We bevestigen de veranda aan het huis

Heel vaak is er in een landhuis niet genoeg extra ruimte om te ontspannen. Het is mogelijk om de constructie aan te vullen met een extra woonkamer, maar een eenvoudigere optie is een uitbreiding van de veranda. De afmetingen van een dergelijke ruimte en zijn uiterlijk kunnen zeer divers zijn, wat bepaalde subtiliteiten van het bouwproces met zich meebrengt.

Room functies

De geplande constructie van een woonhuis bevat meestal geen veranda, omdat dit object vaak moet worden toegevoegd als dat nodig is. Als het huis kleine afmetingen heeft, ontbreekt vaak een gebied voor extra opslag of alleen voor rust. Zodra het nodig is om een ​​dergelijke ruimte te organiseren, moet u nadenken over hoe u het aan een woonhuis kunt bevestigen.

Type veranda kan anders zijnAllereerst hangt het af van het materiaal waaruit het is gemaakt, wat op zijn beurt afhangt van de constructie van het huis zelf. Voor een bakstenen gebouw is het beter om hetzelfde te doen, en de veranda is hetzelfde, omdat de bijgevoegde structuur van een ander materiaal minder betrouwbaar zal zijn. Het ontwerp van de uitbreiding moet geheel of gedeeltelijk gesloten zijn, omdat het doel van deze nieuwe ruimte enkele functies moet hebben, en hoe meer van hen, hoe beter.

Bij het plannen van de locatie van de veranda, is het belangrijk om rekening te houden met het deel van het huis waarop de constructie het meest correct is. Dit is meestal de noordkant, waar een echte kamer aan het huis wordt toegevoegd, waarin u comfortabel op elk moment van het jaar tijd kunt doorbrengen. De veranda kan de zomerkeuken vervangen, waar je in het warme seizoen voedsel kunt koken en eten, kan dienen als een rustplaats voor het hele gezin, want in de zomer kun je je verbergen voor de zon en in de natuur zijn, alle ramen zoveel mogelijk openen en in het voorjaar en de herfst is het mogelijk overpeinzing van het omringende landschap, zonder het huis te verlaten.

Wanneer de veranda de rol speelt van een gymzaal of een hobbyruimte, is het het beste om deze in de richting van de ramen naar de tuin te plaatsen, zodat het uitzicht op bomen, bloemen en felgroen tot prestaties leidt.Wanneer de uitbreiding dienst doet als toegang tot het huis, is deze tegenover de poort georganiseerd om het gemak van het instappen in de woonkamer te maximaliseren.

Zodra het idee van het gebouw eindelijk in je opkomt, moet je het op papier bouwen en aan de slag gaan. Het proces is niet het moeilijkst, maar met de verkeerde planning en de uitvoering van het resultaat kan heel boos zijn. Voor de veranda van het type kapitaal is een essentieel element de basis waarop een extra constructie aan het huis is bevestigd. Afmetingen kunnen verschillen, het hangt allemaal af van de grootte van het huis en het doel van de nieuwe kamer. Als het huis groot is, kun je een prieel toevoegen aan elke lengte van de afgewerkte muur, zoals voor de breedte, dan is het bijna altijd twee meter.

De afmetingen van de veranda mogen niet erg groot worden gemaakt, want dit is een onverwarmde ruimte en het zal afkoelen van de grote koude kamer en in het huis zelf. Het is optimaal om het half zo groot te maken als de bestaande muur voor een groot huis. Als het klein is, is het passend om een ​​volledige kamer toe te voegen in de breedte van het huis en op de gewenste lengte, die op het perceel van de werf is toegestaan.

Selectie van materialen

Om een ​​goede veranda te bouwen, moet je eerst beslissen over de materialen waaruit het zal worden gebouwd. Je moet aandacht besteden aan elke fase van het werk om een ​​goed resultaat te bereiken. Het is het beste voor een bakstenen huis om de veranda met bakstenen te bouwen, omdat het gemakkelijker is om dezelfde materialen met elkaar te verbinden en een solide en betrouwbare constructie te creëren. Voor dit soort werk is het belangrijk om een ​​fundering te maken, omdat het gebouw een aanzienlijk gewicht zal hebben en in de loop van de tijd zal de grond beginnen te verzakken en zullen scheuren op de wanden terechtkomen. Het is belangrijk om een ​​voldoende sterke basis te maken door de greppel te vullen met cement of steunen te maken, door de afgewerkte structuur erop te plaatsen.

Het is belangrijk om de vloer van een bar te maken, zodat deze duurzaam en krachtig is. De coating gaat dan lang mee en veroorzaakt geen problemen. Op het hout zelf kunt u de planken vullen en een eenvoudige houten vloer maken, of een andere coating gebruiken die geschikt is voor de veranda: laminaat, linoleum en keramische tegels. De muren zijn opgetrokken uit baksteen en hun hoogte kan heel verschillend zijn. Hoe hoger ze zijn, hoe warmer de ruimte zal zijn en hoe lager, hoe meer licht ze kunnen binnenlaten.Je kunt bijna zonder doen, met in plaats daarvan polycarbonaatwanden.

Een volledig glazen veranda is geschikt als deze is gemaakt van hoogwaardige dubbele beglazing, waarbij alle naden goed zijn gesloten en er geen windvlagen zijn. In dit geval zal het leuk zijn om op elk moment van het jaar op de veranda te zijn, omdat het beeld van de omringende wereld zo dichtbij mogelijk zal zijn en elk familielid er zich mee kan verwennen.

Aan het houten huis is het het beste om te voltooien met het bouwen van dezelfde houten veranda, dus zodra een houten verlenging er logisch uitziet in het algemene interieur van de kamer en het veel gemakkelijker zal zijn om met materialen van hetzelfde type te werken. De basis in dit geval is niet nodig. Het creëert een frame-basis van de vloer en wanden, die vervolgens worden omhuld met geselecteerde materialen. De veranda ziet er prachtig uit, versierd met patronen van gebeeldhouwd hout of originele materialen tijdens het werk. Het raamkozijn voor dit type gebouw kan van kunststof zijn, maar glas kan de smaak beter overbrengen, hoewel er een risico van kleine tocht bestaat. Houten veranda's zijn minder kapitaal dan bakstenen, maar voor hen kun je een ander doel kiezen en de nieuwe extra ruimte volledig benutten.

In elk van de opties moet je een dak maken. Hoe makkelijker het is, hoe eenvoudiger het is om te installeren en hoe minder gewicht het zal geven aan de structuur zelf. Nadat u het frame hebt gemaakt, moet u het omhullen met een professionele vloer of metalen tegel. De kleur van de coating is beter om te kiezen in overeenstemming met de dakbedekking van het huis of zo dicht mogelijk bij het, zodat alles eruit ziet als een geheel, in plaats van verspreide objecten die kunstmatig met elkaar zijn verbonden.

ontwerp

Zodra het plan voor de bouw van de veranda is gerijpt, is het noodzakelijk om elke fase van het werk te plannen. Het eerste item is de bepaling van de plaats waar het het meest logisch is om een ​​nieuwe kamer te regelen.

Veranda kan zijn:

 • hoek;
 • end;
 • gevel.

Zodra het probleem met de eerste taak is opgelost, is het noodzakelijk om de mate van sluiting van de veranda te bepalen.

Er zijn slechts twee mogelijke opties:

 • gesloten;
 • geopend.

Als u alleen een gesloten type gebouw plant, biedt het ramen die kunnen worden geopend voor ventilatie en een gebouw van het buitentype is al een terras. In een gesloten gebouw kunt u glijdende elementen leveren die helpen de opening van de ruimte die de kamer samenvoegt te maximaliseren.

Als de veranda gepland is in het stadium van het bouwen van een huis, kan het ontwerp verschillende opties hebben:

 • gebouwd;
 • bijgevoegd type.

Je kunt een veranda bouwen tijdens de constructie van het huis zelf, en deze vastmaken na de voltooiing van het hoofdproces of zelfs vele jaren daarna. Ervan uitgaande dat het ontwerp kan verschillen, nog meer variatie is te zien in de veranda-vormen die kunnen worden gebouwd:

 • rechthoekige structuren;
 • ronde en halfronde structuren;
 • veelhoekige extensie, vaak met zes hoeken.

Als u een van de opties kiest, is het de moeite waard eraan te denken dat de veranda niet alleen als een soort kamer moet dienen, maar ook een fraaie aanvulling op het huis moet zijn, het moet aankleden en het hoogtepunt moet worden.

Bij het plannen van de voltooiing van het huis, is het belangrijk om alle documentaire problemen op te lossen., omdat het werk van een dergelijk plan wordt beschouwd als een verandering in de lay-out van het gebouw en moet worden bevestigd en bij wet wordt vastgesteld. Het eerste dat je nodig hebt om toestemming te krijgen, het recht geeft om een ​​veranda te bouwen, waarvoor een daad van eigendom van het grondgebied waar het huis wordt geslepen, wordt aangevuld door tekeningen van het huis zelf. In het geval dat er meer dan één gezin in de kamer woont, moet u hun schriftelijke toestemming verkrijgen en het papierwerk aanvragen.Wanneer alle documenten gereed zijn, kunt u beginnen te werken.

Terwijl alle documentaire bestanden passeren, is er tijd om de structuren van de veranda aan te pakken en het meest geschikt voor een bepaald huis te selecteren. Het is belangrijk om in eerste instantie te beslissen of dit een volledige kamer, een warme veranda of een eenvoudige lichte constructie is. Voor privéhuizen, waar ze het hele jaar door wonen, heeft de winterveranda veel meer de voorkeur, omdat het als een leefruimte kan worden beschouwd. Alleen zomerconstructies worden alleen in het warme seizoen gebruikt, waardoor de veelzijdigheid afneemt.

Het ontwerp van elk gebouw hangt van veel factoren af. Als de veranda is verwarmd en gesloten, dan is het geschikt voor een bank, fauteuils en gebruik als een woonkamer. In het geval van een open veranda, is het beter om rieten meubels erop te plaatsen, die niet zullen lijden aan neerslag en die gemakkelijk kunnen worden verwijderd in geval van nutteloosheid.

Omdat er voor gekozen is om een ​​gesloten type veranda te bouwen, wordt het soms nodig om een ​​extra open structuur te bouwen. Een tuinhuisje is een goede optie voor degenen die graag buiten zitten. De afmetingen kunnen vrij klein zijn en, indien gewenst, kan deze zelfs van plaats naar plaats worden verplaatst.Als er geen wens is om een ​​groot aantal gebouwen te bouwen, is het het beste om een ​​gecombineerde veranda te maken die volledig bedekt is, met ramen, muren, maar met schuifelementen.

Het ontwerp van de veranda kan hoekig zijn, als er geen mogelijkheid is om het langs een van de wanden te kneden, of in de vorm van een L, als er een wens was om een ​​open en gesloten structuur onder één dak te combineren. Het dak van de hoofduitbreiding moet van kapitaal zijn en volledig beschermen tegen alle grillen van de natuur. Voor een gazebo is het genoeg om een ​​schuilplaats te maken, die gedeeltelijk zal beschermen tegen zon en regen, maar de extensie zal de hoofdfunctie vervullen in een warm en droog seizoen.

Versla het gebied

Afhankelijk van de grootte van het huis zelf, zal de grootte van de veranda verschillen. De interne vulling van elke ruimte wordt niet alleen bepaald door de grootte, maar ook door het functionele doel waarvoor deze is gebouwd. De gemiddelde afmeting van een comfortabele veranda is 170 bij 400 cm, maar er zijn ook kleine opties, waarvan de lengte ongeveer twee meter zal zijn.

Wanneer er onbeperkte mogelijkheden zijn voor de bouw van extra gebouwen, zal hun waarde afhangen van wat er binnen moet worden gedaan.Als de veranda een verzamelplaats is voor familie, vrienden, een plek om zomervakanties te houden en gezellige bijeenkomsten in de avond, dan is het erg belangrijk om een ​​kamer te bouwen met voldoende afmetingen. Het zou gemakkelijk moeten zijn om een ​​tafel en een bank te plaatsen, u kunt een mini-bar regelen en in sommige gevallen zelfs een barbecue voorzien. Het optimale oppervlak van zo'n kamer zou dus 25 m2 zijn en de lengte van één muur mag niet minder zijn dan vijf meter.

Wanneer slechts een paar mensen in een landhuis wonen en er geen grote extra kamers nodig zijn, kan de veranda zo worden gemaakt dat deze gemakkelijk een comfortabele fauteuil en salontafel kan huisvesten om alleen of in gezelschap van een of twee personen van de natuur te kunnen genieten. De afmetingen van deze kamer kunnen twee keer kleiner zijn.

Het gedeelte van de veranda is ook afhankelijk van het type constructie. Als het een rechthoekige ruimte is, varieert de lengte meestal van vier tot zes meter en de breedte van drie tot vier. Op het plein hebben alle muren dezelfde lengte. Deze optie wordt zelden gebruikt voor de hele breedte van het huis, meestal is het een zijuitbreiding van kleine afmetingen.Voor liefhebbers van ongewone vormen, kunt u een veranda bouwen in de vorm van een halve cirkel of driehoek.

Op basis van de keuze van het type constructie, worden materialen voor het frame, wanden, beglazing, de vloer en het dak geselecteerd. Elke optie van constructie neemt het type dak aan. Voor smalle veranda's is een dak met één spoed geschikt, in een vierkante en een rechthoekige ruimte - een gevel en voor originele gebouwen kan het dak een ongewone look hebben die volledig in de stijl van het gebouw past.

Als het stuk grond waarop het huis staat, buitengewone afmetingen heeft en het erg moeilijk is om een ​​veranda rond het huis te bouwen, kunt u deze kamer maken als een apart gebouw dat een gemeenschappelijke doorgang heeft met het huis. Het wordt meestal uitgevoerd in de vorm van een glazen gang, maar u kunt ook gecombineerde formuleringen gebruiken. In dit geval is het mogelijk om een ​​dimensionale veranda van de oorspronkelijke vorm te maken. Dit kan een cirkel of een veelvlak zijn en het onderscheidende kenmerk is een praktisch compleet overzicht van het gebied eromheen. De grootte van een dergelijke structuur kan willekeurig zijn, het belangrijkste is om het harmonieus in het bestaande gebied te passen, om het niet te bederven en het elke dag te laten genieten.

Interieurontwerp

Het uiterlijk van de veranda is belangrijk, omdat het in het algehele concept van het exterieur moet passen en daarmee in harmonie moet zijn, maar een veel belangrijker punt is de interne opstelling van de ruimte. Het gebruik van verschillende materialen hangt hoofdzakelijk af van twee factoren - de grootte van de ruimte en de locatie ten opzichte van de windstreken. Als het gebouw klein is, moet het zo veel mogelijk met licht worden gevuld, hetzelfde geldt voor hun locatie in die delen van het huis waar weinig zonlicht is.

Als de veranda groot, ruim en licht is, maakt dit het mogelijk om te experimenteren met materialen, vormen en zelfs texturen, vooral in het geval van een gesloten type constructie. Het is belangrijk om niet alleen de wanden, de vloer en het plafond te ontwerpen, maar ook om speciaal geselecteerde meubels te gebruiken.

Een andere belangrijke factor die de keuze van de te gebruiken bouwmaterialen en meubels aanzienlijk beïnvloedt, is het verwarmingssysteem. Het is belangrijk om het onverwarmde gebied zo in te richten dat het materiaal zo lang en stevig mogelijk blijft en deze ruimte niet jaarlijks hoeft te repareren. Het afwerken van alle wanden moet van hoge kwaliteit zijn.In het werk op de veranda kan geen geld sparen, anders zal al het werk in de kamer snel verdwijnen.

Elk element van de veranda moet functioneel zijn., mooi en bestand tegen verschillende invloeden van buitenaf. De vloer is een belangrijk element van het bijgebouw, het kan worden ommanteld met gewone planken, maar in de winter is de dekking wel koud. Het is het beste om warmte-isolatoren te gebruiken waarvoor een extra laag spaanplaat of vezelplaat is aangebracht. Je kunt de vloeren afwerken met laminaat of tegels.

Als we het hebben over de muren, dan is het voor houten gebouwen het beste om ze van binnenuit te bekleden met een duig, wat een aangename kleur en textuur heeft en een nabootsing van een echt houten huis creëert. Het werken met dit materiaal is vrij eenvoudig, het is betrouwbaar en duurzaam, wat betekent dat de inrichting nog vele jaren zal doorgaan. Desgewenst kan het in elke gewenste kleur worden geverfd, het geeft frisheid aan het interieur en beschermt het hout bovendien tegen beschadiging.

Het plafond van de zoom in de veranda kan ook verschillende materialen bevatten. Vel vezelplaat zal de goedkoopste, multifunctionele - gipsplaat, de mooiste - verlaagd plafond zijn.Lakwerk met platen van hardboard ziet er het gemakkelijkst uit, maar het kan stijlvol worden gedecoreerd met schuimtegels die direct op het bestaande oppervlak worden geplakt. Het is belangrijk dat het dak zelf, de buitenhoes en de binnenafwerking zijn gemaakt van hoogwaardige en lichtgewicht materialen, zodat er geen sterke druk op de fundering is.

Uit dezelfde motieven kunnen de wanden van de veranda zelf niet uit bakstenen, maar uit schuimblokken worden gemaakt. Ze hebben minder gewicht en de constructie wordt in een kortere tijd gebouwd vanwege de grote afmetingen. Dit materiaal kan worden bekleed als de blokken niet goed presentabel zijn of onaangeroerd blijven als tijdens de constructie ze gelijkmatige en mooie naden weten te bereiken en de schuimblokken zelf niet eerder werden gebruikt en een perfect uiterlijk hebben.

Wat het interieur zelf betreft, het is niet moeilijk om het uit te rusten.

De meest voorkomende stijlen hiervoor zijn:

 • Oosterse thema's;
 • Ecostyle;
 • Scandinavische motieven;
 • Provence;
 • land en vergelijkbare richtingen.

De indeling van de veranda in een van deze opties heeft één ding gemeen: dit zijn natuurlijke materialen die moeten worden gebruikt bij de inrichting en inrichting van de kamer.

Om warmte, gezelligheid en comfort te geven, zijn er een aantal items die geschikt zijn in elke stijl:

 • decoratieve kussens op de bank en stoelen;
 • mooie tafelkleden op tafel, het gebruik van borduurwerk, ornament, interessant patroon;
 • voor bepaalde stijlen is het aangewezen stoelhoezen te gebruiken;
 • om een ​​romantisch effect aan het interieur te geven, kun je kaarsen op decoratieve kandelaars plaatsen;
 • met behulp van foto's, zullen foto's een complete look creëren.

Als u een veranda in een privéwoning opricht, kunt u er een functionele hoogwaardige kamer van maken, waar deze droog, warm, licht en comfortabel zal zijn. Naast het recreatiegebied kunt u een kamer gebruiken als een kantoor, een woonkamer, een keuken met eetkamer, een serre en zelfs als een kinderkamer. Met alle benodigde gereedschappen en materialen, zonder de technologie van constructie te schenden, kun je een volwaardige ruimte maken, die voor iemand een echte persoonlijke ruimte of een universeel bezit en een rustplaats zal zijn.

Landschapsontwerp

Bij het regelen van het grondgebied van een landhuis, moet je nadenken over hoe de constructie van huizen, veranda's en andere uitbreidingen, als ze nodig zijn, maar ook aandacht besteden aan de groene ruimten die een zeer grote rol spelen.Als het grondgebied zich in het land bevindt, is het naast de tuin, de tuin en de wijngaard belangrijk om een ​​zone met bloembedden, sierbomen en glijbanen te maken. Deze elementen zijn traditioneel gelegen op een plaats waar het het gemakkelijkst is om de door de mens gemaakte schoonheid te aanschouwen.

Als het huis een veranda heeft, dan moet je het land buiten brengen, niet alleen in volgorde, maar ook om een ​​miniatuurtuin te makenwat interessant zal zijn om te kijken en alsjeblieft in het oog. Exotische liefhebbers kunnen een rotstuin op de camping regelen en diegenen die liever op het geluid van water willen rusten, moeten een fontein of een soortgelijke structuur plaatsen waar het voortdurend zal circuleren.

Bomen langs de randen van het te verfraaien grondgebied kunnen groot genoeg zijn om het rustgebied af te bakenen van de tuin of werf. Het is belangrijk om een ​​verscheidenheid aan planten te gebruiken die een symbiose van vormen, kleuren en grootten zullen creëren, maar ze moeten goed en mooi gerangschikt zijn.

Als het gebied buiten de veranda een vooroordeel heeft, kan dit nadeel interessant zijn om te verslaan. Een van de opties is een ladder van verschillende plantensoorten die op hetzelfde niveau zijn geplant, en die elk duidelijk in hoogte zijn verdeeld.Het zal heel leuk zijn als een kleine vijver of fontein onderaan dergelijke stappen wordt georganiseerd. Voor een gebied met zeer kleine afmetingen is het mogelijk kunstmatig bodemonregelmatigheden aan te maken. De ravijnen en heuvels zullen de ruimte visueel groter maken en het mogelijk maken om meer groene ruimten van verschillende typen te gebruiken.

Als het landschap lang is gevestigd, dan is het belangrijk om het correct te doen, door een afvoersysteem te voorzien van de afvoer van rioolwater in een speciale riolering. Deze fase is de allereerste, voordat een nieuw land wordt geïmporteerd en planten worden geplant. Wanneer het leggen van alle leidingen klaar is, moet je zorgen voor de laag drainagemateriaal. Zodra alle voorbereidingen zijn getroffen, kunt u beginnen met het maken van de grond waarop alle planten zullen worden geplant.

Meestal achter mooie landschappen moet er een hek zijn dat het grondgebied van het huis scheidt van de buren of de straat. Dit ontwerp bederft vaak het uiterlijk en de algehele indruk van de natuur, daarom wordt het aanbevolen om het te verbergen achter een heg, die meestal wordt gemaakt van naaldbomen, die snel groeien en een mooie uitstraling hebben.Een ander belangrijk element is het gazon, dat een ander uiterlijk kan hebben, afhankelijk van het doel. Als kinderen of huisdieren erop spelen, moet je stugger gras kopen, in het geval van een uitzonderlijk decoratief effect, kun je elitevariëteiten planten die zich onderscheiden door hun verfijnde structuur, aangename kleur, maar die meer aandacht en zorg vereisen.

Met betrekking tot bomen worden ze een beetje geplant, omdat ze snel groeien en alle aandacht naar zichzelf trekken. Als je maar een paar plantages plant, dan moet je die soorten kiezen die het hele jaar een mooie en interessante verschijning zullen hebben. Dit zijn thuja's, esdoorns, noten, kastanjes, eiken, sparren en andere opties. Als het gebied in de buurt van de veranda een groot gebied heeft, zal de compositie centraal staan ​​in de vorm van hoge groep aanplant en kleinere in de buurt. Zeer populair en hagen.

Als het mogelijk is om paden te vormen op het te verfraaien grondgebied, kunnen ze ook aan beide kanten worden beplant met struiken. Het zal mooi zijn als deze planten regelmatig worden gekapt, wat een nog groter decoratief effect zal geven aan het landschap.Als we het hebben over een bloementuin, is het belangrijk om er bloemen in te planten, zodat een paar bloesems elkaar vervangen, en dit proces begon in het vroege voorjaar en duurde tot het late najaar. Daarnaast is het aan te raden om ze in kleuren te planten, zodat er geen vergelijkbare toonvarianten naast elkaar zijn en elke nieuwe soort zal verrassen met een interessante en ongewone schaduw.

De laatste hand in het ontwerp van het landschapsontwerp van het grondgebied van een landhuis met een veranda zal de opstelling van de verlichting zijn. 'S Avonds, op de veranda, is het heel aangenaam om naar de natuur te kijken in de stralen van de ondergaande zon of onder kunstlicht. Als er geen is, zal alle schoonheid buiten het raam verdwijnen met de laatste stralen en zal niets zichtbaar zijn tot de ochtend. Met behulp van kleine lampen, zaklampen en gloeilampen kun je het gebied een beetje markeren, zodat je ze kunt richten op de mooiste exemplaren. Je kunt de verlichting en het water instellen, waardoor de site nog mooier en mysterieuzer wordt en je hem op elk moment van de dag of de nacht kunt bewonderen.

Mooie voorbeelden voor inspiratie.

Met een landhuis, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles erin mooi en functioneel is. Dit geldt ook voor de veranda.In deze ruimte kun je elke kamer organiseren, terwijl je extra elementen gebruikt. De veranda met een open haard of kachel zal een gezellige en warme uitstraling hebben. In het koude seizoen helpen deze apparaten om de lucht in de kamer te verwarmen. Als de veranda niet wordt gebruikt in het koude seizoen, dan kunt u het niet verwarmen. In een privé-huis zou het aangewezen zijn om een ​​veranda met een barbecue te organiseren om bij de eerste gelegenheid een heerlijke kebab of andere gerechten op het vuur te maken.

Voor een buitenwijk wordt gekenmerkt door de bouw van een laag huis, hoewel er ook twee verdiepingen zijn. Wat de veranda zelf betreft, wordt deze toegeschreven aan een kamer met één verdieping, die geheel of gedeeltelijk kan worden bewoond, afhankelijk van het type gebouw.

De veranda in een landhuis kan worden gemaakt van steklopaketov en heeft het uiterlijk van een volledig transparant ontwerp, dat bijdraagt ​​aan het gemak en de ruimte niet rommelig maakt.

   Als er in een privé-huis niet genoeg ruimte is om met uw hele familie samen te komen of een ontmoeting met gasten te regelen, dan is de veranda een uitstekende oplossing voor dit probleem. Om dit te doen, rust het uit onder de woonkamer met elementen van de keuken. Het is belangrijk dat het interieur warm is, maar dat het voorstedelijke motieven heeft in de vorm van rieten meubels en een houten tafel met een bank.

   Als de veranda is gebouwd met het doel om een ​​persoonlijke ruimte te creëren en alleen te zijn met jezelf, dan is het belangrijk om in een dergelijke ruimte comfortabel gestoffeerd meubilair te gebruiken, een salontafel ernaast te plaatsen voor grote glazen ramen die het volledige panorama van de hele site openen, die zorgvuldig is voorbereid, speciaal voor deze doelen. Dit is een budgetoptie, maar hij is het meest geschikt voor een goede nachtrust.

   Hoe u een veranda aan het huis bevestigt, zie de volgende video.

   Comments
    auteur
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

   Inkomhal

   Woonkamer

   slaapkamer