Ontwerpen en modellen van aluminium schuiframen voor balkons, veranda's, priëlen

Huis veranda wordt gebruikt voor familie thee drinken, rustige eenzaamheid. Grote ramen die de kamer volledig vullen met licht creëren in deze uitbreidingen een magische sfeer van comfort. Schuiframen van aluminium worden gebruikt voor installatie op veranda's, tuinhuisjes of balkons. De aluminiumconstructies onderscheiden zich van gewone dubbele beglazing door een aanzienlijke ruimtebesparing, waardoor de functionaliteit van de kamer aanzienlijk kan worden vergroot.

glazuur

Beglazing van balkons en veranda's is erg belangrijk voor de barre Russische klimatologische omstandigheden. Op het onoverdekte terras of in het tuinhuis zult u het hele jaar niet uitrusten, maar de besloten ruimte is gewoon geschikt voor recreatie het hele jaar door.De glazen veranda kan altijd worden verwarmd, zodat het verwarmde balkon of de veranda wordt omgetoverd tot een extra woonkamer. Dit voordeel wordt gebruikt door veel huiseigenaren die de veranda's beglazen met een schuifconstructie of panoramische venstersystemen.

Dit type Windows voert belangrijke functies uit:

 • zorgen voor een comfortabel microklimaat;
 • creëer een gezellige sfeer;
 • een barrière creëren voor verschillende insecten;
 • bescherm de kamer tegen verschillende atmosferische neerslag.

  Vaak worden aluminiumstructuren op de veranda en het balkon geïnstalleerd. Aluminium ramen zijn vrij effectief en comfortabel, het is ook belangrijk voor een ander - dergelijke ontwerpen beschermen de kamer perfect tegen extreme kou.

  Veranda's, terrassen of balkons kunnen centraal worden verwarmd.en kan onverwarmd blijven. Dienovereenkomstig is de temperatuur in de kamer afhankelijk van de temperatuurindicator buiten het raam. Verzonken raamontwerpen isoleren de veranda.

  Moderne aluminium ramen beschermen de kamers perfect, terwijl er geen warmteverlies is en er geen broeikaseffect in de kamer ontstaat.

  Een ander belangrijk voordeel van glijdende ontwerpen is gemakkelijk wassen. Aluminium ramen verzamelen praktisch geen stof en vuil, intrekbare luiken blijven nog lang schoon.

  Een verscheidenheid aan productietechnologieën maken een verscheidenheid aan beglazingen mogelijk om een ​​verscheidenheid aan ontwerpen te produceren.

  Specificiteit van glijdend ontwerp

  Meestal zijn priëlen en balkons beglaasd met houten frames, alleen de moderne stijl verplicht designspecialisten om de meest originele en multifunctionele modellen te gebruiken. Het blijkt dus de gevel van het huis direct te combineren met de omgeving, waardoor een soort overgangszone ontstaat. De meest effectieve bescherming voor dergelijke onverwarmde koelruimten is een glijdend ontwerp.

  Dergelijke systemen zijn van twee soorten:

  • kantelen en schuiven;
  • parallel schuiven.

  Het belangrijkste voordeel van het installeren van schuifdeuren of raameenheden wordt beschouwd als een ruime werkruimte. Hierdoor komt meer natuurlijk licht de kamer binnen.

  Bovendien weerspiegelt glasinleg perfect elke stijl van interieur.

  kantelen en schuiven
  parallel schuiven

  beschrijving

  Meestal is een balkon of terras met niet-standaard geometrieën beglaasd met exact een schuifconstructie. Deze optie is geschikt voor gebroken of ronde priëlen of portieken.

  Een ongebruikelijk en handig systeem wordt raamkozijnen genoemd met een mechanisme van heffen en schuiven. Dit ontwerp van raamblokken is populair vanwege het hoge niveau van thermische isolatie en geluidsisolatie. Trouwens, ramen met vergelijkbare mechanismen zijn erg interessant en zien er vrij origineel uit.

  Glijdende structuren gemaakt van aluminium zijn vrij eenvoudig te installeren en te bedienen. Deze optie is de beste oplossing voor een onverwarmde ruimte die moet worden beschermd tegen hevige regen of ongewenste ruis.

  Het belangrijkste voordeel van aluminium is weerstand tegen corrosie. Het lage gewicht van het aluminium vensterblok zal de steunen of de overlapping van het tuinhuisje of terras niet overbelasten, en dit maakt het gebruik van structuren zelfs voor installatie in gebouwen met twee verdiepingen mogelijk.

  Dankzij het elegante aluminiumprofiel is het mogelijk om een ​​verfijnde aanvulling op het terras of de pergola te creëren. In een kamer met dergelijke beglazing zien bloembedden en kassen er goed uit.

  Aluminium frames zijn vrij dun, maar het glas erin heeft een groot oppervlak vanwege de sterkte van de basis. Het schuifsysteem is gemaakt van een materiaal dat helemaal niet bang is voor vuur, daarom zijn raamontwerpen brandveilig. Binnen, geglazuurd met aluminium frames, kunt u het hele jaar door ontspannen.

  Aluminium kozijnen zijn zeer licht, waardoor u ze niet alleen in nieuwe gebouwen kunt installeren, maar ook kunt monteren in oude gebouwen.

  Het glijdende ontwerp is voorzien van enkel of dubbel glas. Om de veiligheid van warmte te verbeteren, moet u de tweede optie kiezen. Hoogwaardige installatie plus betrouwbare frames creëren een duurzaam type constructie.

  met één glas
  met twee glazen

  voordelen

  Aluminium wordt beschouwd als vrij goed bestand tegen verschillende atmosferische verschijnselen, is niet bang voor mechanische schade. Deze belangrijke eigenschappen worden zeer op prijs gesteld in aluminium schuifsystemen. Aluminium zal niet in de zon opbranden, zal niet last hebben van ultraviolette stralen, zal niet roesten. Er zijn nog andere belangrijke voordelen.

  • Goedkopere productie. Voor de installatie van de aluminiumstructuur is geen extra wapening in de vorm van wapening nodigof andere apparaten, en dit heeft dan ook gevolgen voor de lage prijs van profielen.
  • Verfijning en eenvoud. Voor transparante ontwerpen een dun frametype toepassen. Dergelijke kozijnen zijn veel goedkoper dan kunststof of houten constructies. Dergelijke systemen laten perfect natuurlijk licht binnen in de kamer.
  • Beglazing met voldoende openingen is mogelijk. Aluminium profiel - licht, het maakt beglazing mogelijk van ramen en deuren met de langste openingen. Verfijning, evenals de transparantie van het raamsysteem, blijft volledig behouden ongeacht de schaal van de opening.
  • Grote keuze aan kleurenpalet. De aluminium constructie kan gemakkelijk worden geverfd met verschillende kleurstoffen. U kunt dus eenvoudig het ontwerp van de gewenste kleur kiezen in de kleur van de gevel.
  • Misschien de productie van individuele metingen van het pand. Raamsystemen en deurontwerpen worden gemaakt op basis van persoonlijke verzoeken van de klant.
  • Eenvoudig te bedienen. Dit type glijdende systemen kan periodiek worden gewassen, bevestigingsmiddelen worden soms geïnspecteerd voor preventieve doeleinden.

  Door de installatie van aluminiumstructuren kunnen de meest ongewone ontwerpideeën worden gerealiseerd.Deze kozijnen worden beschouwd als optimaal voor montage in koude ruimtes - op veranda's, terrassen, balkons, serres.

  Zie de volgende video voor informatie over fouten bij het installeren van aluminium ramen.

  Comments
   auteur
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

  Inkomhal

  Woonkamer

  slaapkamer