Garden Swing Mattresses: richtlijnen voor kiezen en verzorgen

Straatschommeling is een verplicht attribuut van elk landhuis. Dit is een geweldige kans om met comfort tijd in schone lucht door te brengen. En om de schommel gezellig te maken, moet je de juiste matras voor ze vinden. Hoe u de matras voor de tuinschommel kiest, wordt in het artikel besproken.

Wat zou moeten zijn?

Voordat u begint met het kiezen van een matras voor een tuinschommel, is het de moeite waard om zelf de selectiecriteria te bepalen. Dat wil zeggen, om precies te begrijpen hoe het zou moeten zijn. De matras moet comfortabel en vrij zacht zijn, zodat alle gezinsleden er comfortabel op kunnen zitten.

Daarom is het eerste ding om aandacht te besteden aan de filler.

Het deksel van het matras zelf moet sterk en duurzaam zijn. Het is raadzaam om een ​​model te kiezen met een afneembare hoes die het wasproces aanzienlijk vergemakkelijkt. Bovendien moet de matras er aantrekkelijk uitzien.In het geval dat er nog een tuinmeubilair op het erf is, moet u een matras kiezen, rekening houdend met het feit dat het in harmonie is met ander meubilair en er stijlvol uitziet.

Bovendien moet een dergelijk product niet omvangrijk en zwaar zijn. De breedte moet overeenkomen met de breedte van de schommel. En het gewicht mag niet zwaar zijn, anders is het moeilijk om het te dragen en te installeren.

De matras kan worden opgevouwen, universeel of zelfs drie blokken. Maar het belangrijkste is dat het van hoge kwaliteit is en na het einde van het zomerseizoen geen kleur en functionaliteit verliest.

Hoe te kiezen?

Velen leggen eenvoudig kussens op de tuinschommel en creëren zo comfort en gezelligheid. Maar dit is niet altijd handig, omdat de kussens afglijden en sneller vies worden. Daarom is het de moeite waard om de juiste matras te kiezen met hoogwaardige vulstof.

Fillers zijn heel anders. Laten we elk van de soorten nader bekijken.

De meest duurzame en veel voorkomende optie is polyurethaanschuim. Het heeft een betaalbare prijs en duurzaamheid. Zo'n vulmiddel verliest zijn oorspronkelijke vorm nog lang niet.

Een andere budgetoptie is schuimvuller.Tegenwoordig is het heel goed mogelijk om schuimrubber van hoge kwaliteit te vinden, dat een andere weerstand en duurzaamheid zal hebben.

Moderne zachte filler holofiber is heel goed mogelijk te gebruiken voor matrassen. Dit materiaal is volkomen veilig, veroorzaakt geen irritatie en allergische reacties. Deze filler is zacht en aangenaam. Bovendien start het geen mijten en andere insecten, wat erg belangrijk is voor tuinschommels.

Een ander modern materiaal met zeer positieve indicatoren is latex. De prijs van dit opvulmateriaal is hoger in vergelijking met andere, maar de kwaliteit is zeer goed. Vanwege de hoge kwaliteit en hoge slijtvastheid zal een dergelijk product gemakkelijk meerdere jaren dienst doen. Het vervormt helemaal niet, er zijn geen deuken op het oppervlak.

Polystyreenkralen zijn geschikt als vulstof. Dit materiaal is zeer goed bestand tegen vervorming, is vochtbestendig en het is erg prettig om erop te gaan zitten.

Nadat u het type vulmiddel hebt gedefinieerd, moet u speciale aandacht besteden aan de keuze van de omslag. De stof moet dicht, natuurlijk en duurzaam zijn. Het is natuurlijk beter om afneembare hoezen te kiezen,omdat ze gemakkelijker te onderhouden zijn en in geval van slijtage gemakkelijk door nieuwe vervangen kunnen worden.

Wat betreft de stof, is het heel goed mogelijk om te kiezen voor dik katoen. Nu zijn er materialen die al zijn geïmpregneerd met een speciaal gereedschap, zodat de stof duurzaam, duurzaam en waterafstotend wordt.

En u kunt ook een speciale stof kiezen voor tuinmeubilair, met de prachtige naam "Oxford". Materiaal verschilt qua dichtheid en hoge slijtvastheid.

katoen
Oxford

Er zijn gemengde soorten stoffen. Dit materiaal is een combinatie van natuurlijke en synthetische vezels. Het resultaat is een dichte en zeer duurzame stof. Dergelijke hoezen zullen zeer lang meegaan. Ze zijn gemakkelijk te wassen en vereisen geen speciale zorg.

Let bij het kiezen van een hoes of materiaal voor de matras op de opties met waterafstotende impregnering. Dit geldt vooral als er kinderen in het huis zijn. Per ongeluk gemorst sap laat geen sporen na op het oppervlak van de deksel. Daarnaast is het erg belangrijk dat de afdekkingen bezwijken voor handmatig en chemisch reinigen. En ook het materiaal mag niet snel vervagen in de zon, mag niet vervellen of uitrekken na het wassen.Dit zijn zeer belangrijke en praktische indicatoren voor een accessoire van een tuinschommel.

Houd bij het kiezen van een matras voor uw swing rekening met hun grootte. Als de swing vouwt, plaats dan een grote opvouwbare matras. Bovendien moet u aandacht besteden aan de bijlage. Er zijn opties met dassen en er is klittenband, wat handiger en praktischer is.

Hoe te geven?

Om ervoor te zorgen dat de gekozen matras zo lang mogelijk kan worden gebruikt, heeft deze de juiste zorg nodig. U kunt het advies van experts gebruiken om u te helpen zorgen voor de juiste zorg voor dergelijke producten.

  • In geval van slecht weer - regen of wind - moet u de matras in de kamer brengen. Na bevochtiging en onjuist drogen, kan de vulling van binnen vochtig blijven en mogelijk verslechteren. Als het matras nat is, droog het dan voorzichtig van alle kanten in de zon.

Tijdens het drogen moeten deksels worden verwijderd om de vulling grondig te drogen.

  • Was het matras niet te vaak of was het handmatig met speciale reinigingsmiddelen. Koop afneembare hoezen beter en was ze zonder de opvulling te beïnvloeden.
  • Let bij het kiezen van een reinigingsmiddel op de poeders en gels die goed zijn uitgespoeld en hypoallergeen zijn.Met deze tool kunt u het oppervlak van de matras reinigen met een gewone natte spons.
  • Opdat het vulmiddel niet zou vervormen en zijn oorspronkelijke vorm zou behouden, moet het matras zelf periodiek worden omgekeerd door de andere zijde.

Een eenvoudige manier om de hoes op de matras te naaien voor de schommel, zie hieronder.

Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer