Beddengoed van Ranfors: functies en tips voor gebruik

 Beddengoed van Ranfors: functies en tips voor gebruik

Het materiaal genaamd "ranfors" is recentelijk bekend in het moderne leven van alledag, maar bedlinnen daarvan is niet langer een nieuwigheid op de textielmarkt. De stof is beter bekend als Calico met gelijke dichtheid, maar overtreft deze veel beter in kwaliteitskenmerken.

Wat is het materiaal?

Naaisters en fabrikanten van textielslaapets kennen ook ranfors als maxiforce of cottonforce. Dit alles is een natuurlijk katoenmateriaal, dat zich onderscheidt door hoge duurzaamheid en buitengewone bruikbaarheid.

Kortom, de aanduiding van ranfors is te vinden op de ingevoerde tags van het beddengoed. De stof is ideaal voor gebruik in deze versie., omdat het een krap, dicht en langdurig patroon is. Al deze voordelen van de ranfors zijn vergelijkbaar met de grof calico die ons meer bekend voorkomt. Maar het is eerder geen identieke kwestie, maar de verbeterde versie ervan.

Ranfors onderscheidt zich door een dunnere en meer gedraaide draad in het weven en een verhoogde dichtheid. Vanwege deze eigenschappen is de prijs van het weefsel iets hoger dan bij minder duurzame tegenhangers. In de praktijk is dit volledig gerechtvaardigd tijdens het gebruik van beddengoed. Alle componenten van de kit behouden lang de oorspronkelijke zachtheid, zachtheid en kleur.

Volgens internationale normen zou een centimeter van ranfors 50-60 threads moeten hebben. Vergelijken we deze indicator met een calico, dan is de dichtheid 42 draden per 1 cm. Bovendien zijn de draden in rasterkracht sterker gedraaid, wat zorgt voor een hogere slijtvastheid.

Het is nuttig om te weten dat het fabrikanten volgens technische vereisten niet is verboden om een ​​bepaald percentage polyester aan ranfors natuurlijke vezels toe te voegen (in een verhouding van 80% katoen tot 20% polyester). In de regel moet dit op het etiket van het eindproduct worden vermeld. Bij het kiezen van een linnen moet eerst aandacht worden besteed aan de samenstelling van de stof.

Persistente kleurstoffen kunnen op de ranfors worden aangebracht, evenals op elke katoenen stof. Deze mogelijkheid wordt gebruikt door bedlinnenfabrikanten, waardoor een verscheidenheid aan ontwerpen wordt gecreëerd die verschillende tinten, patronen en patronen combineren. Het is niet nodig te vrezen dat de heldere en mooie kit na verloop van tijd merkbaar zal vervagen.

waardigheid

De lijst met positieve eigenschappen van de ranfors verrast aangenaam en beschikt over de aankoop van linnen dat uit dit weefsel is genaaid. Met zoveel voordelen verrassend volledig gebrek aan tekortkomingen in het materiaal. Sets beddengoed van calico-verbeteringen zijn anders:

 • sterkte en weerstand tegen scheuren;
 • slijtvastheid, ideaal voor dagelijks actief gebruik;
 • de duur van het behoud van het oorspronkelijke aantrekkelijke uiterlijk;
 • capaciteit om meer dan driehonderd wascycli te weerstaan ​​in de automatische modus;
 • zachte en aangename tastbare gewaarwordingen in contact met het lichaam;
 • oppervlaktegladheid en minimale slijtvastheid;
 • hygroscopiciteit: het weefsel heeft een functie om vocht te absorberen in een hoeveelheid gelijk aan 1/5 van zijn eigen gewicht, terwijl het direct droogt, waardoor er geen kans op vocht en ongemak in een droom is;
 • thermoregulatie - een belangrijke kwaliteit voor de stof, die in verschillende seizoenen dienst doet als beddengoed voor de hele nacht;
 • luchtdoorlaatbaarheid, met een verhoogde dichtheid van weving, natuurlijke vezels hebben een uitstekend vermogen om lucht door te laten;
 • het vermogen om stof en statische elektriciteit in de vezels te verzamelen;
 • hypoallergeen, geschikt voor langdurig contact met de gevoelige huid;
 • kleurechtheid, het weefsel is niet onderhevig aan verlies van kleur door ruien en uitbranden;
 • minimale onderhoudsvereisten;
 • gemak van wassen, niet strijken;
 • beschikbaarheid in de aanbieding en lage kosten in vergelijking met satijnkits van vergelijkbare kwaliteit.

Door zijn unieke natuurlijke samenstelling, verhoogde zachtheid en uitgesproken gladheid, is de stof ideaal voor het naaien van allerlei soorten slaapsets - anderhalve, euro, dubbel en voor de kleinste consument.

zorg

Neem speciale zorgmaatregelen voor ranfors is niet vereist.

 • Materie is gemakkelijk te wassen en te strijken indien nodig. Tijdens het actieve gebruik van het web, is er geen verlies van de oorspronkelijke kwaliteitskenmerken en een presentabel uiterlijk.
 • Katoenen doek is bestand tegen warmtebehandeling tijdens het wassen en strijken. Zeer heet ijzer zal geen dikke stof beschadigen. Maar het is wenselijk om het canvas in stoombevochtigingsmodus of enigszins vochtig te strijken.
 • Men moet niet vergeten dat langdurig drogen van de kit in de directe zon ongewenst is. Materie kan geel worden en zijn oorspronkelijke kracht verliezen.
 • Over het algemeen is het een ideale set voor gebruik in slaapkamers, kinderkampen, sanatoria, pensions en hotels.

Selectietips en beoordelingen

In bedrijf zijn beddengoed van ranfors niet onderdoen voor calico en satijn. Slapen is comfortabel en aangenaam op elk moment. Door de thermische eigenschappen van de stof kunt u hem op het bed leggen in de hitte en tijdens het stookseizoen. In ieder geval, het toont zich van de beste kanten. Sets van ranfors worden meestal gekocht voor geschenkenaangezien het heldere en aantrekkelijke ontwerp te koop is. Met zo'n praktisch geschenk is het passend om te verschijnen op een jubileum of een ander evenement van goede vrienden of collega's. Geen enkel echtpaar of alleenstaand persoon, die comfort waardeert, zal weigeren van hoogwaardig linnen.

Liefhebbers van iets langer om in bed te genieten, vieren de buitengewone soepelheid van dergelijke kleding. De perfecte slip voorkomt wrijving op de stof en het uiterlijk van onplezierig aanvoelen en voorkomen van de pellets.

In de collecties beddengoed van beroemde fabrikanten zal er zeker een set zijn voor elke smaak. en interieurleven en hotelruimte. Bij aankoop worden ervaren consumenten geadviseerd om aandacht te besteden aan de labels op de kits. Kwaliteitslinnen bevat altijd tags met informatie over de fabrikant, samenstelling, aanbevelingen voor opslag, verzorging en certificaten van productkwaliteit. Vooral als u van plan bent om ondergoed te gebruiken in de kinderkamer of voorzieningen voor kinderen.

Er zijn veel mensen die niet alleen willen kopen, maar ook om de populaire straten te faken. In de ondergrondse winkels produceren gewetenloze fabrikanten onder het mom van ranfors beddengoed producten van lage kwaliteit. In de regel bevatten de labels op dergelijke sets niet de benodigde informatie of zijn ze volledig afwezig. Valse dekbedovertrekken, kussenslopen en lakens verliezen snel hun originele kleurrijke look. In de hitte van de materie absorbeert het geen vocht uitgestoten door de huid, wat luieruitslag, irritatie en ongemak veroorzaakt.In het koude seizoen om te slapen op een gladde goedkope namaak van de ranfors is niet minder onaangenaam dan in de zomer.

Het onderscheiden van een kopie van het origineel is eenvoudig voor de prijs en een eerste onderzoek van de stof. Het is heel goed merkbaar in het licht dat de dichtheid veel lager is dan zou moeten. En zachtheid is eerder visueel, veroorzaakt door de denkbeeldige schittering van het canvas, die de aanwezigheid van een groot percentage van de synthetische stoffen in de compositie verzekert. U moet afzien van een dergelijke aankoop. Deze kit kan je niets anders dan frustratie bieden.

Natural ranfors is een economische en praktische optie voor het afstemmen van bedlinnen, vergelijkbaar in kwaliteit met duur satijn. Het product van ranfors is inferieur aan satijn in prijs. Wat kan de rationele hostesses en verstandige ondernemers niet waarderen?

Zie de volgende video over het kiezen van beddengoed van ranfors.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer