Venus Ceramica-tegels: kenmerken en ontwerp

Venus Ceramica is een elitetegel uit de Venus-fabriek in Castellón, Spanje. In deze stad is er een managementstaf en productiefaciliteiten van het bedrijf. Dit bedrijf bestaat sinds 1988. Ontvangt bij het begin van de erkenning op de Europese markt haar in staat om het internationale niveau te bereiken. Momenteel zijn Venus-producten wereldwijd bekend en zijn ze luxe tegels. Het wordt gebruikt voor de decoratie van buitenkanten en interieurs in woningen en op plaatsen met veel verkeer.

Speciale aandacht verdient de kwaliteit van de tegel. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan dit item. Voor de vervaardiging van gebruikte materialen die voldoen aan de Europese veiligheids- en milieunormen. Met de nieuwste apparatuur en een speciaal ontworpen onderzoekscentrum kan elke nieuwe collectie doordachter en van hoge kwaliteit zijn.Venus Ceramica is een duurzame keramische tegel met verhoogde slijtvastheid en sterkte.

In de catalogi van het bedrijf worden verschillende soorten producten gepresenteerd, waaronder:

 • wandtegels;
 • vloertegels;
 • keramisch graniet;
 • gerelateerde producten: plinten, randen, plinten, inserts, mozaïeken en decor.

Spaanse tegel is ontwikkeld door een groep ontwerpers en ontwerpmeesters. De hoofdrichting van productontwerp is klassiek, het is vertegenwoordigd in de meeste Venus-collecties. De resterende opties worden gemaakt in overeenstemming met de nieuwe modetrends en weerspiegelen de voorkeuren van klanten uit verschillende landen van de wereld. De officiële website presenteert in totaal 96 verzamelingen tegels. Het heeft verschillende afmetingen - van een klein mozaïek tot vierkantjes van 60 bij 60 cm.Er zijn glanzende, matte en satijnen versies van de toplaag.

Elke collectie heeft zijn eigen kenmerken en verschilt in kleur, patroon, textuur en motief.

Dit is het duidelijkst te zien in het voorbeeld van nieuwe producten, omdat het bedrijf zich de afgelopen jaren vooral heeft gericht op de belangen van consumenten:

 • 17 Tienercollectie voor muren. Satijnen afwerking. Textuur - gemarmerd en baksteen.Voor klassieke interieurs is er een tegel met een realistisch zicht op de steen, voor liefhebbers van de moderne tijd - een helder patroon, een contrasthoogtepunt van de scheuren van de steen op een lichte achtergrond en een dunne elegante rand.
 • Cabana-collectie. Vloer tegel grootte van 15 * 90 cm, imitatie van houten vloeren. Geschikt voor keuken of badkamer in een klassieke of ecostijl. Een verscheidenheid aan houtachtige texturen en kleuren van licht, bijna wit tot donkergrijs met een uitgesproken boompatroon worden gepresenteerd. Ook variaties op het thema hout zijn te vinden in de collecties "Doha" en "Bergen".
 • Betonblok. Wandtegel met een aangename beige-roze tint. Combineert opties met imitatie van grof beton en patroon in de vorm van delicate rozen.
 • Marrakech. Een authentieke collectie voor liefhebbers van het Oosten en Marokko in het bijzonder. Een helder patroon van geometrische vormen, kenmerkend voor dit land, wordt onderstreept door een monochrome tegel van beige schaduw met de textuur van kant. Zo'n keuze creëert een oosters sprookje in de kamer.
 • Legend. Wandtegels 50 * 80 cm in 17 kleuren. De basistegel in de vorm van marmer heeft een rustige beige tint, waartegen accenten in zilver, goud en titanium er nog ongebruikelijker uitzien. Onder de tekeningen - mozaïek, print met bloemen en lijnen.
 • Collecties van Kathmandu en Marmo toont de liefde van Venus-ontwerpers voor het gebruik van de textuur van marmer als basiselement. Het is ideaal in bijna alle stijlen, ongeacht de basiskleur van het interieur.
 • Mozaïekontwerp staat centraal in de Pegasus-collectie. Hier worden de lichtbeige en grijze kleuren aangevuld met tegels met bloemige en figuurlijke patronen en een lineaire textuur.
 • Voor een ongewoon en rijk interieur is er een collectie met een lichte inrichting en inzetstukken met tekeningen. Bijvoorbeeld Joy en Shock spring. Mooie textuur in de vorm van vierkanten en ruiten, die een visuele illusie creëren in turquoise, rode, paarse, groene en zwarte kleuren. Collages met foto's en tekeningen van bloemen maken van uw keuken een ziel thuis.
 • Retro-stijl maakt tegels uit de Icon Glossy-collectie. Vintage tekening vermengd met silhouetten van meisjes en bloemen. Basistegel - met vloeiende lijnen, die lijkt op golven, bloemenstempel of monochroom in lichte en donkere kleuren.
 • De klassiekers van het genre in nieuwe collecties worden vertegenwoordigd door collecties. Bella, Daphne, Nova, Love story, Illusion. De texturen, kleuren en ontwerpen worden gemaakt om een ​​nobel, elegant en luxueus interieur te creëren.
Feedback van klanten over de producten van dit bedrijf is alleen positief.Velen hebben het gemak van leggen en snijden van tegels opgemerkt, een breed bereik en een minimum aan afval in het pakket. Van de minnen is de prijs aangegeven, maar de kopers rechtvaardigen zelf de kwaliteit ervan.

Zie de volgende video voor meer informatie over hoe u correct kunt tegels.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer