Soorten plastic glijbanen voor kinderen

 Soorten plastic glijbanen voor kinderen

De kindertijd is een speciale periode van het leven, gevuld met geluk en vreugde. Favoriete kinderpret voor veel kinderen zijn wandelingen in de tuin en entertainment in de speeltuin. Dus de integrale "aantrekkingskracht" van elke speeltuin is de heuvel. Peuters, die van haar afrollen, hebben oprechte emoties, meestal vergezeld van luid gelach en geschreeuw. Maar wat te doen als er geen speeltuin in uw tuin is of (als die er is) er geen glijbaan op staat? Er is een uitweg - je kunt een plastic kinderglijbaan kopen, die de baby zal verrassen. Welke soorten zijn er? Hoe verschillen ze? Hoe de "attractie" voor uw kind kiezen? Lees er meer over in ons artikel.

Speciale functies

Plastic - het populairste en meest gebruikte materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van glijbanen voor kinderen. Dit model is geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten. Over het algemeen zijn plastic dia's vrij veelzijdige ontwerpen, en ze zijn ook betaalbaar (ze zijn te vinden in bijna elke kinderwinkel) en worden tegen redelijk betaalbare prijzen verkocht. Een ander belangrijk en nuttig kenmerk is het heldere en ondeugende ontwerp. Zoals je weet, worden kinderen aangetrokken door contrasterende en ongewone dingen. Het is zo'n plastic dia.

De positieve eigenschappen van dergelijke structuren kunnen worden toegeschreven aan het feit dat ze (in tegenstelling tot ijzeren) niet roesten en (in tegenstelling tot die van hout) bestand zijn tegen vocht en verschillende weersomstandigheden. Er wordt ook aangenomen dat plastic het veiligste materiaal is dat kan worden gebruikt om kinderglijbanen te maken. Bovendien vereist het minimale zorg.

types

Er zijn een groot aantal soorten dia's. Zo biedt elke kinderwinkel u een vrij breed scala aan vergelijkbare structuren die zijn ontworpen voor entertainment.Een van de populaire opties is bijvoorbeeld de spiraalvormige dia. Het heeft een spiraalvormige structuur van locatie. Het is de moeite waard dit model te beschouwen als een ouder wiens kinderen al minstens drie jaar oud zijn (bij voorkeur vijf jaar oud). Voor de jongste kinderen is zo'n glijbaan niet geschikt - het cirkelvormige ontwerp van de "attractie", die het traject van de afdaling beïnvloedt, kan duizeligheid en ongesteldheid van de baby veroorzaken.

Niet minder populair wordt beschouwd als een model met ingebouwde schommels. Dus plastic dia's voor kinderen kunnen niet als een onafhankelijke afzonderlijke constructie worden verkocht, maar als onderdeel van een hele miniveldspeeltuin. Een dia kan bijvoorbeeld worden verbonden met een horizontale balk, een Zweedse ladder, een handvat, een schommel of zelfs een klein huis. Natuurlijk zijn dergelijke modellen vrij duur en nemen ze veel ruimte in, zodat ze niet voor iedereen geschikt zijn. Als u echter over financiële mogelijkheden beschikt en de ruimte u ook toestaat om de "aantrekkingskracht" van een meer massale kinderen te installeren, moet u deze variëteit van naderbij bekijken.

Op een vergelijkbare manier zul je niet één, maar meerdere middelen tegelijk ontvangen om je baby te vermaken.Als u op zoek bent naar een eenvoudiger ontwerp, dan zal de klassieke versie van een plastic dia, die zich direct bevindt, bij u passen (meestal wordt glasvezel ook gebruikt bij de vervaardiging van dergelijke structuren). Deze optie is verkrijgbaar voor een vrij lage prijs en neemt niet veel ruimte in beslag, dus deze kan zelfs in de kinderkamer worden geïnstalleerd.

Hoe te kiezen?

Voordat u een dia koopt, moet u eerst beslissen waar u deze gaat installeren: op straat of binnenshuis. In dit opzicht zijn de afmetingen van de dia belangrijk, het is de moeite waard om uit de beschikbare en toegankelijke ruimte te gaan. Het is duidelijk dat de dia, die gepland is om op straat te worden geïnstalleerd (bijvoorbeeld in het land), groter en groter kan zijn. "Attractie" voor de kamer moet worden geselecteerd, strikt correlerend met de parameters en afmetingen van uw appartement en de kamer waar de dia zal worden geplaatst.

Een andere belangrijke indicator is het aantal kinderen dat de dia zal gebruiken. Dus, als u kiest voor een ontwerp dat openbaar is en zich op de speelplaats bevindt, moet u voorzichtiger zijn bij het kiezen van een attractie - het moet zo betrouwbaar mogelijk zijn.In het verlengde van de vorige alinea moet worden gezegd dat het gewicht van het kind (of meerdere kinderen) dat de "aantrekkingskracht" zal gebruiken, belangrijk is.

Meestal wordt in de werkingsregels of zelfs op de doos het maximaal toegestane gewicht aangegeven. Deze beperking mag niet worden verwaarloosd, anders kunnen er trieste gevolgen zijn, niet alleen het ontwerp van de dia, maar ook het kind kan lijden. Dus, rekening houdend met alle details en functies, zult u in staat zijn om een ​​leuk tijdverdrijf te bieden voor uw kind en zijn vrienden.

Bekijk in de video alles over de plastic dia.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer