Tegel "Nephrite Ceramics": voor- en nadelen

Door het kiezen van hoogwaardig bekledingsmateriaal, geven steeds meer kopers de voorkeur aan tegels geproduceerd in Rusland, Nefrit-Keramiek. Het bedrijf is al bijna 30 jaar op de markt en behoort tot de leiders van de fabrikanten van dit type product. Keramische tegels Jade-Keramiek: Russisch materiaal over Europese technologieën

Productiefuncties

Keramische tegels Jade Ceramics - een fusie van traditie met moderne vooruitgang in wetenschap en technologie.

De eigenaardigheden van zijn productie, die zijn stabiele populariteit verzekeren, omvatten:

 • gebruik als grondstoffen van de hoogste kwaliteit natuurlijke en kunstmatige materialen;
 • het gebruik van hightech apparatuur van Italiaanse en Spaanse bedrijven;
 • constant toezicht op de markt en de vraag van de consument;
 • originele ontwerpoplossingen, bij de implementatie waarvan een belangrijke rol wordt gespeeld door het gebruik van in lijn digitale printers, die het mogelijk maken om afbeeldingen van enige complexiteit op de tegel te plaatsen;
 • uitgebreide kwaliteitscontrole in alle stadia van de productie: van de keuze van grondstoffen tot talrijke tests van afgewerkte producten.

In dit geval richt het bedrijf zich op de middenklasse van de koper en zorgt hij voor de optimale combinatie van prijs en kwaliteit. Maar in het assortiment van de fabrikant vindt u premiumcollecties.

De voordelen van tegels

Zoals alle keramische tegels, Jade Ceramics-producten hebben veel voordelen, waaronder de volgende:

 • Hygiëne. Betegeld oppervlak is niet geschikt voor de reproductie van schadelijke micro-organismen en ziekteverwekkers.
 • Uitvoerbaarheid. Vuil wordt gemakkelijk van het oppervlak van de tegel verwijderd, omdat vuil, stof en vet er niet in worden geabsorbeerd.
 • Brandwerendheid In geval van brand, brandt het niet, smelt het niet en vervormt het zich niet.
 • Slijtvastheid. Het slijt niet, zelfs niet bij langdurig gebruik.Tegelijkertijd blijven de kenmerken gedurende de gehele levensduur van de tegel ongewijzigd.

De tegel van deze fabrikant heeft een aantal extra voordelen, waardoor het een van de beste is, niet alleen op de Russische markt, maar ook in de nabijgelegen landen.

De belangrijkste voordelen ten opzichte van andere bedrijven zijn:

 • Milieuvriendelijkheid. Alle componenten die worden gebruikt bij het maken van fineermateriaal zijn hypoallergeen en niet-toxisch. Ze vormen geen bedreiging voor de menselijke gezondheid.
 • Verhoogde sterkte. Door de eigenaardigheden van de productie van keramiek gemaakt door het bedrijf, is bestand tegen aanzienlijke belastingen. Dit wordt mogelijk door de hardheid van het materiaal, gelijk aan 5 op de schaal van Mohs.
 • Laag percentage waterabsorptie. Zelfs bij langdurig contact neemt de tegel niet meer dan 20% vocht op. Dit wordt vergemakkelijkt door de toepassing op de tegel van een extra beschermende laag.
 • Bovendien, rekening houdend met de specifieke kenmerken van het gebruik van keramische tegels, zorgden medewerkers van het bedrijf ervoor dat hun producten extra antislipeigenschappen kregen.

Soort diversiteit

De tegel in het assortiment Nefrit-Ceramics is bedoeld voor het aankijken van gebouwen, keukens en badkamers. Zowel vloerstaande typen tegelmateriaal als opties voor wanddecoratie zijn ruim vertegenwoordigd.

Een van de kenmerken van merkproducten is hun grote assortiment. - Momenteel biedt het bedrijf 10 verschillende formaten aan. Maximale grootte: 20x60 cm.

Afhankelijk van het doel van de tegel varieert de dikte in het bereik van 0,6 tot 1,1 cm. Een extra "chip" -bekledingsmateriaal van deze fabrikant is een rijk kleurenpalet en een breed scala aan ontwerpoplossingen.

verzamelingen

Momenteel biedt Nephrite Ceramics klanten de keuze uit een tiental collecties. De meest populaire zijn:

 • "Albero" - een verzameling tegels voor de badkamer. Het kleurenpalet bestaat uit delicate tinten beige en bruine tinten. De afdruk op het matte oppervlak imiteert hout in combinatie met textielelementen, waardoor extra comfort en warmte aan het interieur van de badkamer wordt toegevoegd.
 • "Brittany" - een collectie gemaakt in de stijl van het Britse classicisme en versierd met Damascus ornament. Producten hebben een mat oppervlak met glanzende inzetstukken. Als aanvulling op de collectie zijn er vier verschillende decoraties met een bloemenmozaïekprint.

Meestal worden dergelijke tegels gebruikt voor het afwerken van grote badkamers, omdat het in kleine kamers eenvoudig onmogelijk is om alle decoratieve kenmerken van de voering volledig te onthullen.

 • "Illusion" - wand- en vloertegels met het beeld van geometrische vormen. Ongebruikelijke combinaties en een groot aantal van deze figuren laten je toe om een ​​origineel interieur te creëren met optische illusies.
 • "Cagliari" - een collectie tegels met marmer van hoge kwaliteit. Dankzij de nieuwste technologie van tekeningpatronen kon de fabrikant de structuur en schakeringen van deze natuursteen nauwkeurig overbrengen. De collectie bevat witte elementen die lijken op Italiaans Calacatta-marmer en zwarte details die Frans vert de mer-marmer opnieuw creëren met grijsachtige en groenachtige golvende strepen.
 • "Reef" - tegel- en vloerbedekking met imitatie van een afgebroken kunstmozaïek.Als je goed kijkt, worden de mozaïekfragmenten in een spiraalpatroon gevouwen.

Keramiek in zachte tonen uit de Estel-collectie, oceaan geïnspireerde oceaanthema's en rustige Penella-afbeeldingen die geschikt zijn voor decoratie van de eetkamer en keuken zijn evenzeer in trek.

Selectieregels

Het belangrijkste voordeel van het bekledingsmateriaal Jade Ceramics wordt soms voor velen een nadeel, omdat het heel moeilijk kan zijn om uit te zoeken en voor één ding te kiezen. De keuze van tegels voor afwerking is een verantwoorde zaak, maar niet erg moeilijk.

Het kan met succes worden geïmplementeerd als u enkele basisregels kent:

 • Bij het kiezen van het is het noodzakelijk rekening te houden met het doel van de kamer waarvoor u tegel wilt gebruiken.
 • Een even belangrijk selectiecriterium is de toewijzing van de tegel zelf (vloerbedekking of gevelbekleding).
 • De grootte van de tegelelementen moet overeenkomen met de grootte van de kamer.
 • Elke tegel op de textuur en het ontwerp moet passen in de algemene stijl van de kamer.
 • Bij het kiezen van een kleur zijn dezelfde regels van toepassing als bij het kiezen van de textuur en het patroon van een afwerkingsmateriaal - het kleurenpalet moet harmonieus worden gecombineerd met de andere elementen van het interieur.

beoordelingen

In de loop der jaren hebben het bedrijf Nefrit-Ceramics duizenden mensen de verdiensten van haar producten kunnen waarderen, zoals blijkt uit de vele recensies daarover. Hun belangrijkste deel is een positieve klantervaring.

Consumenten die wand- of vloertegels van deze fabrikant hebben gekocht, wijzen op het rijke assortiment en originele oplossingen. Velen slagen er maar in om de meest gedurfde en ongewone ontwerpideeën te realiseren.

Klanten spreken ook goed over de kwaliteit van de tegel zelf, met vermelding van de sterkte, die een bijzonder belangrijk criterium is bij het afwerken van de keuken en badkamer.

Veel dankbetuigingen zijn ook te danken aan de antislipeigenschappen van Jade Ceramic-vloertegels en de betaalbaarheid van alle producten van het bedrijf.

De presentatie van keramische tegels "Jade Ceramics", zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer