Kassen "Agrosphere": een overzicht van het assortiment

Het Agrosfera-bedrijf werd in 1994 in de Smolensk-regio opgericht. De hoofdactiviteit is de productie van kassen en kassen. De producten zijn gemaakt van stalen buizen, die aan de binnen- en buitenkant zijn gecoat met een zinklaag. Sinds 2010 worden producten vervaardigd op Italiaanse apparatuur, hierdoor is de kwaliteit en betrouwbaarheid van producten toegenomen en heeft het bedrijf zich uiteindelijk uitsluitend aan de positieve kant gevestigd.

lineup

Het assortiment kassen is vrij breed en omvat 5 soorten:

  • "Agrosfera-mini";
  • "Agrosfera-standaard";
  • Agrosfera Plus;
  • "Agrosfera Bogatyr";
  • "Agrosfera-Titan".

Het grootste verschil tussen alle soorten producten van deze fabrikant is dat de kassen van het boogtype zijn, bedekt met polycarbonaatplaten.

De meest compacte en betaalbare prijs is de kas Agrosfera-Mini,het is geschikt voor slechts een paar bedden. Het Agrosfera-Titan-model wordt erkend als het sterkste en meest duurzame.

"Mini"

Het product is het kleinst in zijn afmetingen van het volledige assortiment. Het heeft een standaardbreedte van 164 centimeter en een hoogte van 166 centimeter. De lengte kan 4, 6 en 8 meter zijn, waarmee u de vereiste afmetingen kunt selecteren op basis van de behoeften van de consument. Geschikt voor kleine suburbane gebieden.

Het is gemaakt van gegalvaniseerde stalen buizen met een doorsnede van 2x2 cm, heeft een gelast frame. Het pakket omvat de boog, het eind, de deur en het vensterblad. Doordat de elementen zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zijn verzinkt, zijn de producten roestbestendig.

Het model is ideaal voor beginnende hoveniers en groentetelers, omdat het door zijn grootte zelfs op het meest bescheiden stuk grond kan worden geïnstalleerd.

Geschikt voor het kweken van groente, zaailingen, komkommers, tomaten en paprika's. In het "Mini" -model kunt u het druppelbevloeiingssysteem gebruiken.

"Agrosfera-Mini" vereist geen analyse voor de winterperiode en is voldoende bestand tegen externe invloeden. Het is bijvoorbeeld bestand tegen een laagje sneeuw tot 30 centimeter.De producent geeft voor dit type kas een garantie van 6 tot 15 jaar.

"Ctandapt"

Deze modellen zijn vrij budgettair, wat niet belet dat ze uitstekende cijfers halen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Pijpen voor bogen kunnen van verschillende dikte zijn, wat de koper kiest. Deze parameter is van invloed op de prijs van het product. Elementen zijn bedekt met zink, wat weerstand biedt tegen roest en corrosiewering.

Model "Standaard" heeft een serieuzere maatdan de "Mini" - met een breedte van 300 en een hoogte van 200 centimeter kan de lengte 4, 6 en 8 meter zijn. De breedte tussen de bogen is 1 meter. Staaldikte - van 0,8 tot 1,2 millimeter. De bogen zelf zijn geheel gemaakt en de kolf is volledig gelast gemaakt.

"Agrosfera Standard" heeft 2 deuren en 2 ramen. Hier kunt u greens, zaailingen, bloemen en groenten verbouwen. Voor lange tomaten is het aanbevolen om een ​​kousenbandsysteem te gebruiken.

U kunt automatische irrigatie- en ventilatiesystemen gebruiken.

"Plus"

Het model "Agrofax-Plus" is qua basiseigenschappen vergelijkbaar met het "Standaard" -model en is de verbeterde versie. Het heeft een solide boog en een gelast uiteinde. Het metaal dat wordt gebruikt voor de stomp en de deuren is 1 millimeter dik, voor bogen is het van 0,8 tot 1 millimeter. Alle stalen elementen binnen en buiten zijn gecoat met zink, wat een anti-corrosie effect geeft.

Afmetingen zijn vergelijkbaar met het vorige model: de breedte en hoogte van de kassen zijn respectievelijk 300 en 200 centimeter, en de lengte is 4, 6, 8 meter. Om het frame te versterken, wordt de opening tussen de bogen teruggebracht tot 67 centimeter, waardoor de vloer sneeuwbestendig is in de winter tot 40 centimeter.

Het verschil tussen het "Plus" -model zit in de systemen voor automatische ventilatie en druppelirrigatie, die bovendien worden geïnstalleerd. Op het dak van de kas, indien nodig, kunt u een ander venster installeren.

"Bogatyp"

Het product heeft een solide boog en een gelast uiteinde. Bogen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en hebben een doorsnede van 4x2 cm. De deuren en het uiteinde zijn gemaakt van een pijp, waarvan de doorsnede 2x2 cm is.

De maten van de modellen verschillen niet van de vorige: met een breedte van 300 en een hoogte van 200 centimeter kan het product 4, 6 en 8 meter lang zijn. De breedte tussen de bogen is 100 centimeter. Het product heeft een versterkt frame en is bestand tegen zwaardere belastingen dan voorgaande types. Het profiel van de bogen is breder dan in andere modellen. Indien nodig, kunt u automatische of druppelbevloeiing organiseren in de kas, het is ook mogelijk om automatische ventilatie te creëren.

"Titan"

Van het volledige assortiment kassen, markeert de fabrikant dit model als het meest duurzame en betrouwbare model. Volgens gebruikersrecensies is deze verklaring volledig waar.

Dankzij het versterkte frame van dit soort kassen is het mogelijk om zware en indrukwekkende belastingen te weerstaan ​​- in de winter zijn ze bestand tegen maximaal 60 centimeter van de sneeuwlaag. Er is een automatisch giet- en ventilatiesysteem.

De doorsnede van de stalen bogen van het product is 4x2 cm. Alle elementen zijn bedekt met zinkstof, wat later corrosie en roest elimineert. Net als in de vorige gevallen heeft het product stevige bogen en een gelast uiteinde, wat de stijfheid beïnvloedt.

De breedte en hoogte van het model - respectievelijk 300 en 200 centimeterDe lengte kan 4, 6 of 8 meter zijn. De opening van 67 centimeter tussen de bogen zorgt voor een wapeningsontwerp. Bogen hebben een breder gedeelte.

In de kas type "Titan" kunt u een extra venster installeren, evenals een systeem van druppelirrigatie van planten. Indien nodig kan de kas afzonderlijk worden gecoat met polycarbonaat.Het productiebedrijf biedt verschillende soorten van verschillende dikte. Dit model is gegarandeerd voor minstens 15 jaar.

Handige tips voor installatie en bediening

Producten van het bedrijf "Agrosfera" zijn bekend in de markt en onderscheiden zich door de positieve eigenschappen en betrouwbaarheid van hun modellen.

Ze zijn goed bestand tegen mechanische stress, bestand tegen atmosferische verschijnselen, houden het goed warm en beschermen planten tegen de zon.

  • Voordat u een kas kiest en koopt, moet u beslissen over de vereiste afmetingen en hoofdtaken van het gebouw. Hoe stabiel de structuur afhankelijk is van het type en de dikte van de materialen.
  • Elk model heeft instructies voor montage en installatie, de kas kan zowel onafhankelijk als door hulp van professionals worden geassembleerd. Installatie veroorzaakt geen problemen als u het correct en correct uitvoert. Houd er rekening mee dat voor deze producten het gieten van de fundering niet nodig is. Betonnen of houten ondergrond is voldoende.
  • Omdat tijdens de winterperiode de kassen niet worden gedemonteerd, moeten ze in de herfst worden gereinigd van vuil en stof en ook worden behandeld met een sopje.Met de juiste installatie en bediening van het productmerk "Agrosfera" zullen geen problemen ontstaan ​​en zullen vele jaren aanhouden.

Over de montage van het frame van de kas "Agrosphere", zie onderstaande video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer