Voor- en nadelen van Ursa Pureone-isolatie

De keuze van isolatie voor het huis - het is zeer relevant en belangrijk, vooral in het Russische klimaat. Maar niet alle oplossingen, zowel traditioneel als modern, kunnen in de meeste gevallen als aanvaardbaar worden beschouwd. De gelukkige uitzondering is Ursa Pureone, maar dit ontslaat hem niet van bepaalde functies en zelfs gebreken.

Speciale functies

Feedback van onafhankelijke experts op de materialen van dit merk is altijd positief. Ze overtroffen ruimschoots het niveau dat kenmerkend was voor de isolatie van de afgelopen decennia. Meer recent waren minerale platen, zelfs van bekende fabrikanten, onpraktisch en veroorzaakten veel problemen tijdens de installatie.

Nu wordt stof verwijderd bij het werken met het materiaal en het uiterlijk is merkbaar beter geworden. De behoefte aan geavanceerde bescherming tegen schadelijke factoren werd geëlimineerd en de immuniteit van het materiaal tegen aanvallen van knaagdieren, micro-organismen en zelfs insecten werd verzekerd.

Moderne technologie heeft het gebruik van fenol, formaldehyde en andere toxische componenten geëlimineerd. Acryl, dat een indrukwekkende chemische inertie heeft, helpt bij het binden van vulstoffen: het lost niet op, ook niet wanneer het in contact komt met water. Er zijn al vele duizenden huizen in verschillende landen gebouwd met behulp van deze isolatie. Gebruikers merken op dat het perfect gesneden is, en als het verfrommeld is, keert het onmiddellijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm.

Maar er zijn verschillende aanpassingen van Ursa Pureone en ze verschillen nogal in hun eigenschappen.

types

Volgens de resultaten van testen in RAMS kreeg de 34PN-verwarmer een aanbeveling voor gebruik in kleuterscholen, educatieve en medische instellingen van verschillende profielen. Europese certificaten tonen aan dat dit materiaal gedurende zijn gehele levenscyclus slechts minimale negatieve effecten heeft op mens en milieu.

En uit testrapporten blijkt dat het niveau van geluidsabsorptie overeenkomt met categorie A.

Het speciale bindmiddel- en veereffect garanderen een gelijkmatige verdeling van het isolatiemateriaal en zijn constante plaatsing in het blok.De ontwikkelaars hebben rekening gehouden met de noodzaak om uw product te beschermen tegen hoge luchtvochtigheid.

37RN is ook in staat om mensen tegelijkertijd te beschermen tegen warmteverlies en externe ruis.

Volgens deskundigen is dit materiaal toegestaan ​​om te gebruiken voor:

  • vloerisolatie;
  • akoestische bescherming van kinderkamers;
  • interne warmte-isolatie te koele muren;
  • hulpisolatie van de wanden van hoekappartementen.

De technische eigenschappen van de matten maken het mogelijk om warmte-isolatie te bieden op oneffen of gebogen oppervlakken. Tegelijkertijd is het verschijnen van verschillende openingen of extern ongelijke delen uitgesloten. Het per ongeluk inslikken van vloeistoffen tijdens het werken of vervoeren van materiaal vormt daar geen gevaar voor. Het bedrijf geeft een halve eeuw garantie op zijn product.

Het product kan niet alleen op een koud dak worden gemonteerd, maar ook op:

  • vloeren van gewapend beton;
  • framescheidingen;
  • vloeren tussen verdiepingen;
  • achterblijvende vloeren;
  • akoestische plafonds.

35QN overtreft analogen in eenvoud en installatiegemak, vermindert de tijd die nodig is om structuren te installeren. Evenals andere producten van dit merk, is de kachel niet onderhevig aan branden.Het kan veilig worden gebruikt bij temperaturen van -60 tot 220 graden. Doelbollen - framewanden en daken, hellende daken.

In sommige gevallen is het gebruik van zolder en vloerverwarming toegestaan.

cons

Er gebeurt niets perfects. En zelfs de mogelijkheid om een ​​huis te isoleren met een materiaal van geringe dikte, dat ook nuttige akoestische eigenschappen heeft, is geen reden om meteen geld te geven. Minerale isolatie kan worden vernietigd door alkali. Bovendien Het wordt niet aanbevolen om te werken met materialen zonder handschoenen: hoewel de uitstoot van glasvezel beperkt is bij het snijden, zal contact ermee zeker niet nuttig zijn. Tijdens transport en opslag is het niet nodig om de isolatie te strak te plaatsen, dit kan leiden tot het verlies van zijn functies.

Als u van plan bent om het materiaal voor een lange tijd op te slaan, moet u het in de originele verpakking achterlaten en het horizontaal (platen) of verticaal (rollen) aanbrengen. Uitpakken is alleen toegestaan ​​voor gebruik.

Wat de gebruikers betreft, merken zij op dat er tijdens de installatie geen speciale problemen zijn. Maar tegelijkertijd laat een zorgvuldige studie van de thematische fora ziendat u grondig vertrouwd moet raken met de hygiënecertificaten voor elk specifiek product. Raadpleeg zo nodig een specialist.

In de volgende video leert u meer over de voor- en nadelen van Ursa Pureone-isolatie.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer