De deuren kiezen voor Intecron

Entree en binnendeuren zijn verplichte elementen in elk appartement, ongeacht de stijl, grootte, ruimteontwerp en andere indicatoren. Het is vermeldenswaard dat de voordeur een belangrijk element is dat, naast het beschermen van de kamer tegen indringers, een eerste indruk van het huis geeft. Dit product moet schoonheid, bruikbaarheid, stijl, betrouwbaarheid en gemak combineren.

Dergelijke parameters kunnen alleen hoogwaardige producten hebben die zijn vervaardigd in overeenstemming met hoge internationale normen. Dergelijke eigenschappen hebben deuren van Intecron. Het merk biedt metalen toegangsmodellen die een geweldige aanvulling op elk huis zijn. Verderop in het artikel zullen we de producten van het bovengenoemde merk van dichterbij bekijken en uitvinden wat het onderscheidt van andere producten uit dit segment.

Functies en voordelen

Toegangsdeuren van de fabrikant Intecron zijn gemaakt van staal. Het is een duurzaam, betrouwbaar en slijtvast materiaal dat actief wordt gebruikt bij de productie van deuren. Het bovenstaande handelsmerk produceert al 20 jaar metaalconstructies. Producten onder dit merk zijn erg populair en concurreren met succes met zowel binnenlandse als buitenlandse producten.

Intecron-deuren worden vervaardigd op hoogtechnologische apparatuur met behulp van hoogwaardige grondstoffen en moderne productiemethoden.

De voordelen van het kiezen van stalen deuren:

 • Het frame van de deuren, zowel betaalbare als duurdere modellen, is niet bang voor vocht, temperatuurveranderingen, ultraviolette straling en andere externe invloeden.
 • Het hoge niveau van geluidsisolatie, bereikt dankzij de duurzame afdichting.
 • Breed bereik. Deuren van verschillende kleuren, tinten en stilistiek.
 • Hulpstukken van hoge kwaliteit, het zal probleemloos werken gedurende zijn levensduur.
 • Vergeet ook niet de betaalbare kosten.

ontwerp

Sinds 20 jaar, vanaf de datum van opening, hebben medewerkers van het bedrijf meer dan 20 soorten deuren gemaakt,verschillend in een ander ontwerp. Professionals werken eraan om ervoor te zorgen dat producten betrouwbaarder en praktischer in gebruik zijn.

Modellen van toegangsdeuren bestaan ​​uit dergelijke details:

 • dikke isolatie en compactor;
 • slotzak, evenals een extra en hoofdslot;
 • lus;
 • bolt;
 • verstijvingsribben (intern en extern);
 • metaalplaten (intern en extern).

De dikte van elke staalplaat is 2 millimeter. Voor de stijfheid van de constructie en de weerstand tegen constante belastingen zijn de vinnen erin geïnstalleerd. Door deze elementen is de belasting van de doos en scharnieren aanzienlijk verminderd. Bovendien helpen ze de vorm van de deur te behouden voor een lange levensduur. Dankzij de compactor slaagden de werknemers erin een hoge geluidsisolatie te bereiken.

 • Bescherming. Om het niveau van bescherming van stalen deuren te verhogen, heeft Intekron de modellen voorzien van een speciaal anti-inbraaksysteem dat het huis op betrouwbare wijze zal redden van de penetratie van dieven en overvallers. Het bedrijf maakt gebruik van speciale mangaanplaten voor het gecoördineerde werk van het sluitmechanisme.

Tijdens het fabricageproces van deuren wordt het sluitsysteem zorgvuldig gecontroleerd voordat het product naar de winkel wordt verzonden.

 • Warming. Het handelsmerk Intecron gebruikt minerale wol als verwarming. Dankzij dit onderdeel behoudt het product kostbare warmte. Grondstoffen hebben een lage prijs en zijn milieuvriendelijk en veilig, maar bij hoge vochtigheid verliest katoen zijn heilzame eigenschappen. Vanwege het grote temperatuurverschil kan zich condensatie in de deur vormen. Om dit te voorkomen, wordt aanbevolen om een ​​matig droog microklimaat in de kamer te handhaven.

Het bedrijf "Intekron" vond een uitweg uit deze situatie, gewapend met innovatieve ontwikkelingen van ingenieurs.

Om de isolatie te beschermen en de eigenschappen ervan gedurende lange tijd te behouden, is het deurblad uitgerust met een thermische breekunit. Dit onderdeel creëert ideale omstandigheden voor minerale wol.

 • Finish. Nadat de constructie volledig gereed is, wordt deze omhuld met een bepaald type materiaal. Het bedrijf gebruikt: natuurlijke grenen, MDF, vezelplaat (gelamineerde coating). Ook toegepast schilderen, film. Het is geen geheim dat hardboard de meest budgetoptie is. De plaatdikte wordt gemeten van 3 tot 6 millimeter. De uiteindelijke kosten van de goederen zijn afhankelijk van het materiaal voor het afwerken van stalen deuren.

Experts zeggen dat MDF-platen op grote schaal worden gebruikt. De dikte van dit materiaal kan verschillen, van 6 tot 16 millimeter. Dit type grondstof heeft een andere kleur en een andere textuur, glanzend of mat.

 • hout - het duurste materiaal. Het is milieuvriendelijk en heeft een speciaal natuurlijk patroon.

Voors en tegens van stalen deuren

Deskundigen identificeren een bepaald aantal voor- en nadelen van het gebruik van stalen toegangsdeuren. Het is tijd om de algemene bepalingen met betrekking tot de keuze van stalen deuren te bespreken.

profs:

 • Redelijke prijs waardoor producten van dit type beschikbaar zijn voor de meeste kopers.
 • Stalen modellen zijn veiliger dan deuren van hout of fiberglas.
 • Deuren van het bovenstaande type vereisen geen onderhoud.
 • Eenvoudige en eenvoudige installatie van het canvas. De materialen die worden gebruikt in het installatieproces zijn goedkoop.
 • Groot assortiment. Modellen verschillen in grootte, kleur, vorm, decoratieve elementen, enzovoort.
 • Insulation. Hoogwaardige producten zijn een uitstekende geluids- en warmte-isolator. In de zomer zal het huis na het installeren van een dergelijke deur altijd koel zijn en in de winter behoudt het canvas kostbare warmte.Deze optie bespaart geld dat kan worden besteed aan het verwarmen van de kamer.
 • Staal is een duurzaam en betrouwbaar materiaal dat van jaar tot jaar zijn vorm behoudt. Deze optie is ideaal voor een appartement of een huis waar veel mensen wonen.

nadelen:

 • Ondanks de sterkte van het metaal verschijnen tijdens het gebruik vaak deuken en krassen op de staalplaten. Dit heeft geen invloed op de levensduur van de stof, maar kan het uiterlijk van het product bederven.
 • Veel metalen zijn bang voor vocht en staal is geen uitzondering (als het geen speciaal roestvrij staal is). Roest kan het metaal beschadigen en dit defect kan niet worden hersteld. Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het vochtniveau op de installatielocatie van de deur niet toeneemt.

model

Intecron-deuren hebben een groot bereik: modellen verschillen in kleur, vorm, decor,

 • Budget. Zuinige deurontwerpen zijn gemaakt: laminaat, gepoedercoat of vinyl kunstleer. De eerste optie is pretentieloos in de zorg. Vinyl kunstleer is perfect bestand tegen deurisolatie. Door de poederafzetting van het canvas, kunt u elke gewenste kleur toevoegen.
 • Dure. Het duurste materiaal is een array.Deuren, ommanteld met natuurlijk hout - dit is de duurste en meest stijlvolle positie. Ook in de categorie van elite modellen zijn producten, fineer coating. Dit materiaal is ideaal om hout zo realistisch mogelijk te simuleren. MDF-panelen worden op grote schaal verspreid. Het materiaal omgaat met geluidsbescherming.

Hoe originele producten te onderscheiden?

Het bedrijf heeft een gevestigde kwaliteitscontrole op de producten. Merk Intecron heeft een speciaal systeem ontwikkeld om de goederen tegen vervalsingen te beschermen. Gezien het feit dat het bedrijf al meer dan 20 jaar werkt aan de productie van toegangsdeuren en populair is geworden onder kopers, proberen gewetenloze bedrijven goederen te smeden.

 • Op de deurbladen van het bedrijf Intecron plaatsen ze een embleem-logo. Het is te vinden in het bovenste voorste gedeelte van de deur.
 • De productkwaliteit wordt bevestigd door de relevante certificaten. Het product moet ook een paspoort hebben, dat het serienummer en de fabricagedatum van het model aangeeft.
 • De sleutels die bij de deur worden geleverd, moeten worden verpakt in een gesloten verpakking.

Klantrecensies

Sinds 20 jaar zijn de producten van het merk Intekron op grote schaal verspreid op de Russische markt.Actieve internetgebruikers die deuren van het bovengenoemde merk hebben gekocht en geïnstalleerd, geven hun mening over de aankoop. De meeste beoordelingen van Intecron-deuren zijn positief. Klanten zien de juiste verhouding tussen productkosten en kwaliteit. Veel klanten melden dat ze aandacht hebben besteed aan de stalen deuren, vanwege de stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling, en hebben na het kopen van goederen geen spijt gehad.

Klanten merken in hun beoordelingen de hoge kwaliteit van stalen deuren op, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Hoe Intecron-deuren zijn gemaakt, is te vinden in de onderstaande video.

Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer