Serres "Kremlin": kenmerken en voordelen

 Kremlin Greenhouses: kenmerken en voordelen

Greenhouse "Kremlin" is een begrip op de binnenlandse markt en is al lang populair bij Russische zomerbewoners en eigenaren van gezinspercelen. De productie van deze sterke en duurzame structuren is uitgevoerd in New Forms Ltd., dat sinds 2010 actief is.

Het bedrijf is eigenaar van een ontwerpafdeling en productieworkshops in de stad Kimry, is de grootste fabrikant van kassen in de Russische Federatie.

kenmerken van

Broeikas "Kremlin" is een gebogen of rechte wandconstructie waarvan het frame is gemaakt van staalprofiel met een doorsnede van 20x20 - 20x40 mm met een wanddikte van 1,2 mm. Het metaal dat wordt gebruikt voor het maken van kassen is onderworpen aan een verplichte certificering en voldoet aan de strikte hygiënische normen.De bogen die het dak van de kas vormen, hebben een dubbele versie en bestaan ​​uit evenwijdige buizen verbonden door stijve bruggen. De bogen onderling zijn verbonden met gordingen, ook van metaal.

Dankzij de versterkte frameconstructie is de kas bestand tegen een gewichtsbelasting tot 500 kg per vierkante meter. Hiermee kunt u de faciliteit gebruiken op plaatsen met zware sneeuwval, zonder u zorgen te maken over de integriteit van het dak.

De metalen elementen van de kassen zijn geverfd met poederzuur "Pulverit", dat zink bevat, waardoor ze vorstbestendig zijn en niet aan corrosie onderhevig zijn. Alle onderdelen, zonder uitzondering, inclusief bevestigingssystemen en ondergrondse delen van de framebuizen worden verwerkt. Dankzij de technologie van poederverven, vergelijken de kassen van "Kremlin" zich gunstig met vergelijkbare producten van andere fabrikanten en kunnen ze meer dan twaalf jaar meegaan.

Een opvallend kenmerk van de "Kremlin" -kassen is de aanwezigheid van een nieuw kasteelsysteem "krab", waarmee u de onderdelen eenvoudig en betrouwbaar onderling kunt bevestigen en voor eenvoudige montage zorgt. Het ontwerp kan direct op de grond worden geïnstalleerd.Hiervoor is het frame voorzien van speciale poten, die diep in de grond worden geplakt en de structuur star vasthouden.

Elk kasmodel wordt voltooid met alle benodigde onderdelen voor installatie, inclusief deuren, een frame-basis met pennen, bevestigingsmiddelen, polycarbonaatplaten, luchtroosters en een set accessoires. Gedetailleerde gedetailleerde instructies en garantiekaart moeten in elke doos aanwezig zijn. Als de bijbehorende documentatie ontbreekt, hebt u hoogstwaarschijnlijk nep.

Greenhouse "Kremlin" is een vrij duur product: de kosten van een model van 4 meter zijn gemiddeld 16 tot 18 duizend roebel. En de prijs van een extra module met een lengte van 2 meter varieert van 3,5 tot 4 duizend roebel. De fabrikant garandeert een onberispelijke ontwerpservice onder invloed van sneeuw en windbelastingen gedurende 20 jaar. In een zachtere modus werkt het systeem veel langer.

Speciale functies

De populariteit en de hoge consumentenvraag van de Kremlin-kas zijn te danken aan een aantal onbetwistbare voordelen van het ontwerp.

 • Sterk frame zorgt voor een hoge sterkte van de constructie en zorgt ervoor dat u de sneeuw in de winter niet van het dak hoeft te verwijderen.Vanwege de goede stabiliteit en de algehele hardheid van de constructie, is het niet nodig om de hoofdfundering te vullen - de kas kan direct op de grond worden geïnstalleerd. Als er op de locatie problematische en mobiele grond is, kan een houten staaf, vooraf geïmpregneerd met een antiseptische samenstelling, cementmortel, steen of baksteen als basis worden gebruikt. Alle metalen elementen van de structuur zijn bedekt met anti-corrosiesamenstelling, speciale aandacht wordt besteed aan lassen, als de meest kwetsbare voor het verschijnen van roest.
 • Polycarbonaat coating De dikte van 4 mm zorgt voor een optimale mate van zoninstraling en goed doordachte vormen van het frame dragen bij tot een uniforme verwarming van de hele kas. De vellen hebben een laag soortelijk gewicht, overeenkomend met 0,6 kg per vierkante meter, en zijn uitgerust met een UV-filter dat planten beschermt tegen overmatige blootstelling aan zonlicht.
 • De succesvolle locatie van de ventilatieopeningen en deuren zorgt voor frisse lucht. Dankzij het ontwerp van het frame kunt u een systeem voor automatische opening van vensters installeren, zodat u het apparaat tijdens uw afwezigheid kunt inschakelen en zorgt voor een regelmatige ventilatie van de kas.
 • Eenvoudig te monteren en de mogelijkheid tot zelfinstallatie zal u toelaten om een ​​kas in korte tijd met uw handen te installeren. Zonder rekening te houden met de tijd die nodig is om de fundering te vormen, zal de volledige constructie van de constructie een dag duren. De installatie wordt uitgevoerd met behulp van de meest eenvoudige hulpmiddelen en de reeks stappen en functies van de assembly worden duidelijk omschreven in de instructies die bij elke kit zijn gevoegd. Indien nodig kan de kas worden gedemonteerd en elders worden geïnstalleerd.
 • Groot prijsbereik kunt u een model kiezen als een economy class met rechte framewanden en dure boogsystemen.
 • Grote keuze aan maten kunt u een kas van elke grootte kiezen. Voor kleine percelen passen smalle en lange structuren, een oppervlakte van 2x6 vierkante meter. meter, en voor ruime tuinen kunt u een breed model van drie meter kopen. De lengte van de kassen is altijd een veelvoud van 2 meter, wat overeenkomt met de breedte van de polycarbonaatplaat. Indien gewenst kunt u het ontwerp uitbreiden met behulp van de add-on-modules, die ook niet moeilijk te installeren zijn.

types

Het assortiment van Kremlin-kassen wordt vertegenwoordigd door verschillende reeksen, die verschillen in grootte, vorm, sterkte en prijs.

 • "Lux". De collectie wordt vertegenwoordigd door gebogen modellen, die op elk type fundament kunnen worden geïnstalleerd, inclusief staafvormig en tape. Verkrijgbaar in modificaties "President" en "Star". De meest populaire wordt beschouwd als een model van vier meter bestaande uit twee eindmodules, twee deuren en dwarsbalken, vier profielrails en 42 horizontale dekvloeren. De afstand tussen aangrenzende bogen in dit model is 1 m.

De set bevat 3 polycarbonaatplaten, fittingen, deurkrukken, bouten, schroeven, moeren en bevestigingskrabben. Zorg ervoor dat u gedetailleerde instructies en garantiekaart overlegt.

De kas is bestand tegen sneeuwdekking tot 250 kg per vierkant. De kosten van het model met deze parameters bedragen 16 duizend roebel. Elke extra module met een lengte van 2 meter kost 4.000.

 • "Zinc". Het model is gemaakt op basis van de serie "Lux". Het versterkte frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat de structuur een hoge chemische weerstand en verbeterde anticorrosie-eigenschappen geeft. Dankzij deze eigenschappen is het mogelijk om planten met plaagmiddelen in een kas of in de omgeving te behandelen zonder angst voor de veiligheid van de metalen elementen van de constructie.

Een onderscheidend kenmerk van deze serie is een langere levensduur in vergelijking met de "Lux" -modellen, die wordt bepaald door de kwaliteit van de metalen coating. Kashoogte is 210 cm.

 • "Bogatyr". De serie wordt vertegenwoordigd door bijzonder sterke boogconstructies die bestand zijn tegen een gewichtsbelasting tot 400 kg per m2. Hoge betrouwbaarheid is te wijten aan de verkorte afstand tussen aangrenzende bogen, die 65 cm is, terwijl in de resterende reeks deze afstand gelijk is aan één meter. De profielbuis heeft een doorsnede van 20x30 mm, die ook iets hoger is dan de afmetingen van het profiel van andere modellen. "Bogatyr" wordt geproduceerd in standaard lengtes, die 6 en 8 m is, en wordt aanbevolen voor installatie in ruime gebieden. In het gedeelte van de kas kunt u het ontwerp van het verwarmingssysteem uitrusten en in de winter gebruiken.
 • "Fairy Tale". De serie wordt vertegenwoordigd door budgetmodellen met kleine afmetingen, rechte wanden en het dak van een gebogen structuur. Hiermee kunt u de kas in kleine gebieden van zomerhuisjes gebruiken. De hoogte van het model is slechts 195 cm, de minimale lengte is 2 m en de breedte is niet groter dan 2,5 m.

Het is mogelijk om een ​​kas in 4 uur te installeren. Momenteel wordt het model stopgezet en kan het alleen worden gekocht bij oude voorraden.

 • "Pijl". De serie wordt voorgesteld door een gebogen constructie van een puntig type, waardoor het bestand is tegen een gewichtsbelasting tot 500 kg. De bogen hebben één versie, maar dankzij de grotere doorsnede van 20x40 mm geven ze het frame een hoge sterkte. Alle metalen elementen zijn gegalvaniseerd en hebben een blijvend anti-corrosie effect. Dit model is de nieuwste ontwikkeling van het bedrijf en bevat alle belangrijke voordelen van de vorige serie.

instructie

Het frame van de kas kan heel gemakkelijk worden gemonteerd, zelfs iemand die niet de ervaring van het monteren heeft, kan de constructie in één dag volledig in elkaar zetten. Zelfmontage en installatie van de "Kremlin" -serre gebeurt met een decoupeerzaag, schroevendraaier of schroevendraaier, moersleutels, boren met een reeks boren en meetlinten. Met ontwerpeigenschappen kunt u kassen direct op de grond installeren, maar gezien de kracht van een aantal dure modellen en de mogelijke sneeuwbelasting in de winter, is het aan te raden om nog steeds de basis te vormen.De snelste en meest goedkope kelderoptie is het gebruik van houten hout behandeld tegen parasieten en parasieten.

Na de installatie van de foundation kunt u doorgaan met de installatie van het framedie moet worden gestart vanuit de lay-out van alle onderdelen op de grond in de volgorde waarin ze worden geïnstalleerd. Het samenstel begint met het bevestigen van de eindelementen en bogen, hun verbinding en daaropvolgende verticale uitlijning.

Vervolgens worden de ondersteunende delen geïnstalleerd, waarna de dwarsbalken en deuren worden gemonteerd. Nadat het frame volledig is gemonteerd, kunt u doorgaan met het leggen van vellen.

Cellulair polycarbonaat moet worden opgelost met het H-profiel: Dit zal het uiterlijk van de kas verbeteren en het zal voordelig zijn om een ​​dergelijke structuur te onderscheiden van de structuur waarop de vellen elkaar overlappen. Voordat het polycarbonaat wordt gelegd, wordt in de groeven die op het frame zijn geplaatst, geadviseerd een smeermiddel op een siliconenbasis te plaatsen en de eindgedeelten van de vellen te behandelen met alcohol. Hierdoor kan een meer hermetische structuur worden gevormd en wordt voorkomen dat smeltende sneeuw en regenwater de kas binnendringen. Door de strikte naleving van de installatietechniek en de volgorde van montagestappen kunt u een solide en betrouwbaar ontwerp samenstellen dat meer dan twaalf jaar meegaat.

zorg

Tijdige zorg en zorgvuldige bediening zullen het oorspronkelijke uiterlijk van de kas behouden en de levensduur aanzienlijk verlengen. Was de structuur met een zachte doek en zeepoplossing. Het gebruik van detergentia met een schurend effect is onaanvaardbaar: het oppervlak van het polycarbonaat van een dergelijke behandeling kan dimmen, waardoor de zonnestraling zal verslechteren en het uiterlijk van de kas nadelig kan beïnvloeden.

In de zomer moet de kamer regelmatig worden uitgezonden.Dit helpt bij het verwijderen van overtollig vocht dat wordt gegenereerd door bodemverdamping en zorgt voor een juiste groei en ontwikkeling van planten. Modellen, waarbij de maximaal toelaatbare gewichtsbelasting op het frame niet meer dan 250 kg bedraagt, moeten voor de winter verder worden versterkt. Om dit te doen, moet je rekwisieten bouwen en ze installeren onder de middelste bogen van de kas. Hierdoor wordt de belasting op het frame verminderd en kan het niet vervormen.

beoordelingen

Greenhouse "Kremlin" is erg populair en heeft veel bemoedigende beoordelingen. De beschikbaarheid van installatie wordt genoteerd zonder het gebruik van dure hulpmiddelen en de betrokkenheid van specialisten. De aandacht wordt gevestigd op de mogelijkheid van zelfselectie van de gewenste lengte door toevoeging van extra modules.De voordelen zijn onder meer het ontbreken van de noodzaak om regelmatig in de winter naar het land te komen om het dak van de sneeuw schoon te maken. De nadelen zijn de hoge kosten van zelfs de meeste budgetmodellen.

Greenhouse "Kremlin" biedt u de mogelijkheid om het probleem van het verkrijgen van een goed gewas op te lossen in gebieden met een koud klimaat, maar ook op plaatsen met zware regenval en in gebieden met risicovolle landbouw.

Op de vraag waarom serres "Kremlin" worden beschouwd als de beste, kijk in deze video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer