Kas "Opbrengst": beschrijving en montage-instructies

In ons land hebben veel mensen hun eigen stukje land, waar ze het nodige voedsel voor zichzelf verbouwen: groenten, fruit, groenten. Bijna iedereen kreeg te maken met problemen zoals lage opbrengsten of groenten verbrand in de zon. Dergelijke problemen kunnen de kas oplossen.

beschrijving

Broeikas "Opbrengst" - betrouwbaar en veelzijdig, een van de belangrijkste voordelen is de mobiliteit van de structuur, die de toename van de opbrengst aanzienlijk beïnvloedt. Het is handig en praktisch, en vooral - eenvoudig te installeren, als je gedetailleerde instructies bij de hand hebt.

Elke ervaren tuinier droomt van zijn grote oogst, rijp en smakelijk. Maar sommige factoren staan ​​voortdurend in de weg om dergelijke doelen te bereiken.En dat allemaal omdat het Russische klimaat erg grillig is. Op een dag is er heet weer met een temperatuur van + 30, en aan de andere kant - de zon verschijnt helemaal niet aan de horizon en het regent constant. Dergelijke abrupte veranderingen in het klimaat hebben een aanzienlijke invloed op het percentage van de opbrengst en de smaak van producten en hun kwaliteit.

Vergeet bovendien niet over insecten - plagen die de struiken en planten "aanvallen" en ze volledig vernietigen.

De kas zal helpen om dergelijke situaties het hoofd te bieden. Hiermee kunt u de optimale temperatuur in de kas handhaven, wat zo belangrijk is voor de constante groei van producten. Ook speelt de kas de rol van bescherming tegen schadelijke insecten, wind, regen en andere manifestaties van de natuur. Bovendien heeft het broeikasmodel "Opbrengst" grote voordelen ten opzichte van andere vergelijkbare structuren.

Sterke en zwakke punten

 • Alle kassen zijn uitsluitend gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Eenvoudige bogen, die meestal worden gebruikt voor de basis van de kas, zijn gemaakt van metalen materialen. Ze kunnen op hun beurt worden blootgesteld aan corrosie en vervolgens zullen ze schadelijke en giftige stoffen in de bodem afzetten die een negatief effect hebben op het land en de opbrengst, inclusief de kwaliteit van de producten.

De bogen van de "opbrengst" kas zijn gemaakt van een speciaal ecologisch materiaal - zeer sterk plastic, waardoor het ontwerp volledig veilig is voor grond, planten en fruit.

 • Agrofiber-film. Als je agrofilm vergelijkt, behoudt het, in tegenstelling tot andere films, de maximale hoeveelheid temperatuur met minimale verliezen. Bovendien zorgt agrofibre in de kas vanwege de eigenschappen voor luchtcirculatie en beschermt zo planten tegen overtollig vocht. Een andere positieve kant van deze film is het feit dat het vochtdoorlatend is. Nu is het niet nodig om de film te verwijderen om de gebieden eronder water te geven, maar je kunt hem water geven door de film heen. Tegelijkertijd is de film sterk genoeg om knaagdieren, insecten en vogels niet te missen. Ook kan de kas eenvoudig planten tegen hagel beschermen, zelfs groot. Speciale pennen maken de kas redelijk stabiel. Door hun hoogte en tanden aan één kant komen ze gemakkelijk de grond binnen.

Grade kas "Productiviteit":

 • speciale bogen;
 • agrovoloknom;
 • pinnen voor installatie van agrofibre;
 • clips voor het bevestigen van de film.

  Daarnaast zijn kassen anders:

  • 3 meter;
  • op 4 meter;
  • op 6 meter;
  • op 8 meter.

  Natuurlijk is het het gemakkelijkst om een ​​agrofiber-kas te gebruiken met afmetingen van 6 en 8 m, omdat deze veel meer zal bevatten.

  Niet alle mensen waardeerden de waardigheid van de kas. Sommigen hebben fouten geconstateerd: vonden de montage van de kas niet leuk, momenten zoals: het aanspannen van de deur, verzakkende film, disfunctionele film waarschuwde consumenten. Deze gevallen zijn eenheden en, hoogstwaarschijnlijk, gebeurde dit door een onjuiste montage van de kas aan het begin.

  Hoe te installeren?

  Montage-instructies bestaan ​​uit vele kleine sub-items. Als ze van dichtbij worden gevolgd, kan elke persoon zonder problemen een kas snel en efficiënt installeren.

  Stap voor stap

  1. Het is noodzakelijk om de inzetten in de boog te installeren, daarna is het goed om de kas uit te rekken over de bedden die afgedekt moeten worden.
  2. Dan is het noodzakelijk om alle knopen goed op de staken te bevestigen. De eerste twee fasen zijn het belangrijkst.
  3. De basis van de "Opbrengst" bestaat uit gegalvaniseerde stalen buis. De gemiddelde hoogte is twee meter en twintig centimeter, en de breedte is twee meter en vijftig centimeter.De lengte kan elk zijn, het belangrijkste - tot minstens twee meter. In de kas zijn er twee ingebouwde ventilatieopeningen - dankzij hen vindt de luchten plaats. Er is ook een ingang, deze bestaat uit twee deuren. De afstand tussen de bogen is één meter. Indien gewenst kan de kas worden bedekt met elk cellulair polycarbonaat of wit agrotex.
  4. De basis van de kas kan direct op de grond worden geïnstalleerd en als u dat wilt, kunt u uw basis maken. Het frame weegt een beetje, dus indien nodig kan het overal worden verplaatst en verplaatst.
  5. Zet de film aan, controleer of alles goed is opgelost.

  Zo'n broeikas kan gemakkelijk worden vervoerd en verplaatst in de kofferbak van een personenauto, en de film kan eenvoudig worden opgerold in de vorm van een rol, hij zal niet veel ruimte innemen (twee meter lang).

  Dankzij een eenvoudige en eenvoudige montage kan de eigenaar binnen een paar minuten de "opbrengst" snel installeren, zelfs zonder een ondergrond te hebben. Om een ​​kas te installeren, hebt u ook geen enorme hoeveelheid gereedschappen nodig, alles wordt snel en eenvoudig gedaan. Tenzij er een hamer nodig is om de pinnen in de grond te bevestigen.

  Ontwerpkenmerken

  • Greenhouse heeft een significante invloed op de toename in opbrengst en productkwaliteit.
  • Het ontwerp kan het fruit beschermen, zelfs in het heetste weer en omgekeerd, koud, regenachtig, winderig, maar ook van ongedierte.
  • Kan vocht beheersen.
  • Het creëert een comfortabele omgeving, ventilatie en goede luchtcirculatie, zodat u niet langer de deur constant hoeft te openen om de kas te ventileren.
  • Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.
  • Comfortabel, lichtgewicht, compact.
  • Kan herhaaldelijk worden gebruikt.

  beoordelingen

  Degenen die deze serre gebruikten, merken op het gemak en de milieuvriendelijkheid van een ruime structuur die van plaats naar plaats kan worden getransporteerd, terwijl ze snel worden geassembleerd en vice versa, gedemonteerd, het is handig om de site rond te dragen. Goed behoudt vocht en temperatuur, perfect beschermt tegen insecten. Het product verhoogt de opbrengst met 25-30 procent. Tegelijkertijd goedkoop.

  Van de minnen - een enigszins onstabiel frame, dat slecht op de grond is bevestigd.

  Bekijk de broeikas "Oogst", zie onderstaande video.

  Comments
   auteur
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

  Inkomhal

  Woonkamer

  slaapkamer