Subtiliteiten van installatie van een omheining van een professionele bevloering met de basis

Decking is een betaalbaar materiaal voor verschillende structuren, gebouwd in het land of op de binnenplaats van een privéwoning. Daken, borstweringen, wanden van gebouwen zijn eromheen gehuld, dragende structuren worden versterkt, verschillende hekken worden geplaatst. Budget en betrouwbare afrastering van een professioneel blad kan vele jaren dienen, indien correct geïnstalleerd. De basis in dit geval is een sleutelfactor in de betrouwbaarheid van het ontwerp. De rest van de constructie van het hek is eenvoudig, maar het vereist enige inspanning.

Hoe te bouwen: opties voor ontwerpen en grafieken

Afsluitingen van professionele vloeren kunnen bij eventuele aanpassingen worden uitgevoerd. Sommige ontwerpen bevatten niet de basis, maar zijn eenvoudig te installeren en goedkoop.

Hekken van een professioneel blad kunnen verschillende typen hebben.

 • Het hek is van een solide soort. Het verschilt daarin dat het geen fundering nodig heeft, metalen buizen die voldoende stevig in de grond zijn gegraven en het raamwerk erop is gelast. De vellen worden samengevoegd met een overlapping van massieve afrastering, een dergelijke afrastering kan een hoogte bereiken van 3 m (de maximale breedte van het vel). Platen materiaal worden met behulp van speciale schroeven aan het frame en pilaren bevestigd, beschermd door een polymeerlaag tegen corrosie.
 • Sectionele afrastering. Het verschilt van de vorige variëteit in de aanwezigheid van een kolomfundering, die wordt gegoten voor elk steunpunt, en de pilaren, gemaakt van baksteen, schoenblok of natuursteen. Deze installatiemethode geeft het hek een compleet klassiek uiterlijk.
 • Modulaire omheining. Het is gemaakt van kant-en-klare modules, gemaakt in de fabriek. Het is vrij snel en relatief eenvoudig geïnstalleerd. Het hek heeft een indrukwekkend uiterlijk, compact, brandveilig, het kan indien nodig worden gedemonteerd, verplaatst naar een andere locatie en geïnstalleerd.
 • Sectionele afrastering op de stripfundering. De betonnen voet wordt gegoten rond de omtrek van het hele hek, palen worden geïnstalleerd, professionele plaat bevestigd met secties. Zo'n hek is stabiel en duurzaam, bovendien heeft het een esthetische uitstraling.

Het opstellen van een schema zal de taak tijdens de bouw sterk vereenvoudigen, evenals de kosten van bouwmaterialen verminderen. Bij het plannen van een sectionaaldeur met een stripfundering, wordt de sectiebreedte bepaald op basis van de breedte van 1, 1,5 of 2 professionele vellen.

De volgorde van het opstellen van de tekening omvat verschillende parameters.

 • De plaats waar het hek zal worden opgericht. Deze parameter helpt om rekening te houden met de bijzonderheden van het reliëf, de aanwezigheid van plantages, gebouwen, opritten en de plaats van installatie van de poort.
 • In het geval van een oneffen gedeelte, is het belangrijk om op de tekening de plaats van de hoogteverschillen van toekomstige delen van het hek te plaatsen.
 • Hekafmetingen (hoogte en lengte van secties).
 • Locatie van steunen.

Materialen en gereedschappen

Het is belangrijk om alles voor te bereiden voordat de constructie begint, zodat u niet afgeleid wordt tijdens het werk en het proces niet vertraagt.

Materialen voor de omheining van gegolfd omvatten verschillende componenten.

 • Terrasplanken. Bij het kiezen van het is het belangrijk om aandacht te besteden aan de dikte van het metaal, golfhoogte, textuur, kleur van de coating, de afwezigheid van een capillaire groef. Bij het plannen van de breedte van secties, is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat zeilen een hoog niveau van zeilen hebben. Verschillende fabrikanten hebben verschillende maten gofrolisten en de levensduur van een gegalvaniseerde plaat kan oplopen tot 30, en een materiaal met een polymeercoating kan tot 50 jaar meegaan.
 • Ondersteuningsberichten. Voor kolommen kunt u elk beschikbaar materiaal (metaal, steen, baksteen of hout) gebruiken. De meest betaalbare, duurzame en praktische optie is metaal (pijpen). De diameter van de leidingen is afhankelijk van de mogelijke belasting. De buizen worden rechthoekig (60x40x2 mm), vierkant (40x40x2 mm) of rond met een diameter van 60-100 mm gebruikt. Maar ook heipalen en ready pipes voor hekken worden toegepast. Ready-ondersteuning voor de afrastering zijn eenvoudig te installeren professionele plaat en duurzaam.
 • Dwarsstangen. Voor lag worden vierkante buizen gebruikt (40x40x2 of 20x20x2 mm). Merk op dat de breedte van de vertraging gelijk moet zijn aan de helft van de breedte van het rek. Staven gemaakt van hout als een houtblok en rekken mogen niet worden gebruikt, omdat het hout kan rotten op de bevestigingsplaatsen. Metalen hoek voor het log mag ook niet worden gebruikt. Vanwege de geringe dikte is hij niet in staat om de nodige weerstand tegen de wind te bieden. Schroeven met een boor voor een gofrolist worden niet gebruikt voor het boren van materiaal dat dikker is dan 2,5 mm, daarom wordt een dik profiel niet gebruikt als ondersteuning en vertraging bij het bouwen van een hek.
 • Beugels en hardware. Deze bevestigingsmiddelen worden gebruikt om het frame te assembleren zonder te lassen.Maar u kunt ook bouten, schroeven of klinknagels gebruiken. Zelftappende schroeven voor golfkarton zijn uitgerust met een pakking van neopreenrubber, die de gofrolist stevig indrukt zonder deze te beschadigen. Het zichtbare deel van de schroef heeft een polymeercoating in de kleur van het materiaal, die het beschermt tegen corrosie. Bij het gebruik van klinknagels wordt aangeraden randen van gaten in golfplaten met speciale verf te behandelen.
 • Verf voor professionele vloeren. Het kan nodig zijn om de mechanische schade aan het toegestane materiaal tijdens de installatie, evenals aan de afkappunten te kleuren. De verfconsumptie is klein, voor kleine behoeften is één spuitbeurt voldoende.
 • Stekkers voor steunen. Als u geen kant-en-klare palen gebruikt voor de omheining van golfplaten, waar dit element in eerste instantie wordt geleverd, gebruik dan speciale plastic pluggen voor leidingen zodat er geen vocht in de steunkolom terechtkomt. In plaats van doppen kunt u plastic knipflessen gebruiken.
 • Eindplaat. De omhullende u-vormige riem is geïnstalleerd op het bovenste deel van de secties en beschermt het hek tegen vocht en corrosie, en geeft het hek ook een esthetisch compleet uiterlijk.Bij het kiezen van dit artikel is het de moeite waard om te overwegen dat de randen moeten worden gerold, anders is de riem tijdens het gebruik onpraktisch en kan deze tijdens de installatie krassen veroorzaken.
 • Cement, grind, zand. Deze materialen zijn nodig voor het leggen of installeren van steunen.
  • Van de tool heb je een loodrechte, vlakke, als het frame moet worden gemonteerd zonder haakjes, dan is het lasapparaat en elektroden.
  • Containers voor mortel, bouwmixer, schop of boor, evenals platen voor bekisting.
  • Schroevendraaier, klepocnik (indien nodig), handschoenen en bril met een molen, touw.
  • Primer, anticorrosieve oplossing voor metaal.

  Foundation-opties

  Er zijn verschillende soorten gieten van de basis voor een haag.

  • Monolithisch gieten is om de pilaren op de eerder gelegde betonlagen te plaatsen. Dit type fundering is relevant voor moerassige bodems en zware constructies. Het kan worden gebruikt voor uitbreidingen van het huis.
  • Naspuiten wordt toegepast op de plaats van installatie van de hekdragers. De kolommen worden in de grond gedreven en gevuld met cementmortel.
  • De stenen fundering gaat niet diep in de grond. De fundering is gemaakt van massieve rotsblokken, wapening en cement in de vorm van een "riem" tot 1 m hoog.Direct boven de basis is het hek zelf gemonteerd. Dit type basis wordt niet gebruikt voor een eenvoudige professionele vloer.
  • De lint- of lintkolomvoet omgeeft het gebied langs de gehele omtrek, gaat 30-40 cm dieper in de grond en is gemaakt van een cementzandmortel. Het verschil tussen de fundering van de bandkolom en de strook is de aanwezigheid van uitsparingen met steunpilaren.

   Het laatstgenoemde type van gecombineerde prijs - kwaliteit heeft geen concurrenten.

   Hoofdeenheid

   Als een voorbeeld zullen hieronder gedetailleerde instructies worden beschreven voor het gieten van strookvoeten voor de omheining van golfkarton.

   Werkfasen omvatten verschillende opeenvolgende bewerkingen.

   1. Markering. Op de plaats van toekomstige ondersteuningen langs de gehele omtrek van de sectie worden pennen gehamerd en een reeks getrokken. Zorg ervoor dat het touw op alle punten van de toekomstige draai van het hek, evenals op de site van wickets en poorten.
   2. Een sloot wordt langs de markeringslijn gegraven. De diepte mag niet meer dan 35 cm bedragen. Op plaatsen waar de pilaren zijn geplaatst, verdiept de sloot zich naar 90 cm, afhankelijk van de grond. De sleufbreedte moet minimaal 40 cm zijn.
   3. Kolommen en fittingen. In de uitsparingen voor de steunen bevinden zich kolommen, waarvan de hoogte, rekening houdend met het ondergrondse deel, minimaal 2,5 m moet zijn.De pilaren worden precies met behulp van een niveau en een loodlijn geïnstalleerd, de groeven worden opgevuld met gebroken baksteen, grind en stenen. De bodem van de greppel is bedekt met een laag grind op 5 cm, een laag versterking wordt aangebracht met pennen die 8 cm boven de grond uitsteken (de omheining zelf zal vervolgens eraan worden bevestigd). Het is noodzakelijk om de fundering te verstevigen, zodat de structuur niet kraakt tot kort na de voltooiing van de bouwwerkzaamheden.
   4. De bekisting wordt gemonteerd in een greppel op een grindbed met behulp van planken en vezelplaat. Planken moeten 20 cm boven het maaiveld uitsteken.Bekisting wordt in de greppel gefixeerd met puin en stenen.
   5. Beton gieten. De mortel voor ondergronds gieten moet bestaan ​​uit cement, zand en grind. Eerst wordt dit deel gegoten, nadat de rest van de oplossing uit cement is samengesteld en zand is gegoten. Deze vulmethode helpt om het ontstaan ​​van interne holten in de bodem onder het hek te voorkomen.

    Om de fundering voor de verzameling gofrolista goed te vullen, is het belangrijk om precies alle fasen van het werk en de technologie van het mengen van de oplossing te volgen.

    Montageframe en constructie van het hek

     Tussen de gevestigde kolommen blijven dwarsstukken (in 2 rijen) binnen.Ze kunnen worden bevestigd door lassen of schroeven. Als het hek is gepland met bakstenen pilaren, worden rekken en sokkel met bakstenen gelegd. Nadat het raamwerk volledig klaar is, worden de afmetingen van de overspanningen opnieuw gemeten en worden de banen gesneden. De sneden worden behandeld met schuurpapier en vervolgens geverfd. Het materiaal wordt langs de ribbels bevestigd op een afstand van 30 cm met zelftappende schroeven, bij het vastdraaien, wat belangrijk is om ze niet te vast te zetten. Rekening houdend met temperatuurdalingen, waardoor vervormingen van een professioneel blad mogelijk zijn, is het belangrijk om kleine openingen te laten voor het materiaal om te bewegen. Dit voorkomt de vernietiging van de huid van de omheining.

     Bij de installatie van een professionele vloer kan mechanische schade ontstaan. Om corrosie op deze plaatsen te voorkomen, wordt de schade ontvet met aceton of oplosmiddel en gecoat met een roestwerende primer, waarna de verf wordt aangebracht. Het installeren van een hekwerk van golfplaten met een fundering met uw eigen handen is een betrouwbare investering van werk en geld die vele keren zal worden terugbetaald. Het voldoen aan de installatietechnologie en de regels voor het hanteren van materialen garandeert een duurzaam ontwerp dat meer dan twaalf jaar meegaat.

     Hoe je een hek maakt van een professionele vloer op de fundering, zul je leren in de volgende video.

     Comments
      auteur
     Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

     Inkomhal

     Woonkamer

     slaapkamer