een draaibaar tafelblad, die onder elke hoek kunnen buigen. De getransformeerde tafel is waarschijnlijk het meest comfortabel in de badkamer, hoewel het gebruik van technologie geen contact met water inhoudt, dus als u een laptop in een badkamer gebruikt, moet u de risico's zorgvuldig overwegen.
 • Klaptafel de functie ervan lijkt sterk op de transformator, maar heeft nog een ander onderscheidend kenmerk: het kan eenvoudig worden opgerold en in elke kamer worden opgeslagen. Deze tafel is gemakkelijk te installeren op de bank of neem je mee naar de slaapkamer.
 • Stationaire modellen - Dit zijn complete computertafels. Het gebruik ervan is alleen bedoeld voor thuis of op kantoor.Het dragen en vervoeren ervan is moeilijk, ze zijn vrij zwaar en nemen meestal veel ruimte in beslag, maar voor lang werk zijn dergelijke tafels de handigste optie.
 • Table-stand. De meest mobiele en onpretentieuze opties. Ze nemen de minste ruimte in en zijn het meest comfortabel om zittend te werken. Dergelijke modellen zijn meestal uitgerust met extra ventilatie en vele andere accessoires.

Nadat het type tafel is bepaald en naar de winkel is gegaan, moeten alle bevestigingen zo zorgvuldig mogelijk worden gecontroleerd om de kwaliteit van het materiaal en de assemblage te bepalen: in geen geval mogen er chips en slecht bewerkte randen van het product zijn. Deze eigenschappen hebben een negatief effect op het uiterlijk van het product en verminderen de levensduur van het model aanzienlijk. Bij het kiezen van het is het ook de moeite waard om speciale aandacht te besteden aan het materiaal waaruit het product is gemaakt. Meestal zijn de laptoptafels gemaakt van hout, plastic, glas en bamboe. Deze materialen zijn het gemakkelijkst te ontmoeten en gaan naar het verkooppunt voor het benodigde meubelstuk.

 • Plastic tafels het gemakkelijkste en handigste in termen van transport.Bovendien hebben ze het grootste assortiment kleurenoplossingen van alle materialen: in deze categorie kunt u een helder kleuraccent kiezen voor elke kamer.
 • houten De opties zijn de meest duurzame, meestal stationaire modellen van computer desks voor gebruikers zijn gemaakt van hout of zijn analogen. Er kunnen verschillende extra planken, laden voor kleinigheden en andere accessoires zijn.
 • glas varianten zijn ook vaker stilstaand. Het gebruik ervan is geschikt in gebieden waar het nodig is om de ruimte visueel uit te breiden, ik wil transparantie, lichtheid en luchtigheid toevoegen.
 • Bamboetafels ze zijn ook vrij licht, bovendien zijn ze goed ademend, daarom worden klassieke transformatietafels vaak van dit materiaal gemaakt. Extra ventilatoren, USB-poorten en andere nuttige accessoires kunnen hier worden ingebouwd.

Stijlvolle voorbeelden in het interieur

Een klassiek wit schrijfbureau met extra laden past perfect in elk interieur. Ideaal voor een minimalistische of hi-tech kamer.

De met metaal verbonden tafel voor de laptop is perfect geschikt voor de interieurbeslissing in de loftstijl. Ondanks de vrij ruwe verwerking en een minimum aan decor, zal dit model de ruimte niet overbelasten door het glazen tafelblad.

Vouwtafeltransformator is een uitstekende optie voor een kleine kamer, wanneer u ruimte wilt besparen en ten koste van extra planken, zal de vraag van het opslaan van nuttige spullen worden opgelost.

Hoe u met uw eigen handen een tafel voor een laptop maakt, bekijk de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer