Hoe de deuren te kiezen Hormann?

Deuren Hormann - een van de meest betrouwbare opties, bewezen meer dan een halve eeuw geschiedenis van de Duitse onderneming. Het bedrijf is niet alleen een fabrikant, maar ook een ontwikkelaar van de aangeboden goederen. Het gebruik van innovatieve productietechnologieën, naleving van de vereisten van internationale normen, maken de deuren aan de eisen van de moderne consument. Alle producten zijn milieuvriendelijk, ondergaan een verplichte test van slijtvastheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Typen en voordelen

Het assortiment omvat automatische, rollende, hefconstructies voor gebruik in residentiële gebouwen en garage, industrieel. Deuren voor huishoudelijke ruimten kunnen van metaal zijn (van staal, aluminium) of van combinaties van hout, metaal en koolstof.3-4 inzetstukken van glas met hoge sterkte zijn mogelijk. Concern Hormann heeft geen analogen als een fabrikant die gebruikt maakt bij de productie van isolatieglas. Een verscheidenheid aan moderne meubels voldoet aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende klanten.

Het portfolio van het bedrijf omvat enkele en dubbele deuren. Constructies kunnen worden uitgerust met anti-inbraakbeveiliging, zijfragmenten, bovenste ramen, sluiters, elektrische openingssystemen, ventilatieroosters en zonnekleppen.

De voordelen van aluminium of stalen deuren in vergelijking met kunststof of houten deuren:

 • zeer efficiënte thermische isolatie
 • betrouwbare huisbescherming
 • verhoogde geluidsisolatie,
 • weerstand tegen vervorming.
 • hoeft niet te worden getint,
 • innovatieve uitrusting, die extra comfort creëert,
 • moderne ontwerpdecoratie
 • verscheidenheid van kleuren,
 • betrouwbare werking.

Toegangsdeuren

De eerste indruk van een gebouw begint bij de voordeur. Het moet er representatief en comfortabel uitzien, terwijl het de bescherming en veiligheid van de behuizing garandeert. Hiervoor zijn Hormann ThermoPro Plus, ThermoCarbon, ThermoSafe en Thermo65-toegangsdeuren ideaal.Deze modellen helpen energiekosten te besparen. Ze onderscheiden zich door uitstekende thermische isolatie, verhoogde veiligheid en een moderne ontwerpoplossing.

ThermoPro Plus met een versterkt deurblad en een slot met meerpuntsvergrendeling, die op verzoek van de klant wordt verbeterd door de klasse RC2 van inbraakbeveiliging. De thermische isolatiecoëfficiënt bereikt 0,8 W, wat aanzienlijk energie bespaart, waardoor de kosten van de betaling worden verlaagd.

Uitstekende thermische isolatie van de deurstructuur wordt bereikt door deze uit te rusten:

 • het deurblad van staal heeft een dikte van 6,5 cm en is gevuld met geschuimd polyurethaan;
 • aluminium drempel heeft drie niveaus van verdichting;
 • driedubbele geïsoleerde beglazing. Veiligheidsglas, het is onmogelijk om gewond te raken wanneer gebroken.

ThermoCarbon wordt gezien als het beste model op het gebied van thermische isolatie. Deurbladen van ThermoSafe- en ThermoCarbon-modellen met beglazing zijn gevuld met geglazuurd schuim. Dit voorkomt warmteverlies.

Voor stille deuren zijn ze uitgerust met een speciale vergrendeling.

Innovatie zorgt voor maximaal comfort: met de Hormann ECturn-aandrijving kunt u ThermoSafe- en ThermoCarbon-deuren automatisch sluiten en openen. ECturn wordt aangedreven door afstandsbedieningen.Uitrusten met de toepassing BiSecur-app biedt de mogelijkheid om dag en nacht de positie van de deur te besturen, op elke afstand van huis, waar ook ter wereld. ThermoSafe bereikt een hoogte van 2,5 m, ThermoCarbon - 3 m.

Het composietmateriaal waaruit het profiel van het kozijnframe is gemaakt, zorgt ervoor dat het canvas gedurende een lange tijd een perfecte vorm heeft.

ThermoPro Plus-toegangsdeuren zijn gemaakt in 6 variaties, hebben 10 variëteiten in kleur en 4 varianten van het Decograin-oppervlak. Verschillend deurblad, dat zowel aan de binnen- als aan de buitenkant is uitgelijnd. Hiermee kunt u een harmonieuze combinatie van toegangsdeuren met binnendeuren creëren.

De deuren dienen vele jaren: het bedrijf biedt een garantie van 5 jaar op het Thermo65-model en 10 jaar op de toegangsdeuren van ThermoCarbon, ThermoSafe en TopComfort.

Als er garagedeuren naast de ingang van de woonkamer zijn, is het aan te bevelen rekening te houden met deze factor, met behoud van een enkel ontwerp. Het Hormann-assortiment biedt deze mogelijkheid. In de ThermoPro Plus-serie zijn er modellen geschikt voor poorten in garages met M-golf. Ze kunnen worden aangevuld met elementen aan de zijkanten en de bovenruiten.

De zij-ingang van de garage is zeer praktisch, omdat u hiermee in de garage kunt stappen zonder de garagedeur te openen.

Deuren zijn gemaakt in standaard en niet-standaard maten, met afstandsbediening.

Binnendeuren

Het bedrijf Hormann produceert zowel toegangsdeuren als deuren voor elke binnenkant van het huis: kelder, voor de zolder, het interieur, voor het betreden van de garage naar de woonkamer, voor kinderen, voor kamers met een hoge luchtvochtigheid: badkamers, zwembaden, keukens.

Het bedrijf biedt binnendeuren ZK. Ze zijn terecht veel gevraagd en gewaardeerd voor eigenschappen zoals sterkte, duurzaamheid en eenvoudige reiniging. De coating van deze modellen is bestand tegen ultraviolette straling en extreme temperaturen.

Interne deuren zijn verdeeld in links en rechts, afhankelijk van de openingsoptie.

De gegalvaniseerde dubbelwandige doek (4 cm) met een tripartite vouw is opgenomen in het pakket deuren van ZK. Het canvas van staal heeft een dikte van 0,6 mm. Binnenin is gevuld met honingraatvulling, die gelijkmatig op het deuroppervlak is verdeeld. Een dergelijke vulling geeft het ontwerp een nog grotere stijfheid en verhoogt de geluidsisolatie. De headset met handvat is meestal zwart, maar op speciale bestelling kunt u handgrepen bestellen van rood, wit of aluminium, geanodiseerd in natuurlijke kleur.Hoekkast gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal, waarvan de dikte 1,5 mm is.

Deuren kunnen goedkoop, gegalvaniseerd, wit zijn. Dergelijke modellen worden het meest gebruikt voor kelders.

Ondanks het feit dat ZK-deuren in wit zijn geprepareerd, kunt u onder de volgorde het kleurenschema wijzigen en een decoratieve coating naar de smaak van de klant kiezen. Vooral populair zijn gladde of zijdeachtige matte oppervlakken. De film over imitatie van houten bedekkingen (de kleuren van witte as, lichte eik, wengé eik, gouden eik, donkere eik) is bijna hetzelfde als natuurlijke houten deuren. Door de extra bestelling is het mogelijk om de constructie uit te rusten met beglazing van verschillende geometrische vormen (rond, vierkant, rechthoekig). Installatie van een drempel, een ventilerend rooster, hoe dichterbij, het sanitaire slot is mogelijk.

Interne deuren verschillen in grootte en inrichting.

Voor extra comfort, om in huis stil te blijven, produceert Hormann ook geluiddempende modellen: met geluidsisolatieniveaus tot 45 dB (enkele deuren) en tot 39 dB (dubbele deuren).

beoordelingen

Meestal zijn klantenbeoordelingen positief.Kosten zijn acceptabel. Er is een redelijkheid van alle onderdelen, te beginnen met de verpakking van deurstructuren tijdens transport - het heeft geen analogen onder andere deurenfabrikanten en is het meest betrouwbaar. De nadelen zijn vervanging in de constructie van kunststof onderdelen, die voorheen van aluminium waren gemaakt. Sommige opmerkingen worden gemaakt over de schijven: het is noodzakelijk om rekening te houden met de klimatologische omstandigheden en automatisering te verwerven met een marge van kracht.

Deuren Hormann aanbevolen door beveiligingsspecialisten, verzekeringsmaatschappijen, omdat ze een betrouwbare bescherming bieden voor u en uw eigendom.

Hoe je de juiste deur kiest, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer